Feedback Συζήτηση για το 48ωρο σημαντικό τεστ του διακομιστή Unity/WebGL | Farmerama GR

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 9/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα εγω δεν γραφω ποτε στην σελιδα αλλα διαβαζω σχεδον παντα τα σχολια σας.Απο σημερα αποφασισα η με αποφασισαν να στσματησω το παιχνιδι που πεζω τοσα χρονια.Και γραφω με αποφασισαν διοτι με εναν παλιο υπολογιστη και win vista δεν μπορω να σας ακολουθησω...ευχαριστω ολους σας

Αρέσει στους ARGIR0123456 και soyla74.
  2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Εγώ πάλι που έπαιξα σήμερα και με client και με browser δεν βρήκα και πολύ ταχύτερο τελικά τον client. Το online έχει βελτιωθεί κατά τη γνώμη μου στην περιήγηση από περιοχή σε περιοχή αλλά εκεί που πρέπει να κάνεις πολλά κλικ είναι απελπισία. Για να μαζέψω τις φασολιές που θέλω μου παίρνει πάνω από ώρα τσουκου τσούκου. Είμαι με βοηθούς και νομίζω δύσκολα θα παίξω χωρίς αυτούς.
    Ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι το γεγονός ότι οι φασολιές δε μένουν στη θέση που τις έχεις αφήσει. Στις 250 φασολιές άμα ψάχνεις κάθε φορά που μπαίνεις τη φασολιά που σταμάτησες σου τη δίνει στα νεύρα.
    Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο το unity μπουκώνει τις μνήμες και δε δουλεύει τίποτε παράλληλα.
    Τα events πάνε πολύ αργά. Για να κάνω μια πίστα βγήκα και μπήκα 3-4 φορές για να βάλω το επόμενο χαρτί τράπουλας.

Αρέσει στους maria_palou, soyla74 και icons1.
  3. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

αυτο που εκανα εγω και ισως βοηθηθουν κι αλλοι παιχτες ειναι το εξης. γενικα σε ολες μου τις εργασιες χρησιμοποιω chrome..σπανια εως καθολου mozila οποτε οπως ειναι φυσικο ο chrome ως σελιδομετρητης μου ειναι πολυ φορτωμενος με αποθηκευμενα σαιτ κτλ..οποτε ανοιγοντας τον ''αδειο'' στην ουσια mozila με το unity διαπιστωσα οτι τρεχει σχετικα πολυ καλα ακομα με χειροκινητες εργασιες σε σταβλους ,φυτα,δεντρα κτλ...ας δοκιμασουν κι αλλοι συναγροτες με ενα ''αδειο'' browser! επισης ο chrome ειναι γενικα ενας ''βαρυς''
    browser που καταναλωνει πολυ μνημη RAM οποτε κοιταξτε λιγο και εναν αλλο.οσο για το client ενω εχω κανει την εγκατασταση μου βγαζει λευκη σελιδα(πραγμα που οπως ειδα συμβαινει σε πολλους)..απλα περιμενουμε κι ελπιζουμε.

Τελευταία επεξεργασία: 11/12/20
    Αρέσει στους soyla74 και georgios_2_.
  4. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Φίλε αγρότη είναι κρίμα να τα παρατήσεις είμαι σίγουρη θα βρεθεί λύση για όλους ....
    Εγώ έχω ένα τάμπλετ παλιό από εκείνα που είχε χαρίσει κάποτε το κράτος αν θυμάσαι ,τέλος πάντων το πήγα σε έναν μάστορα μου έκανε φορμάτ με 15 ευρώ και μου άλλαξε έναν σκληρό δίσκο με 60 και τώρα είναι σαν καινούργιο....πάει σφαίρα χαχα δεν το πίστευα γιατί είναι πάνω από 7 χρόνων
    Στο λέω αυτό μήπως κοιτάξεις με λίγα χρήματα να το αναβαθμίσεις και να μπορέσεις να παίξεις ....

Αρέσει στους maria_palou, soyla74 και georgios_2_.
  5. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Αν ειναι ετσι το παιχνιδι απο εδω και περα θα του πω goodbye:cry:

Αρέσει στους kalliopifan, assamar και ARGIR0123456.
  6. lorenjo

lorenjo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

μετα από 10 χρόνια και 6 μήνες σκέφτομαι πολύ σοβαρά να εγκαταλείψω το παιχνιδάκι το οποίο έχει χάσει (προσωπική άποψη) το ενδιαφέρον των πρώτων χρόνων που όλο και κάτι κυνηγούσες να φτάσεις. ΠΙΑ φυτεύεις και θερίζεις και εδώ και μερικά χρόνια έλεγα θα το συνεχ'ισω για συναισθηματικούς λόγους αλλά αλλά πια έχει γίνει (καταντήσει) δράμα.
    σε κανένα πρόγραμμα (όσο περήφανοι και να δηλώνουν οι αντιπρόσωποι) δεν τρέχει. έχει γίνει της υπομονής και αν χρειάζεται να αλλα΄ξεις και τον υπολογιστή σου για να παίξεις ένα παιχνίδι τότε ...........
    δεν καταλαβαίνω η εταιρεία που μας τα παιρνει τόσα χρόνια με δι΄φορους τρόπους πως δεν μπόρεσε η ίδια να επενδύσει κάπου αλλά να ζητάει απο εμάς να φτιάξουμε τα χάλια τους.τις αλλάγές τις ξέρουν εδώ και πάαααααρα πολύ καιρό αλλά δεν έκαναν τίποτα παρά τος τελευταίες ημέρες. προχθες μας είχανε στο περίμενε για ωρες ολόκληρες και δεν σεβάστηκαν το κόσμο που μπαίνει μονο απογεύματα.
    αν αυτό όλο το χάλι αντιπροσωπεύει την εταιρεία θα πρέπει να σκεφτούν πολλά πράγματα οι υπεύθυνοι και οι ιθύνοντες.

Αρέσει σε NOTHS58, kalliopifan, smacsyl και 8 σε άλλους.
  7. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα. Απο browser και chrome που παιζω εγω: Αν πανω δεξια στην αναζητηση γραψουμε τα αρχικα αυτων που ανοιγουμε π.χ Σε (Σεντουκια) ΚΙ (Κιβωτια) κ.ο.κ η καρτα παραμενει στην θεση της δεν γυριζει στην αρχη.

Αρέσει στους -athena123-, Megas_kokoriko και thena.
  8. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

9. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Ποιον browser χρησιμοποιησες γιατι κι εγω προσπαθησα αλλά δεν τα καταφερα...

10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αρέσει στον/ην georgios_2_.
  11. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,
    προσωπικά τα σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει να δει η εταιρία να λύσει ΑΜΕΣΑ, είναι η ταχύτητα και το πρόβλημα τhς επναφοράς στην πρώτη σελίδα από επιλογές σε αποθήκη, λαϊκή, κλπ.
    Αν δεν λυθούν αυτά τα προβλήματα, πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μείνουν πολλοί από τους παλιούς (τουλάχιστον) παίκτες. Παρά τα όποια άλλα προβλήματα, τα οποία μπορούν να λυθούν σταδιακά, αυτά πρέπει να λυθούν τώρα, πριν το τέλος του έτους που θα σταματήσει η λειτουργία του flash.
    Αυτή τι στιγμή ζορίζομαι να παίξω το παιχνίδι και η αιτία είναι η ταχύτητα κυρίως - πραγματικά περιμένω πως αι πως να λήξει το 48ωρο τεστ. Όλα τα υπόλοιπα μπορεί και πρέπει να λυθούν σταδιακά.
    Δυστυχώς, πιστεύω ότι υπήρξε καθυστέρηση στη λήψη κάποια απόφασης, καθώς η ανακοίνωση είχε βγει νωρίς για μη λειτουργία του flash, αυτό όμως δεν είναι κάτι που αλλάζει τώρα και ούτε και θα βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα. Σημασία έχει να βρεθεί μία λύση ώστε να μπορούμε να επιστρέψουμε στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του παιχνιδιού που χρόνια τώρα αγαπάμε.

Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε NOTHS58, lorenjo, pigara και 5 σε άλλους.
  12. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα σας! Παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Όλοι, ή κάποιοι, τα φυτά, δένδρα κλπ, τα βλέπετε κανονικά όταν πια έχουν γίνει ή τα βλέπετε σα να μόλις τα φυτέψατε? Και να ρωτήσω και κάτι ακόμη! Ακόμα μπορώ να μπω και να παίζω μέσω flash ή όχι? Το λέω αυτό διότι, όπως διαβάζω, κάποιοι γράφετε ότι "μέχρι να λήξει ο flash, εγώ θα προτιμώ να παίζω μέσω αυτού"!! Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Και, αν υπάρχει, πώς μπορώ να το κάνω?
    Πάντως, και σε γενικές γραμμές, δεν είμαι ικανοποιημένος απ' όλο αυτό που γίνεται! Προσωπικά, δεν βλέπω, ούτε...υψηλές ταχύτητες, ούτε τίποτα το διαφορετικό από το παληό και καλό farmerama που όλοι γνωρίζαμε! Ίσως είναι νωρίς....τι να πω!

Αρέσει στον/ην soyla74.
  13. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,
    όσον αφορά τα χωράφια - δέντρα κλπ. υπάρχει περίπτωση να σου τα εμφανίζει και με το που θα μετακινήσεις το ποντίκι σου να εξαφανιστούν και να σου τα δείχνει "όχι έτοιμα" ή να σου δείχνει άδειο όλο το χώρο σαν να λείπουν τα πάντα - έτσι τουλάχισον έχω δει να συμβαίνει σε εμένα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα έχεις χάσει. Αν αίζεις με βοηθούν οι συγκομιδές γίνονται κανονικά, αν τώρα παίζει χειροκίνητα, τότε κάνε λίγο υπομονή, μπες - βγες σε άλλες εκτάσεις ίσως σου τα εμφανίζει.
    Όσον αφορά την εκδοχή του flash θα κάνει υπομονή κάποιες ώρες μέχρι να τελειώσει το 48ωρο τεστ και μετά θα μπορείς και πάλι να παίξεις με flash για όσο ακόμη υπάρχει. Αυτό που εννοούν οι παίκτες είναι ότι επιλέγουν να παίξουν με τπυς διακομιστές που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα Firefox, Chrome κλπ. και όχι τον αυτόνομο διακομιστή που μπορείς να κατεβάσεις και να φορτώνεις.
    Τέλος όσον αφορά για το αν είναι νωρίς... αυτό είναι το μόνο σίγουρο, καθώς σίγουρα έχουν ρίξει από την εταιρία όλο το βάρος των προγραμματιστών στο να βρεθεί λύσει για όλα τα προβλήματα, καθώς γνωρίζουν ότι η αποτυχία σε αυτό, θα σημάνει πιθανόν και το κλείσιμο των διαδικτυακών παιχνιδιών (όχι μόνο αυτού) καθώς οι παίκτες θα σταματήσου να ασχολούνται και θα αποχωρούν.
    Οπότε.... υπομονή και πιστεύω σιγά-σιγά όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Αρέσει στους axillas, georgios_2_ και soyla74.
  14. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

Είναι στο playstore λέγεται AD blocker είναι κόκκινο το λογότυπο και πολύγωνο 4,6 αξιολόγηση
    Μπαίνω με αυτό στο unity μέχρι να ανοίξει λιγότερο από λεπτό γυρίζω λίγο το κινητό μια κάθετα μια οριζόντια να ξεκολλήσει και όταν φύγει η μαργαρίτα τρέχει μετά άνετα ...ελπίζω κ σε σένα

Αρέσει στους dinaspyro και soyla74.
  15. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Kαλημέρα..σε ευχαριστώ πολύ...θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω....

Αρέσει στον/ην thena.
  16. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Όσοι παίκτες έχετε πρόβλημα και δεν μπορείτε να μπείτε από υπολογιστή, μπορείτε να δοκιμάσετε σε tablet ή κινητό την εφαρμογή Puffin ή την εφαρμογή που ανέφερε η συμπαίκτρια σας πιο πάνω. Προσωπικά δοκίμασα και τα δύο και βρίσκω το puffin λίγο πιο γρήγορο. Είναι μια εναλλακτική λύση για όσους δεν έχουν πρόσβαση απο υπολογιστή, μέχρι να διορθωθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Αρέσει στον/ην thena.
  17. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Στο client δεν βρίσκω στην αγορά(ούτε με αναζήτηση ούτε ψάχνοντας ένα ένα τα δέντρα), τον Πτερόκαρπο. Επίσης ένα όχι τόσο σημαντικό θέμα αλλά αν μπορεί να διορθωθεί θα ήταν βολικό ,κάθε φορά που κάνω login πρέπει να ξαναγράφω το όνομα χρήστη και τον κωδικό. Αν μπορεί με κάποιο τρόπο να συγκρατείται στην μνήμη και να μην το ξαναπληκτρολογούμε θα ήταν πιο εύχρηστο.

18. dinaspyro

dinaspyro Κόμης

Δοκιμασα λοιπον το puffin στο κινητο...καταφερα και μπηκα αλλά σε μενα ειναι πολυ αργο...Ενω το ad blocker ...τι να σας πω!!!!οχι μονο δουλευει,παει σφαιρα ...καλυτερα και απο πριν!!!!μου εμφανιζονται τα δεντρα και τα χωραφια που ειναι ετοιμα...σαν να παιζω με flash...Ευχαριστω πολυ συναγροτη μου!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 12/12/20
    Αρέσει στους thena και assamar.
  19. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Χθές το βράδυ (με client), μόλις έγιναν τα φυτά του δρώμενου και τα μάζεψα και φύτεψα ξανά, είδα ότι τα φυτά που μάζεψα ήταν λιγότερα από ότι έπρεπε. Το έψαξα και είδα ότι ενώ είχε τελειώσει το τσάτνι, τα μικρά χωράφια συνέχισαν να λένε 4 φυτά το καθένα. Ο αριθμός 4 άλλαξε σε 2 όταν βγήκα και μπήκα ξανά στη βασική.
    Σήμερα το πρωί ο client κολλούσε απίστευτα. Σε κάποια φάση κόλλησε εντελώς και αναγκάστηκα να γυρίσω online για να συνεχίσω μαζέματα. Αργότερα έτρεχε χωρίς προβλήματα.
    Στα δώρα όταν πατάω στα "εποχιακά" δυο-τρεις φορές προσπάθησε να με παντρέψει (300 φιορινια δλδ)... αλλού πατάς και άλλα σου βγάζει.
    Ο firefox στο online είναι γενικά πολύ σταθερός και γρήγορος.
    Please κάντε κάτι με τα κλικ στο μάζεμα των στάβλων. Έχω πάρει ειδικό mouse με double click για να μαζεύω γρήγορα και δε δουλεύει...
    (φτιάξτε λίγο καλύτερα και το ροδάνι.. όλο ζάχαρη μου δίνει... ας δώσει και κάτι καλό...)

Αρέσει στον/ην jiorgos.
  20. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

με puffin επαιζα flash χρονια τωρα αλλα εβαλαν περιορισμο 10 φορες περιπου και μετα πρεπει να πληρωσεις και εγινε αργος τωρα με το unity σε μενα τουλαχιστον ...με το αλλο δοκιμασες ?

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.