Συνδρομή μύλου

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by jules3, Nov 6, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα! Μία απορία. Αγόρασα σήμερα το πρωί τη συνδρομή μύλου, έκανα ανανέωση αφού έγινε η αγορά, και όταν γύρισα στη φάρμα διαπίστωσα ότι οι τροφές που είχα βάλει ήδη να γίνονται πριν την αγορά της συνδρομής, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο χρόνος παραγωγής τους, βρέθηκαν στην αποθήκη μου. Δηλαδή, ολοκληρώθηκε η παραγωγή των τροφών πριν την ώρα τους. Καλά κατάλαβα;

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Οι τεχνικοί μας έλεγξαν αν υπάρχει κάποιο bug στη λειτουργεία του μύλου αλλά δεν βρέθηκε κάτι

3. jules3

Επειδή μάλλον δεν ήμουν σαφής. Δεν παραπονιέμαι για κάτι. Απλώς μου έκανε εντύπωση που ολοκληρώθηκε η παραγωγή των τροφών πριν την ώρα της. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν συμβαίνει αυτό γενικώς, και δεν το γνώριζα. Γιατί ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα τη συνδρομή του μύλου.

4. .*Hazel*.

Δεν υπάρχει γενικά πρόβλημα, δεν έχει αναφερθεί ξανά και δεν βρέθηκε κάτι από τον έλεγχο που έγινε.
    Δεν μπορώ να σου δώσω κάποια άλλη απάντηση στην ερώτηση σου :)

Δεν ξέρω αν γνωρίζεις πως ο χρόνος μειώνεται και για τις τροφές που βρίσκονται ήδη στη διαδικασία της παραγωγής

Last edited: Nov 6, 2015
  5. jules3

Αχά! :DΑυτό μάλλον ήταν λοιπόν. Δεν το γνώριζα. Ευχαριστώ! Μπορεί να κλείσει.

6. .*Hazel*.

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.