Τοποθετηση χωραφιων και Φυτευμα

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την tsdstergios99, 14/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Καλησπερα, εχω 2 προβληματα.
    Ξεκιναω με το πρωτο. Οταν παταω να βαλω πολλα χωραφια μαζι(καταλαβενετε τι εννοω) παταω που θελω να τοποθετησω το πρωτο και μπαινει κανονικα. Μετα θα επρεπε οπως παντα να συνεχιζει να εμφανιζει το χωραφι και να παταγα που αλλου ηθελα να μπει. ομως δεν εμφανιζεται. Βεβαια αν εγω πατησω καπου που να μην εχει χωραφι θα τοποθετηθει κανονικα. Παρολαυτα δεν εμφανιζεται πουθενα μεχρι να πατησω κλικ.

Το δευτερο προβλημα αφορα το μαζικο φυτευμα ενω εχω ξεφυτεψει την ιδια στιγμη. Πιο συγκεκριμενα, ξεφυτευω ενα ενα τα χωρφια και κατευθειαν παταω το φυτο και ξεκιναω μαζικο φυτευμα. Ομως σαν ελευθερα χωραφια εμφανιζει μονο αυτα τα οποια εχουν δωσει αναδυομενα, ενω τα υπολοια ενω ειναι αδεια φαινονται κατειλλημενα.

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Μπορείς να μα περιγράψεις λίγο καλύτερα το πρόβλημά σου; Η περιγραφή σου δεν μας βοηθάει να κατανοήσουμε το πρόβλημά σου.

3. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Ημουν σιγουρος, ουτε εγω δεν καταλαβα τι λεω :ρ
    Λοιπον. Παταω στο κουμπι δεξια και παταω κλικ στα ανετα χωραφια. Μεχρι εδω καλα. Οταν κουναω το ποντικι κινειται και το υποψηφιο χωραφι και οταν πατησω κλικ τοποθετειται κανονικα. Στην συνεχεια ομως αντι οσο κουναω το ποντικι να κουνιεται και το υποψηφιο χωραφι, δεν δειχνει τιποτα. Αν δεν καταλαβατε παλι, πειτε μου να επιχειρησω για πρωτη φορα να ανεβασω σκρινσοτ! Το δευτερο προβλημα το καταλαβατε η να προσπαθησω ξανα;

4. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Για το πρώτο σου πρόβλημα, μπορείς να κάνεις μία ανανέωση για να ξεκολλήσει. Συμβαίνει κάποιες φορές αυτό.

Για το δεύτερο σου πρόβλημα, θα πρέπει να περιμένεις τα χωράφια που μάζεψες να σου δώσουν πιθανόν αναδυόμενα κ μετά θα είναι διαθέσιμα για να ξανασπείρεις. Αν πας να το κάνεις γρήγορα, πριν δώσουν τα αναδυόμενα, φαίνονται όπως λες.

5. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Ευχαριστω, αν και το 2ο δεν συνεβαινε ποτε. Ξεκινησε πριν μερικες μερες...

6. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Όπως σου ξαναείπα, ο λόγος είναι ότι αργούν να βγουν τα αναδυόμενα.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.