Feedback Συζήτηση για το mini event "Μυστηριώδες δενδρύλλιο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 2/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xara2011

xara2011 Έμπειρος

Καλησπερα σε ολους :) .....τελικα οσο ατυχη ειμαι με τους σταβλαρχες ( 8 εχω στις αποθηκες μου και δεν τολμω να τους βαλω για να μην εκνευριστω χρονιαρες μερες χαχαχα ) τοσο πιο τυχερη ειμαι με τα δενδρυλια :D
    πηρα δυο στην φαρμα και δυο στο νησι και ετυχα χχλ χουρμαδια και τσαπουρνια !!! ενω στο νησι ετυχα φλογοδενδρο και ταμαρινθο!!!( μηδικο μηλο εχω ):D βεβαια θα παρω κι αλλα απλα εκανα μια αρχη να δοκιμασω την τυχη μου ;)

καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε soyla74, GEPPO1, psipsi1978 και 3 σε άλλους.
  2. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Τυχερή είσαι Χαρα 2011! Εγώ πήρα πάνω από 100 συνολικά και όλα μία από τα ίδια.Απογοητεύτηκα! Ούτε καν το μηδικό μήλο που είναι ¨παλαιότερο¨ δεν μου έτυχε...

3. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

μπράβο που πέτυχες την τσαπουρνια αλλα για το διλιμα που εχεις ???>:( εγω πάντος αν την τυχο θα ξυλόσω τα παντα για χαρη της και θα την καμαρόόόόνω

Αρέσει σε ioanna6929, βιβη.2003, 2014chr και 3 σε άλλους.
  4. Ina-Katerina

Ina-Katerina Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Εγώ πήρα μόνο ένα δεντρύλλιο και μου έτυχε μουσμουλιά:D Μπορεί μα μην μου έτυχε τσαπουρνιά ή μηδικό μήλο αλλά για 'μένα είναι πολύ καλό δέντρο! Και σε όσους πήραν δεντρύλλια τους εύχομαι (λόγω του επιπέδου τους) να έχουν τα ίδια καλά και καλύτερα!:)

Επίπεδο φάρμας:9. Γι΄αυτό για 'μένα ήταν καλή η μουσμουλιά;)

Αρέσει σε *mava*, βιβη.2003, antigonis_farm και 3 σε άλλους.
  5. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα σας:)
    Μιά κρύο,μια ζέστη,ετσι θα περιγράψω τα εως τώρα αποτελέσματα των δεντρυλλίων.
    Στο νησί χάθηκε η εξισορρόπηση που τοσο καιρό την επιζητούμε,αυτό δείχνουν οι 21 φιστικιές στα 80 δεντρύλλια που άνοιξα,.δεν εχει σημασία αν οι 6 απ' αυτές ηταν XXL,το ποσοστό τους εφτασε το 26,25%!!!!.
    Μαλλον πήγε διακοπές η εξισορρόπηση >:(
    Βρήκα μόνο 2 ταμάρινθους ,4 κιτρέες,και ακόμη 10 ΧΧL δέντρα ,που η αξία τους σε φι ,ξεπερνά το ποσό που δαπάνησα για να αγοράσω ολα τα δεντρύλλια.
    Στη φάρμα ηταν σαφώς καλύτερα και ισορροπημένα τα αποτέλεσματα,στα 70 δεντρύλλια εμφανίστηκαν 4 τσαπουρνιές,και 25 XXL δεντρα
    (σφενδάμια ,κουφοξυλιές,έλατα,βερικοκιές,αμυγδαλιές,κυδωνιές,χουρμαδιέςακόμη και μια μηλιά)
    και 13 δέντρα (μεσκουλιές,κουμαριές,μουσμουλιές,γιαπωνέζικες κερασιές κτλ) που η καινούργια αποστολή ζητάει τους καρπούς τους ,και εκτόξευσε στα ύψη τις τιμές τους!!!! xDxD

Αρέσει στους soyla74, GEPPO1 και βιβη.2003.
  6. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

παιδιά οσοι απο εσας τυχατε καινουρια δεντρα ανεβαστε καμια φωτο οχι τιποτα αλλο αλλα να τα δουμε σε φωτο μια και δεν θα τα δουμε τουλαχιστον προς το παρων:p αλειθεια θελω πολλυ να τα δω!!!!;)

Αρέσει σε GEPPO1, .eugenaki., kitsena και 4 σε άλλους.
  7. ΒΗΜΑΣΩΤΑ

ΒΗΜΑΣΩΤΑ Επίτροπος του φόρουμ

Kαλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Αυτή τη φορά τα ήθελα όλα, εξαιτίας της νέας αποστολής. Έκανα λοιπόν τα μαγικά μου και το
    παιχνίδι μου έκανε το χατίρι! Τώρα το δάσος και το νησί είναι πιο όμορφα από ποτέ, τα έχουν όλα και συμφέρουν! Απο την άλλη,
    τα νέα μου μωρά είναι αρκετά πυκνά και ογκώδη, με αποτέλεσμα να κρύβουν τα διπλανά τους και κάποιους στάβλους. Καλύτερα
    όμως, όπως θα έλεγε και κάποιος αρχαίος μου πρόγονος, γιατί θα τους μαζεύω υπό σκιά.
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε GEPPO1, elenigri, kollitoi και 4 σε άλλους.
  8. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

σπάνια αγοράζω λόγω 'ελειψης φιορινιών.προς το παρόν έχουμε και λέμε.στο νησί 1 παπαγια,1 φιστικιά,1 φιστικιά xxl,1 συκιά xxl(έλεος τα έιχα όλα....).στην βασική φάρμα 1 κουφοξυλιά xxl(αναβαθμιση),1 βερικοκιά xxl(αναβαθμιση),3 κουμαριές(δεν είχα καμία)και 1 μεσκουλιά(δεν είχα).περιμένω τα άλλα 2 στην βασική.

Αρέσει σε GEPPO1, pan15200188, elenigri και 2 σε άλλους.
  9. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Καλησπέρα σε όλους
    δυο διαφορετικές όψεις είχαν τα φυντάνια αυτή τη φορά (όπως και οι δυό εκδοχές τους ) βασική φάρμα και νησί
    στη βασική φάρμα τα πράγματα πήγαν εξαιρετικά καλά για τρίτη συνεχόμενη φορά. μοιρασμένα τα δέντρα όλων των ειδών και με καλή συχνότητα και ισορροπία
    ενδεικτικά να αναφέρω την εντυπωσιακή διασπορά των δέντρων ως εξής ...
    6 τσάπουρνα 6 γιαπωνέζικες κερασιές 7 μουσμουλιές 8 κουμαριές 7 μέσκουλα 6 γιαπ σφενδάμια !!!
    επίσης πάρα πολλά ΧΧL δέντρα όλων των βαθμίδων (απο σφενδάμια έως καρυδιές και κανένα τρομπετόδεντρο) αλλά για τρίτη φορά καμία ελιά ΧΧL ενω έχω πάρει απο 15 -20 αμύγδαλα και σφενδάμια ΧΧL απ το καθενα !!! λες και δεν υπάρχει αυτό το δέντρο !!!
    με μια λέξη , η βασική φάρμα "έσκισε" !!!!
    πάμε και στο νησί τώρα... όπου εκεί ήταν "παράξενα" τα πράγματα ... και εξηγούμαι...
    δε μπορεί να δίνει με μια πιθανότητα του 1% το νέο δέντρο - ταμάρινθο ....
    δε μπορεί να δίνει ασύστολα ροδιές και φυστικιές σε ποσοστό άνω του 20-30%
    δε γίνεται να δίνει σε ποσοστό περίπου 30-40% XL δέντρα
    όπως καταλάβατε , η πολύ καλή εξισορρόπιση της βασικής φάρμας δυστυχώς δεν υπήρχε στο νησί...
    και αν στη βασική έδινε εύκολα XXL δέντρα , στο νησί τα έδινε με μεγάλη τσιγκουνιά και με τα χίλια ζόρια.
    και μια παρατήρηση , πήρα σε δύο δόσεις τα δέντρα του νησιού , η πρώτη ήταν διπλάσια της δεύτερης...
    στα μεν πρώτα έδωσε έναν ταμάρινθο , 1 μορίνκα XXL , 2 μάτε XXL , 1 κακι XXL , 1 λίτσι XXL και απο 1-2 κιτρέες και χαρουπιές
    στα άλλα μισά των πρώτων φυντάνια έδωσε τα διπλά !!! άλλο εναν ταμάρινθο , μια μορίνκα ΧΧL , 6 μάτε XXL(!!!) 1 ΧΧL κακι
    2 σπονδίες XXL , 1 XXL λίτσι και 2-3 κιτρέες και χαρουπιές.... (δεν αναφέρω κι άλλα δέντρα μικρότερης αξίας -απόδοσης)
    αν ήταν τα πρώτα φυντάνια το ίδιο καλά με τα δεύτερα μου , δεν θα έπερνα τα δεύτερα!!!!
    τα δεύτερα ανέβασαν τα ποσοστά και έσωσαν την κατάσταση. λες και κάτι άλλαξε στα ποσοστά , σα να τα διόρθωσαν!!!
    γενικά ήταν καλή σειρά ... καλή στο νησί και εξαιρετική στη βασική.
    τα αποκτηθέντα δέντρα ήταν πολλαπλάσιας αξίας της αγοράς τους σε φιορίνια.
    αν και το νησί ήταν το ίδιο γενναιόδωρο όπως η βασική , τότε θα μιλούσα για θρίαμβο !!!
    να είστε όλοι καλά , καλό βράδυ.

Αρέσει σε eleniste, soyla74, GEPPO1 και 10 σε άλλους.
  10. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημέρα!Τα νεότερα μου σχετικά με τα μυστηριώδη δενδρύλια είναι ότι όντως ....ήταν μυστηριώδη!Κυριολεκτικά με ποσοστό 1% τα νέα δέντρα.

Έτσι με την δεύτερη αγορά ,απόκτησα 1 τσαπουρνιά, 1 ταμάρινθο και 3 κιτρέες(επιτέλους) και φυσικά δέντρα που είχα ξανά.(φιστικιές,ροδιές,λίτσι κλπ)Σημειωτέον ότι στο νησι είμαι επίπεδο 250!!
    Τουλάχιστον ,δεν μου έμεινε μόνο η απογοήτευση! Πήρα ένα απο το καθένα...:)

Αρέσει στους soyla74, GEPPO1, psipsi1978 και σε ακόμα ένα άτομο.
  11. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Με τέτοια αποτελέσματα δεν πας να πάρεις καλύτερα ένα λαχείο , πιο χρήσιμο θα σου φανεί.
    Καλη χρονία να έχουμε:inlove::inlove:

Αρέσει στους psipsi1978 και elenigri.
  12. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

απ'ότι θυμάμα τα νέα "είδη" δεν μπαίνουν "φρέσκα" στην λαϊκη! (ελπίζω να μην κάνω λάθος!)

Αρέσει στους GEPPO1 και psipsi1978.
  13. soyla74

soyla74 Στρατηγός του φόρουμ

καλησπερα εγιναν τα δεντρακια μου και...τι να δω απογητευτικα,30 δεντρα στη βασικη και 20 μπαχαμαραμα τιποτα μονο 3 μεσκουλιες ....αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως πηρα μερος σε παλιοτερο μυστηριωδης δενδρυλλιο μπα οχι ριο ελεγε:(
    ουτε ενα....μπορει εγω να ημουν ''ατυχη''ευχομαι ομως καλη επιτυχια στους υπολοιπους!!!

Αρέσει σε βιβη.2003, powerranger91, graganta και 6 σε άλλους.
  14. antzypet

antzypet Νέος ειδικός

καλησπερα.πηρα πεντε σημερα να δω πως θα παει κ στο νησι ηταν ταμαρινθος που ειχα 3 κ κιτρεα που δεν ειχα. στη βασικη τιποτα καλο χχλ οξια,κ δυο γιαπωνεζικη κερασια που τωρα εχω πεντε. αυριο θα παρω μερικα να δω μηπως ερθει κατι που δεν εχω κ χαρω λιγακι ,γιατι αυτο ειναι το αγαπημενο μου εβεντ. καλη τυχη σε ολους κ καλο βραδυ!

Αρέσει σε Gulit1, βιβη.2003, powerranger91 και 2 σε άλλους.
  15. _vicky_74

_vicky_74 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπέρα,
    στα 66 που πήρα στη φάρμα έτυχα 1 δέντρο σοφόρα, 2 μεσκουλιές, 3 τσαπουρνιές
    υπήρχαν πολλές χλ κουφοξυλιές (9) και χλ οξιές (7)
    να δούμε αύριο στο νησί τι θα καταφέρω
    καλό βράδυ και καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους

Αρέσει σε βιβη.2003, toylaaaaa, powerranger91 και 2 σε άλλους.
  16. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Είχα 10 ΦΙ από τους πόντους του σινεμά μαζεμένα κι έτσι πήρα 2 δεντράκια, ένα για το νησί κι ένα για τη φάρμα. Στη φάρμα μου έτυχε το δέντρο σοφόρα και στο νησί μια χχλ βραζιλιάνικη καρυδιά. Μάλλον είμαι πολύύύ τυχερός!!

Αρέσει σε βιβη.2003, kitsena, eleniste και 7 σε άλλους.
  17. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Μπράβο.Είσαι πολύύύύύύύύ τυχερός. Εγώ πάλι απογοήτευση. Καλύτερα να περιμένω το πάρε δώσε. Έβαλα 2 και 2. χχλ δαμασκηνιά και βερυκοκιά[είχα πολλές] και χχλ, χλ ροδιές.

Αρέσει σε Gulit1, βιβη.2003, powerranger91 και 3 σε άλλους.
  18. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

λοιπόν έχουμε και λέμε το τι κουφοξυλιά,οξιά, λεμονιά ,βερικοκιά δίνουν το δενδρύλλια δεν λέγετε
    το παρήγορο είναι ότι είναι χχλ
    το ωραίο σας το κράτησα για το τέλος 2 σοφόρα και 2 μεσκουλιές που δεν είχα
    αυτά στη φάρμα γιατί στο νησί ήμουν πιο τυχερή κέρδισα δέντρα που δεν είχα
    5 κιτρέες ,2 τιμάρινθους , 2 χαρουπιές , 1 φλογόδεντρο , 2 αμερστίες δεν είχα κανένα
    και βραζιλιάνικη καρυδιά χχλ και 2ροδιές χχλ
    τα πήγα πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένη
    καλό βράδυ σε όλους

Αρέσει σε .FARMERAMA010., βιβη.2003, maria071966 και 5 σε άλλους.
  19. gagalia

gagalia Νέος ειδικός

δεντρα 8
    φαρμα: XXL βερικοκια, XXL μουρια, XXL Οξια και Σοφορα. :inlove:
    νησι: XXL κακαοδενδρο, XL Βραζιλ. καρυδια, Χαρουπια και Αμερστια. :inlove:

Τελικα μαλλον δεν ειναι θεμα ποσοτητας.

Αρέσει σε picantinio2012, βιβη.2003, rodaggelos70 και 7 σε άλλους.
  20. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα, πηρα 3 δενδρακια, γιατι αυτη την φορα ειπα να τα παρω λιγα λιγα και τα αποτελεσματα ηταν απογοητευτικα!! 1 κουφοξυλια χχλ, μια λεμονια χλ και μια φοβερη αχλαδια χλ!! πολυ σπανια για 90 επιπεδο. πηρα λιγα ακομα και θα δουμε. ελπιζω να τυχει κατι καλο γιατι με τετοια αποτελεσματα, ειλικρινα δεν θα ξαναπαιξω, οπως κανω καιρο τωρα και με τους σταβλαρχες!! οταν βαζεις τα λεφτακια σου, εστω και λιγα, θες και μια ανταμοιβη!!

Αρέσει σε *mava*, βιβη.2003, psipsi1978 και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.