Feedback Συζήτηση για το mini event "Μυστηριώδες δενδρύλλιο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 24/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες κι αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να κουβεντιάζετε για το event "Μυστηριώδες δενδρύλλιο"

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  2. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

μας δουλευετε οτι βγαλατε τις χλ μονο τετοιες μου τυχαινουν και εχω παρει και απο τα ακριβα

Αρέσει σε vagelis1968, markos5560, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
  3. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Αν διάβαζες σωστά, θα έβλεπες ότι έχουν αφαιρεθεί οι χλ αναβαθμίσεις των βασικών δέντρων και όχι δέντρων που κερδίζετε μόνο από μυστηριώδη δενδρύλλια. Άρα κανείς δεν σε δουλεύει.

Αρέσει στους siourdistan και markos5560.
  4. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

ευχαριστω για την ευγενη απαντηση

5. kadim65

kadim65 Νέος ειδικός

Είσαι επίπεδο 98. Είσαι απογοητευμένος -για να το πω ευγενικά- με τα μυστηριώδη δενδρύλλια εδώ και καιρό. Αγοράζεις 2 και 2 bahamarama ακόμα έτσι για το καλό! Δεν περιμένεις να κερδίσεις μπουκαμβίλια ή μπιριμπά αλλά έστω κάτι από τα τρια τέσερα τελευταία που σου λείπουν. Κερδίζεις μια μεσκουλιά XL, μία ελιά XXL, μια μπανανιά XXL και μία αμερστία XXL. Έχεις κάμποσα από όλα. Τι κάνεις? Δεν ξαναγοράζεις τίποτα μυστηριώδες.

Αρέσει σε vagelis1968, nota.dim1802, graganta και 13 σε άλλους.
  6. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

kadim65 συμφωνω 1000% μαζι σου φιλε. δεν αξιζει. αν θελουν να ερθουν τσαμπα xD ας ερθουν. αλλιως δεν αξιζει με τα φιορινια. τα μαζευω για να αγορασω συνταγες προσωπικα. εχω φλωμοσει με αναβαθμισεις σταυλων και δεντρων

Αρέσει σε vagelis1968, soyla74, skareleni και 5 σε άλλους.
  7. mini88_

mini88_ Ανερχόμενος συντάκτης

30 στα 30 (1+1 παρτιδες) στην μπαρα!
    συγχαρητήρια στην εταιρια για την πανεξυπνη εμπορικη της πολιτικη.

Αρέσει σε picantinio2012, soyla74, skareleni και 2 σε άλλους.
  8. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

μετα απο πααααααααααρα πολλες αποχες απο το συγκεκριμενο ιβεντ ειπα δεν βαριεσε θα παρω κανα 2 .ετσι λοιπον πηρα 2 απλα και
    1 των 10φ .στη φαρμα μου ηρθε σουρβια χλ δαμασκηνια χχλ και λαπαχο(που δεν ειχα).στο νησι μου ηρθε ταμαρινθος χλ,ενα που δεν θυμαμαι και το καινουριο!!γλυκαθηκα λοιπον και λεω δεν περνω αλλο 1 των 10φ για φαρμα μπας και ειμαι τυχερη;και πηρα....και ετυχα γιαπωνεζικη κερασια χλ ....... απογοητευτικα!!δεν βαριεσε.........

Αρέσει σε graganta, Gulit1, soyla74 και 3 σε άλλους.
  9. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

ενα πηρα και ετυχα κρανια, ας ειναι, δεν θελω να παρω αλλο .

Αρέσει σε vagelis1968, graganta, soyla74 και 2 σε άλλους.
  10. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

καλημέρα...
    ειπα να παρω απο δυο δενδρυλλια και πηρα!!!.........τι ετυχα???
    2 σοφορες χλ και γουάμπι,μανταρινια χχλ...........
    στη φαρμα απογοητευτικα !!!!ειναι δυνατον δυο ιδια δεντρα???απαραδεκτο!!!δεν λεω να τυχαινα τα καινουρια αλλα οχι ιδια!!!
    θα μου πειτε ειναι θεμα τυχης......ε ....δεν ειναι θεμα τυχης ειναι λαθος κατανομη!!!
    σου λεει μονο 2 θελεις θα παρεις ψυχουλα...... αν παρεις ομως πακετακι.......θα παρεις και δεντρακι!!!οποτε ριξε το φιορινακι!!!
    κριμα...........

Αρέσει σε picantinio2012, vagelis1968, maria_palou και 5 σε άλλους.
  11. Mihalhs95

Mihalhs95 Αρχάριος στο φόρουμ

Το δεντρο γκρειφρουτ στομπαχαμαραμα δινει πε φαρμας εχει γινει μηπως καποιο λαθος

12. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

εγω παλι πιστευω σταθηκα τυχερος!! Αγορασα 4 και επιασα την αχλαδια ανζου :inlove: αλλα μετα απογοητευτηκα απο τα αλλα τρια καθως ηταν μια μεσκουλια χλ , ενα ελαιοδεντρο χχλ και μια απλη κυδωνια χχλxD

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  13. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

χάλια , χάλια , χάλια
    πήρα 2 φορές το plus και δεν πέτυχα καμία αχλαδιά ανζού , άντε λέω , ας πάρω και άλλα 5 , και άλλα 5 και άλλα 5 σύνολο 45 μ.δ και πουθενά η αχλαδιά , αλλά η γιαπωνέζικη κεράσια έχει την τιμητική της 15 κέρδισα , έλεος ακόμη δεν θα καταργηθεί και τέλος δεν θα πάρω άλλα..... απογοητεύτηκα

Αρέσει σε Gulit1, vagelis1968, skareleni και 5 σε άλλους.
  14. katerina14450

katerina14450 Επαγγελματίας του φόρουμ

[​IMG] Καλησπερα..4 δεντρακια αγορασα αυτη την φορα στο νησακι και μου χαμωγελασε η τυχη ,τα δυο ηταν μπωκαρνεα!!!!:)

Αρέσει σε -lousi-leon2001, Gulit1, monolith2 και 9 σε άλλους.
  15. Eleanor13

Eleanor13 Νέος ειδικός

Λοιπόν... βλέποντας από τα προηγούμενα δρώμενα πως αν πάρω τρία τέσσερα ξεχωριστά, δεν έχω τύχη, αποφάσισα να πάρω πακέτο. Και μιας που είχα φι για ένα πακέτο, πήρα των τριάντα στη βασική που έχω περισσότερο χώρο, και με τα υπόλοιπα δέκα στο μπάχα. Και δεν απογοητεύτηκα!
    Πέντε γιαπωνέζικες κερασιές (και είχα μόνο μία, από ανταλλαγή), τέσσερις XXL και μία XL.
    Τέσσερις κρανιές να κάνουν παρέα στη μία που είχε μείνει.
    Τρεις τσαπουρνιές, αλλά καμία δεν είχε την ευγένεια να είναι XXL.
    Παρακαλούσα για ένα σόρβο, και μου έτυχαν έξι:inlove:.
    Τέσσερις σοφόρες, μία XXL και οι άλλες XL, και είχα μόνο μία (πάλι από ανταλλαγή).
    Από δέντρα που ξεκλειδώνονται, ένα ζαχαρένιο σφενδάμι, ένα ελαιόδεντρο, μια καρυδιά, μια κερασιά, μια κυδωνιά, και μια αμυγδαλιά, όλα XXL. Καλοδεχούμενα και αυτά, εκτός ίσως από την αμυγδαλιά (έχω άλλες έξι!).
    Μια μπουκαμβίλια! Δεν περίμενα ποτέ να με τιμήσει με την παρουσία της!
    Και αφού πήρα πακέτο, έλαβα μία αχλαδιά ανζού κατευθείαν, δεν χρειάστηκαν καν πέντε ώρες για να ετοιμαστεί, και μου έτυχε κι άλλη μία από ένα δενδρύλλιο, και τώρα έχω δύο! :):p:inlove:

Σε μπάχα: Μία αμερστία XL! Ωραία... Κι άλλη αμερστία XL. Λοιπόν... και άλλη αμερστία! Τουλάχιστον είναι XXL... Άλλο ένα κακαόδεντρο XXL, άλλο ένα Μπάομπαμπ XXL. Άλλα δύο γκρέιπφρουτ (XXL και XL) και μια ακόμη γαρκινία (XXL) και το μοναδικό που δεν είχα ήδη... δύο δέντρα κάσιους! Δεν περιμένα βέβαια να τύχω μπιριμπά ή μποκαρνέα, αλλά τα κάσιους είναι υπεραρκετά... τώρα δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσω εκατομμύρια για να το αποκτήσω στη λαχαναγορά.

Τελικά τα δενδρύλλια ήταν επιτυχίες για μένα.

Τελευταία επεξεργασία: 20/8/16
    Αρέσει σε skareleni, gtrullis, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  16. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Έγινε της γιαπωνέζικης κερασιάς και της μεσκουλιάς!!! αλλά το καλύτερο ήταν εκείνο το τρομπετόδεντρο XXL!!! Άφωνη!!!

Αρέσει σε Gulit1, farmerwoman12, mini88_ και 6 σε άλλους.
  17. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Νομίζω το καλύτερο το πέτυχα εγώ. Πήρα τρία και τα τρία Γαργκινίες!

Αρέσει σε graganta, nota.dim1802, skareleni και 3 σε άλλους.
  18. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

Ποτέ δεν παίρνω πολλά δέντρα γιατί δεν έχω αρκετά φι και φυσικά ποτέ δεν βγαίνει κάποιο απο τα νέα δέντρα,και οι αποστολές μένουν και αβγατίζουν αφού δεν μπορούν να ολοκληρωθούν.Νομίζω κουράστηκα λίγο με την κατάσταση αυτή.

Αρέσει σε graganta, foufoula, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  19. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Για άλλη μια φορά τα αποτελέσματα είναι γελοία. Κρανια 2, μουριά χχλ, γιαπωνέχικη κερασιά χχλ, μεσκουλιά χχλ. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει δύο χρόνια τώρα. Στο διάστημα αυτό δεν μου ήρθε τίποτα αξιόλογο είτε σε μυστηριώδη των δρώμενων είτε σε αγορές μυστηριωδών. Επειδή αποκλείεται να είναι θέμα τύχης όλο αυτό - ξεφεύγει από κάθε ΄πιθανό στατιστικό ενδεχόμενο - αναρωτιέμαι αν τα αποτελέσματα είναι τυχαία ή "τυχαία". Και μη μου πείτε ότι κατηγορώ κάποιους, γιατί δεν έκανα δήλωση, αναρωτήθηκα. Τέλος οι αγορές από μένα.

Αρέσει σε picantinio2012, sofiapao76, skareleni και 3 σε άλλους.
  20. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα θα ηθελα να μοιραστω καποιες σκεψεις μαζι σας με στεναχωρει το γεγονος οτι ενω ειμαι 98 επιπεδο δεν μπορω να κανω αποστολες και να αποκτησω τα καινουρια αντικειμενα ουτε καν με φιορινια γιατι ποσα ποια να αγορασεις η τυχη λεν ευνοει τους τολμηρους εμενα προσωπικα μου γυρισε την πλατη και γω σιγα σιγα θα τη γυρισω στο παιχνιδι

Αρέσει στους graganta, moira και sofiapao76.