Το ζωοκομείο

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by ekefe, Jan 16, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ekefe

ekefe Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα Καλή Χρονιά με υγεία.

Ολοκλήρωσα από την λαχαναγορά το ζωοκομείο αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά και δεν πήρα και τις ανταμοιβές σούπερ τροφή και άλλα. Μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ

2. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα και καλή χρονιά και για σένα.
    Δώσε μας αν θες το id σου.

3. ekefe

ekefe Ενεργός συντάκτης

4. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Απο την αποστολή δεν παίρνεις ζωοκομείο αλλά οικοδομικές άδειες για να αναβαθμίσεις τα υπάρχων ζωοκομεία σου. Οι υπόλοιπες ανταμοιβές πιστώθηκαν κανονικά.

5. ekefe

ekefe Ενεργός συντάκτης

Συγνώμη αλλά από τις ανταμοιβές έπρεπε να έχω 20 σούπερ τροφές από την 1 παράδοση και 25 σούπερ τροφές από την άλλη σύνολο 45 αλλά ποτέ δεν της είδα και φυσικά γι' αυτό παρέδωσα όλα τα ακριβά μου ζώα. Παρακαλώ πείτε μου πότε πιστώθηκαν γιατί εγώ αυτή την στιγμή ΄έχω 0 ποσότητα. και φυσικά δεν χρησιμοποίησα καμία. Ευχαριστώ.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Συγνώμη αλλά πήρες μόνο 5 σούπερ τροφες από το Διαγωνισμός Πειρατών στις 2025-01-16 05:05:04
    Τα βήματα που ολοκλήρωσες από το ζωοκομείο δεν έδιναν καμία σούπερ τροφή

7. ekefe

ekefe Ενεργός συντάκτης

Ευχαριστώ πολύ κλείνω το θέμα καλή συνέχεια.

8. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.