Το στέκι μας

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την kyp63, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Τωρα σε ειδα!!!

Καλησπερα Λιανα μου!!!!

Και σε σενα πολυ βροχη?

Και σε μενα το ιδιο.Απο το πρωι ειμαι εξω και μπες βγες στο αυτοκινητο,παπακι εγινα.
    Νιωθω την υγρασια πανω μου και σε μια ωρα πρεπει να ξαναφυγω.

Παω να προλαβω να φαω και ελπιζω να τα ξαναπουμε το απογευμα.

Καλησπερα και στους στεκοφιλους!!!:)

Αρέσει σε soyla74, mara_libra, traxhla και 2 σε άλλους.
  2. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] Αντε βγες πια απ' το νερό και κάτσε να στεγνώσεις!! σου ετοίμασα εγώ φαγάκι. Εσύ ξεκουράσου :inlove:
    Είχε περισσέψει από την σουπίτσα που άργησε να ψηθεί χτές..; :mad:;)
    Είχαν φύγει και τα κορίτσια.. έμεινε αρκετό, να το πετάξω? Όχι δεν πετάμε τίποτε... όλα τα μεταμορφώνουμε ..
    έτσι έφτιαξα ένα κοκοράκι μπουργκινιόν, μούρλια... έβαλα και πιλαφάκι...με τα περισσεύματα παρακαλώ...:D

Κοπιάστε, κοπιάστε έχει για όλους .....

Αρέσει σε Gulit1, graganta, soyla74 και 5 σε άλλους.
  3. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

κι εδω βρέχει ....καρέκλες κι άλλα έπιπλα χχχ
    Αλλα μη φοβάστε που θα πάει θα βγει......

Αρέσει σε graganta, maria071966, soyla74 και 6 σε άλλους.
  4. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Μιά γλυκιά Καλησπέρα σε όλους σας !!!!
    Παρά την βροχή όλη μέρα σήμερα, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης είναι γύρω μας και μας
    ανεβάζουν την διάθεση και την χαρά να βρισκόμαστε παρέα όλοι εδώ και να τα λέμε και να περνάμε
    όμορφα !!!! Καλό σας απόγευμα !!!!

Αρέσει σε graganta, maria071966, soyla74 και 6 σε άλλους.
  5. LILA413

Καλησπέρα Σοφούλα, Καλώς ήρθες, Πολυ υγρασία σήμερα..
    Εφτιαξα ζεστά pancakes στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου... Δεν θ΄αργήσει να φανεί
    Και μπόλικο - μπόλικο μελάκι ....
    Για να βλέπω και κάνα καφέ... και με σοκολάτα συμβιβάζομαι...:D;)

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, soyla74 και 7 σε άλλους.
  6. sofouladim

Ορίστε παρακαλώ πάρτε καφεδάκια με διάφορες γεύσεις , αλλά και σοκολατοροφήματα, δηλαδή σας προσφέρω γεύσεις γιά κάθε γούστο !!!!! Με τις υγείες σας !!!

Αρέσει σε maria071966, soyla74, yolanta71 και 7 σε άλλους.
  7. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα παρεακι μου!
    Καλησπερα φαρμ ουεστ!
    Μου λειψατε πολυ!:inlove::inlove:
    Σας σκεπτομουν αλλα ομολογω οτι δε περασα κ ασχημα!:music:
    Παρ ολη τη βροχη, αποφασισα ννα περασω την ημερα σα κοντεσσα!
    Απολαυσα ενα υπεροχο πρωινο, με κρουασαν κ σμουθυ μπανανας
    κ ηπια ενα δυνατο εσπρεσακι για να ξυπνησω!
    Μετα μιλησα με τη Ποπη κ αποφασισαμε να βγουμε!
    Η Ποπη λατρευει την ιππασια κ ηθελε να παμε για σπορ!
    Λαρευει κ το αλογακι Haflinger που εχει κ ετσι ειχε φορεσει κολαν κ τζακετ κ ετοιμαζοταν να βγει!
    Με πολυ κοπο, της αλαξα γνωμη κ ετσι ντυμενες με τα κομψα ταγερ μας, επισκεφθηκαμε το σπα της γειτονιας για να ρηλαξαρουμε! [εγω φορεσα μαντο κ μπερε κ ημουν πιο κομψη απ τη Ποπη χι χιχ ιχ]:p
    Η Ποπη εκανε μασαζ κ εγω μανικιουρ πεντικιουρ!
    Αυτο το τελευταιο το χρειαζομαουν πολυ, γιατι ενα νεο ζευγαρι σαμπο, ταλαιπωρησε το κουντεπιε του αριστερου μου ποδιου!:(
    Χαλαρωμενες κ ομορφες αποφασισαμε να παμε σε ενα νεο ρεστωραν για το οποιο μας ειχε μιληση η Σοφουλα!
    Ομολογω οτι ηταν πολυ σικ ο χωρος ! [ Σοφουλα σ ευχαρσιστουμε πολυ!]:)
    Το γκαρσον μας εφερε κοκκινο ποντς
    κ ο μετρ, μας προτεινε τα πιατα ημερας!
    Η ποπη πηρε σουσι με ψαρι Sparking Courami, γαρνιρισμενο με πληγουρι η τραχανα!
    Πολυ γκουρμε η επιλογη της! Δεν ειχα ιδεα τι ειναι το πληγουρι κ ο τραχανας [ τα αλλα τα ηξερα]:pxD
    κ ετσι εμεινα σε κατι πιο..... μαμαδιστικο!
    Πηρα μοσχαρακι Haighland που το συνοδευε τσαντνι καστανου!
    Στο σπιτι το τρωμε με τσαντνι αχλαδιου αλλα κ το καστανο ηταν εξαιρετικο!
    Για πρωτο διαλλεξαμε κ οι δυο σουφλε με σπανακι αυγα απο στρουθο, Cassawary!
    Δε πηρα καφε κ για γλυκο προτιμησα ενα μαφιν κ η Ποπη ενα στολεν που το συνοδευσε με καφε κ βουταγε κ τη μπουκια της μεσα! χαχαχα
    Καναμε ψωνια κ γεμισα ενα σακ βουαγιαζ πραγματα!
    Ευτυχως που το αμαξι μου εχει μεγαλο πορτ μπακαζ κ χωρεσε κ το βενζινοκινητο πριονι που αγορασε η Ποπη!
    Θελει λεει να κλαδεψει τις ρουνες του δεντρου της γιατι της κρυβουν τον ηλιο!
    Ολα θα ηταν τελεια αν στην επιστροφη δεν ειχαμε ενα μικρο προβλημα με το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου!
    Ευτυχως μας βοηθησε ο σωφερ ενος λεοφωρειου κ επιστρεψαμε στεγνες κ χαρουμενες!

Εχετε ολοι την αγαπη της Ποπης που πηρε νεο αποκλεισμο ως 10/4!
    Θα επιστρεψει για να τσουγκρισει κ να βαλει σουβλα για το Πασχα!

Πρεακι, φαρμ ουεστ... θελω να ζητησω ενα μεγαλο συγγνωμη που σας απαξιωσα με τα... δηθεν γαλλικα μου!:(:(:(
    Σας υποσχομαι οτι απο σημερα θα γραφω μονο Ελληνικα!!!;)

Αν αργησω να σας δω... να θυμαστε οτι σας αγαπαω!

Ειμαι η Μαρια,,, ειμαι καλα κ παω να στολισω το δεντρο μου!
    Καλα χριστουγεννενα!xDxD

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/15
    Αρέσει σε Gulit1, graganta, soyla74 και 9 σε άλλους.
  8. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Βροχερή Παρασκευή, μας μούλιασε ως το κόκκαλο!
    Τίποτα όμως που να μην μπορεί να θεραπεύσει/διορθώσει η σοκολάτα!
    Επειδή τα υγρά τα έφερε η Σοφούλα μας, σας έφερα κάτι άλλο!
    Καλό απόγευμα!
    :inlove:

(μαζί γράφαμε Μαρία! μας έλειψες!)

Αρέσει σε graganta, maria071966, soyla74 και 7 σε άλλους.
  9. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

Είμαι η Μαργαρίτα και ..... είμαι τάβλα!!!! xDxDxD

Αρέσει σε soyla74, sofouladim, xaris68 και 2 σε άλλους.
  10. traxhla

Μαρα μου κ εμενα μου λειψατε!
    Ομως οι μικροι αποχωρισμοι, γινονται υπεροχοι, οταν το ταχυδρομειο σου γεμιζει με μηνυματα στηριξης κ αγαπης κ οταν
    κατα την επιστροφη σου, βρισκεις θαυμασια πλασματα να σε περιμενουν κ μαλιστα να σε γλυκαινουν με καλουδια σα τα δικα σας!
    Σας ευχαριστω πολυ ολες κ ολους!

Ειμαι η Μαρια.... κ δε θα μπορουσα να ειμαι καλυτερα!

11. LILA413

Κοντέσα, καλώς ήρθατε ..... :D
    Μα την άφησες και βούταγε την μπουκιά στον καφέ...τστστστ...πάλι ξέφυγε αυτό το κορίτσι:p
    Είμαι η Λιάνα ..... ξελιγώθηκα στα γέλια !!!xDxD

Αρέσει σε graganta, soyla74, margiecre και 3 σε άλλους.
  12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα σας
    Κατανοώ απόλυτα την επιθυμία σας να δημιουργείτε εντυπώσεις στους αναγνώστες του θέματος σας αλλά και αντιπαραθέσεις με την συντονιστική ομάδα.
    Ομως επειδή και εμείς έχουμε την επιθυμία να μην αποδεχόμαστε ψευδής αναρτήσεις εις βάρος μας.... να σου πω οτι έχεις ενημερωθεί λάθος.
    Η συμπαίκτρια σου "popitsa" έχει πρόσβαση στο forum από τις 16:41 σήμερα.
    Η ίδια συμπαίκτρια σου ως "Γαβγαβ" έχει αποκλεισμό ως τις 10/4.

Μπορούσε κάλλιστα να περιμένει 24 ώρες για να λήξει ο αποκλεισμός της αντί να χρησιμοποιεί fake λογαριασμούς για να επισημαίνει "μου αρέσει" στις υπόλοιπες αναρτήσεις σας. Οι κανόνες ισχύουν, θα ισχύσουν και θα ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως. Θα έχετε την ίδια αντιμετώπιση με όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Απαντώντας λοιπόν με το ίδιο ύφος... θα ζητήσω συγνώμη που δεν σας αφήσαμε να παραβαίνετε κανόνες με την ανοχή μας! o_O

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  13. traxhla

Σνορκελ εκτιμω πολυ το οτι για πρωτη φορα, βλεπω να γραφετε τη λεξη συγγνωμη!
    Δεν εχει σημασια αν την εννοειτε!
    Η αρχη ειναι το ημισυ του παντος!
    Επισης εκτιμω πολυ το οτι κατα καιρους εχετε διορθωσει λαθη μου σε αναρτησεις κ με βοηθησατε
    να γινω καλυτερη!
    Απο τη πλευρα μου θα ηθελα να σας ζητησω συγγνωμη που εχθες, τα ψευτογαλλικα μου, δημιουργησαν προσθετη κουραση σε μια μερα τοσο δυσκολη κ πιεστικη για εσας!
    Οσο για τη δημιουργια εντυπωσεων... την αφηνω σε αυτους που εχουν την επιθυμια αλλα κ το τροπο να τη προκαλουν!
    Για τον αποκλεισμο της συμπαικτριας μου, η μονη καταλληλη να απαντησει ειναι ιδια!

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/15
  14. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Kαλησπέρα στη λατρεμένη στεκοπαρέα και στους επισκέπτες μας
    Εδώ και πάλι.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα σκοπό να δώσω καμία συνέχεια στο όλο θέμα. Δεν μπορώ όμως να αφήσω ετσι αυτή την εκκρεμότητα των εντυπώσεν.

Κυρία Χαρά επειδή δε μου αρέσει να δημιουργώ εντυπώσεις λανθασμένες και επειδή 5 χρόνια παίκτρια ξέρω αρκετά καλά και να διαβάζω τα γραφόμενά σας και να τα ερμηνεύω... σας πληροφορώ ότι όταν προσπάθησα να μπω σήμερα στο φόρουμ μου έβγαζε ότι..

Eχω αποκλειστεί μέχρι τις 10.4.

Οταν επικοινώνησα μαζί σας στην υποστήριξη το έκανα από την popitsa και μου είπατε ότι αποκλείστηκα για προηγούμενες ποινές μου ή κάπως έτσι . Συγχρόνως μου διευκρινίσατε ότι η γαβγαβ (που είναι φάρμα της κόρης μου) είναι ανενεργή στο φόρουμ για μήνες, ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να έχει ποινές . Ολα όσα μου απαντήσατε στην υποστήριξη ήταν ξεκάθαρα για την popitsa. Δεν ξέρω τι έγινε και άλλαξε ο αποκλεισμός αυτός και δεν έχω καμία διάθεση να το ψάξω.

Για το αληθές των λόγων μου υπάρχουν τα μειλ που ανταλλάξαμε και είναι διαθέσημα.

Επειδή το στέκι είναι χώρος κεφιού και ψυχαγωγίας θα παρακαλούσα να τελειώσουμε εδώ.
    ----------------------------------

Φιλαράκια σας έφερα τέλεια κεκάκια. Λέγονται ρέντ κέικ (κόκκινο κέικ) και είναι πεντανόστιμα. Τα έφτιαξα σήμερα το μεσημέρι αποκλειστικά για εσας όλους...:inlove:Ακούς Αννούλα??? για όλους:mad:xD:inlove:
    [​IMG] φτιάξτε καφεδάκι και επιστρέφω:music:

Αρέσει σε Gulit1, Τζες, graganta και 8 σε άλλους.
  15. traxhla

Oταν λες για ολουσ,,,,,,,συμπεριλαμβανεισ κ τον εαυτο σου???:eek::eek:
    Ολη μερα φαγαμε μεχρι σκασμου κ οι δυο μας!
    Παλι θα φας????-.-
    Αννουλααααα..... το κεκακι της Ποπης, ειναι δικο σου!!!!!:inlove:
    Καφε δε θα φτιαξω εγω!!!!
    Ειμαι κοντεσα!8)

Ειμαι η Μαρια,,,,,, κ ειμαι ακομη καλυτερα!xDxDxD

Αρέσει σε Gulit1, graganta, soyla74 και 6 σε άλλους.
  16. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Ολη μέρα την περασατε μαζι και δεν ειπατε τιποτα.
    Με αφησατε μονη μου μεσα στη βροχή και εγινα παπάκι.
    και τωρα μου φερατε μονο ενα κεκακι και θελετε και κεφεδακι.

Ειμαι η Αννα,,,και κραταω μουτρα.:inlove:

Αρέσει σε graganta, soyla74, margiecre και 4 σε άλλους.
  17. traxhla

Μη κλαις καλο μου....
    τσωπαααα..... :(
    Σου υποσχομαι οτι αυριο θα ρθω στη γειτονια σου που ειναι κ ιδιατερα σικ ;) περιοχη
    κ θα σε παω στο πιο μαστ ρεστωραν! :p
    Εχει παρει μιση ντουζινα μισελεν ;) κ σερβιρει οτι λαχταραει η ψυχη σου!
    Σκουπισε τωτα τα ματακια γιατι θα σε ακουσει η Λιανα μας κ θα θελει κ εκεινη βολτα!xDxD

Αρέσει σε Gulit1, graganta, maria071966 και 6 σε άλλους.
  18. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

To μήνυμα αυτό το λάμβανες όταν προσπαθούσες να μπεις με το δευτερεύων λογαριασμό σου. Εφόσον λοιπον ήσουν ο ίδιος χρήστης, το σύστημα το αναγνώριζε και σου απέκλειε την πρόσβαση σου στο Forum. Αν έκανες αποσύνδεση και σύνδεση ξανά, θα εβλεπες οτι η ποινή σου ήταν διάρκειας 24 ωρών.
    Αν έχεις διάθεση να το ψάξεις ή όχι , δεν με ενδιαφέρει αλλά απο την στιγμη που αφήνεις εκκρεμή σχόλια εις βάρος μας, θα λάβεις απάντηση.
    Κανένας αποκλεισμός δεν άλλαξε. Χτες στις 16:41 έλαβες 20 πόντους ποινής που ισοδυναμούν με 1 μέρα αποκλεισμό. Μπορείς να δεις όλες τις καταγεγραμμένες πληροφορίες στην σελίδα προφίλ σου.
    Αν εσύ έχεις διαφορετικά στοιχεία μπορείς να τα προσκομίσεις. Αν δεν έχεις, τότε σε παρακαλώ να σταματήσεις να αναφέρεσαι περί αλλαγών στην ποινή σου. Επιπρόσθετα και για αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων να σε ενημερώσω οτι η ποινή σου λήγει στις 12/4/15 που σημαίνει οτι στο διάστημα αυτό, αν λάβεις ακόμα και ένα πόντο ποινής θα αποκλειστείς για τουλάχιστον 5 ημέρες.

Η συνομιλία με την υποστήριξη είναι προσωπική και απαγορεύεται η δημόσια ή ιδιωτική αναδημοσίευση της χωρίς έντυπη έγκριση απο την BP.

Να σου υπενθυμίσω οτι οι συντονιστές μπορούν να παρεμβαίνουν σε όλα ανεξαρτήτως τα θέματα οταν αυτό κρίνεται αναγκαίο ανεξάρτητα την θεματολογία τους ή την έγκριση ή μη των παικτών που παίρνουν μέρος σε αυτό.

19. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Καφεδάκια περιμένω αλλά πουυυυ καμιά προκομένη δε φάνηκε πλιν της κλαψιάρας και της παρηγορήτρας κι αυτές χωρίς καφέ...

Αρέσει σε Τζες, graganta, maria071966 και 6 σε άλλους.
  20. sofouladim

Καλησπέρα σας !!!! Σας βρίσκω σε εξαιρετική κατάσταση, παρόλο που, άν βλέπω καλά, η Μαργαρίτα μάλλον είναι τάβλα όπως προείπε (η τελευταία με το κιτρινούλι) και η Αννούλα με το δάχτυλο στο στόμα (με τα κόκκινα καλτσάκια) ακόμη αναρωτιέται που είχατε πάει και δεν την πήρατε μαζί !!! ΄Ομως με ξεγελάσατε, είχατε πεί πως γιά την φωτογράφηση θα είσαστε ντυμένες αμπιγιέ και σας βρίσκω με πυτζαμούλες, τώρα εγώ πως να καθίσω στον καναπέ και να ποζάρω μαζί σας, που είμαι ντυμένη με τα καλά μου ρούχα ;;;; έεεε;;; Τέλος πάντων, δεν θυμώνω γιατί... σας αγαπώωω, σας αγαπώωω ... γιατί ... είστε ωραίες, και ... αγαπώω κι όλοοοο τον κόσμοοοοο .... γιατί ζείτε και εσείς μαζί !!!!! Ωραίο τραγούδι ναι ...και ... είναι ωραίο ... να μπορείς ... να αγαπάς ... όλο τον κόσμο !!! Χάρισμα είναι και προτέρημα!!!
    * Μην στενοχωριέσαι Μαρία, είναι πολύ καλή η Αννούλα, δεν κρατάει ποτέ καμμιά κακία, απλά ... είναι λίγο παραπονιάρα ... και μετά της περνάει !!!
    Πολλά πολλά πολλά φιλιά με την Καληνύχτα μου προς όλους, καλό και ήρεμο ξημέρωμα, και με το καλό να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο όλοι μας .

Αρέσει σε graganta, maria071966, soyla74 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.