Feedback Συζήτηση για το mini event "Μυστηριώδες δενδρύλλιο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 2/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. _vicky_74

_vicky_74 Τακτικός στο φόρουμ

καλημέρα και από μένα
    λοιπόν νομίζω ότι στο νησί τα πήγα καλύτερα
    στα 66 δενδρύλλια μόνο μία αμερστία κι ένας ταμάρινθος δυστυχώς
    αλλά κιτρέες, χαρουπιές και τα καλύτερα χχλ μορίγκα, 2χχλ πάνδαρους, χχλ ματέ, χχλ διόσπυρο κακί
    ακόμη χχλ ροδιές, 2χχλ βραζιλιάνικες καρύδες αλλά και λίγα ακόμη χχλ από τα πιο μικρά σε π.ε. (κακαόδεντρο, συκιά, αβοκάντο, παπάγια)
    πρέπει να είχα και 4 πουπουλόδεντρα και εννοείται χλ διάφορα
    εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους που θα πάρουν και να έχουμε όλοι μια όμορφη μέρα

Αρέσει σε powerranger91, βιβη.2003, nana και 3 σε άλλους.
  2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

στα 7 δεντρύλλια που πήρα στην φάρμα κέρδισα 2 λεμονιές χχλ, 1 οξιά χλ, ι σφεντάμι χχλ, 1 πορτοκαλιά χλ, 1 βερικοκιά χχλ και επιτέλους μια τσαπουρνιά. Θα περιμένω να ξεκινήσει το μεγα π.ε ιβέντ για να πάρω λίγα δεντράκια και στο νησί. Εκει μου λείπουν τα 3 τελευταία δεντρα, ελπιζω σε κάτι καλο...

Αρέσει στους βιβη.2003, soyla74 και graganta.
  3. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα ! Αγόρασε κανείς το πακέτο , μήπως είναι καλύτερες οι αναλογίες , ή όλοι καρναβαλίζεσθε ;

Αρέσει σε *mava*, βιβη.2003, elenigri και 2 σε άλλους.
  4. dimitra-c-i

dimitra-c-i Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αγορασα και τα δυο πακετα, εκτος απο το στανταρ που προσφερουν κανενα αλλο, αρα σε συνολο 50 φαρμα και 50 νησι, μονο ενα κι ενα απο την προσφορα του πακετου!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε βιβη.2003, heavymetal7, soyla74 και 2 σε άλλους.
  5. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση , συνωνοματη Δημητρα ! Ομως δεν ειναι 50 , ειναι 30 στο πακετο , αρα δεν ξερω αν συμφερει ...

Αρέσει στους βιβη.2003 και soyla74.
  6. dimitra-c-i

dimitra-c-i Μαθητευόμενος στο φόρουμ

30 στο πακετο και αλλα 20 που αγορασα επιπλεον για καθε χωρο, 30+20=50 στη φαρμα και 50 στο νησι.

7. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

ταμαρινθο κανενα?

Αρέσει στον/ην soyla74.
  8. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

Εγώ ούτε φιορίνια έχω να πάρω αλλά και πάλι θα συμφωνήσω εμμέσος με την geppo1 γιατί να χαλάσω λεφτά για να πάρω κάτι το οποίο να αποβεί απογοητευτικό ουτωσιάλλως γι'αυτό δίνουν και τα ιβεντ δενδρύλλια...

Αρέσει σε graganta, soyla74, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
  9. nana

nana Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα σε ολους Αγορασα 11 δεντακια και κερδισα 1 τσαπουρνια 2 οξιες χχλ 1 κουφοξυλια χχλ 2 λεμονιες χχλ 2 βερυκοκιες χχλ 1 αμυγδαλια χχλ 1 τρομπετοδενδρο χχλ και μια λεμονια χχλ Δε λεω , καλα ηταν αλλα δεν θα ξανααγορασω δεντρυλια γιατι παντα τα ιδια και τα ιδια ερχονται Μονο η τσαπουρνια μου ειναι χρησιμη ολα τα αλλα τα εχω και μαλιστα πολλα .καλο απογευμα!

Αρέσει σε kitsena, soyla74, βιβη.2003 και 3 σε άλλους.
  10. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

πριν κανετε συγκομηδη στα δεντρυλια να σκεφτεστε θετικα και να πιστευετε σε αυτο που περιμενετε...τα αποτελεσματα ειναι θεαματικα!!!!

Αρέσει σε *mava*, kitsena, soyla74 και 5 σε άλλους.
  11. SYLVART

δυστυχώς στο νησι τα αποτελέσματα ήταν πολύ απογοητευτικά, στα 7 δεντρύλλια κέρδισα 2 ροδιές χχλ, 1 ροδιά χλ, 1 φλογόδεντρο,
    1 κουμκουατ χλ, 1 βρ. καρύδα χχλ και 1 σπονδια χχλ. Να σημειώσω ότι δεν έχω καταφέρει ακόμη να αποκτήσω τον ταμάρινθο και την
    μηδικη μηλιά εκτος της αμέρστιας. Αλλά και 3 ροδιές στα 7 δεν είναι κάπως περίεργο ; o_O

12. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

οσο παει και χειροτερευει για μενα το εβεντ. σε 4 δενδρυλλια πηρα μια σπανια κυδωνια χχλ ,μια κουφοξυλια χλ αυτη τη φορα, ενα μανγκο χλ (σωθηκαμε τωρα) και ευτυχως ενα πουπουλοδενδρο!! δηλαδη σε 7 δενδρα μεχρι τωρα, αξιζε μονο το πουπουλοδενδρο και κατι λιγο η χχλ κουφοξυλια, που υποθετω οτι την εχει παρει ολος ο κοσμος και ο ντουνιας!! τι να πω, με αναλογια 1 προς 7 τουλαχιστον για μενα, με τι καρδια να παρω κι αλλα???

Αρέσει σε *mava*, graganta, kitsena και 5 σε άλλους.
  13. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

ισως για πρωτη φορα αποφασισα να παρω αρκετα δενδρύλλια για τη φαρμα και το νησι και είμαι αρκετα ικανοποιημένος μιας και ετυχα δενδρα που εψαχνα καιρο να εχω....π.χ στο νησι 1 μιδικη κιτρεα !!!,1 ροδια χχλ, 1 αστεροφρουτο, 1 πουπουλοδεντρο !!!και 2 σπονδιες χλ... στη φαρμα ετυχα 2 γιαπων κερασιες, 1 γιαπων σφανδαμι, 2 οξιες χχλ, 1 βερυκοκια χχλ ....θα συνεχισω διοτι η τυχη με ευνοει....

Αρέσει στους GEPPO1, βιβη.2003 και soyla74.
  14. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλησπέρα σας
    εγω πηρα ενα πακετο τον 30 για τη φαρμα και 10 για το νησι.εκτος απο 1 σοφόρα που έδινε ούτως ή αλλως δεν έτυχα άλλη.έτυχα όμως και 2 τσαπουρνιές,μεσκουλιά που δεν είχα!!βέβαια υπήρχε πολύ κουφοξυλια,λεμονιά,οξιά,βερυκοκιά,δαμασκηνιά και ζαχαρενιο σφενδάμι χχλ ,και χλ λεμονια,κουφοξυλιά,οξιά,κυδωνιά,πορτοκαλιά και το πατροπαράδωτο τρομπετόδεντρο!!! τα οποία μερικά τα είχα αλλα όχι... στο νησί στάθηκα πολύ τυχερη αφού έτυχα την αμερστία στα 10 το μονο που μου αρεσε .τα αλλα μερικα ειχα ,μερικα όχι, αφου ηταν χχλ
    γενικά νομίζω πήγα καλά!!!

Αρέσει σε mpimpilas, heavymetal7, picantinio2012 και 6 σε άλλους.
  15. powerranger91

powerranger91 Κόμης

και μετά θα δείτε πως λάθος κάνατε,γιατί τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά!!!!!πάντως χαίρομαι που διαπιστώνω πως εν έτει 2015 υπάρχουν ακόμα "ρομαντικοί" άνθρωποι. :D αστειεύομαι.απλά αν η "τύχη" δεν ευνοήσει,θα πάει στράφι κι η θετική σκέψη.

Αρέσει σε βιβη.2003, kitsena, soyla74 και 6 σε άλλους.
  16. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Μετά τα καλά αποτελέσματα που είχα χθες σήμερα πήρα άλλα 10 στη φάρμα , δεν είχα χώρο και έβαλα μόνο το 1
    και μέχρι να γίνει παρακαλούσα να είναι τσαπουρνιά ,είναι το μόνο δέντρο που δεν είχα,
    το τι σταύρωμα έπεσε δεν λέγεται και τα αποτελέσματα να τα
    [​IMG] επιτέλους το βρήκα μεγάλη τύχη πραγματικά
    εύχομαι να έχετε όλοι καλά αποτελέσματα
    Καλές Απόκριες και καλό τριήμερο

Αρέσει σε *mava*, .FARMERAMA010., βιβη.2003 και 6 σε άλλους.
  17. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

χαχαχχχα και εγω χαιρομαι γιατι μολις εκανα συγκομηδη σοφορας!!!!;)xD;)xD;):p

Αρέσει σε antzypet, βιβη.2003, kitsena και 5 σε άλλους.
  18. *TZOULIOS*

*TZOULIOS* Προχωρημένος

Καλησπέρα σε όλους σας! Πω πω με έχει τρελάνει το άγχος. Μόλις αγόρασα 10 δενδρύλλια για την φάρμα και 11 δενδρύλλια για το νησί και ήδη από τώρα έχω τρομερή αγωνία. Ελπίζω να έχω καλά αποτελέσματα και φυσικά σοφόρα και αμερστία! :p

Αρέσει σε graganta, elenigri, βιβη.2003 και 3 σε άλλους.
  19. SYLVART

δεν το εβαλα κάτω και πήρα άλλα 7 δεντρύλλια στο νησί. Αυτήν την φορά επιτυχία, πάλι βέβαια έτυχα 2 ροδιές χλ δεν ξέρω γιατί με κυνηγάνε αλλά κέρδισα και 2 χαρουπιές, 1 διόσπυρο κακί χλ, 1 κιτρεα μηδική και 1 Αμερστία. Εδώ σταματώ, καλη τυχη σε όλους:D

Αρέσει σε ΒΗΜΑΣΩΤΑ, GEPPO1, graganta και 4 σε άλλους.
  20. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπερα
    τελικος απολογισμος απο 7 δενδρα φαρμας και 4 νησιου
    στο νησι μανγκο χλ!!! ροδια χχλ, χαρουπια και πουπουλοδενδρο
    στην φαρμα 1 κουφοξυλια χχλ, 2 λεμονιες χλ, μια φοβερη αχλαδια χλ, κυδωνια χχλ , 2 κουφοξυλιες χλ, δηλαδη οτι χειροτερο (αα ξεχασα υπαρχει και το τρομπονοδενδρο!!!)
    σταματαω εδω γιατι το βλεπω ερχεται το τρομπονοδενδρο χχλ, το ειδα σε οραμα!!

Αρέσει σε maria071966, ΒΗΜΑΣΩΤΑ, *mava* και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.