Δρώμενο Το μεγάλο μπαμ

Η συζήτηση στο 'Δρώμενα' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 29/12/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Ο Τσίγκφριντ Καπρίνους έχει κλειστεί στο εργαστήριό του και φτιάχνει νέα πυροτεχνήματα για τους φετινούς πρωτοχρονιάτικους εορτασμούς. Το τέλειο είναι ότι αυτά τα πυροτεχνήματα καλλιεργούνται στη φάρμα. «Καλά, θα ενθουσιαστούν!», λέει.

  Όλα έτοιμα για την επίδειξη. Τα ζώα μαζεύονται να δουν την επίδειξη με τα πυροτεχνήματα. «Δεν έχετε ξαναδεί ή ξανακούσει κάτι τέτοιο!», λέει ο Τσίγκφριντ. Τα ζώα περιμένουν γεμάτα ανυπομονησία. «Είμαι ενθουσιασμένος!», λέει ο Όζι.

  Η επίδειξη ξεκινάει και παρόλο που τα πυροτεχνήματα είναι όντως φαντασμαγορικά, κάνουν υπερβολικό θόρυβο! Τα περισσότερα ζώα καλύπτουν τ' αφτιά τους και ο Όζι κρύβεται κάτω από ένα τραπέζι. «Παραείναι τρομακτικό!», λέει. «Είναι εκκωφαντικός ο ήχος!», παραπονιούνται οι ασβοί.

  Ο Τσίγκφριντ παρακολουθεί τις αντιδράσεις. «Μάλλον πρέπει να κάνω κάποιες βελτιώσεις στη φόρμουλα», λέει. Πηγαίνει πίσω στο εργαστήριό του και για μία ολόκληρη εβδομάδα ακούγονται ακατάπαυστα περίεργοι θόρυβοι.

  Έφτασε η Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα ζώα έχουν μαζευτεί για να γιορτάσουν. Μερικά έχουν φέρει μαζί τους ωτοασπίδες από τον φόβο τους! Η επίδειξη ξεκινάει και καθώς τα πρώτα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό ακούγεται μια πανέμορφη ορχηστρική μουσική. «Τώρα μάλιστα!», λέει ο Όζι και όλα τα ζώα απολαμβάνουν το θέαμα!

  [​IMG]  Έναρξη: 30.12.2016 στις 15:00

  Λήξη: 04.01.2017 στις 15:00


  Καλή χρονιά!

  Η ομάδα του FARMERAMA
   
  Αρέσει στους μανωλης69, kolokythopitas και ttrouli.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.