Τζάμπο χοιροστάσιο Ι κίτρινο

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την kalli_press, 18/2/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kalli_press

kalli_press Ανερχόμενος συντάκτης

Γεια σας ήθελα να ρωτήσω το εξής όταν βάζω το φορτίο για να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα χρησιμοποιώ φιορίνια.Έχω κερδίσει λοιπόν τζάμπο χοιροστάσιο Ι κίτρινο.όταν όμως το βγάζω από το χωράφι στην αποθήκη μου γράφει ότι απλά έχω τζάμπο στάβλο γουρουνιού με πολύ λιγότερους π.ε γιατί συμβαίνει αυτό?

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Όταν διαγράφεις έναν τζάμπο στάβλο κίτρινο, στην αποθήκη σου θα βρεις ενα τζάμπο στάβλο απλό και ξεχωριστά την αναβάθμισή του.

3. kalli_press

Καλησπέρα σας, αυτό φαντάστηκα κι εγώ αλλά δεν βρίσκω πουθενά τις αναβαθμίσεις μπορείτε να το ελέγξετε ? To id μου είναι 1257082

4. azul*

azul* Εξαιρετικό ταλέντο

Έλεγξε σε παρακαλώ πιο προσεκτικά κι κοίταξε στην καρτέλα "αναβαθμίσεις".
    Σε περίπτωση που συνεχίζεις να μη το βρίσκεις,επικοινώνησε με την υποστήριξη.

5. kalli_press

Μόλις τώρα μου εμφανίστηκαν!!! Ευχαριστώ πολύ!!! :D

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Παρακαλούμε.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.