Τι είναι spam??

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 24/8/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Ωραία λοιπόν, ήρθα εδώ να ρωτήσω τι είναι spam.
    Αυτό που έχω καταλάβει εγώ, είναι να μην απαντάμε στους συμπαίκτες μας, μέσα στα θέματα, και είτε να τους αγνωούμε, ή να τους απαντάμε με προσωπικά μνμτα. (η συζήτηση αφορούσε τη συγκεκριμένη ενότα.)
    Και όταν εσείς μου γράφετε ότι γράφετε, στο θέμα εκεί στα avatar, εγώ γιατί πρέπει να πηγαίνω κάπου αλλού να απαντώ;;;
    Συγνώμη λοιπόν, αλλά μάλλον δεν ξέρω την ένοια του spam.

Αρέσει στον/ην heavymetal7.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλησπέρα

Σπαμ είναι κάθε ανάρτηση σε λάθος ενότητα ή σε άσχετο θέμα. Επίσης σπαμ είναι κάθε άσκοπη ανάρτηση.

Το θέμα εκείνο λοιπόν είναι για να ανταλλάζετε εικόνες και όχι να να συζητάτε. Επίσης είναι άσκοπο να απαντάς σε δημοσίευση του 2014.

Σε παρακαλώ λοιπόν να ακολουθήσεις τους κανόνες.
    Να σου υπενθυμίσω οτι έχεις ακόμα ενεργούς πόντους και ακόμα και μια μικρή παράβαση 1 πόντου θα σου στοιχίσει την είσοδο σου στο φόρουμ.
    Προτίμησα λοιπόν να σου κάνω παρατήρηση αντί να σε αποκλείσω.

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να είσαι προσεκτική.

3. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Τέσπα... Πάλι δεν κατάλαβα, γιατί αν είναι έτσι, δεν το ξεκίνησα εγώ το σπαμ. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν ένα ποστ αρχικώς με εικόνες που πόσταρα για τους συμπαίκτες μου, και στη συνέχεια από άλλη συμπαίκτριά μου, έλαβα υποδείξεις...
    Θα είμαι λοιπόν προσεκτίκή, θα απαντώ με προσωπικά μνμτα, γιατί εδώ στο φόρουμ όπως λέτε κυνδυνεύω, και το φόρουμ κυρίως το χρειάζομαι για τις ΣΕ και ότι αφορά το παιχνίδι.
    Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.
    Ευχαριστώ.

Αρέσει στον/ην heavymetal7.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.