Συμφωνία της θάλασσας

Η συζήτηση στο 'Γενικά προβλήματα' ξεκίνησε από τον/την panos-p, 11/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. panos-p

panos-p Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλήμερα έχω τελειώσει ως τώρα όλες τις αποστολές αλλά οι 2 τελευταίες αναβαθμίσεις δεν έχουν αλλάξει το διακοσμητικό μου. Για να γίνω πιο σαφής το διακοσμητικό έπρεπε να είναι τώρα Χορωδία Αχιβάδων III.....και έμενα είναι Χορωδία Αχιβάδων I....μπορείτε να μου πείτε γιατί;
    Το ID: 3808003

2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το διακοσμητικό ονομάζεται Χορωδία Αχιβάδων I και έχει 6 αναβαθμίσεις.
    Για να είχες το διακοσμητικό Χορωδία Αχιβάδων IΙΙ θα έπρεπε να έχεις 8 αναβαθμίσεις τις οποίες και δεν έχεις.
    Από την αποστολή Συμφωνία της θάλασσας ΙΙΙ δεν έχεις πάρει τις 2 αναβαθμίσεις και άρα έχεις κερδίσει 6 συνολικά.
    Οπότε όλα είναι σωστά.

3. panos-p

Μα έχω τελειώσει ολες τις αποστολές πως δεν πήρα τις αναβαθμίσεις;

4. -Snorkel-

Οπως σου είπα και πριν, δεν έχεις ολοκληρώσει την 3η αποστολή.

5. panos-p

ωστόσο προλαβαίνω να πάρω άλλες 4 να γίνει το διακοσμητικό Συμφωνία της Θάλασσας ;

6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Για να γίνει το διακοσμητικό, Συμφωνία της θάλασσας, χρειάζεται να ολοκληρώσεις όλες τις αποστολές.
    Δυστυχώς δεν γίνεται αν έχεις χάσει μια αποστολή

7. panos-p

Μπορείτε να μου πείτε την αποστολή αυτή που δεν τελείωσα μέχρι που την έφτασα;

8. -Snorkel-

Στις 2019-03-09 15:54 έκανες όλες τις καμπάνιες του 1ου βήματος και μόνο την ασημένια και την χρυσή καμπάνια του 2ου βήματος.
    Δεν ολοκλήρωσες την διαμαντένια καμπάνια του 2ου βήματος και ολόκληρο το 3ο βήμα.