Συζήτηση για το event "Κόμικ 7: Θέα από ψηλά"

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 14/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
 1. graganta

  graganta Επιβλέπων του φόρουμ

  Ισως ο ΄λόγος αναβολής είναι ότι απο λάθος το μπόνους 100% μπορεί να πιστωνόταν και στα δέντρα και στους σταύλους οπότε θα μαζεύαμε εύκολα τους 60000 π.ε.. Βέβαια η επίσημη ανακοίνωση λέει ότι παρά τις ενδείξεις θα πιστώνονταν μόνο στα χωράφια.Αλλά για να παραμένουν οι ενδείξεις, ίσως δεν μπορούσαν να το καταφέρουν.Απλά μια εικασία είναι, μπορεί να υπήρχαν και άλλα προβλήματα.
  Πάντως εγώ όταν είδα το πρωί τις ενδείξεις π.ε. στα δέντρα και τους σταύλους χάρηκα πολύ και σκέφτηκα ότι θα βγει εύκολα.
  Αλλά δε χαλάστηκα και πολύ, γιατί αποφάσισα να το παίρνω χαλαρά.Ένα παιχνίδι είναι.Δεν είναι και τόσο σοβαρό.Δε σκοπεύω πια να χαλιέμαι με κάτι που σκοπό έχει να με χαλαρώνει.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 15/1/15
  Αρέσει σε Gulit1, picantinio2012, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
 2. powerranger91

  powerranger91 Κόμης

  καλησπέρα!
  θα συμφωνήσω στο ότι πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε,να το αποδεκτούμε(δε μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς),τα δικαιώματά μας για αποζημίωση τα γνωστοποιήσαμε κι ευελπιστούμε να εισακουστούμε,όμως για τα τζαμπόδεντρα δεν έχεις δίκιο.εγώ έχω 89 τζαμπόδεντρα και μακάρι να είχα άλλα 39 να γεμίσω όλες τις εκτάσεις μου.έπαιξα φανατικά με το τρενάκι όσες φορές πέρασε απ'την πόλη μας.δε λέω ότι είναι εύκολο,όμως όχι ακατόρθωτο.άλλα άτομα που ξέρω έχουν ακόμη περισσότερα.ούτε αυτό είναι εύκολο ούτε το να έχει ένα επίπεδο μικρό 590 κερασιές.
  NOTHS58 τα αυγουλόδεντρα δίνουν 99 πε,ενώ οι αμυγδαλιές 100.υπάρχει μία μικρή διαφορά υπέρ των αμυγδαλιών όμως.

   
  Τελευταία επεξεργασία: 15/1/15
  Αρέσει στους soyla74, pan15200188, ath και σε ακόμα ένα άτομο.
 3. GIONA88

  GIONA88 Ανερχόμενος συντάκτης

  To ανοιξιατικο σεφανι και η πασχαλινι μαρμελαδα, δινουν 30% μπονους και στα δενδρα?
   
 4. dionmilia84

  dionmilia84 Προχωρημένος

  ναι ειναι για ολα δεντρα σταυλους διακοσμητηκα! τα παντα ολα και τα κοαλα τιποτα! :D
   
  Αρέσει στον/ην βιβη.2003.
 5. dynamitis8

  dynamitis8 Αρχάριος στο φόρουμ

  όταν κάποιος πληρώνει και απογοητεύεται από το παιχνίδι και προσπαθεί να εκφράσει παράπονα, δεν γνώριζα ότι ονομάζεται γκρίνια. από χθες που διάβασα τι χρειάζεται για το event τοποθέτησα όλα τα δέντρα σε όλα τα επίπεδα της φάρμας και μάλιστα σε πολλά από αυτά έβαλα και τούρμπο λίπασμα, υπολογίζοντας ότι γυρίζοντας από τη δουλειά μου να πάρω το πρώτο βήμα του κόμικ 7. πλήρη απογοήτευση. αναγκάστηκα λοιπόν, διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση, να λάβω τους καρπούς των δέντρων και να επανατοποθετήσω σούπερ λίπασμα σε όλα τα δέντρα έτσι ώστε να είναι έτοιμα για την νέα έναρξη του event. θεωρώ όμως ότι η εταιρεία είναι πλέον αναξιόπιστη και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους να καταναλώσουμε το υπάρχον σούπερ λίπασμα και να έχουμε επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. πιστεύω ότι δεν παίζουμε με ίσους όρους αλλά, τολμώ να πω, ότι παίζουμε με έχοντες και μη έχοντες και γνωρίζοντες και μη γνωρίζοντες
   
  Αρέσει σε .eugenaki., βιβη.2003, pan15200188 και 3 σε άλλους.
 6. ath

  ath Επίτροπος του φόρουμ

  Καλησπέρα συναγρότες- ισσες και από μένα. Θα είναι μια από τις αρκετές φορές που δεν θα γκρινιάξω. Ο λόγος είναι ο εξής : ίσως φάνηκα λίγο πιο τυχερή λόγω του πυρετού που είχε ο μικρός μου. Πάντα πριν ξεκινήσει ένα event μπαίνω στο φόρουμ για να δω μην και τυχόν υπάρχει κάποια αλλαγή όπως καλή ώρα τώρα. Δεν υποστηρίζω την εταιρεία αλλά επειδή θέλω να είμαι δίκαια και αντικειμενική οφείλαμε και εμείς πριν ξεκινήσει το event, πριν καταναλώσουμε τα βιοτεχνικά να είμαστε στο φόρουμ για πιθανόν αλλαγή(όπως τώρα).Όπως επίσης να δουμε αν ξεκίνησε το ρολόι στο πλάι για να καταλάβουμε ότι το event ξεκίνησε. Τι θα πείραζε αν τα βιοτεχνικά και γενικώς ξεκινάγατε το παιχνίδι 5 λεπτά αργότερα για να μην είχατε όλη αυτή την χασούρα; Θα μου πεις που να το ξέραμε, αλλά αφού βλέπουμε ότι στα περισσότερα event που βγαίνουν δημιουργούνται κάποιο πρόβλημα, να είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί για να μην χάνουμε όλα αυτά που αποκτήσαμε με κόπο(βιοτεχνικά, λιπάσματα, αγροτικούς και ούτε κάθε εξής). Την έχω πατήσει πολλές φορές και εγώ και το δικό μου σκεπτικό είναι προτιμώ να μπω στο event 5 με 10 λεπτά αργότερα για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα συμβεί εκείνη την στιγμή κάτι, άσχετα αν αρκετές φορές μπορεί να συμβούν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ αυτό κάνω, δεν ξέρω αν σας αρέσει η δικιά μου η ιδέα (για να μην χάνεται κάτι) αν θέλετε για να μην την ξανά πατήσετε και εσείς ξεκινήστε λίγο αργότερα το event. Το θέμα είναι ότι και εγώ είχα πολύ χασούρα σε πε και χτλ. διότι από το πρωί δεν μπήκα καθόλου, δεν μάζεψα ούτε δρακοφωλιά, ούτε κοράκια, ούτε κουκουβάγια έτσι ώστε να ξεκινήσω κατευθείαν με το event.Δεν ξέρω αν μπορεί να σας παρηγορήσει όλους αλλά μπορεί να μας ανταμείψουν με κάποιο κωδικό όπως συνήθως το κάνουν. Έχει τύχει άλλες φορές, σε προηγούμενα event να έχουμε προβλήματα κάποιοι παίκτες να μην έχουν ασχοληθεί καθόλου και όμως να πήρανε τον κωδικό αν και δεν τον δικαιόντουσαν. Εγώ είμαι ένα από τα άτομα που δεν έχω τζαμπόδεντρα (ούτε ένα)και είμαι επίπεδο 94,όμως βρήκα τον χρόνο και κάθισα και μέτρησα όλα τα δέντρα και τα υπολόγισα χωρίς κοράκια κ.τ.λ. σκέτα για να δω αν με φτάνουν οι πε. Χωρίς βιοτεχνικά με φτάνουν. Επειδή έχω βάλει όσα δέντρα δίνουν μεγαλύτερους πε πίσω στο ξέφωτο και ως γνωστόν δίνουν και λίγο παραπάνω πε. Όσα δέντρα είχα στην αποθήκη τα έβαλα και μόνο με μια φορά με φτάνουν, άρα μέσα σε ένα 24ώρο θα το έχω τελειώσει. Έτσι θα ξεκινήσω με τα φυτά για να μου φύγει και αυτό το βάσανο.
  Προς απάντηση στον Geppo1 έχεις δίκιο για τα βιοτεχνικά που λες αλλά εκεί που αναφέρεις για τα ζώα θα μπορούν να καταναλώσουν και ροζ ζελέ η εκτροφή γίνεται γρηγορότερα και δίνει 50% περισσότερους πε, άρα όσοι έχουν να το καταναλώσουν και όσοι δεν το έχουν να κοιτάξουν να προμηθευτούν από την λαική ή αν μπορούν να το φτιάξουν ή έστω αν έχουν κάποιον.
  Σε ευχαριστώ georgia469 με το τελευταίο που έγραψες έσκασα στα γέλια, σε ευχαριστώ ειλικρινά το είχα τόσο πολύ ανάγκη μετά από τόσο δύσκολη ημέρα. Και δεν το λέω ειρωνικά αλλά πραγματικά.
  Προς κάποιους παίκτες που γράφουν για τους χαμαιλέοντες, είναι το επόμενο ζώο εκτροφής και εκτός από το εργαστήριο κάστορα είναι και ένα ζώο που δίνει και αρκετούς πε όπως και τα ποντίκια (τα πορτοκαλί δίνουν 144 πε) και θέλουν 10:40 χωρίς νερό, άρα με το νερό και με 2 φορές μάζεμα θα μαζευτούν κάποιοι πε παραπάνω.
  Και μια άλλη λύση για όσους έχουν εργαλεία στην αποθήκη τους αν δεν έχουν που αλλού να τα αξιοποιήσουν ας φτιάξουν για εργαστήρια κάστορες, ελέφαντες και παπαγάλους για να τα βάλουν από την προηγούμενη ημέρα για να μαζέψουν πε.
  Για άλλη μια φορά μπράβο σε αρκετούς παίκτες παλιούς ή και νέους που βοηθάνε με τις γνώσεις τους τι να χρησιμοποιήσουν για να τα καταφέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Αλλά χωρίς παρεξήγηση αυτή που πρέπει να της πω για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μου είναι η evieva που συνέχεια είναι κατατοπιστικές και αναλυτικές οι απαντήσεις της.
  Παιδιά εύχομαι να πάνε όλα καλά να μας ανταμείψουν ανάλογα με το αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί. Ξέρω πως πολλοί απογοητεύτηκαν αλλά ας σκεφτούμε όσο μπορούμε και είναι εφικτό ότι ίσως μας δώσουν πολύ καλά δωράκια ως ανταμοιβή. Θέλω να το δω θετικά για να μην γκρινιάξω και εγώ. Καλό βράδυ να έχουμε
   
  Τελευταία επεξεργασία: 15/1/15
  Αρέσει σε Mihalhs95, soyla74, GEPPO1 και 9 σε άλλους.
 7. graganta

  graganta Επιβλέπων του φόρουμ

  Το να έχεις πολλά τζαμπόδεντρα είναι εφικτό μόνο στους παλιούς παίκτες.Εγώ παίζω ένα χρόνο[δεν είμαι και καινούρια] και έχω μόνο 3 και αυτό γιατί όσο καιρό παίζω, το συγκεκριμένο ιβέντ έγινε μόνο μια φορά στο ξεκίνημά μου, και δεν είχα ούτε καλά δέντρα ούτε χ.τ. για να το εκμεταλευτώ στο έπακρο.Δεν είναι θέμα αμέλειας. Και δεν έχω βέβαια 600 δέντρα.Έχω γύρω στα 200 αλλά ελπίζω να φτάσουν.Στο κάτω κάτω ας μην τα πάρω και ολόκληρα τα έπαθλα.
  Ούτε εγώ είχα βάλει βιοτεχνικά, είπα να το σιγουρέψω πρώτα.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε χάσαμε και τίποτα.Χάσαμε πολλούς π.ε. μη μαζεύοντας ούτε χθες ούτε σήμερα εργαστήρια και τζαμπόδεντρα για να είναι έτοιμα στην έναρξη,και π.ε. απο το μπόνους χωραφιών αφού είχαμε παντού δέντρα.
   
  Τελευταία επεξεργασία: 15/1/15
  Αρέσει σε Gulit1, βιβη.2003, .eugenaki. και 5 σε άλλους.
 8. xaxare70

  xaxare70 Ανερχόμενος συντάκτης

  καλησπέρα σε όλους εγώ θα παίξω αυτό το ιβέντ ανάποδα .θα κάνω πρώτα τα φυτά που με τσάτνι και μικρά χωράφια γίνονται σε 2 μέρες και μετά θα παίξω κανονικά ΄.
   
  Αρέσει στον/ην dionmilia84.
 9. FARMERLENA65

  FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

  Έκανα αυτά που έλεγα στο post 100 και ο απολογισμός από την συλλογή των XXL δέντρων φάρμας και νησιού απογοητευτικός πάω να μελετήσω για τα βιοτεχνικά μήπως και αυξήσω τις πιθανότητες αλλά μάλλον για μένα το βλέπω χλωμό να μαζέψω σε 24 ώρες 60.000 ΠΕ. Επαναλαμβάνω, κρίμα το σημερινό ανεκμετάλλευτο δρώμενο αφού θα πρέπει σ' όσα χωράφια υπάρχουν να φυτέψεις μεγάλο φυτό για να έχεις ανάλογα αναδυόμενα αύριο. Παρακαλώ βοηθείστε με αν κάνω λάθος σ' αυτή την εκτίμηση. Α! για να ευθυμήσουμε λίγο:[​IMG]
   
  Αρέσει σε βιβη.2003, .eugenaki., dionmilia84 και 3 σε άλλους.
 10. .FARMERAMA010.

  .FARMERAMA010. Ανερχόμενος

  Πόσες φορές ακούσαμε "κατανοούμε την αγανάκτησή σας".............
  Έμαθα στο σχολείο μου πως ,πριν μας δώσουν οι καθηγητές τα θέματα για να γράψουμε διαγώνισμα, πρέπει να τα ελέγξουν, να τα λύσουν πρώτα αυτοί ( τουλάχιστον δύο φορές.......) και μετά να μας το δώσουν και να το απαντήσουμε εμείς.
  Αν δουν ότι κάτι δεν πάει καλά,τότε δεν εμφανίζουν το διαγώνισμα καν.
  Η εταιρία θέλω να πιστεύω πως είναι και αυτή ένας δάσκαλος που κάνει τη δουλειά του όσο γίνεται καλύτερα και υπεύθυνα.
  Έτσι ,λοιπόν,νομίζω πως έπρεπε να ενεργήσει.Σαν δάσκαλος.
  Το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες τα λάθη της είναι συχνά θάπρεπε να την προβληματίσει και να είναι περισσότερο προσεκτική.Απευθύνεται σε ανθρώπους με κρίση.Κάποιοι ρίχνουν αρκετά χρήματα.
  Αν δεν της έβγαινε ,βρε αδερφέ, ας μην έδινε την ανακοίνωση!!!!!!!!!!!!!
  Ας έβαζε κάποιο άλλο δρώμενο(ρέντζο,πάρε-δώσε,τρενάκι με στάβλους-δένδρα.....)
  Ίσως η ανάρτησή μου διαγραφεί.Δεν πειράζει.Έχω μάθει να είμαι ένας απλός ,μόνος ,ανώνυμος αγρότης που πυροβολεί πιο γρήγορα από τη σκιά του.
  Βέβαια σήμερα ετοιμάστηκα και εγώ με λιπάσματα και όλα τα σχετικά και τώρα προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση.
  Ελπίζω πως θα δοθεί μια ικανοποιητική λύση από την εταιρία για όλους μας.
  Κουράγιο.Την επόμενη φορά θα είναι χειρότερα εεεεεεε καλύτερα θέλω να πω.
   
  Αρέσει σε .mariakeh., GEPPO1, *mava* και 10 σε άλλους.
 11. maria071966

  maria071966 Δούκας του φόρουμ

  καλησπερα κ απο μενα !!!
  θα ελεγα ειμαι απο της τυχερες γιατι βλεποντας το event αποφασισα χθες να μη συμετεχω !!!
  λογο του οτι ειχα ηδη φυτεμενα !!! και μολις ειδα την παραταση που πηρε το δρωμενο ξεκινησα να βαλω τα δεντρακια μου στη σειρα!!!
  μονο που θα ηθελα και νομιζω οτι ειναι πιο καλα για τους πιο πολλους να ξεκινηση κατα της 15.00 το event ωστε να προλαβουνε να γινουν τα δεντρα μας !!! για σκεφτητε το πιο καλα !!!;)
   
  Αρέσει σε .mariakeh., GEPPO1, 2014chr και 2 σε άλλους.
 12. psipsi1978

  psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

  συμφωνώ με όλους!!κι εγώ τα ίδια έπαθα!!τι να πω κι εγώ??που αύριο δεν θα είμαι στις 12 και θα ανοίξω την φάρμα μου το βράδυ??θα χάσω πολλές ώρες και φυσικά και από το νέο φυτό που δεν θα έχω βάλει να γίνεται...είμαι να σκάσω,αλλά ότι προλάβω μετά από αυτό..γιατί έχω άλλα προβλήματα να με απασχολούν από το παιχνίδι.πλήρης απογοήτευση..
   
  Αρέσει σε .mariakeh., GEPPO1, maria071966 και 4 σε άλλους.
 13. ath

  ath Επίτροπος του φόρουμ

  FARMERLENA65. Νομίζω πως έχεις κάνει λάθος να έχεις τους σταύλους πίσω στο ξέφωτο όπως και χωράφια, όλα τα δέντρα σε μεγαλύτερους πε πρέπει να είναι εκεί. όπως είδα στο ποστ 100 έχεις βάλει και αρκετά xxl που κάνουν 12 ώρες, αυτό είναι ένα καλό βήμα. Εύχομαι να τα καταφέρεις να το προλάβεις και να το τελειώσεις όλο. Μια ερώτηση να σου κάνω; τι δέντρο είναι αυτό με τα φυλαράκια σαν έλικες; Αυτό που είναι στην 2η σειρά δίπλα από τους στρουθοκάμηλουςς διότι δεν το έχω ξανά δει. Και τα 2 πορτοκαλί xxl 3η και 4η σειρά είναι ροδακινιά; Και μην στεναχωριέσαι αύριο θα δεις θα είναι καλύτερα στο παιχνίδι η εταιρεία θέλω να πιστεύω θα μας ανταμείψει διότι είναι πάρα πολλοί οι δυσαρεστημένοι παίκτες σε όλα τα φόρουμ. Καληνύχτα σε όλους και υπομονή μέχρι αύριο
   
  Αρέσει σε .mariakeh., psipsi1978, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
 14. kolokythopitas

  kolokythopitas Έμπειρος

  καλησπέρα και πάλι,με δυο μαζέματα ένα στην αρχή του χρόνου των 24 ωρών και ένα μετά και με 20 τζαμπόδενδρα στο ξέφωτο του δάσους ,λίπασμα της ζωζώς ,τούρμπο λίπασμα της ζωζώς ,πασχαλινή+τριαντάφυλλο ή ανοιξιάτικο στεφάνι ,βγαίνει πολύ άνετα. εκτός από αυτό σου μένουν και τα υπόλοιπα χωράφια για να μαζέψεις τα φυτά ,είναι 100 τις 100 σίγουρο .εάν έχετε 40 τζαμπόδενδρα βγαίνει κατευθείαν .αν έχετε 20 χλ τζαμπόδενδρα βγαίνει με μια φορά.αν έχετε 10 χλ θέλει δυο φόρες μάζεμα πάλι .να είστε όλοι καλά.
   
  Αρέσει στους FARMERAMA16000 και .mariakeh..
 15. alithia

  alithia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

  Καλησπέρα! οι τζαμπο σταυλοι ποιοι είναι?
   
  Αρέσει στον/ην βιβη.2003.
 16. FARMERLENA65

  FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

  Ath Τους στάβλους τους έβγαλα ήδη. Δυστυχώς χθες μου ήρθε η έμπνευση και χώρισα τα δέντρα μου σε απλά, XL και XXL (βασική, άγριο λιβάδι και δάσος αντίστοιχα !!!!!) Ζαχαρένιο σφενδάμι XXL και αμυγδαλιά XXL (μάλλον το πρώτο εννοείς εκτός κι αν εννοείς το τούρμπο τζάμπο XL δεξιά των στρουθοκαμήλων) τα άλλα είναι ροδακινιές XXL όπως είπες.Καλή επιτυχία και σε σένα. Θα το παλέψουμε...
   
  Αρέσει στους .mariakeh., ath και βιβη.2003.
 17. hamilton39

  hamilton39 Ανερχόμενος συντάκτης

  apo xtes ebala pantou dentra(oxi kati diaforetika apo auta pou eiparxoun apla)epipedou sfedami.simera ekana test me marmelades pou bgazw monos mou kai mazeca panw apo 165000 p.e.an kapios asxoli8i meta ta futa me ta dentra bgenoun aneta oi 60000 p.e.den xriazonte tzapodentra (exw kati liga kai mouxliazoun stin mpara).fisika den exw 20-30-40 dentrakia mesa amigdalies -sfedamia einai kamposa.oute exw polla xxl dentra.(na 8imiso oti prin apo kairo polloi diamartirontan pou epernan xxl trompetodentra).auta apo mena.
   
  Αρέσει σε .mariakeh., powerranger91, georgia469 και 2 σε άλλους.
 18. pan15200188

  pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

  Το πόσο συμφωνώ μαζί σου απλά δεν περιγράφεται και γω ακριβώς το ίδιο έκανα ήμουν μέσα από τις 2μιση μόλις γύρισα από το σχολείο και έφαγα να μαζέψω για το ιβέντ. Το πόσο έπληττα δεν περιγραφόταν...περίμενα 2:45 2:55 αντε να αρχίσει να αρχίσω και γω αντε ρολογάκι που είναι το ιβεντ 4:07 κοίταξα φόρουμ είδα την επίσημη ανακοίνωση και λέω εντάξει δεν πειράζει ουτωσιάλλως τα δέντρα μου αμάζευτα είναι εδώ και 3 μέρες θα μαζέψω τα κόκκινα λάχανα θα βάλω άλλα κι όλα εντάξει. Πραγματικά λυπάμαι πολύ γι όλα αυτά που σας συνέβησαν αλλά σκεφτείτε πως αυτό το πάθημα θα σας γίνει μάθημα και έτσι δεν θα ξαναχάσετε τόσα βιοτεχνικά. Μάλιστα όσο αναφορά αυτο που ειπες για τους κωδικους προσφερομαι να δωσω τα δωρα αν ειναι βιοτεχνικα γιατι εγω προσωπικα δεν εχασα κατι και επισης το οφειλω σε όσους βοηθήσαν Καληνύχτα από εμένα και μεγαλύτερη προσοχή την επόμενη φορα ;) καλή επιτυχία στο ιβεντ
   
  Αρέσει σε .mariakeh., GEPPO1, ath και 2 σε άλλους.
 19. natalia_prod72

  natalia_prod72 Στρατηγός του φόρουμ

  Καλησπερα και απο εμενα! Μια ερωτηση, πειτε με χαζη πειτε οτι θελετε, αλλα για να παρουμε τους π.ε. απο τα δεντρα και να "μπουν" για το ιβεντ, δεν επρεπε πρωτα να βαλουμε το ρολοι για να ξεκινηση η μετρηση? Αφου δεν υπηρχε ιβεντ και ρολοι, τα βιοτεχνικα γιατι τα βαλατε?
   
  Αρέσει σε pan15200188, kolokythopitas, fenia233 και 6 σε άλλους.
 20. dionmilia84

  dionmilia84 Προχωρημένος

  ευστοχη η παρατηρηση σου αγαπητη συναγροτισα! και μενα με συγχωρητε αλλα.. πιστευω οτι η καταληλη ερωτηση θα ηταν.. γιατι σκονταψατε? ;)
   
  Αρέσει σε tempelxanas, GEPPO1, ath και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.