Σχόλια συντονιστών και διαγραφή ανάρτησης

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Ελλάδιος, 16/10/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Ελλάδιος

Ελλάδιος Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Στο θέμα '' Μεταγραφικά και γλωσσικά προβλήματα'' διεγράφη
    μια προσωπική μου ανάρτηση , την οποία μεταφέρω εδώ.

Το συγκεκριμένο θέμα αναφέρεται στη διόρθωση ορθογραφικών, γλωσσικών , μεταφραστικών και συντακτικών λαθών
    τα οποία υπόκεινται σε συγκεκριμένους κανόνες γραμματικής και συντακτικού της ελληνικής γλώσσας.

Δεδομένου ότι είμαι εκπαιδευτικός ήταν λογικό να δώσω μια χείρα βοηθείας .

Ωστόσο , η ακόλουθη φράση :
    είναι άκρως προσβλητική για το επάγγελμά μου .

Έχω μάθει να διορθώνω τα λάθη με βάση τους κανόνες της γραμματικής και του συντακτικού
    και όχι με βάση τις υποδείξεις των γονιών των μαθητών μου .
    Σε ό, τι αφορά το γραπτό λόγο
    οι κανόνες τις ελληνικής γραμματικής είναι πάνω από τους κανόνες του φόρουμ
    και τις διαθέσεις των συντονιστών του .

Δε θεωρώ ότι η φράση έγινε εσκεμμένα , αλλά προσπάθησα πολύ ευγενικά
    και χωρίς παραθέσεις να σας υποδείξω τη διόρθωση ή τη μετατροπή της, ώστε να μη γίνονται παρεξηγήσεις.
    Όμως η επιλογή σας ήταν να αφήσετε αυτούσια τη φράση σας και να διαγράψετε όλα τα σχόλιά μου.
    Αν ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα θα επισκεπτόμουν το φόρουμ συχνότερα ,
    αλλά παρατηρώ ότι ακόμα και όταν θέλει να βοηθήσει κανείς , τελικά αντιμετωπίζει ο ίδιος προβλήματα.
    Αν θέλετε να διορθώσετε όλα τα σφάλματα του φόρουμ και να το βελτιώσετε
    μπορείτε να υπολογίζετε στη συμβολή και την ενεργή συμμετοχή μας,
    όμως θα πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς δείχνοντας περισσότερο σεβασμό και περισυλλογή
    για τα γραφόμενά μας .

Επίσης, η φράση μου πώς σ' ένα μήνα δεν προλαβαίνει να διορθώσει κανείς
    όλα τα λάθη του παιχνιδιού , ήταν καθαρά χιουμοριστική και γι' αυτό
    χρησιμοποίησα το σχετικό εικονίδιο .

Θα παρακαλούσα τη διαγραφή ή τη μετατροπή της φράσης στην παράθεση,
    ώστε να μη γίνονται παρεξηγήσεις.

Τελευταία επεξεργασία: 16/10/16
    Αρέσει σε graganta, ΔΙΑΚΟΣ, heavymetal7 και 9 σε άλλους.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

1. Έχουμε ρητές εντολές τι θα προωθήσουμε ως λάθος και όχι.
    2. Η εν λόγω αναφορά είναι λάθος. Ξέρεις πολύ καλά πως το συγκεκριμένο κείμενο είναι ποιητική αδεία και μπορεί να παρεκκλίνει των κανόνων.
    3. Το επάγγελμα του καθενός δεν μας αφορά. Όλοι οι παίκτες του Farmerama είναι ίσοι με ίσα δικαιώματα.
    4. Είναι περίεργο οτι πάντα τα προβλήματα αρχίζουν από την ίδια μερίδα παικτών και αυτό είναι λυπηρό. (όπως ανάφερες εσύ ο ίδιος - εσύ και οι μαθητές σου)
    5. Το θέμα έχει κάποιο σκοπό. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για "αστεία". Υπάρχουν άλλα θέματα να μας αναφέρεις ποιοι είναι οι μαθητές σου και πόσα λάθη βρήκε ο καθένας (δυστυχώς έρχεσαι στα λόγια μου όσο αναφορά την ανταγωνιστικότητα για το ποιος θα βρει τα περισσότερα λάθη)
    6ο και τελευταίο : Δεν θα αμαυρώσουμε καμία προσπάθεια διορθώσεις σφαλμάτων και ως εκ τούτου το θέμα θα κλείσει εδώ.
    Ειναι στην διακριτική σου ευχέρεια αν θέλεις να συνεχίσεις να βοηθήσεις στην διόρθωση των λαθών, πάντα κάτω από τους κανόνες της Bigpoint. Αν δεν συμφωνείς με αυτούς, πολύ απλα μπορείς να απέχεις από αυτή την προσπάθεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.