Feedback Συζήτηση για το event "Γεννητούρια με τη Σέσουλα"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 27/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

απο καφέ πρόβατα ζαχαρένιο!!!

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, skareleni και 15 σε άλλους.
  2. Louisa

Louisa Κόμης

Μπράβο στα παιδιά που βγάλανε καλά γεννητούρια. Σ' εμένα έδωσε μόνο επόμενης γενιάς και κάποια μεθεπόμενης...
    Ελπίζω τον άλλο μήνα να έχω καλύτερη τύχη...

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  3. t.n.s

t.n.s Προχωρημένος

ειπα να κανω ενα πειραμα και μου βγηκε σε καλο! απο 1 γυμνο 1 σγουρομαλλο 1 με πουλοβερ και 1 λαμπερο προβατο ηρθε το χρυσο!

Αρέσει σε jimixatz, skareleni, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  4. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα,εμένα μόνο επόμενης ,άντε το πολύ μεθεπόμενης ,γενειάς μου έτυχαν,αλλά δεν διαμαρτύρομαι,θα είμαι την άλλη φορά ποιο τυχερός,να είστε όλοι καλά:):):).

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, ΒΗΜΑΣΩΤΑ και 4 σε άλλους.
  5. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

εμενα μεχρι στιγμης το καλυτερο που μου ηρθε ηταν μια παπια πεκινου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη :p
    τωρα για ζαχαρενια και χρυσα... ουτε στον υπνο μου! :sleepy:

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  6. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

εγω ελπιζω σε ενα ονειρο πια .........γιατι στον ξυπνιο μου παταγωδως αποτυχια τα γενητουρια !!!-.-
    καλο σας βραδυ

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

[​IMG] ξεχασα να το μοιραστω μαζι σας.απο τα τελευταια γεννητουρια πηρα απο απλα προβατακια ενα ζαχαρενιο ολο γλυκα. :D

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, skareleni και 14 σε άλλους.
  8. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα, πολύ γενναιόδωρα τα γεννητούρια αυτή τη φορά. Παίρνω συχνά 2ης και 3ης γενιάς και μόλις μου έδωσε από απλούς σκύλους ένα Σιέλα Ινού! Στη δεύτερα 26αδα εκτροφών! Το δρώμενο θα είναι παιχνιδάκι!

Αρέσει σε jimixatz, dkokka, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  9. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

μάλλον φαγανά θα τα χαρακτήριζα! μου τσάκισαν τις Σ.Τ.

Αρέσει σε dkokka, kolokythopitas, ΒΗΜΑΣΩΤΑ και 8 σε άλλους.
  10. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Σήμερα δεν ξέρω τι συμβαίνει... Το πρωί για πρώτη φορά κέρδισα 200% μπόνους ΠΕ και έπαθα πανικό ,γιατί ήμουν απροετοίμαστη (είχα ήδη κλείσει τα διακοσμητικά μου στις σειρές σύννεφων ) αλλά και πάλιν κερδισμένη είμαι. xD
    Και τώρα έβαλα 6 σπιτάκια με απλά σκυλάκια (οικονομία στις ελάχιστες σούπερ τροφές) και πήρα 1 πάγκσλι και...σπίθας ο σκύλος!!!!! xDxD
    Παναγιά μου, να πάρω κανένα λαχείο λέτε;;; xD

Αρέσει σε dkokka, Gulit1, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  11. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

[​IMG] Μη πως να παίξω και εγώ κανένα λαχείο ρε παιδιά εσείς τι λέτε?

Αρέσει σε dkokka, skareleni, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  12. ΒΗΜΑΣΩΤΑ

ΒΗΜΑΣΩΤΑ Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα! xD Μια αναμνηστική φωτογραφία με τα σκυλάκια της φάρμας μου μετά το τέλος του δρώμενου.

Αρέσει σε skareleni, Louisa, Gulit1 και 17 σε άλλους.
  13. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,μου φαίνεται τώρα στα τελευταία γεννητούρια δεν κερδίζω και πολλά ζωάκια επόμενης γενιάς8)8)8),<<ακούω>> από δω,βλέπω από εκεί,ορίστε κάτι τελευταίας γενιάς από απλά ζωάκια και λέω κάτι γίνετε,εμείς δεν θα κερδίσουμε ποτέ!!!χα!χα!χα!... επίσης όσοι πήραν κάτι κάλο ,μπράβο παιδιά,πάντα τέτοια στις φάρμες σας:):):),να ξέρετε ότι δεν διαμαρτύρομαι ,όπως έχω πει και στο παρελθόν και μόνο που κερδίζω κάτι παραπάνω από το κανονικά ζώα μου φτάνει;););)χρειάζεται να λέμε και κανένα ευχαριστώ που μας βάζουν πάντα γεννητούρια.να είστε όλοι καλά.

Αρέσει σε powerranger91, Gulit1, Stefoulini και 8 σε άλλους.
  14. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

ενω τα γεννητουρια εχουν αρχισει δεν αναφερονται ουτε στο ημερολογιο αλλα ουτε στα "δρωμενα"....:eek:

Αρέσει στον/ην mpimpilas.
  15. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.
    Δεν αναφέρονται στα δρώμενα;
    Την επίσημη ανακοίνωση που έχει γίνει από χθες στην ενότητα δρώμενα την είδες;

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Έκρηξη-Γεννήσεων.15867/

16. [stsimpouklis]

[stsimpouklis] Γνώστης του φόρουμ

γεια σας ειχα περιπου 200 σ.τ. και χαλασα τις 100 (οι υπολοιπες για τον επομενο μηνα)
    πρωτη φορα απο απλα πηγα τοσο καλα.[​IMG]

Αρέσει στους dkokka, powerranger91 και jimixatz.
  17. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

ειπα να ασχοληθω λιγο με τα γεννητούρια και πρωτη φορα τυχαίνω κατι καλο:

συνεχιζουμε και βλεπουμε

Αρέσει σε dkokka, skareleni, powerranger91 και 5 σε άλλους.
  18. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG]Καλησπέρα σε όλους, νομίζω ότι αυτά τα γεννητούρια ήταν για εμένα εξαιρετικά,έχοντας πουλήσει ήδη μία Κατάμπρα κι έχοντας ακόμα μία Καμαλαντίν στη αγορά. Ευτυχώς, γιατί η λίστα των 1000 με...χρεοκόπησε (και το παπί δεν δανείζει)!!!xD

Αρέσει σε dkokka, maria071966, vagelis1968 και 14 σε άλλους.
  19. t.n.s

t.n.s Προχωρημένος

και πανω που ειχα αρχισει να απογοητευομαι και να μου τελειωνουν ολες οι τροφες απο τις 600 ηρθε απο 4 κανονικες μαιμουδες μια τσιρκου!

Αρέσει σε dkokka, soyla74, ariadnim και 5 σε άλλους.
  20. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ο νέος τρόπος εκτροφής δεν συνδυάστηκε με ανάλογα αποτελέσματα, τα οποία δυστυχώς μετά από πάρα πάρα πάρα πολλές εκτροφές ήταν ....άθλια!!!!:(

Αρέσει σε Gulit1, dkokka, maria071966 και 16 σε άλλους.