Τι γίνεται στη λαϊκή σήμερα;;

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την eeelenaki, 23/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Κοιτάξετε την εικόνα. Από το πρωί είναι 4 με 5 παίκτες που βάζουν τέτοιες προσφορές και οι υπόλοιποι περνάμε στην 7 και 10 σελίδα.
    Δεν μου κάνει εντύπωση η ποσότητα που βάζουν, οκ μπορεί να έχει αποθέματα. Αυτό που αναρρωτιέμαι, είναι πώς γίνεται τα 100τμχ ανά προσφορά να περιμένουν τα δικά μας, και τα δικά τους να φεύγουν στο άψε σβήσε;; Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει καλύψει τις πρώτες 2 σελίδες. από πίσω έρχονται άλλοι 4 με 6.666τμχ ανά προσφορά και έχουν διαφορετικά ονόματα. Ξαφνικά οι προσφορές φεύγουν. Ποιός αγοράζει τόσο σιτάρι με τόσα χρήματα;; Μου έκανε εντύπωση, και έκανα πρόσκληση σε αυτά τα 5 ονόματα και μου βγάζει: αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει. Η ερώτησή μου είναι πώς γίνεται να πουλιούνται οι προσφορές τους σε κανένα δεκάλεπτο να πουλιούντα; ποιός τις αγοράζει;; περίεργο δεν είναι;; ποιοί είναι αυτοί οι παίκτες που μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν κι όλας;; μπορώ να σας δώσω και τα ονόματά τους.

Τελευταία επεξεργασία: 23/6/16
    Αρέσει στον/ην kitsena.
  2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Πραγματικά διαβάζω το θέμα σου και δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα που μας υποδεικνύεις?

Ο κάθε παίκτης μπορεί να βάλει όση ποσότητα θέλει και στην τιμή που θέλει. Αν εσύ δεν θες να αγοράσεις 9.999 σιτάρια κ θες 100 για παράδειγμα, θα πρέπει να ψάξεις άλλη προσφορά. Προφανώς όμως υπάρχουν παίκτες που διαθέτουν τα χρήματα κι αγοράζουν αυτές τις προσφορές.

Όσον αφορά ότι δεν βρίσκεις το όνομα του παίκτη, προφανώς το γράφεις λάθος και γι'αυτό δεν τον βρίσκεις. Μπορεί να έχει χρησιμοποιήσει άλλο πληκτρολόγιο εκτός του αγγλικού.

3. eeelenaki

Συγμώμη, αλλά τώρα κατάφερα να ξανασυνδεθώ για να σας απαντήσω.
    Θα σας παρακαλούσα να μην έχετε αυτό το ύφος. Όπως σας σέβομαι, το ίδιο θα ήθελα κι από εσάς.
    Αν διαβάσετε τι σας γράφω: "Δεν μου κάνει εντύπωση η ποσότητα που βάζουν, οκ μπορεί να έχει αποθέματα." δεν έχω πρόβλημα με την ποσότητα. Η ερώτησή μου ήταν: "πώς γίνεται να πουλιούνται οι προσφορές τους σε κανένα δεκάλεπτο να πουλιούντα; ποιός τις αγοράζει;;" Αυτή τη στιγμή οι προσφορές εξαφανίστηκαν και θα ξαναμπούν αργότερα άλλες. Αναρρωτήθηκα λοιπόν μήπως ήταν λάθος του συστήματος εφόσον έψαξα και δεν βρήκα τον παίκτη, γι' αυτό το ανέφερα και σας έβαλα και φωτογραφία. Όσο για το ξένο πληκτρολόγιο, άνθρωποι είμαστε, δεν το φαντάστηκα ότι μπορεί να είναι αυτό. Για το ποιός αγοράζει τόσο σιτάρι απλά αναρρωτήθηκα πού χρειάζεται σε ένα χρήστη μόνο να αγοράσει τόσο σιτάρι, που θα μου χρειαστεί ας πούμε εμένα τόσο σιτάρι να έχω στην αποθήκη μου;; μήπως πρέπει να μαζεύω από τώρα σιτάρι για να έχω στο μέλλον;; Έγινα σαφής;;;
    Οι ερωτήσεις μου είναι σχετικές με το παιχνίδι και δεν έχω προβλήματα με παίκτες. Κι εσείς νομίζω είστε εδώ για να μας λύνετε τις απορρίες μας.
    Ευχαριστώ

Αρέσει στον/ην tsdstergios99.
  4. eeelenaki

Αποχωρώ!!!! Δεν γνωρίζω τι ηλικία που έχετε, αλλά δεν έχετε καθόλου τρόπους. Η απορία μου ήταν αν θα χρειαστεί για επόμενα επίπεδα;;; για αποστολές;;; γιατί μπαίνουν οι προσφορές και φεύγουν αμέσως, ενώ οι δικές μας είναι πρώτες με χαμηλότερη τιμή και δεν τις αγοράζουν αμέσως οι δικές τους φεύγουν.

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε.
    Κλείστε το θέμα, ευχαριστώ.

Υ.Γ. Θα έπρεπε να αφήσετε να φαίνεται η ενδιάμεση τελευταία απάντησή σας που έλεγε: "Η απορία σου είναι τι το κάνουν τόσο σιτάρι;;; το τρώνε..." (για να καταλαβαίνει ο κόσμος... Τώρα φαντάζομαι θα σβήσετε και το Υ.Γ μου αφού έχετε αυτές τις εξουσιοδοτήσεις. Καλό απόγευμα.

5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Θα πρέπει να κατανοήσεις οτι είμαστε παίκτες και εμείς σαν και εσένα και είμαστε συντονιστές εθελοντικά.
    Μολις μπορέσουμε θα σου απαντήσουμε, όπως κάνουμε μέχρι τώρα στα δεκάδες θέματα που έχεις θέσει.
    Ολες οι ερωτήσεις σου έχουν απαντηθεί και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τώρα τον εκνευρισμό σου επειδή αργήσαμε 15 λεπτά να σου απαντήσουμε σε μια μη επείγον ερώτηση ή επειδή η συντονίστρια σου είπε οτι δεν κατάλαβε την ερώτηση σου;
    Και το να απειλείς οτι αποχωρείς επειδή δεν έλαβες απάντηση μέσα σε 15 λεπτά, θεωρώ οτι είναι ακραίο.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατι ένας παίκτης κάνει συγκεκριμένες αγορές. Υπάρχουν 1002 λόγοι και δεν είναι στην αρμοδιότητα μας να γνωρίζουμε και κατ' επέκταση να ανακοινώνουμε σε εσάς γιατι ένας παίκτης αγοράζει στάρι, καρότα ή βατράχους.

Ισως θέλει να κάνει ικανό απόθεμα, ίσως θέλει να κάνει ζωοτροφές ή ίσως θέλει να ξοδέψει τα ΧΤ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως σκέφτεται ο κάθε παίκτης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου.

Υπάρχει θέμα που αναφέρονται όλες οι αποστολές. Εκεί μπορείς να δεις ποιες αποστολές χρειάζονται στάρι.

Αν ένας παίκτης θέλει να αγοράσει μεγάλες ποσότητες σταριού, δεν θα μπει στην διαδικασία να αγοράζει 10 - 10 τεμάχια σιτάρι απο εσένα καθώς αυτό είναι χρονοβόρο. Ετσι θα προτιμήσει προσφορές που ταιριάζουν στην ποσότητα που θέλει/χρειάζεται.

Τέλος θα πρέπει να κατανοήσεις οτι είμαστε εδώ για να βοηθάμε οπου μπορούμε.
    Υπάρχουν όμως ερωτήσεις - σαν την δικιά σου τώρα - οπου δεν υπάρχουν απαντήσεις.
    Οπως για παράδειγμα αν με ρωτήσεις γιατι το μαρούλι γίνεται πιο γρήγορα από το αγγούρι. Λυπάμαι αλλά δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε τέτοιες απορίες. θα πρέπει να αποδεχτείς λοιπόν οτι δεν υπάρχουν για όλα απαντήσεις.

Επίσης είπες οτι τώρα μπόρεσες να ξανασυνδεθείς. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς; γιατι βλέπω οτι ο λογαριασμός σου στο Forum συνδεέται από διαφορετική συσκευή σε κάθε νέα ερώτηση/απάντηση σου.

Η απάντηση που υπήρχε ήταν από άλλο παίκτη και διαγράφτηκε απο εμάς.
    Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να κοιτάζεις προσεκτικά αν απάντησε συντονιστής η παίκτης πριν γράφεις ανακρίβειες.

Αρέσει στον/ην 2014chr.
  6. eeelenaki

Πολύ ωραία και πολύ ευγενικά. Σας ευχαριστώ. Η Κυρία Σέλια θα μπορούσε από την αρχή να μου πει αυτά που μου λέτε εσείς τώρα. "Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατι ένας παίκτης κάνει συγκεκριμένες αγορές. Υπάρχουν 1002 λόγοι και δεν είναι στην αρμοδιότητα μας να γνωρίζουμε και κατ' επέκταση να ανακοινώνουμε σε εσάς γιατι ένας παίκτης αγοράζει στάρι, καρότα ή βατράχους.

Ισως θέλει να κάνει ικανό απόθεμα, ίσως θέλει να κάνει ζωοτροφές ή ίσως θέλει να ξοδέψει τα ΧΤ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως σκέφτεται ο κάθε παίκτης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου.
    "
    Εγώ αναρωτήθηκα μήπως ήταν λάθος από το σύστημα, εφόσον δεν έβρισκα τον παίκτη, και έβλεπα τις προσφορές να φεύγουν αμέσως, γι αυτό και το ανέφερα.
    Δεν ήξερα ότι απαντάνε και άλλοι παίκτες εδώ, για να κοιτάξω ποιός μου μιλάει, γι' αυτό εκνευρίστηκα.
    Όσο για τη σύνδεσή μου, σας είπα έχω πρόβλημα τώρα και μία συνδέωμαι στης μαμάς μου, μία στη δική μου.

7. -Snorkel-

Η κυριά Selia σε ρώτησε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχεις καθώς στην ουσιά δεν υπάρχει πρόβλημα παρα μόνο μια ερώτηση που δεν έχει απάντηση και δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου.

Σου εξήγησε μάλιστα γιατι δεν μπορείς να βρεις τον εν λόγω παίκτη.

Επίσης πιο συγκεκριμένα βλέπω 32 διαφορετικές συνδέσεις μόνο για σήμερα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Αν είσαι όντως εσύ και έχεις όλες αυτές τις απορίες ή είναι αρκετοί παίκτες με πολλές απορίες και χρησιμοποιείται ένα λογαριασμό για να τις εκφράσετε. Γιατι αν όντως είσαι εσύ και η μαμά σου, θα βλέπαμε 2 συνδέσεις αλλά τώρα βλέπουμε 32.

Αν έχεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν τεχνικό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο forum ωστε να αλλάζεις στοιχεία σύνδεσης 32 φορές την ημέρα. ;)

8. eeelenaki

Εγώ είμαι μόνο, και έχω μόνο μία φάρμα, και όλες τις ερωτήσεις τι έχω κάνει εγώ. Είμαι 1,5 εβδομάδα στο παιχνίδι και προσπαθώ να το κατανοήσω. Έχω διαβάσει όλες τις ΣΕ κι έχω απορίες.
    Τώρα δεν ξέρω γιατί και από πού βλέπετε εσείς 32 συνδέσεις, εγώ συνδένομαι σε δύο διαφορετικά ρούτερ μόνο. Στο δικό μου και στης μαμάς μου. Για μία ώρα είχα μεγάλο πρόβλημμα και προσπαθούσα να μπω κα στη φάρμα και σε όλα και μία πήγαινα σε ένα ρούτερ μία στο άλλο μήπως και συνδεθώ κάπου. Το πρόβλημμα σταθεροπιοήθηκε. Αφού έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε από πού συνδέονται οι χρήστες, πηγαίνετε να δείτε σε όλα τα ποστ μου για να δείτε δύο διαφορετικά ρούτερ. Θέλετε να σας πω και Πόλη και διεύθυνση;;

Υ.Γ. και δεν είπα ποτέ εγώ ότι εκνευρίστηκα επειδή δεν μου απαντήσατε άμεσα. Σας εξήγησα γιατί εκνευρίστηκα. για την απάντηση που είδα "τι το κάνουν τόσο σιτάρι;; το τρώνε." δεν ήξερα ότι μπορούν να απαντούν κι άλλοι παίκτες εδώ, ζητώ συγνώμη για το ότι δεν είδα αριστερά το εικονίδιο για το ποιός απαντά.

9. -Snorkel-

Απαγορεύεται να απαντούν παίκτες εδώ, γιαυτό άλλωστε διαγράφτηκε η ανάρτηση.
    Επίσης θα σε παρακαλέσω να διαβάζεις προσεκτικά τις αναρτήσεις μας και να μην διαστρεβλώνεις όσα απαντάμε.

Ουτε η κ. Selia ήταν αγενής και ούτε εγώ σου ζήτησα να μου δώσεις προσωπικά στοιχεία.
    Απλά μου φάνηκε περίεργο που έχεις κάνει πάνω από 30 φορές reset το modem σου και για αυτό σε ρώτησα καθώς αυτή η δραστηριότητα δεν είναι φυσιολογική.

Εν πάση περιπτώσει, το θέμα έχει εξαντληθεί, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση σου και το θέμα κλείνει.

Καλό σου βραδυ

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.