Τι θεωρείται Σπαμ

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την stelios.kavala, 27/7/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Παρακαλώ να με ενημερώσετέ εάν μπορείτε τι θεωρείται σπαμ και τι όχι

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Σπαμ είναι κάθε ανάρτηση σε λάθος ενότητα ή σε άσχετο θέμα. Επίσης σπαμ είναι κάθε άσκοπη ανάρτηση όπως επίσης και το διπλοποστάρισμα.

3. stelios.kavala

Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντησή σας αλλά επιτρέψτε μου να σας κάνω άλλη μια ερώτηση πως μπορώ να είμαι σωστός στην κάθε ενότητα σε κάθε θέμα που ανεβάζω ? Σαν παράδειγμα θα σας αναφέρω το θέμα για την αναζήτηση των εργαστηρίων και στάβλων που έγραψα για το πάρε-δώσε και εσείς το διαγράψατε ως σπαμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Την καλημέρα μου.

4. -*thumbelina*-

Καλημέρα. Καταρχάς άνοιξες δικό σου θέμα με αυτά που αναζητάς ενώ υπάρχει ειδική συζήτηση για να γράψεις τι ψάχνεις να βρεις. Επίσης στις συζητήσεις δεν κάνουμε ερωτήσεις, αν έχεις απορία, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στην ανάλογη ενότητα, για να σου απαντήσουν οι συντονιστές.

5. stelios.kavala

Χίλια Ευχαριστώ

6. -*thumbelina*-

Παρακαλώ.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.