Συζήτηση για το event "Κόμικ 7: Θέα από ψηλά"

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την *Pandora*, 14/1/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

Δε θα το πιστεψετε εβαλα οτι βιοτεχνικα ειχα ολα μου τα δεντρα και οι π.ε. 8.000 κατι δεν περιμενα να περασω το πρωτο βημα εξ αλλου αλλα οχι και τοσα λιγα με οτι βιοτεχνικα ειχα (πασχαλινη,στεφανι,μαρμελαδα μηλου) να ειχα ενα 20.000 ενταξει αλλα 8516!!! ποπο πρεπει να παρω δεντρα μου φαινεται...Τωρα 52 αναδυομενα μονο με ολα αυτα και κοκκινο λαχανο μα καλα θα βγαλω εγω ιβεντ ετσι

Αρέσει σε powerranger91, 2014chr, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
  2. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

θελω να ευχαριστησω τον GEPPO1 για την συμβουλη του μαζεψα αμεσως τους ποντους των δεντρων!!!!σε λιγο θα παμε για πιο δυσκολο βημα που ειναι οι σταβλοι!!!τζαμπο σταβλους δεν εχω μονο 1!!ειδωμεν!!οτι βγει αντε καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολους μας!!!...και χωρις προβληματα;);):)

Αρέσει σε powerranger91, dionmilia84, .mariakeh. και 3 σε άλλους.
  3. efirizou

efirizou Ενεργός συντάκτης

εμεις ακομα στο περιμενε ειμαστε...
    ακομα να μας δωσουν απαντηση

4. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

ανακοινώθηκε οτι θα μας δώσουν bonus code ως αποζημίωση .!!!!

Αρέσει σε ath, dionmilia84, .mariakeh. και 2 σε άλλους.
  5. efirizou

με την μονη διαφορα οτι....τιποτα ακομα δεν ειναι σιγουρο.
    [πιθανοτατα θα δωσουν] αντε να δουμε τι θα δουμε τελικα

Αρέσει στους kolokythopitas και βιβη.2003.
  6. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Υπάρχει ανακοίνωση ότι θα δωθεί μπόνους κωδικός είναι σίγουρο αυτό
    αυτό που δεν ξέρουμε είναι το πότε

Αρέσει στους soyla74, ath, .mariakeh. και σε ακόμα ένα άτομο.
  7. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα
    Με το πρώτο χωράφι γεμάτο δένδρα από χτες βράδυ, αεροπορικό λίπασμα, με πολλά δένδρα στο 2ο χωράφι, με ανοιξιάτικο στεφάνι και πασχαλινή μάζεψα ήδη τους ΠΕ των δένδρων. Ευχαριστώ ξανά τα παιδιά για τις συμβουλές τους.
    Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους. Δεν ήταν δύσκολο.
    Πάμε τώρα και για τους στάβλους..

Αρέσει στους βιβη.2003, powerranger91 και dionmilia84.
  8. .mariakeh.

.mariakeh. Τακτικός στο φόρουμ

τωρα θα ημασταν και εμεις στο 3 βημα κριμα που γιναν τοσα λαθη>:(:cry::music::inlove:

Αρέσει στους βιβη.2003, soyla74 και t.n.s.
  9. pan15200188

να σας ρωτησω υπαρχει καποιος που προβληματιστικε με τα αναδυομενα; μπορειτε να μου πειτε γιατι οπως προειπα 52 μου φαιννταιπολυ λιγα

Αρέσει στους soyla74, t.n.s και ariadnim.
  10. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Tα δέντρα νομίζω ότι είναι ποιο εύκολο βήμα απ΄ότι τα ζώα. Στα δέντρα κάθε χωραφάκι 1χ1 μπορούσε να χει πάνω από 100 ΠΕ προ βιοτεχνικών, στα ζώα όμως είναι άλλη ιστορία, είμαι επίπεδο 93 και έχω μόνο 45 στάβλους πάνω από 100 ΠΕ (καταλαμβάνοντας χώρο 4*4)

Αρέσει σε psipsi1978, graganta, βιβη.2003 και 4 σε άλλους.
  11. ariadnim

ariadnim Μόνιμος στο φόρουμ

κι εγω εχω προβληματιστει με τα αναδυομενα.. στη σημερινη πρωτη μαζεψια που ηταν ολα ολα ετοιμα με αρκετα υψηλους πε το καθενα και με τους διπλασιους πε που ισχυαν ακομα πηρα μονο 32..

Αρέσει σε βιβη.2003, powerranger91, soyla74 και 2 σε άλλους.
  12. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Εγώ μέχρι στιγμής 149 αναδυόμενα , δε νομίζω ότι θα δυσκολευτώ, νομίζω ότι έρχονται με καλό ρυθμό

Αρέσει στους βιβη.2003, ath και dionmilia84.
  13. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Παιδιά όντως τα αναδυόμενα είναι λίγα εγώ εχω 68
    μαζεψα στο φουλ τόσα δεντρα με 60000ΠΕ -173 που θέλω ακόμη έχω κανει 3 ή 4 μαζέματα από το φυτό του δρώμενου και έχω και στάβλους που τους μαζεύω σαν πολύ λίγα δεν είναι?
    όντως οι 60000 ΠΕ στους στάβλους δύσκολα θα μαζευτούν
    έχω ανοιξιάτικο στεφάνι, πασχαλινή μαρμελάδα και ψωμί καρότου 80% πάνω στους πόντους
    μόλις μαζεψα γιρλάντα καλαμποκιού 33 χωράφια
    [​IMG][​IMG]και μου έδωσε αυτά πολύ καλύτερα από τα δέντρα

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/15
    Αρέσει σε psipsi1978, graganta, βιβη.2003 και 4 σε άλλους.
  14. pan15200188

ουαου εμενα μου εδωσε τοσα με κοκκινω λαχανο !!!!!και ολα τα βιοτεχνικα και τους διπλασιους π.ε.

Αρέσει στους βιβη.2003, powerranger91 και soyla74.
  15. efirizou

επιτελουςςςς μας δωσανε τους χαμενους ΠΕ και
    μπορουμε να προχωρισουμε στο δευτερο βημα
    καλιο αργα παρα ποτε.

Αρέσει σε graganta, powerranger91, elenigri και 4 σε άλλους.
  16. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Οσοι είχατε πρόβλημα με το 1ο βήμα και το premium, σας παρακαλούμε να κάνετε ανανέωση και να ελέγξετε αν έχει ολοκληρωθεί το 10 βήμα;

17. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα και από μένα. Νομίζω πως σήμερα είμαι πολύ τυχερή. Όταν ξεκίνησε το event μπήκα 10 λεπτά αργότερα μην και τυχόν υπήρχε και σήμερα κάποιο πρόβλημα. Αν βγήκε κάποια ανακοίνωση, αν θα δώσουν κάποιον κωδικό κτλ. Σκέφτηκα να μην ξεκινήσω ακόμα το event αλλά μιας και είχα 4 καθημερινούς γύρους που δεν τους είχα κάνει και γύρω στους 80 πάρτυ που δεν τους είχα χρησιμοποιήσει προηγούμενες φορές, είπα να τους κάνω. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά και αρκετά που δεν μου ήταν χρήσιμα δώρα. Αλλά λίγο πριν τελειώσω τους τελευταίους 5 γύρους μου δίνει και
    [​IMG] (μπόνους σοδειάς 100% για 24ώρες).
    Δεν το πίστευα με τίποτα, μα με τίποτα. Πήγα στην φασολιά, μάζεψα τα κοράκια, τις κουκουβάγιες, την φτερωτή μονόκερο και την δρακοφωλιά. Να έκανα μισή ώρα με τους γύρους; Παραπάνω δεν μου πήρε. Εκτός το ότι τελείωσα το 1ο βήμα με την πρώτη φορά που μάζεψα τα δέντρα, μάζεψα και τα φορτία και μου περίσσεψαν κι όλας. Έτσι τσακ μπαμ τελείωσα το πρώτο βήμα. Πήγα στο 2ο έδωσα τα μανιτάρια που τα είχα, κάποια από τα κιβώτια μου ελείπαν. Φύτεψα τους 10 σπόρους που μας έδωσαν έβαλα κοπριά, νερό και λίπασμα, το έκανα 2 φορές βγήκαν αρκετά και τώρα σιγά - σιγά που είναι να βγουν θα τα βάλω σε μικρά χωραφάκια. Το βράδυ να μην χρειαστεί να ξενυχτήσω. Παρεπιμπτόντως, μετά από όλα αυτό που έγινε χθες με την αναβολή του event, χωρίς να αφαιρέσω τα δέντρα που είχα, αλλά όσα χωράφια μου είχαν μείνει κενά είχα βάλει μεγάλα χωράφια και είχα φυτέψει γαρύφαλλο. Σκέφτηκα ότι μέσα στην χασούρα που είχαμε από χθες τουλάχιστον να βγάλω κάποιους έξτρα πε. Τι να πω; Μαζί με το 100% + ότι σήμερα είχε τους έξτρα πε, ήταν ότι καλύτερο για 'μένα. Τώρα έχω αρχίσει να φυτεύω το φυτό, θέλω πρώτα να μαζέψω όλα τα φυτά για να μην τα έχω τελευταία στιγμή και με αγχώνουν και μετά θα βάλω τα ζώα. Έτσι ώστε όταν τελειώσω με όλα τα φυτά, θα το τελειώσω όλο μαζεμένο το event. Εξάλλου δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω με τα ζωα να μαζέψω όλους τους πε, άρα ας έχω σίγουρα τα φυτά και ότι καταφέρω. Δεν ξέρω αν οι πιο παλιοί παίκτες θα κάνουν το ίδιο και αν τους νέους τους βοηθάει το σκεπτικό μου να κάνουν το ίδιο.
    Και μην ξεχνάμε περιμένουμε να μας δώσουν και κάποιον κωδικό, μην απογοητευόμαστε. Και φυσικά δεν το λέω από την θέση ότι εξασφάλισα το 1ο επίπεδο, αλλά συνήθως έτσι κάνω τα event μου. Καλή συνέχεια σε όλους μας!!!

Αρέσει σε FARMERAMA16000, kitsena, psipsi1978 και 4 σε άλλους.
  18. efirizou

ναι... σε μενα ολα ενταξει

Αρέσει στους βιβη.2003, elenigri και sofouladim.
  19. gagalia

gagalia Νέος ειδικός

Εχω τελειωσει με τα δενδρα και πηρα 143 "φορτιο" μεχρι τωρα (17:51) με Πασχαλινη και Στεφανι. Καλα παει, θα τα μαζεψουμε.
    :)Υπομονη :p

Αρέσει σε dionmilia84, βιβη.2003, .mariakeh. και 2 σε άλλους.
  20. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τέλος το πρώτο βήμα με τζαμπόδενδρα και χωρίς άγχος και άλλα προβλήματα,πανεύκολα !!! τώρα η ανάλυση για τους στάβλους του τρίτου βήματος ,εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια ήμερα υπομονή γιατί χρειάζονται δυο μαζέματα,ένα στην αρχή των 24 ωρών και ένα μόλις γίνουν οι στάβλοι,μπορεί να γίνει και τρίτο μάζεμα ανάλογα με τον χρόνο που θα μείνει και ανάλογα με τους στάβλους που έχουμε .όλοι μαζί οι στάβλοι που μπορούμε να τοποθετήσουμε στα χωράφια μας είναι 169,με ένα μέσο όρο 200 πε ανά στάβλο θα βγει σε δυο μαζέματα, δηλαδή 169*200=33800 πε χ 2 μαζέματα =67600 πε. ο μέσος όρος ενός στάβλου ανεβαίνει με πασχαλινή μαρμελάδα και ανοιξιάτικο στεφάνι 60%πε παραπάνω σε κάθε στάβλο . υπάρχει και κάτι ακόμη βάζουμε βιοτεχνικά προϊόντα που μειώνουν το χρόνο παραγωγής των στάβλων+σειρές σύννεφων,μόλις γίνουν οι στάβλοι τα βγάζουμε τελείως και τοποθετούμε τα βιοτεχνικά που μας δίνουν 60%άλλα αυτό κοστίζει πολύ σε χτ .άρα για τους στάβλους θα πρέπει να βάλετε αυτούς που σας δίνουν περισσότερους πόντους εμπειρίας,ειδικά τους τζάμπο και τους αναβαθμισμένους και να περιμένετε να γίνουν μόλις γίνουν τότε και μόνο τότε θα πατήσετε το ρολόι των 24 ωρών,αυτά από έμενα ελπίζω να βοηθήσω κάποιους .να είστε όλου καλά.

Αρέσει σε billgab, FARMERAMA16000, kitsena και 11 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.