Τα αγροτόπουλα του Forum

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 25/8/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

αντεξα εγραψα ..οκ ας περιμενουμε τους αλλους απλα γραφω για να μην φυγει χαχαχ
    Παναγιωτη σιγουρα ανταμειβονται αλλα οχι παντα καθως το συστημα εξετασεων ειναι αδικοοο και γιατι ?
    αν οι αριστουχοι μεινουν εκτος απο την 1η επιλογη θα μπουν στην 2η 3η 4η και παει λεγοντας με αποτελεσμα απο μεσαιες σχολες να εισαγονται και στις μικρες και αυτοι στις μικρες να μην εισαγονται καθολου ....Και ο τελευταιος που καθοριζει τις βαζεις ειναι ακυρο λιγο γιατι οι θεσεις εχουν σημαντικοτερο ρολο με αποτελεσμα ενας με πχ 16789 μορια να μην εισαχθει σε καμια σχολη επιλογης επειδη δεν ειχε θεσεις ενω αν δηλωνε μια με 12483 πχ να περναγε! ..Ευχομαι πολλοι να βαλανε επαρχια αλλα δεν το βλεπω!

Αρέσει στους theoni1999, aloniaris και ellee68.
  2. PANOS849

PANOS849 Ανερχόμενος συντάκτης

Ναι το γνωρίζω το σύστημα. Θα σε βοηθήσουμε να ξεχαστείς τελικά εμείς! :)
    Αλλα χρειάζομαι βοήθεια και απο άλλα αγροτόπουλα8)
    Ελάτε αγροτόπουλα έφερα φραπεδιές και χυμούς (εγώ θα πιω φραπέ8)),

ορίστε ο χυμός ο περιποιημένος
    Καλό Απόγευμα!:)

Αρέσει σε theoni1999, aloniaris, ellee68 και 2 σε άλλους.
  3. bill18

bill18 Ενεργός συντάκτης

αα είναι τέλειο!! :) Με έπεισες θα έρθω :p :p. Καλησπέρα κιόλας :) :). Τι κάνετε; :)

4. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Παναγιωτη εχω αρχισει ηδη να ηρεμω ...ευτυχως που υπαρχουν και οι καθηγητες να σε ανεβαζουν λιγακι και να σε ηρεμουν , ειμαι καλυτερααα ..Ευχαριστω για το κατιτι σας να στε καλα!! Μονο που βλεπω τον νικο τον στεφανο την μαρινα να λειπουν ..Κακο αυτο κατσε να ερθουν!
    Παιδια ερωτηση: συμφωνειτε με το μπουγελωμα για αυτον τον ''κοινωνικο σκοπο'' ας το πω ;

Βαιλη καλα ειμαστε ..εδω φτιαχνω σουβλακι (σπιτικο) ειπα να παω κοντρα στην ..... (ξερεις εσυ) σσςςς!! :music:

5. bill18

bill18 Ενεργός συντάκτης

Ξέρω, ξέρω :p... Μια χαρά τρως.. :). Και εγώ όμως θα παραγγείλω ένα sandwitch να φάω :p

Σχετικά με την ερώτηση σου εγώ δεν συμφωνώ γιατί οι περισσότεροι που το κάνουν το κάνουν για να πάρουν likes.

6. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Χαχαχα μην του το μαρτυρησεις με βλεπω να μου δινει σουπιτσες να μου κανει διαιτα για κανενα χρονο αν και θα ειναι το λιγοτερο αυτο εε??

Εγω θεωρω περα απο το οτι θελουν likes λαθος τροπος προσφορας και λιγο γελοιο ολο αυτο που κανουν!Αν καποιος θελει να βοηθησει πραγματικα το κανει υλικα και οχι μεσω τετοιων μεσων . Λενε οτι βοηθουν αλλα στην πραγματικοτητα οχι .. Αν με προκαλεσουν θα αρνηθω , ειμαι καθετη ..

Αρέσει σε theoni1999, aloniaris, ellee68 και 2 σε άλλους.
  7. bill18

bill18 Ενεργός συντάκτης

Χαχαχα σίγουρα το λιγότερο ;p

Όντως έχεις δίκιο!! Αν θέλει να βοηθήσει να δώσει λεφτά η τίποτα άλλο χρήσιμο. Το να μπουγελώνεται κάποιος δεν βοηθά σε τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία: 27/8/14
  8. PANOS849

Γεια σου Βασίλη, μια χαρά! Εσύ;:)
    Σοφία συμφωνώ με τον Βασίλη. Αυτό είναι κάτι σαν όλα τα άλλα για τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης (ιστορικό γεγονός:p)
    Είναι απλά για να κερδίζει likes ο καθένας απλώς τα κερδίζει κάνοντας μια ''πλάκα'' στον εαυτό του!
    Οι αθλητές το κάνουν για δωρεά, εμείς για likes;)
    Γιατί ρωτάς; Σε προκάλεσαν; Εμένα όχι8)

9. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Μα φυσικα ειναι το λιγοτερο βασιληη ...τα αλλα που θα με κανειιι ειναι το θεμα αν το μαθειιι!! Μεχρι και οι τοιχοι εχουν αυτια!!:eek: Για το αλλο σου βαζω +

Οχι απλα μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το γεγονος , ευτυχως οχι ακομαα ...Χαιρομαι που συμφωνουμε! Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω πως λειτουργει το απλο ανεβασμα ενος μονο τετοιου βιντεου!

Αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 27/8/14
  10. giannissuper

giannissuper Έμπειρος

Φυσικά και συμφωνώ γιατί να μην συμφωνήσω? Και ποιος δεν εχεις μπουγελωθει?
    Πλακα εχει, και μεσα απο αυτο μαθαμε καποια πραγματα για αυτην την ασθένεια.

11. PANOS849

Γιάννη εγώ:p
    Βασικά είναι προσωπική αποψη του καθενός αλλα δεν πέφτει και άσχημα στα ''θύματα'' γιατί είναι Καλοκαίρι!
    Αυτό να το κάνετε τον χειμώνα αν μπορείτεxD

12. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Γιαννη προσωπικα εγω δεν συμφωνω με αυτο , γιατι ειναι απλα γελοιο! . Και δεν προκειται να μπουγελωθω ....Ξερω ατομα πχ βασιλη πανο και αλλους που το καταδικαζουν αυτο .Το κανεις η θα το κανεις μονο και μονο για την πλακα η για να βοηθησεις υποτιθεται οχι μονο εσυ αλλα οσοι το επιχειρουν αυτο .. Μεσα απο το μπουγελωμα μαθαινεις για την ασθενεια ;
    Εγω προσωπικα αν δεν ηξερα θα ανοιξα καμια εγκυκλοπαιδεια ειτε ηλεκτρονικη ειτε οχι και θα το μαθαινα! Αν μπορουσα να βοηθησω δεν θα το εκανα μεσω νετ αλλα με υλικη προσφορα!Προσωπικα ενα τετοιο ειδος βοηθειας να μου λειπει , και οπως ειπε ο Παναγιωτης να δουμε τους τολμηρους που θα το κανουν τον χειμωνα!
    Νομιζω πως το μπουγελωμα ειναι τελειως αβασιμο και ακυροο απλα επειδη εχει πλακα και μεταξυ μας οσοι απο εμας το κανουμε δεν το κανουμε για να βοηθησουμε!!

Αλλαγή χρώματος γραμματοσειράς

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 27/8/14
  13. PANOS849

Έτσι μπράβο Σοφία... Βέβαια ο καθένας έχει ελευθερία λόγου και άποψης!!
    Μαρίνα όταν μπεις πες μας την γνώμη σου, Άννα ακόμα...
    Δεν ειρωνεύομαι... Θέλω να δω πόσοι είμαστε υπέρ ή κατά...
    Ρε Γιάννη όμως... Γάτος και βράχηκες;xD

14. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Παναγιωτη φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει ο,τι θελει και να εκφραζει την γνωμη του απλα γινεται κουβεντουλα!!

Κανε δημοσκοπηση ααχαχ!!

15. *Pandora*

*Pandora* Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα στα αγχωμένα αγροτόπουλα! Μια νύχτα είναι θα περάσει!

Σοφία θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι δεν επιτρέπεται η χρήση του κόκκινου χρώματος στην γραμματοσειρά από τους παίκτες. Το χρώμα αυτό χρησιμοποιείται από τους συντονιστές στις περιπτώσεις επεξεργασίας κάποιου δημοσιεύματος.Ευχαριστώ για την κατανόηση και την συνεργασία.

Αρέσει στον/ην sofaki96.
  16. PANOS849

Χαχαχα δημοσκόπησηxD
    Λοιπόν... έφερα βραδινό...

Για εμάς....
    Γκαζόζα;)

Καλή μας όρεξη!

17. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Καλησπερα σας κα Πανδορα , να σας κερασω κατι ; Ειναι μια νυχτα ,αλλα σαν αιωνας φαινεται και εχει δεθει κομπος στο στομαχι μου!!

Ενταξει ,ζητω συγγνωμη για την γραμματοσειρα! :(

Ευχαριστω παναγιωτη , αλλα δεν πινω αλκοολ , αλλα τα αλλα θα τα φαωωωω :D

18. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα
    με έχει πιάσει και εμένα το άγχος για τις βάσεις αν και έχω διαφορά 1200 μόρια από την 2η επιλογή μου
    εγώ μόλις έφαγα Παναγιώτη ευχαριστώ θα πάρω το αφεψημο μονο

19. sofaki96

sofaki96 Προχωρημένος

Στεφανε , τι εννοεις την πρωτη δηλαδη δεν την πιανεις ; η λες οτι η πρωτη επιλογη απεχει τοσο απο την 2η ; ...
    Αχχχ τωρα δεν ειμαι τοσο , οσο περνα η ωραααα αν με πιασει αυριο παλιιι ..πριν τις 10!! Πως θα τα δειτε εσεις ;

20. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

έχω βγάλει 18100 μόρια και από την 2η επιλογή μου είμαι 1200 μόρια πανω (από την 1η επιλογή είμαι 300 μόρια πάνω αλλά μάλλον θα ανεβεί περισσότερο)
    απλώς είπα για την 2η επιλογή γιατί μέχρι εκεί θέλω να περάσω μετά δεν μου αρέσουν οι πόλεις στις άλλες επιλογές
    εγώ θα πάω σχολείο να μάθω που περνάω να δω και κανένα παλιό συμμαθητή τους δάσκαλους

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.