Συζήτηση για το event "Κόμικ 7: Θέα από ψηλά"

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 14/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

kololythopita Νομίζω πως κάνεις κάποιο λάθος. Αν κοιτάξεις στις ανακοινώσεις δεν λέει για τζάμπο στάβλους. Λέει για εργαστήρια κάστορα, παπαγάλου, ελέφαντα και τα τρομακτικά εργαστήρια. Κοίταξε το μην την πατήσεις και βάλεις λάθος ζώα και χάσεις χρόνο και δεν προλάβεις να το τελειώσεις. Αν έχεις αμφιβολίες ρώτα κάποιον συντονιστή να σε ενημερώσει για να είσαι 100% σίγουρος. Άντε καλή συνέχεια

2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Μετράνε οι Π.Ε από όλα τους στάβλους (φάρμας&Bahamarama) , οι Π.Ε από τζάμπο στάβλους καθώς οι Π.Ε από συγκομιδή μυστηριώδη σταβλαρχών. Δεν μετράνε οι Π.Ε από τα εργαστήρια.
    Λόγω τεχνικού προβλήματος, τα μόνο εργαστήρια που μετράνε εναι : τρομακτικά εργαστήρια (από το μαγαζί του Γιώργη) / εργαστήρια κάστορα / παπαγάλου και ελέφαντα.

οι τζαμπο σταβλοι ισχυουν

Αρέσει σε psipsi1978, dionmilia84, βιβη.2003 και 4 σε άλλους.
  3. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Όλα καλά! Το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε αμέσως . Τα αναδυόμενα μέχρι στιγμής είναι 110.
    Αth στο post 2 των Σ.Ε. για το Κόμικ 7 λέει καθαρά ότι :

Ουπς! Με πρόλαβε ο/η SYLVART.

Αρέσει σε dionmilia84, βιβη.2003, .mariakeh. και 4 σε άλλους.
  4. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

ήρθα πάλι,ότι αναρτώ είναι 100% τις 100% σίγουρο,προσέχω πολύ για να μην υπάρξουν λάθη.(η επίσημη ανακοίνωση λέει και για τζάμπο στάβλους και αυτοί δίνουν πε).να είστε όλοι καλά.

5. antzypet

antzypet Νέος ειδικός

καποιο νεο για το μπονους κωδικο εχουμε?
    εμενα πρωσοπικα με καιει γιατι εχασα το λιγοτερο 60 ζωα μιας κ ειχα παντου σταβλους τους οποιους κ εβγαλα για να βαλω δεντρα.. συν ενα κουπονακι για βοηθους:(. οσο για το πρωτο βημα μια χαρα πηγε, αλλα τα αναδυομενα λιγα.. μολις 85 σε ολη τη φαρμα κ το νησι με δυο μαρμελαδες συν 30% και δυο κατοικιδια που εχω συν 15% πε απο το σγουρομαλλι..

Αρέσει σε soyla74, graganta, dionmilia84 και 3 σε άλλους.
  6. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

FARMERLENA65, Kolokythopita και Sylvart οκ και εγω το κοίταξα και έχετε δίκιο, αλλά του το είπα μην και τυχόν έκανε λάθος. Συγνώμη δεν είχα κακή πρόθεση να βοηθήσω ήθελα να είστε όλοι καλά. καλό βράδυ.....

Αρέσει σε kolokythopitas, *mava*, psipsi1978 και 5 σε άλλους.
  7. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

μάζεψα μερικά φυτά και το πρωί θα φορτώσω και υπόλοιπους σταβλους γιατι θα αργήσω να μπώ οπότε να προλάβουν να ετοιμαστουν.νομίζω οτι ειναι πιο δυσκολοι οι σταβλοι οπως προείπε κάποιος συναγρότης!!μετά πάλι φυτά άν τελειώσω το δρώμενο το τελείωσα άν όχι....καλή καρδιά!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ath, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  8. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

λοιπον οπως προειπα τα δεντρα μου εφεραν τεραστια απογοητευση οπως και τα αναδυομενα συνολικα ηταν ενεργοποιημενα 160 % π.ε. στα χωραφια και ειχα κοκκινο λαχανο σε βασικη πλην 6 χωραφιων(ειχα σταβλους) στο νησι πλην 4 σταβλοι και κατι δεντρα και στο λιβαδι ολα πλην 10 σταβλους και εργαστηρια συν οτι το ξεφωτο μου ηταν γεματο σταβλους και δεντρα και στις 21 μηλιες μου συγκεκριμενα ειχα 180 % π.ε. και αποτελεσμα 54 αν θυμαμαι καλα φορτια και τωρα μαζεψα τη βασικη λαχανο κανονικο και τα φυτα του ιβεντ 5 με 60% π.ε. και μου δωσαν 7 φορτία τι να πω τωρα εχω θορυβηθει πολυ γι αυτο το εχω αναφερει και πολυ μετα απο αυτο που επαθα και στον γλυκο παραδεισο με τα κορνε

Αρέσει στον/ην ariadnim.
  9. dionmilia84

dionmilia84 Προχωρημένος

αγαπητε συναγροτη υπολογισε τα χτ σου και παρε οσα περισοτερα δεντρα μπορεις μεγαλου επιπεδου που να δινουν πολους!!..ποντους υπολογισετα με κομπιουτερακι χωρης τα βιοτεχνικα και τα κατοικιδια νασε μεσα.;) και μετα τη ληξη του ιβεντ αστα ολα μεσα για 4-5μερες πουλα οσους καρπους νομιζεις για να παρης και τα λεφτα σου πισω!..;) το ιδιο και οι σταυλοι!.. θα σου πρωτινα να ασχολιθης πρωτα με τα φυτα αφου δεν σου βγηκε ετσι με τα δεντρα και 3 μερες τουλαχιστων !!! η και 4!!.. πρην τη ληξη του ιβεντ ξεκινα τα δεντρα και τους σταυλους

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/15
    Αρέσει στους psipsi1978, soyla74 και pan15200188.
  10. pan15200188

σ'ευχαριστω πολυ για τη χρησιμη συμβουλη σου ομως πλεον δεν εχω μελλον νομιζω εχω πανω απο 2.400 π.ε. και θα μου κλειδωθει αν εχω καταλαβει και θα παρω μονο τα δωρα που λεει το μονο που προλαβαινω ειναι αλλα 8.000 αν τα καταφερω και τωρα το σκεφτηκα αφ'οτου πηρα 20 χουρμαδιες αμυγδαλιες και ελιες -_-

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/15
    Αρέσει στον/ην dionmilia84.
  11. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Αν έχω καταλάβει σωστά εχεις μαζέψει τα δένδρα και ειχες πατησει το ρολοι οποτε ισχυει το εξης:
    Εφόσον έχεις μαζέψει πάνω απο 2.400 π.ε θα πάρεις τα έπαθλα που σου αντιστοιχούν απο τους πόντους εμπειρίας που έχεις συγκεντρώσει και που θα συγκεντρώσεις μέχρι να λήξει το 24ωρο.

αρα προχωρας στο δεύτερο βήμα με τα φυτά Μην αγοράζεις άδικα δένδρα δεν προλαβαίνεις τώρα.

Υ.Σ.
    δεν σε πρόλαβα μάλλον

Αρέσει σε βιβη.2003, kollitoi, dionmilia84 και 2 σε άλλους.
  12. dionmilia84

dionmilia84 Προχωρημένος

πρωσοπικα ειχα τιγκα στα δεντρα που χρειαζομαι ολες κυριολεκτικα της φαρμες και μια μερα πριν ξεκινηση το ιβεντ τα υπολογισα με κομπιουτερακι!!!.. και ειδα οτι θα χριαζοταν να βγαλω 24 δεντρα χαμηλων ποντων και στην θεση τους εβαλα 6 τζαμποδεντρα..με τα κατικιδια βεβαια ξεφυγαν οι ποντοι ..ομως φυλα τα ρουχα σου ναχεις τα μισα! ;)

13. pan15200188

τελικα εβαλα χωραφια θα μαζεψω και αυριο αυτα που γινεται να παω 16.000 να παρω κανα καλυτερο επαθλο δεν με ενδιαφερει βεβαια τοσο αυτο το βημα ουτε το 3ο που ειμαι 1000% σιγουρος πως δεν θα κανω τιποτα ουτε εχω σκοπο εξ'αλλου αν κια τωρα που το σκεφτομαι απο σταβλους αλλο τιποτα και βιοτεχνικα υπαρχουν

Αρέσει στους βιβη.2003 και dionmilia84.
  14. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

το ρολοι του ιβεντ ποση ωρα σου λεει οτι απομενει ? δεν θα προλαβουν τα δενδρα που αγορασες να γινουν Βαλε σταβλους η χωραφια με φυτο

Αρέσει στους βιβη.2003 και kollitoi.
  15. pan15200188

16 ωρες και τα περισσοτερα δεντρα θελουν 12 ωρες αυτα που εχω τωρα στο ξεφωτο και αυτα που θα βαζα ειχαν 19 γι'αυτο θα μαζεψω αυτα που ειναι και ενταξει

Αρέσει στον/ην βιβη.2003.
  16. dionmilia84

dionmilia84 Προχωρημένος

συγνωμη αν σε παρακινησα σε δαπανη.. ομως τα δεντρα ειναι παντα χρησιμα ειναι απο τα πιο βασικα στην φαρμα! αν οχι τα πιο βασικα χαμενα δεν θα σου πανε σε λιγο καιρο θα τα βλεπεις και λιγα! ;) και μιας και γιναμε φοιλοι στην φαρμα σε αποζιμιωνω επιτοπου..

Αρέσει στους misirli, soyla74 και pan15200188.
  17. pan15200188

ισα ισα μονο σε δαπανη δε μ εβαλες αυτο το ιβεντ και οι αναρτησεις σας μου εδωσαν να καταλαβω οτι εχω πολυ λιγα δεντρα και αντιθετα υπερβολικα πολλους αχρηστους σταβλους....και σιγουρα αυτα τα δεντρα ηταν μια τονωτικη ενεση στην αδρανεια μου και σ'αυτο το θεμα :p να φανταστειτε ακομα και στο λογαριασμο του μπαμπα μου που ειναι 20 επιπεδα μικροτερα του εχω παρει πιο πολλα δεντρα xD

Αρέσει σε βιβη.2003, ariadnim, misirli και 2 σε άλλους.
  18. dionmilia84

dionmilia84 Προχωρημένος

και οι σταυλοι ειναι χρησιμοι ολοι τους! ;) απο των πρωτο εως και τον ταιλευταιο!..

Αρέσει στους βιβη.2003 και pan15200188.
  19. RARANIARO

RARANIARO Ενεργός συντάκτης

evieva δινεις τελειες συμβουλες.πες μου τι εννοεις οταν λες οτι μετα την καταναλωση βιοτεχνικων ,λιπασματων και κ.α να κανουμε μια ανανεωση;πως γινεται η ανανεωση;

Αρέσει στον/ην elenigri.
  20. pan15200188

f5 πατας η το κουμπακι που ειναι διπλα απο αυτα που πατας για πισω σελιδα

Αρέσει στους βιβη.2003, soyla74 και evieva.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.