Το στέκι μας

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την kyp63, 26/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

xDxD100 φορές ????xDxD
    Χαίρομαι που καταλαβαινόμαστε:inlove:

Αρέσει σε soyla74, xaris68, margiecre και 5 σε άλλους.
  2. sofouladim

sofouladim Στρατηγός του φόρουμ

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλο το Στέκι και τους Στεκιώτες του !!!

Αρέσει σε soyla74, xaris68, mara_libra και 2 σε άλλους.
  3. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Πριν τέσσερα και κάτι χρόνια μπήκα τυχαία στο παιχνίδι, δοκιμαστικά και όχι ιδιαίτερα αποφασιστικά.
    Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως δε θα ασχοληθώ για πολύ... (Πόσα μαρούλια και σιτάρια να φυτέψει κανείς; )
    Μέσα σε μια βδομάδα είχα κολλήσει για τα καλά κι έψαχνα γείτονες για να καθαρίσω το λιβάδι!
    Τότε απέκτησα τη γειτόνισσα που έμελλε να γίνει φιλενάδα...
    Π.μ, μηνύματα, συζητήσεις ατέλειωτες, τηλεφωνήματα... Γέλια και πειράγματα...
    Διαφορετικοί άνθρωποι μα, μ'ένα ιδιαίτερο τρόπο, το δέσιμο ήταν μεγάλο.
    Μέσα στα χρόνια αυτά μοιραστήκαμε πολλά, γνωριστήκαμε και νιώθω πως έκανα μια αγαπημένη φιλενάδα!
    Οι άνθρωποι που γνώρισα μέσα σ'αυτό το παιχνίδι με άγγιξαν, ένιωσα κοντά με πολλούς, κάποιους τους ξεχώρισα ιδιαίτερα... Κάποιοι από αυτούς έφυγαν, χαθήκαμε, ακόμη όμως τους σκέφτομαι με αγάπη κι ελπίζω να είναι καλά, γεροί κι ευτυχισμένοι!
    Καθώς στο στέκι είμαι νέα προσάρτηση, νιώθω ιδιαίτερα συναισθηματική με την γλυκιά υποδοχή και τον τρόπο που με κάνατε να νιώσω τόσο ευπρόσδεκτη... Ήδη νιώθω μέλος, χαίρομαι την αγάπη σας και ανταποδίδω!

Υγ: Γέλασα πολύ με τα σχόλια για τα διαγωνίσματα, τα σκονάκια! χαχαχαxD
    Μην ανησυχείτε, επειδή είμαι καλή φίλη, θα σας βοηθήσω όλους!
    Καλό ξημέρωμα!!

Αρέσει σε soyla74, xaris68, Τζες και 12 σε άλλους.
  4. LILA413

;)Νάαταααα, τα βλέπετε κοπελούδες; τα διαβάζετε;.... άντε τώρα εγώ, να αποτυπώσω με λέξεις αυτά που νιώθω..
    Για μια παρέα που πάντα παρακολουθούσα αθόρυβα, που με βοήθησε πολύ να μάθω και να αγαπήσω το παιγχνίδι,
    που μ' έκανε να γελάσω, πολύ (μα πολύxDxDxD), ήμουν για χρόνια Στεκοπεραστική,
    και να που κάποια στιγμή το κάλεσμα της Ποπίτσας (πούχει το τρόπο της) μου κόλλησε το μικρόβιο;)

***Χαίρομαι που είμαι Γυναίκα***.... και αύριο τιμάμε τους αγώνες των γυναικών, για να ήμαστε αυτό που ήμαστε σήμερα!!!
    **Λίγα λόγια αξίζει να τους αφιερώσουμε!!! Γιατί τις κατακτήσεις των παλαιότερων οι νεότεροι τις θεωρούμε δεδομένες, ότι μας χαρίστηκαν, και κατάντησε αυτή η ημέρα τιμής να μοιάζει με την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

"Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει τις ρίζες της στις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του εικοστού αιώνα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και δικαίωμα ψήφου. Η γέννηση του φεμινιστικού κινήματος θεωρείται το 1848, στη Νέα Υόρκη όταν μία ομάδα γυναικών, με επικεφαλής τη Λουκριτία Μοτ και την Ελίζαμπεθ Κάντυ Στάντον, συγκάλεσαν το πρώτο συνέδριο στην ιστορία του φεμινιστικού κινήματος. Εκεί εκτός από το αίτημα της πολιτικής ως ψήφου παρουσιάζονται οι περιορισμοί που επιβάλλονται στις γυναίκες, στις σπουδές, την εργασία και το γάμο.
    Το 1857 εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες εργασίας με μια τεράστια εκδήλωση. Η διαδήλωση αυτή χτυπήθηκε άγρια και βάφτηκε στο αίμα. Το Φεβρουάριο του 1909 στην Ν. Υόρκη, έγινε η 2η μεγάλη μακροχρόνια απεργιακή κινητοποίηση με σύνθημα «Ψωμί και Τριαντάφυλλα», που κράτησε 13 βδομάδες και συμμετείχαν σ΄αυτήν περισσότερες από 20.000 εργάτριες. Γυναίκες ξυλοκοπήθηκαν, σύρθηκαν στα δικαστήρια αλλά η απεργία διαλύθηκε όταν έγιναν συμβιβασμοί στις περισσότερες επιχειρήσεις, γιατί ήταν ενωμένες και αποφασισμένες.
    Θεσμοθετήθηκε το 1977 από τον ΟΗΕ, ο οποίος κάλεσε όλες τις χώρες του κόσμου να γιορτάσουν την ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών."

Καληνύχτα φίλοι, καληνύχτα Στεκοκόριτσα :inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 7/3/15
    Αρέσει σε soyla74, xaris68, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  5. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στα κοριτσια ολου του κοσμου!
    Στα κοριτσια που αγωνιζονται, που προσπαθουν, που αγαπανε, που φροντιζουν, που χαμογελανε!
    Καλημερα στα κοριτσια που εχουν πονεσει, που φοβουνται, που πεινανε, που δακρυζουν!
    Σε ολα τα μηκη κ τα πλατη τησ γης, υπαρχουν γυναικες που εχουν κατι απο εμας!
    Με ολες αυτες τισ γυναικες, νομιζω οτι μοιραζομαι το ονειρο για εναν πιο ομορφο κοσμο!
    Καπου λιγο πιο κοντα, υπαρχουν γυναικες που μοιραζομαι τη καθημερινοτητα μου!
    Δεν ειναι μονο οι παλιες μου φιλες!
    Ειναι οι φιλες που απεκτησα στο παιχνιδι κ που πραγματικα εγιναν κοματι της ζωης μου!
    Μεσα απ το στεκι, γνωρισα, τη Ποπη, την Ηρω, τη Μαργαριτουλα, τη Νικολ, τη Ρουλιτσα μου [ αχ Ρουλα αρχοντισα μου εσυ!]
    Στην αρχη ηταν ενα πμ για να γνωριστουμε!
    Μετα ενα τηλεφωνημα κ αργοτερα ενας καφες!
    Τωρα ειναι μερος της ζωης μου!
    Γυρω μου βλεπω τα δωρα τους!
    Ομορφα πραγματα που εφτιαξαν με τα χερια τους κ μου τα χαρισαν με αγαπη!
    Το τηλεφωνο μου θα χτυπησει καθε μερα κ θα ειναι μια απο αυτες!
    Μοιραστηκαμε κ μοιραζομαστε προσωπικες στιγμες!
    Χαρες, λυπες, αγωνιες....ολα μαζι!
    Μεσα απ το στεκι, γνωρισα κ αλλα υπεροχα πλασματα που εγιναν φιλες κ αυτες!
    Η Λιζυ, η Θαλεια, η Τουλα, η Αννα, Η Βικυ,η Μαρα, η Γιολαντα, η Γεωργια η Σουλα73, η Ζεφη, η Μαγγαλα, η Αντζυ, η Αναστασια κ το Μαρακι απ τη Σπαρτη !
    Ολες τους πλασματα μοναδικα κ αξιαγαπητα!
    Θα μπορουσα να γραψω ολοκληρα σεντονια για καθε μια ξεχωριστα!
    Με καποιες διαφωνησα, καυγαδισα ομως με ολες βρηκαμε το δρομο που μας εφερε ξανα μαζι!
    Καθε φορα που ερχομαι εδω να πω μια καλημερα, βρισκω καινουρια προσωπα που τα γνωριζω σιγα σιγα κ που με κανουν να αισθανομαι πολυ πολυ πλουσια γιατι εχω γυρω μου τοσο αξιαγαπητα πλασματα!
    Η Λιανα, η Μαιρη, Η Σοφουλα.....ανοιγουν νεα κεφαλαια κ γραφουν τις δικες τους σελιδες στις σχεσεις που εχουν μεταξυ τους τα στεκοκοριτσα!
    Ισως οι πιο καινουριες δεν το εχετε αισθανθει ακομη, ομως οι σχεσεις που φτιαξαμε εδω, ειναι σχεσεις ζωης κ ευχομαι να αντεξουν
    στο χρονο!
    Αυτην τη ξεχωριστη - για τις γυναικες ημερα- θα την αφιερωσω στη λατρεμενη κορη μου τη Τζες!:inlove:
    Στο πιο ξεχωριστο κοριτσι της ζωης μου!
    Στον αγγελο που μου χαρισε Ο Θεος!
    Κορη, φιλη, δασκαλα στο παιχνιδι, συμμαχος στη καθημερινοτητα, διεκδικει το πιο μεγαλο κομματι της αγαπης μου
    κ ας μου τσιτωνει τα νευρα στο σπιτι! :mad:
    Γιατι μπορει ολες να τη λετε Σπινουλα..... εγω ομως σας λεω οτι ειναι ...ξυνουλα! :p
    Να εισαστε ολες χαρουμενες κ δυνατες!

Τωρα που σας μετραω,,,,, εισαστε πολλες βρε φιλεναδες!
    Μηπως να πολιτευτωωωωωωωωωωω????o_OxDxDxD

Τελευταία επεξεργασία: 8/3/15
    Αρέσει σε Gulit1, soyla74, Foinikas40 και 13 σε άλλους.
  6. marili_tav

marili_tav Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα Γυναίκα !!!

Δυο λουλούδια και ένα ευχαριστώ στις γυναίκες που, μέσα από τους αιώνες,
    έφτασαν εμάς σήμερα εδώ !!!

Όλα τα άλλα τα είπατε εσείς !!!

Αρέσει σε soyla74, xaris68, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  7. popitsa

popitsa Βαρόνος του φόρουμ

Καλημέρα όοολη μέρα στη λατρεμένη γυναικοστεκοπαρέα...:inlove::inlove:

"Νομίζεις οτι είσαι άσχημη
    επειδή δεν είσαι "size 0".
    Kι όμως είσαι όμορφη.
    Ο τρόπος που σκέφτονται κάποιοι
    είναι άσχημος.

Mairilyn Monroe

Μάρα είναι αλήθεια πως κι εγώ γέλασα πολύ με τα σκονάκια και με την αγωνία της Λιάνας για την έκθεση ιδεών..

Νάαταααα, τα βλέπετε κοπελούδες; τα διαβάζετε;.... άντε τώρα εγώ, να αποτυπώσω με λέξεις αυτά που νοιώθω
    xDxDxD δεν είδα να κολλάς και πολύ στο να γράψεις παρακάτω Λιάνα....

Κοντέσα Μαριγούλα άργησες αλλά ευτυχώς έλυσες την ομερτά...και μας βούλιαξες στην συγκίνηση πάλι...:cry: οταν θέλεις είσαι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο...:music:

Μαιρούλα άσε τις πονηριές και τα βολέματα και γράψε κι εσύ κάτι ...αντεεε

Αρέσει σε Τζες, soyla74, xaris68 και 9 σε άλλους.
  8. LILA413

[​IMG] Καλημέρα Φίλες - Φίλοι !!!
    - Μαργαρίτα περιμένεις το πρωινό; Λιτό θα είναι σήμερα, αλλά με ζεστό καφεδάκι;)

- xDxDxD δεν είδα να κολλάς και πολύ στο να γράψεις παρακάτω Λιάνα....
    ;)Ποπίτσα ήταν πολύ καλό το σκονάκι σου, εντός θέματος,xD αλλά και μεγάλη η βοήθεια της Μάρας;)Ευχαριστώ κορίτσια.xD

- Μαίρη μας, μια και σε απάλλαξα από το πρωινό, δεν φτιάχνεις συ το μεσημεριανό?

- Καλέ που πήγανε όλοι οι άντρες του Στεκιού?

Αρέσει σε soyla74, xaris68, mara_libra και 4 σε άλλους.
  9. popitsa

Ποιοί άντρες βρε Λιάνα??? εδώ και καιρό έχουν τρομάξει και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια όλοι τους... Δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με όλες εμάς ... πάνε οι παλιοί καλοί καιροί που ο Κυπ μας έφερνε βόλτα όλες μόνος του. Αστους να πάνε κατ΄ευχήν αφού έχουν τρομάξει από την παρουσία μας....

Αρέσει σε Τζες, soyla74, xaris68 και 7 σε άλλους.
  10. margiecre

margiecre Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα Στεκοκόριτσα μου αγαπημένα!
    Καφεδάκι ζεστό βλέπω,μαρμελάδα βλέπω,βουτυράκι δε βλέπω....τι έγινε με βάλατε σε δίαιτα και δεν το ξέρω? γκρρρρ

Εγραψε και η Μαρα ( φιλάκι στο μαγουλάκι μάαααακια) και πήραμε τα μηδενικά μας όλες xD
    και μετά τσουπ να και η Μαρία...αμόλησε ένα σεντόνι να και ακόμα προσπαθώ να ξεμπερδευτώ ( που τα απλώνεις έτσι,άνθρωποι απο κάτωωω)

εγω απο χθές λέω να σας πω μια ιστορία,για την πρώτη μου γειτόνισσα στη φάρμα....
    Οτι είχα ξεκινήσει το παιχνίδι και δεν ήξερα που παν τα τέσσερα όταν τσουπ σκάει μύτη ο Foinikas....
    στο πρώτο πμ έχουμε πιαστεί μαλλί με μαλλί xD στο δεύτερο χαμός στο ίσιωμα,στο τρίτο χαλαρώσαμε λίγο και απο κει και μετά απέκτησα μια φίλη καρδιάς που δίνει και την ψυχή της για τους άλλους!
    Ρουλάαααα σ αγαπάωωωω :inlove:

Τώρα που το σκέφτομαι βρε σαν να το εχω ξανακάνει.....
    Λιζάκι μουυυυ μου έλειψες !!!! ( και εσυ και η παντόφλα) ;)

Αρέσει σε soyla74, Foinikas40, xaris68 και 10 σε άλλους.
  11. toylaaaaa

toylaaaaa Έμπειρος

καλημερα ... χρονια μας πολλα !! χρονια πολλα σε ολες τις γυναικες του κοσμου .. για αυτα που εχουν αγωνιστει ..γι αυτα που εχουν κατακτησει.. γιαυτα που παλευουν... γιαυτα που απολαμβανουν ... μας αξιζουν κ με το παραπανω ...!!νομιζω οτι ο θεος οταν μας επλασε ειχε εμπνευση κ κεφια χαχα!δεν υπαρχει αλλο πλασμα στην γη με τοσο πλουσιο συναισθηματικο κοσμο .. με τοση αντοχη .. με τοσο ταλεντο να ανταπεξερχεται σε καθε εμποδιο που συναντα... με τοσο μεγαλη αγκαλια που απαλλυνει καθε πονο κ χαριζει τοση αγαπη ...γι αυτο κ της δοθηκε το προνομιο της μητροτητας !! λιγα λουλουδια για ολες μας ! χρονια πολλα κ συνεχιζουμε!!:inlove:

Αρέσει σε soyla74, xaris68, yolanta71 και 8 σε άλλους.
  12. marili_tav

marili_tav Μόνιμος στο φόρουμ

Γεια σας, γεια σας!!! Καλό απόγευμα !!!

Λιάνα μου τώρα είδα ότι μου είχες αναθέσει το μεσημεριανό!!!

Μιας και δεν πρόλαβα γιατί έλειπα, είπα να σας φτιάξω μια ωραία
    μηλόπιτα για το απογευματινό καφεδάκι !!!

Αρέσει σε soyla74, xaris68, mara_libra και 6 σε άλλους.
  13. ΗΡΩΛΟΥΚΑ

ΗΡΩΛΟΥΚΑ Ανερχόμενος

Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολες τις γυναικες!!
    αξιζουν πολλα και το ξερουν ολοι ασχετα αν δεν τους αφηνει ο εγωισμος να το πουνε !!
    Τωρα να απευθυνθω στη Μαρα που το εθεσε πολυ καλα το θεμα για την αρχη του παιχνιδιου!!
    Η αρχη ηταν απλη σαν παιχνιδι για μικρα παιδια!!μαρουλακι καροτα και σιταρι να φυτευεις και να μαζευεις!!ποιος τπ περιμενε οτι θα κλειναμε τοσα χρονια μεσα σε αυτο το παιχνιδι ,αλλα το πιο σημαντικο ηταν οι γειτονες,Ε ρε ψαξιμο να διαλεξω γειτονες δεν λεγεται!!
    Ασε που δεν ηξερα την τυφλα μου στην αρχη (ημουν και φρεσκομπασμενη στο διαδυκτιο).

Βρηκα τελος παντων να μην μακρυγορω γειτονες οι περισσοτεροι ηταν ελληνες !
    Ετσι γνωρισα την πρωτη (δεν θα κανω και πολλα σχολια μην το παρει πανω της αλλα ξερει οτι την αγαπω!!)
    Αυτη ειναι η popitsa ,και ειμαστε τοσα χρονια μαζι!!

Μετα γνωρισα το Μαργαριτακι τη Ρουλα και αργοτερα τη Μαριγω μας!!
    Μαρια μου δεν ξεπερνιουνται ευκολα αυτες οι φιλιες κι ας ειναι εξ αποστασεων!!
    Σας αγαπω ολες κι χαιρομαι που σας γνωρισα!!

Ευχομαι ολα τα κοριτσια που ειναι και καινουργια εδω να εχουν τετοιους δεσμους φιλιας σαν εμας!!
    Να προσθεσω και κατι που ξεχασα..μεσα στις πρωτες γειτονισσες ηταν και η αλλη Μαιρουλα η marili-tav(αξεχαστες μερες )

νατην εφερε και μηλοπιτα...γεια στα χερια σου παντα νοικοκυροκοριτσο!!

Αρέσει σε soyla74, Foinikas40, xaris68 και 7 σε άλλους.
  14. popitsa

Λάθος.... Αργυρούλα μεγάλωσες κι άρχισες να ξεχνάς μου φαίνεται....xD
    Εγώ η Μαιρούλαη Τούλαααα και η ραπουτζελίνα δεν είμασταν γειτόνισες... είμασταν μαζί στον Α.Σ.Φ αρκετά πριν γίνουν οι γειτονιές... ααααχ ού γαρ έρχεται μόνο του
    ;):p.
    Παίρνω μηλόπιτα απο της Μαιρούλας και κερνάω καφεδάκι

15. margiecre

το καφεδάκι δικό μου μμ... οπως μου αρέσει
    φυσικά θα τιμήσω και την μηλόπιτα (Αννα χάνεις )

Καλησπέρα Ηρώ μου!
    Καλησπέρα στεκοκόριτσα καινούργια και παλιά ;)

Αρέσει σε soyla74, xaris68, yolanta71 και 4 σε άλλους.
  16. popitsa

Εσύ άλλη δουλειά δεν έχεις σήμερα ??? ολο εδωνά τριγυρνάς και τσιμπολογάς....αντε τράβα να φας κανένα δυναμωτικό φρούτο να σου ανέβει και το κάλιο ;)>:(>:(:inlove:

Αρέσει σε Τζες, soyla74, xaris68 και 6 σε άλλους.
  17. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Χρονια πολλα και απο μενα στις μητερες, κορες,παντρεμενες, ελευθερες γιαγιαδες.

Στις γυναικες που μεγαλωνουν τα σπλαχνα τους δινοντας τους καθημερινα εφοδια ζωης..
    Στις γυναικες που στεκονται βραχοι μεσα στις οικογενειες τους με οσα προβληματα υπαρχουν...
    Στις γυναικες που ειναι μαχητες σ αυτη τη ζωη μετα απο χημειοθεραπεια....
    Στις γυναικες που μεγαλωνουν παιδια με αναπηρια......
    Στις γυναικες που εχουν παρει τη ζωη στα δικα τους χερια...
    Στις γυναικες που καταφεραν και σπουδασαν προσφεροντας στο κοινωνικο συνολο το δικο τους λιθαρακι....
    Στις γυναικες εργαζομενες.....Στις ανεργες γυναικες....

Χρονια πολλα στις γυναικες του στεκιου που καθημερινα ομορφαινουν τη ζωη μου!!!
    Στις γυναικες του στεκιου που με κανουν να χαμογελαω,να τραγουδαω, να κλαιω με δακρυα χαρας!!

Δε ξερω αλλα απο χτες ειμαι καπως απο χτες προσπαθω να γραψω αλλα δεν....
    Σας εβλεπα ομως και να εισαι καλα Λιανα με εκανες να χαμογελασω..
    Σημερα πηρα μεγαλες αγκαλιες...Επεσα μεσα σε αυτη και δεν ηθελα να φυγω.
    Και ετσι κατι καταφερα και εγω και ειμαι μαζι σας!!!

Να ειστε ολες καλα και να ξερετε οτι σας αγαπω βαθια!!!

Αρέσει σε soyla74, traxhla, yolanta71 και 9 σε άλλους.
  18. margiecre

Αννουλα μου κι εμείς τι κάνουμε εδω ε?

ελα αγκαλίτσα τώρα,όλες μαζι!!!!

Αρέσει σε soyla74, xaris68, traxhla και 6 σε άλλους.
  19. popitsa

Eδω κι εγώ μια μεγάαααλη αγκαλιά για την Αννούλα μας...

20. LILA413

[​IMG] κι εγώ, κι εγώ, για την Αννούλα !!!

Αρέσει σε soyla74, xaris68, sofouladim και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.