Το εξπρες της φαρμας

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 24/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σας δεν ξερω αν ειναι προβλημα η εγω κανω κατι λαθος. Παταω στο τρενο, μου ανοιγει το βαγονι με τα εξι πρασινα κουτακια με τα + και οταν παταω πανω σε οποιοδηποτε απο αυτα (τα δοκιμασα ολα) μου ανοιγει την καρτελα με τα ζωα η οποια ειναι αδεια δεν μου δειχνει τιποτα μεσα. Κανω κατι λαθος ή υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα?

Αρέσει στον/ην SYLVART.
  2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Πήγαινε στην βασική σου φάρμα και κάνε μια ανανέωση σελίδας πατώντας το F5.
    Πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα.

3. K_K__D

Ναι λυθηκε το προβλημα σας ευχαριστω. Και μια ερωτηση 600 πρεπει να ειναι το αρθροισμα και απο τις 6 θεσεις ή η καθε θεση να εχει απο μονη της 600?

4. *Kirki*

Ολες μαζί οι θέσεις να είναι 600. Η όσες θέσεις χρειάζονται για να είναι 600.
    Για παράδειγμα μπορεί με 2 θέσεις μόνο να έχεις άθροισμα 600 ή και παραπάνω. Η παραπάνω αξία που θα βάλεις χάνεται βέβαια.

5. K_K__D

Καταλαβα σας ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια.

6. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία με το μίνι δρώμενο.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.