Feedback Το μεγάλο μπαμ στην φάρμα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 29/12/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Σούπερ τροφές; Γιατί; Θες να πεις σούπερ λίπασμα;

Αρέσει σε GEPPO1, Louisa, Nantia123 και 7 σε άλλους.
  2. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

[​IMG] καλη χρονια σε ολους υγεια, σεβασμος, και αγαπη οσο για το ιβεντ ετσι και ετσι

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, axon και 8 σε άλλους.
  3. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλησπερα σε ολους !!!!!χρονια πολλα,καλη χρονια με υγεια και χαρα ευχομαι σε ολους:inlove:
    [​IMG] κρατησα και ενθυμιο[​IMG] φυτεψα παραπανω αλλα ηθελα να κρατησω πυροτεχνηματα!!!!!!!!την αλλη φορα ειχα κρατησει πολυ λιγα και το μετανοιωσα!!!!!!το ιβεντ το βρηκα και γω ετσι και ετσι χαρηκα ομως με τις σουπερ τροφες για να τις χρησιμοποιησω στο ιβεντ που ερχεται!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, *mava* και 15 σε άλλους.
  4. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα !!!!!!!!!!! Καλή χρονιά σε όλους !!!!!!!!!!!! πολύ χαλαρά τέλειωσε και το πρωτοχρονιάτικο !!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, powerranger91 και 10 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Ναι, δίκιο έχεις! Το διόρθωσα.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  6. Louisa

Louisa Κόμης

Γεια σας και χαρά σας και καλή χρονιά σας!!! Λοιπόν εγώ δεν είμαι ούτε στη μέση του δρώμενου. Έχω μεγάλες προσδοκίες για το Σαββατοκύριακο....8) εάν είμαι σπίτι... Αλλά όλα καλά. δεν θα αγχωθούμε και γι' αυτό. Εξάλλου το δρώμενο είναι πολύ ωραίο. Ότι κι αν προλάβουμε τα δώρα είναι φανταστικά....:inlove:

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, powerranger91 και 9 σε άλλους.
  7. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
    Το δρώμενο το τελείωσα και πράγματι ήταν εύκολο λόγω του ότι δεν ζητούσε αναδυόμενα.
    Από τα μυστήρια δώρα στους στάβλους τίποτα το σημαντικό αλλά στα δενδρύλια κρυβόταν επιτέλους η μαύρη ιτιά!!
    Είμαι ευχαριστημένη από τα δώρα και ιδιαίτερα για τις σούπερ τροφές!
    Ευχαριστούμεεε!! :inlove: Και του χρόνου να ήμαστε καλά και να ξαναπαίξουμε το πρωτοχρονιάτικο δρώμενο!
    Χρόνια μας πολλά και ευτυχισμένα!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, Nantia123 και 13 σε άλλους.
  8. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Κι άλλο event τελείωσε,και πήραμε τα δώρα,
    δεν είχε όμως φασολιά, που να χωρέσουν τώρα!

Να τα στριμώξω στο νησί,θα βγάλω κάποια άλλα,
    θα πάω να βγάλω τα μικρά, να βάλω τα μεγάλα.

Μα αν αυτό συνεχιστεί,θα πρέπει νέο χώρο,
    να μας εδώσουν πάραυτα, θ’άναι το πρώτο δώρο.

Χρόνια Πολλά σε όλους.

Αρέσει σε kolokythopitas, chris-smixi, ioanna6929 και 21 σε άλλους.
  9. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπέρα παιδιαα..:inlove:Το τελείωσα και εγώ από το πρωί αλλά βαριέμαι να βάλω φωτογραφία :oops:Ηταν εύκολο και γρηγορο, γεγονός που απεδειχθεί πολύ ευνοϊκό για αυτες τις γιορτινές μέρες.Καλή συνέχεια σε όσους το παλευουν:D

Τελευταία επεξεργασία: 3/1/16
    Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, kitsena και 8 σε άλλους.
  10. Louisa

Louisa Κόμης

Μόλις έβαλα τα πρώτα μου πυροτεχνήματα στη φάρμα και ενθουσιάστηκα!!!! Πραγματικά αξίζει τον κόπο να κρατήσω μερικά (αν τα καταφέρω...χιχιχι)

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, skareleni και 5 σε άλλους.
  11. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

απο αυριο ριχνομαστε στην μαχη καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, skareleni και 4 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπέρα παιδια. μολις τελειωσα και εγω το εβεντ και μου εμειναν και 65 πακετα πυροτεχνηματων!! επειδη ημουν αλλου για αλλου αυτες τις μερες, φυτευα, θεριζα και εφτιαχνα στον μυλο στρακαστροπυραυλους χωρις να μετραω!! με το ματι που λενε!! αλλα καταφερα και το τελειωσα!! απο τα μυστηριωδη το μονο που αξιζε ηταν μια σοφορα και μια λιμνη βατραχων!! τα αλλα χχλκερασια!!! , σκαντζοχοιρος, ρακουν, κοκορας και φωλια καστορων πορτοκαλι!! αλλα λεει μαζευε κι ας ειναι και ρογες!! καλη επιτυχια και στους υπολοιπους!! καλο ξημερωμα!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, antigonisfarm και 12 σε άλλους.
  13. μαμα!

μαμα! Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σε όλους
    Και ναιιιιιιιι κατάφερα να τελειώσω το δρώμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
    Το πρώτο μου...-ευτυχώς που δεν είχε αναδυόμενα....-αλλά όοοοχι μόνη μου.....Με βοήθεια!!!!!!!!!!!και τι βοήθεια....
    Με βιοτεχνικά από δύο φαρμεροθαμώνες: Tην elena101960 και φυσικά την δασκάλα μου GEPPO1 που με βοηθά ακόμη (αν και δεν είναι πλέον από το σύστημα δασκάλα μου) Τις ευχαριστώ:inlove:
    Από δένδρα πήρα:μουσμουλιά χχλ και χλ,κυδωνιά χχλ,οξιά χχλ,κουκουναριά χλ
    Τους στάβλους δεν τους έβαλα ακόμη
    Καλή συνέχεια σε όλους

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  14. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα κι από μένα σ' όλους...
    Ταξιδεύοντας για τη βάση μου φύτεψα σε άνετα χωράφια φυτά του event και τώρα έχω πολλά μα πάρα πολλά ζιζάνια να θερίσωxD:cry:τι λέτε προλαβαίνω?

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

και πριν λιγο εδωσα και εγω τελος στην παρασταση καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  16. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στα αγροτόπουλα, κι εγω σήμερα το τελείωσα το event, με χαλαρούς ρυθμούς θα έλεγα. Ευτυχώς που δεν είχε αναδυόμενα και έτσι τελείωσε εύκολα. Καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη:)

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  17. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Σπέρνω, θερίζω, νηστικούς θα τους αφήσω το βλέπω.

Αρέσει σε kolokythopitas, powerranger91, jimixatz και 5 σε άλλους.
  18. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλή χρονιά σε όλους .επιτέλους τέλος το εβεντ για μένα. άμα σας πω οτι δυσκολεύτηκα, δεν θα με πιστέψει κάνεις σας. ευτυχώς που έβαλα σούπερ λίπασμα,γιατί δεν το προλάβαινα με τίποτα,να είστε όλοι καλά:):):).

Αρέσει σε takis.00, powerranger91, skareleni και 10 σε άλλους.
  19. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Και όμως σε πιστεύω! γιατι; πολύ απλα με αυτο το όνομα ... το έχω τελειωσει...εδω και 2 μέρες (ίσως και νωρίτερα δεν θυμάμαι ακριβώς το πότε) όμως σε μια άλλη φάρμα ακόμα το συνεχίζω! χαχα Α! ναι είναι σε προχωρημένο επίπεδο απλά δεν παίζω πολύ συχνά στις άλλες μου φάρμες για αυτό δυσκολεύομαι.

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, soyla74 και 3 σε άλλους.
  20. Louisa

Louisa Κόμης

Εγώ σε πιστεύω γιατί και εγώ δυσκολεύτηκα... Κάτι η βασιλόπιτα, κάτι το χιόνι, κάτι οι γιορτές και το σουρτούκεμα...χθες βράδυ τελείωσα... Ευτυχώς που ήταν εύκολο αλλιώς...

Αρέσει σε kolokythopitas, powerranger91, skareleni και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.