Το παιχνίδι κλείνει μόνο του (κινητό)

Η συζήτηση στο 'Τεχνικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την iliasP71, 21/1/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. iliasP71

iliasP71 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας, είμαι παλιός παίκτης απο το 13 αλλά σταμάτησα και ξεκίνησα πάλι πριν ένα μήνα. Παρατήρησα ότι υπάρχει εφαρμογή για το κινητό και έτσι το έχω και στο κινητό. Όμως μετά απο μερικές εναλλαγές μεταξύ των χωραφιών και ιδικά όταν επιλέγω να πάω στην αγορά, το παιχνίδι κλείνει κατευθείαν. Αυτό γίνεται μόνο όταν χρησιμοποιώ κινητό. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο θέμα το παιχνίδι ή να αλλάξω κινητό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ID: 57771249

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπερα

Η εφαρμογή είναι δοκιμαστική και για αυτό το λόγο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Δεν είναι σταθερή και μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα.

Για να προωθήσουμε το πρόβλημα θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες όπως την android έκδοση και ποια βήματα κάνεις πριν να κρασάρει.

3. iliasP71

Φυσικά, θα χαρώ να βοηθήσω. Έχω την έκδοση Android 10 QP1A. 190711.020

Τα βήματα που κάνω στην εφαρμογή είναι μάζεμα και φύτεμα μεταξύ των τριών χωραφιών και του Bahamarama και στην συνέχεια πηγαίνω στην πόλη. Σε περίπτωση που έχω αρκετή ώρα το παιχνίδι ανοικτό (μεγαλύτερη απο 5 λεπτά) τότε κλείνει μόνο του όταν πατάω για να πάω στην πόλη ή εάν καταφέρω να πάω στην πόλη κλείνει μόλις πατήσω την αγορά. Σε περίπτωση που ανοίξω το παιχνίδι και πάω κατευθείαν στην αγορά, δεν κλείνει. Ωστόσο υπήρχαν και μεμονομένα περιστατικά κατά τα οποία έτυχε να τερματίσει το παιχνίδι κατά την εναλλαγή μου απο χωράφι σε χωράφι, αλλά κατά πλειοψηφία αυτό γίνεται όταν πηγαίνω στην πόλη και ειδικά στην αγορά.

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε ευχαριστούμε.
    Θα το προωθήσουμε.

5. iliasP71

Ευχαριστώ και εγώ για την ανταπόκριση

6. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε, καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.