Feedback Συζήτηση για το mini event "Μυστηριώδες δενδρύλλιο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 2/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

πεστα GEPPO1 ετσει ειναι οπως τα λες παμε για τις χηνες και για καμια βουτια στην θαλασσα

Αρέσει στους graganta, xristos-ale3andros και GEPPO1.
  2. λιτσα1972

λιτσα1972 Αρχάριος στο φόρουμ

καλημέρα σε όλους.Δεν ξέρω αν είμαι στη σωστή ενότητα αλλά ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο για το ιβέντ με τα δενδρύλια. η συγκομιδή μετά από 12 δέντρα ήταν μόνο 2 τα αξιόλογα....xxl κουκουναριά και τσαμπουρνιά...2 μηλιές, τρομπετόδεντρο, χουρμαδιά, βερικοκιές σφενδάμι, καρυδιά, οξιά ...κρίμα είναι να δίνουμε τα χρήματα μας που με τόσο κόπο βγάζουμε....πρέπει να υπάρχουν ΜΟΝΟ δενδρύλια που δεν τα βρίσκουμε στο εμπόριο...πρέπει να ανέβει το επίπεδο...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε καινούργια δέντρα αν δεν μας στα δίνετε.....είχα την ανάγκη να μιλήσω....και νομίζω ότι είστε οι κατάληλοι να με ακούσετε.....ευχαριστώ...

Αρέσει σε graganta, ioanna6929, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  3. DEKDEK1

DEKDEK1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Έλεος με αυτή την τσιγκουνιά του παιχνιδιού. Επίπεδο 92 , ευτυχώς πήρα μόνο 2 δέντρα και ΚΕΡΔΙΣΑ δαμασκηνιά XL και ροδιά ΧΛ. Πάρτε τα πίσω σας τα χαρίζω !!! Παρομοίως για το Baharama....

Αρέσει σε graganta, ioanna6929, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  4. mariavet

mariavet Προχωρημένος

Πήρα ένα δενδρύλλιο για τη φάρμα και ένα για το Bahamarama. Έτυχα ταμάρινθο και έλατο XL...

Αρέσει στους ioanna6929, GEPPO1 και elenigri.
  5. souhome

souhome Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καρυδια XL & Αστεροδεντρο XL απογοητευτικό!!!!

Αρέσει στους ioanna6929 και SYLVART.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

πήρα 2 δέντρα στο νησί και έτυχα φιστικιά χλ και φλογόδεντρο χλ. Από όσα διαβάζω διστάζω να αγοράσω. o_O

Αρέσει σε VeraNikol, ioanna6929, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  7. biki2004

biki2004 Νέος ειδικός

πηρα το πακετο για το νησι κ oh mon dieu!μου ρθε ενα δεντρο ταμαρινθος που το θελα πολυ, ενα μπαομπαμπ που δεν ειχα,κ μετα χχλ απο αστεροδεντρα. τα αλλα συνηθισμενα. για τη φαρμα αρνουμαι να παρω γιατι δεν εχω χωρο ουτως ή αλλως κ επειτα μου εκκρεμουν ηδη αρκετες αποστολες για να ασχοληθω με την καινουργια που ζηταει απο το νεο δεντρο.κ λυπαμαι που το λεω αλλα το να ερχετε νεα αποστολη κ να ζηταει καρπους απο τα νεα δεντρα το θεωρω ολιγον εμμεσο εκβιασμο κ ετσι δεν αγοραζω τιποτα αλλο.-.-

Αρέσει σε ioanna6929, GEPPO1, stelhs35 και 3 σε άλλους.
  8. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

Καλησπερα !!!! ειμαι πολυ ευχαριστημενη στα 30 δεντρυλια (15 στο νησι και 15 στην βασικη) ετυχα 1 γκαρκινια 2 μπαομπαμπ 2 αρμεστιες 2 ταμαρινθους 1 ιπποφαες 2 σοφορες 2 τσαμπουρνιες και τα υπολοιπα ολα χχλ....xD

Αρέσει σε φεη2005, ioanna6929, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  9. rafaelos2011

rafaelos2011 Τακτικός στο φόρουμ

Άνθραξ ο θησαυρός. Μου είχαν απομείνει πέντε φιορίνια και είπα να τα ξοδέψω για να πάρω ένα μυστηριώδες δενδρύλλιο (όχι του νησιού), και δυστυχώς δεν πέτυχα το πολυπόθητο ιπποφαές, αλλά μία οξιά xxl.>:(

Αρέσει στους Gulit1 και ioanna6929.
  10. Troufitsas

Troufitsas Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εγω με 10 δεντρα (5+5) κερδισα:
    ιπποφαες, 2χ οξια xl, αχλαδια xxl και δαμασκηνια xl στη φαρμα.
    φλογοδεντρο xxl, 2χ φυστικια xl, ταμαρινθο και μπανανια xl!

2 μονο δεντρα αξιζαν το ιπποφαες και το χχλ φλογοδεντρο! Ολα τα αλλα ειτε υπηρχαν ειτε ειναι φτωχα!
    Επιπεδο 88 και στο νησι 180 και να κερδιζω χλ δεντρα ειναι απαραδεκτο!

Αρέσει στους ioanna6929, GEPPO1 και SYLVART.
  11. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Πήρα 10 δέντρα στη βασική και ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    το πέτυχα το ιπποφαές ,ακόμα κέρδισα μια τσαπουρνιά και μια σοφόρα και μετά χχλ δέντρα
    στο νησί δεν ειναι ετοιμα , θα επανέλθω αργότερα

Αρέσει σε Gulit1, kitsena, heavymetal7 και 9 σε άλλους.
  12. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

εγω μεχρι στιγμης αγορασα 2+2. αλλα διαβαζοντας οσα εγραψε παραπανω η γεωργια λεω να το ρισκαρω και να αγορασω περισσοτερα. στην κεντρικη πηρα μια βερικοκια χλ και οξια χλ τα οποια τα εχω τυχει πολλακις. αλλα ευτυχως στο μπαχαμαραμα μου ετυχε ταμαρινθος(!) και χχλ βραζιλιανικη καρυδα. εκτος απο τον ταμαρινθο τα υπολοιπα ηταν...μπλιαχ!

Αρέσει σε VeraNikol, heavymetal7, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  13. georgia469

επανήλθα με το καινούριο δέντρο στο νησί
    πήρα 5 δέντρα και τα 2 ήταν γαρκινία
    πήρα ακόμη χχλ αστερόδεντρο
    1 χλ φλογόδεντρο και 1 χλ φιστικιά
    φθηνά την έβγαλα

Αρέσει σε VeraNikol, Gulit1, Stefoulini και 7 σε άλλους.
  14. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

έλατοXL, οξιάXL, ζαχαρένιο σφενδάμι XL και βερικοκιά XXL τα νέα μου πρωτότυπα αποκτήματα στη φάρμα
    κακαόδεντροXL, φυστικιά XXL, βραζιλιάνικη καρυδιά XL και XXL τα ομοίως... νέα πρωτότυπα αποκτήματα του νησιού
    θα τα ρίξω όλα στον παράγοντα τύχη που δεν ήρθε κάτι καλό και πότε είπαμε ότι έρχεται το εξπρές?

15. mariavet

mariavet Προχωρημένος

Ιπποφαές, οξιά XL, γιαπωνέζικο σφενδάμι XL, βερικοκιά XL και γιαπωνέζικο σφενδάμι XXL για τη φάρμα και αμερστία, ταμάρινθος, παπάγια XL, αστερόδεντρο XL και αβοκάντο XXL για το νησί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη! :)

Αρέσει σε Stefoulini, kitsena, empotonaki και 3 σε άλλους.
  16. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Αν δεν τα έπαιρνες εσύ Γεωργία μου, ποιος θα τα έπαιρνε; Και συ βρε Στεφουλίνι τα αποτελέσματα της Γεωργίας κοιτάς; Αυτή παίζει σε άλλη κατηγορία! Γεωργία μου χαλάλι σου. Πάντα να κερδίζεις, να μας κάνεις και μας κανα δωράκι!

Αρέσει σε VeraNikol, ioanna6929, Stefoulini και 5 σε άλλους.
  17. georgia469

Δήμητρα παρακάλα να γίνει γρήγορα το Παρε - δώσε
    και η μια γαρκινία δική σου
    εντάξει ? όταν έχω πάντα θα κάνω δώρα στους φίλους μου , όπως μου κάνουν και αυτοί
    πολλά φιλιά και καλή Κυριακή σε όλους

Αρέσει σε Gulit1, rafaelos2011, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  18. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

εεεεεεεεεε! είμαι και γω εδώ , λυπήσου με...xD

Αρέσει σε rafaelos2011, ioanna6929, LILA413 και 2 σε άλλους.
  19. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπερα, πηρα 2 δεντρα τσαπουρνια και 2 δεντρα ιπποφαες.:)

Αρέσει σε VeraNikol, rafaelos2011, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  20. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Δήμητρα, Γεωργία, FARMERLENA65, μη βιάζεστε. ΌΠοτε και να γίνει το "εμπόριο και δώρα" θα πρέπει να περάσουν 4 μήνες για να μπορούν να ανταλλαχθούν ή δωριστούν τα νέα δένδρα... Καλό Νοέμβριο δηλαδή!

Αρέσει σε VeraNikol, rafaelos2011, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.