Feedback Συζήτηση για το 48ωρο σημαντικό τεστ του διακομιστή Unity/WebGL | Farmerama GR

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 9/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημερα σας εγω παντοσ δυστιχοσς δεν μπορεσα να μπω στο παιχνιδι καο μετα απο περιπου 1900 ημερες συνεχους και αδιαλιπτις παρουσιας τα εχασα ολα Κριμα εκανα τα παντα και παλι δεν μπορω να μπω στο πεχνιδι

2. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Με τις οδηγίες για την προσωρινή λύση για τη λευκή σελίδα μπήκα αμέσως.
    Δουλεύει σχετικά γρήγορα παρόλο που έχω βάλει το λάπτοπ σε passive ψύξη για να μη λειτουργεί συνέχεια ο ανεμιστήρας.
    Απο χωράφι σε χωράφι κινείται γρήγορα χωρίς κολλήματα. Δοκίμασα να κινηθώ ολα τα χωράφια.
    Στη λαική κινείται αρκετά καλά.

Αργεί αρκετά μόνο οταν πάω να ανοίξω για πρώτη φορά τη γραμμή συννεφών. Τη δεύτερη φορά ανοίγει γρήγορα.
    Αν κάνω ξανά login θέλει πάλι το χρόνο του.

Αρέσει στον/ην -Snorkel-.
  3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς σε παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη να δοκιμάσουμε κάτι;

4. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Συν τοις άλλοις να αναφέρω πως τώρα με την ημέρα χαρωπών εκπτώσεων ενώ αφαιρείται κανονικά 1 σούπερ τροφή χειροκίνητα, αν επιλέξεις να κάνεις 132 εκτροφές με τον αυτόματο εκτροφέα, σου εμφανίζεται παραθυράκι που σου λέει πόσες τροφές υπολείπονται βιάσει των κανονικών συνθηκών εκτροφής και σε παραπέμπει να αγοράσεις..Σαν να μην προσμετράται η επίδρασή του δρωμένου ένα πράγμα..
    Είπα να το αναφέρω....:oops:

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  5. stelios.kavala

Ναι μπορω τι να γραψω στην υποστηρηξη?

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν χρειάζεται να πεις κάτι συγκεκριμένο, μόνο οτι σου είπαν απο το φόρουμ να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη.

7. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Το δοκίμασα μόλις τώρα με 132 εκτροφές και εμένα μου λειτούργησε κανονικά, χωρίς περίεργα μυνήματα.
    Τα μέτρησα και μου αφαίρεσε όσο έπρεπε.
    Μήπως εχεις λιγότερες απο 264 σ.τροφές και μπερδεύεται εκεί το σύστημα?

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  8. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

δοκιμασα με Ad blocker..αυτο ου μου ειπες...παει τελεια σε μενα ,σαν να παιζω με flash..το εγραψα πιο πανω...

9. jimixatz

jimixatz Αναλυτής του παιχνιδιού

Η αλήθεια είναι ότι είχα 190:p...ίσως εκεί να μπερδεύεται..όπως και να έχει τις έκανα χειροκίνητα και όλα καλά...Μικροπροβληματάκια αυτά καλέxD

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  10. -Snorkel-

Μπορείς να μας επιβεβαιώσεις οτι έλαβες την απάντηση από την υποστήριξη;

11. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Το παιχνιδι καποτε ηταν πιο απλο , η πληροφοριες του ,απο εκτασεις μεχρι φυτα διακοσμητικα κλπ κλπ ηταν πολυ λιγοτερες οποτε σαν παιχνιδι ηταν πολυ πιο "ελαφρυ" και ετσι μπορουσε ο καθενας μας να παιξει σχεδον απο οποιονδηποτε υπολογιστη.
    Με τα χρονια το παιχνιδι "βαρυνε" αρκετα με αποτελεσμα να ζοριζει στο flash ακομα και υπολογιστες εντως προδιαγραφων unity .
    Εχω υπολογιστη εντος προδιαγραφων (στο ελαχιστο) και το παιχνιδι προγραμματισμενο να μαζευω κατοικιδια ,φασολια και διακοσμητικα μια φορα στο 24ωρο.(Μην φανταστειτε και σαν Αγγλος).Εχω πανω κατω τα κυρια προβληματα που διαβασα στα σχολια των συναγροτων αλλα εμενα αυτο που με ζορισε πιο πολυ ειναι οτι δεν προλαβαινω να μαζεψω εντος 10λεπτου που ληγει ο χρονος μπονους απο καποια κατοικιδια η μπορει να προλαβω οριακα και αυτο φυσικα επηρεαζει σημαντικα τους συνολικους π.ε./τ.π.ε .και ειναι στεναχωρο γιατι καποιοι απο εμας θυσιαζουν εκτασεις για διακοσμητικα και συνεπως τρεχουν παραπανω για να ολοκληρωσουν μερικα δρωμενα.
    Με λιγα λογια παει αλυσιδωτα το πραγμα..Το χειροτερο δε , ειναι οτι μαζευω παντα με βοηθους..Δεν το συζηταω για καποιον που μαζευει χειροκινητα.Προσωπικα δεν εχω κουραγιο ουτε μια εκταση να μαζεψω ετσι ,ποσο μαλλον τωρα.
    Το πως θα παιξει ο καθενας ειναι φυσικα προσωπικη του επιλογη αλλα απ οτι βλεπω μεχρι στιγμης επηρεαζονται ολα τα "στυλ" παιχνιδιου και ειναι πολυ στεναχωρο το οτι εχει ηδη κουρασει ολο αυτο..παρ ολες τις υποσχεσεις οτι το παιχνιδι θα βελτιωθει και θα μπορουν ολοι να παιζουν , αυτο που δεν ξερουμε ειναι το ποσο χρονο θα παρει τελικα αυτο και ποσοι παιχτες θα εχουν εγκαταλειψει για λιγο η και για παντα γιατι το παιχνιδι σταματησε να ειναι παιχνιδι..
    Ενω εμπαινα στο παιχνιδι και μπορει να καθομουν με τις ωρες αν ειχα χρονο φυσικα(τωρα εχω οπως και πολλοι απο εμας λογω καταστασεων).Τωρα μπαινω -μαζευω και κλεινω την καρτελα της φαρμας γιατι κολλαει και ο υπολογιστης .Ε αυτο δεν το λες και παιχνιδι.
    Ατιμο 2020 :mad: μεχρι και το Farmerama θα μας παρεις;;

Αρέσει σε lorenjo, aggellll, *a*a*123aa και 2 σε άλλους.
  12. stelios.kavala

Ναι Κα snokel μου απαντησε η υποστηριξη και ευχαριστω πολυ

13. -Snorkel-

Και η υποστήριξη περιμένει απάντηση εδώ και ώρα.
    Οπότε θα ήταν καλό να απαντήσεις το συντομότερο δυνατόν ;)

14. -Snorkel-

Υπάρχει κάποιος παίκτης που βλέπει λευκή σελίδα αυτή την στιγμή και θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα; Μπορεί σας παρακαλώ να επικοινωνήσει με την υποστήριξη ?

15. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα εντόπισα 1 ακόμα σφάλμα
    στην θέση του δέντρου φοίνικα ακάι αντί να δίχνει το δέντρο έχει μια μαργαρίτα να φορτώνει

Αρέσει στον/ην vickymou.
  16. stelios.kavala

Ναι απάντησα σας ευχαριστώ πολύ

Αρέσει στον/ην vickymou.
  17. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα...γενικά εμένα το παιχνίδι, ευτυχώς, κυλάει πολύ καλά!! Μόνο ένα πρόβλημα εντόπισα στα εργαστήρια. Τοποθέτησα πολλά, αλλά μόνο στο χρωματοποιείο μου εμφανίζεται αυτό:

Αρέσει στους pigara, vickymou και zouzounaki00.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

τα νευρα μου τσαταλια!!!!!!!!!!ανοιγω ενα κιβωτιο στα καταναλωτικα και με πεταει παλι στην αρχη,ανοιγω το επομενο και παλι απο την αρχη,κουραστηκα απο το κλικ κλικ κλικ!!!!!!!!!!!!! φτιαξτε το για να σε βγαζει οπως παλια στο επομενο

Αρέσει στους hacker-3, dinaspyro και -athena123-.
  19. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Δεν ξερω αν το εχει κ αλλος αυτο το προβλημα αλλα εχω σ τροφες και μολις παω να βαλω μου λεει αγορασε σ τροφες οτι δλδ δεν εχω θα τρελαθουμε μεσα σε ενα 48ωρο ελεος

Αρέσει στον/ην vickymou.
  20. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Αχ και εγω το ιδιο αυτο το μπρος πισω ειναι θανατος εχω αφησει τα κιβωτια κλειστα δεν μπορω μια ωρανα χαλαω γιαυτο το πραγμα!

Αρέσει στον/ην hacker-3.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.