Τελειο σημειο

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την K_K__D, 28/6/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα σας. Δεν εχω καταλαβει πιο ειναι το τελειο σημειο και πως το πετυχαινω.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  3. K_K__D

Το βιντεακι το εχω δει πανω απο 10 φορες και μετα σας εγραψα. Απο οτο ειδα σχηματιζονται τρεις κυκλοι? αν καταλαβα καλα. Το τελειο πιο ειναι? Ο πρωτος απο το κέντρο προς τα εξω?

4. *Kirki*

Το τέλειο σημείο είναι αυτό:

5. K_K__D

Καλη μου κυρια σας εξηγησα και πριν οτι το βιντεακι το ειδα και αυτην την στηγμη μου δειχνετε αυτο που δειχνει στο βιντεακι. Τι ακριβως δεν καταλαβατε απο την ερωτηση που εκανα? Ποιο ειναι το αυτο? Με λογια δεν μπορειτε να εξηγησετε? Απο το κεντρο προς τα εξω βλεπω 3 κυκλους να σχηματηζοντε ενας γαλαζιος ενας ασπρος και ενας γαλαζιος? Ποιον προσπαθω να πετυχω? Τον πρωτο γαλαζιο ή τον δευτερο ασπρο?

6. *Kirki*

Σου έβαλα το στιγμιότυπο επειδή θεωρώ ότι μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Αφού λοιπόν η εικόνα δεν σου λέει τίποτα να σου πω με λόγια, ότι το τέλειο σημείο είναι μεταξύ των δύο κύκλων των γαλάζιων όπως εσύ λες, δηλαδή, ακριβώς πάνω, στο λευκό πλαίσιο μεταξύ των δύο κύκλων. Στον λευκό κύκλο όπως λες εσύ.

7. K_K__D

Σας ευχαριστω πολυ. Καλη συνεχεια.

8. *Kirki*

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια και σε σένα.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.