Τιμή κοπριάς

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την STELLA7070701, 29/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. STELLA7070701

STELLA7070701 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στην λαϊκή μου η κοπριά έχει φτάσει στα 500χτ προσπαθώ να πουλήσω κι εγώ σε ανάλογη τιμή αλλά το ανώτερο που μπορώ είναι 21χτ, άλλες φορές μπορούσα κι εγώ να πουλήσω σε τόσο ανεβασμένη τιμή. υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
    ΥΓ έχω κάνει ανανέωση σελίδας.

2. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η τιμή των προϊόντων αλλάζει ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση. Προφανώς αυτή τι στιγμή υπάρχει μικρή ζήτηση σε κοπριά και έχει πέσει η τιμή της.

3. STELLA7070701

Συγγνώμη που επιμένω αλλά αυτό σας λέω ότι τώρα έχει φτάσει που ξανακοίταξα 673 χτ και πάω να πουλήσω και μου βγάζει ανώτερη τιμή 23,18χτ (ανωτέρη τιμή σε μένα που πάω να πουλήσω)

4. .selia.

Μπορεί οι προσφορές με την υψηλή τιμή που βλέπεις να μην είναι τωρινές και να τις είχαν βάλει συμπαίκτες σου νωρίτερα. Αν οι προσφορές είναι παλιές και δεν τις αγοράζει κανείς, η τιμή πέφτει και γι'αυτό εσύ δεν μπορείς να βάλεις υψηλότερη τώρα.

5. STELLA7070701

Εχετε δίκιο κοίταξα τώρα την ώρα και είναι παλαιότερες προσφορές. Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σας. Το θέμα απαντήθηκε και μπορεί να κλείσει.

6. .selia.

Καλή συνέχεια,

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.