Σ.Ε Top Gamer Club

Η συζήτηση στο 'Περιεχόμενο/Περιγραφές' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 29/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. -Snorkel-

  -Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

  Τι είναι το TGC;
  Το TGC είναι ένα club που παρέχει υπηρεσίες και πλεονεκτήματα κι απευθύνεται στους πιο ενεργούς παίκτες μας καθώς επίσης στους παίκτες που βρίσκονται στις υψηλότερες θέσεις της κατάταξης. Δημιουργήσαμε το TGC για να προσφέρουμε μακροπρόθεσμη υποστήριξη σ΄αυτούς τους παίκτες.

  Ποια πλεονεκτήματα έχω ως μέλος του TGC;
  Τα μέλη του TGC έχουν μια ιδιαίτερη υποστήριξη, λαμβάνοντας αποκλειστικά αντικείμενα, μικρές εκπλήξεις στο παιχνίδι, ατομική υποστήριξη του TGC, αδημοσίευτες προκαταρκτικές πληροφορίες και την ευκαιρία συμμετοχής σε ειδικούς διαγωνισμούς.
  Μέσω τακτικών newsletters, ανακοινώνουμε στα μέλη του TGC ποια πλεονεκτήματα έχουμε ετοιμάσει γι΄αυτά κάθε φορά, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που σχεδιάζουμε στο μέλλον, όπως για παράδειγμα αποκλειστικά events, προσωπική επικοινωνία με την υποστήριξη, ταυτότητες μελών, forum του TGC, κλπ.

  Πως μπορώ να γίνω μέλος του TGC;
  Τα μέλη του TGC επιλέγονται από εμάς. Η διαδικασία επιλογής λαμβάνει χώρα σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Οι πιο ενεργοί παίκτες καθώς και οι παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης μπορούν λοιπόν να ενταχθούν στο TGC ανά πάσα στιγμή.
  Κι εδώ επίσης διευρύνουμε συνεχώς τα κριτήρια ένταξης. Έτσι, σχεδιάζουμε για παράδειγμα την ένταξη νέων μελών, βάσει ενός συγκεκριμένου αριθμού προσκλήσεων που έχουν στείλει σε φίλους.

  Κοστίζει η συμμετοχή;
  Όχι, η συμμετοχή είναι δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση.

  Πως μπορώ να μάθω, αν είμαι μέλος του TGC;
  Μόλις επιλεχθεί ένας παίκτης ως μέλος του TGC, λαμβάνει ένα e-mail από εμάς, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις άλλες πληροφορίες.

  Πόσο διαρκεί η συμμετοχή στο TGC;
  Η συμμετοχή στο TGC διαρκεί για όσο χρονικό διάστημα ένα μέλος πληροί τα κριτήρια. Οι χρονικές περίοδοι, κατά τις οποίες ένας παίκτης δεν μπορεί να παίξει τακτικά ή καθόλου, όπως για παράδειγμα κατά την περίοδο διακοπών, λαμβάνονται υπόψη.

  Πως μπορώ να επικοινωνήσω με την ξεχωριστή υποστήριξη του TGC;
  Τα μέλη του TGC διαβιβάζονται αυτομάτως, μόλις κάνουν κλικ στο πλήκτρο της υποστήριξης στο παιχνίδι.

  Τι μπορεί να κάνει ένα μέλος του TGC σε περίπτωση που δεν λαμβάνει τα newsletters ή τα αντικείμενα που έχουν ανακοινωθεί;
  Η αποστολή των newsletters και η πίστωση των αντικειμένων γίνονται με την υψηλότερη προτεραιότητα, αλλά μερικές φορές αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει και μία ημέρα. Ως εκ τούτου πρέπει κανείς να έχει λίγη υπομονή και ενδεχομένως να ρίχνει μια ματιά στο φάκελο spam, για να δει μήπως τα newsletters έχουν καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει τίποτα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

  Πόσο συχνά στέλνονται τα email;
  Τα νέα μέλη θα λαμβάνουν ενα email καλωσορίσματος για να τους συγχαρούμε ως νέα μέλη του TGC. Απο εκεί και ύστερα θα λαμβάνετε TCG Newsletters σε τακτική βάση.

  Ποια στιγμή τα μέλη του TGC λαμβάνουν τις παροχές;
  Ως νέο μέλος, θα επωφεληθείτε αμέσως από τα πλεονεκτήματα που εχουν περιγραφεί παραπάνω.
  Όλες οι δράσεις, τα previews και τα στοιχεία των προηγούμενων newsletters συνδέονται με τα αντίστοιχα παλαιά newsleters.
  Aρα κάθε μέλος θα επωφελείται από τα καινούρια μόνο newsleters


  -------------------
   
  Αρέσει σε olga-tse62, dionmilia84, ath και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.