Feedback Συζήτηση για το ροδάνι"πάρτι εισιτήρια"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 25/11/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

στη χειροτερη αμα δεν τυχουμε αυτό που μας λειπει , ισως μπουνε σαν επαθλα σε μελλοντικα ιβεντ( ισως λιγο δυσκολα) ή στο παρε δωσε ώστε να ειμαστε ικανοποιημένοι..αναμενωμεν

2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Νομίζω οτι αν συμπληρωθεί κάποιο χρονικό διάστημα, μπορείς να κάνεις την ανταλλαγή [αναφέρομαι στα λουλούδια διακοσμητικά]. Τα αποτέλεσματα τα δικά μου απο τα εισητήρια πάρτι, είναι σχετικά καλά, μην έχω και παράπονο, 2 σπηλιές κόκκινες νυχτερίδες [σύνολο 19], εργαστήρια όλων των χρωμάτων:p ευτυχώς ήρθαν ΣΤ που είναι απαραίτητες ειδικά με τις εκτροφές και κάτι λεφτάκια που τα είχα ανάγκη...

Αρέσει σε Gulit1, powerranger91, kikijimy και 2 σε άλλους.
  3. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Σύμφωνα με τους μέχρι τώρα κανόνες
    "Δεν μπορείς να ανταλλάξεις ειδικά αντικείμενα (Μουσικά κουτιά - Διακοσμητικά από πάρτι εισιτήρια - Φιορινόδεντρα - Μαγικά δέντρα κ.τ.λ)"

Ας ελπίσουμε οτι μετά την αφαίρεση των λουλουδιών απο τους πάρτυ γύρους, οτι θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση.
    Με τους τρέχοντες κανόνες όμως δε συμμετέχουν στο πάρε δώσε.

Εγώ πάντος περιμένω να δω λουλουδι στο ροδάνι πάρτυ για να πατήσω το κουμπί.
    Εδώ και τόση ώρα βλέπω μια μέλισσα νίτζα να με κοιτάει.... άντε να βαρεθεί να φύγει.

Αρέσει σε βιβη.2003, ath, Louisa και 5 σε άλλους.
  4. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους.
    Όχι τα λουλούδια δε πρόκειται να μπούνε στο Πάρε - Δώσε.
    Κάποια στιγμή θα μπουν στο διακοσμητή της φάρμας προς πώληση (απάντηση κας Snorkel στις γενικές ερωτήσεις) ή σαν ρετρό φασολιά.
    Είδομεν.
    Αν πάντως μπουν πολλοί έχουν μεγάλο απόθεμα -μεταξύ τους και εγώ- για ανταλλαγές-δώρα!

Αρέσει σε βιβη.2003, powerranger91, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  5. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Ειλικρινά λυπάμαι για την απόσυρση των λουλουδιών
    Προσπαθώ για την μαργαρίτα τόσο καιρό....και τίποτα:oops:
    Εχω μαζέψει από τα υπόλοιπα -λουλούδια και σκιάχτρα-τουλάχιστον δύο από το καθένα και αυτό που μου λείπει,άφαντο
    Ναι,υποστηρίζω την άποψη-επιθυμία των περισσοτέρων να μπουν στο πάρε δώσε

Αρέσει σε βιβη.2003, ath, LILA413 και 6 σε άλλους.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και πήρα 10 εισιτήρια αλλά ατύχησα, ούτε το πέτρινο κάστρο ούτε το τρομακτικό σκιάχτρο που κυνηγάω εδώ και 2 μήνες. Πήρα αρκετές σούπερ τροφές και λιπάσματα. Μήπως να το ξανασκεφτόντουσαν για το ιβέντ πάρε-δώσε και να περιλάβουν και αυτά τα αντικείμενα ;

Αρέσει σε powerranger91, ath, soyla74 και 2 σε άλλους.
  7. chara1955

chara1955 Ενεργός συντάκτης

αν εχεις την φασολια με τα σκιαχτρα και κερδισεις και το πετρινο καστρο και ολα τα σκιαχτρα εκ νεου παιρνεις και αλλη φασολια;;;;;

8. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

το έβλεπα απο το πρωί
    και το τσάκωσα xD

και πρώτη φορά στάθηκα τόσο τυχερή
    :D

Αρέσει σε *mava*, VeraNikol, gtrullis και 18 σε άλλους.
  9. GaTe987

Για σήμερα έχουμε στο ροδάνι, μια σπηλιά κόκκινη νυχτερίδων [σύνολο 20] , μια μαρμελάδα λεβάντα [σύνολο 5] , ενα εργαστήριο βιολογικής κόλλας [σύνολο 8], αυτά για αρχή... Και μερικά άλλα εργαστήρια, σε όλες τις αποχρώσεις.. Πολύ θα ήθελα οι συντονιστές και η εταιρία, να μας έβαζαν και καμιά απλή σπηλιά νυχτερίδων, για να μπορούμε να βάλουμε τις κόκκινες... [δεν βάζω ΣΤ, Τούρμπο λίπασμα, χρήματα κλπ, αυτά ειναι καλοδεχούμενα]

Αρέσει σε Gulit1, powerranger91, soyla74 και 2 σε άλλους.
  10. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλησπερα κι απο 'μενα...σταθηκα αρκετα τυχερη...............

Τελευταία επεξεργασία: 7/12/15
    Αρέσει σε *mava*, VeraNikol, evieva και 10 σε άλλους.
  11. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

ανάμεσα σε κίτρινα ράντζο, κουρείο και απλό γαλακτοκομείο ήρθε και σε μένα [​IMG] :)

Αρέσει σε VeraNikol, evieva, soyla74 και 11 σε άλλους.
  12. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους. Μπορώ να πω ότι ζήλεψα της eviena το 100%; Πόσο καιρό έχει να μου τύχει; Μπράβο σου Εύα.
    Και πρώτη φορά που πέτυχα τζάκποτ μόνο με 7 γύρους. Ήδη το έχω τοποθετήσει στο νησί μου και είναι και αυτό ένα υπέροχο διακοσμητικό. Ευχαριστούμε farmerama!!!!

Αρέσει σε VeraNikol, evieva, Stefoulini και 8 σε άλλους.
  13. GaTe987

Τόση τύχη πια!!!!!

Αρέσει σε Stefoulini, LILA413, jimixatz και 3 σε άλλους.
  14. powerranger91

powerranger91 Κόμης

σαν κατι να μου θυμιζουν αυτα που ελαχες στο ροδανι σου...:eek:
    μα τι ομως???o_O

υ.γ. δεν το πιστευω!!! απο χτες περισσεψαν 4 ΦΙ απο τους 10 γυρους που επαιξα και ειδατε πιο πανω τι ετυχα.πηρα απο το σινεμα 1 ΦΙ και πηρα και σημερα αλλο 1.πως και πως το περιμενα!ειχε ως πιθανο δωρο το πετρινο καστρο κι ειπα μεσα μου <<πιστεψε το,μπορεις!!!>>.καιιιιιι...βουαλα!
    το αναπαντεχο!ναιιι!!!μου ερχεται να χορεψω.κι επειδη δε μπορω να καταπιεζομαι,θα το κανω!
    πιστεψτε το κι εσεις!γιουπιιιι λεωωω!!!

εμεινα βεβαια με[​IMG] ,αλλα χαλαλιιι!!!

Τελευταία επεξεργασία: 8/12/15
    Αρέσει σε *mava*, VeraNikol, gtrullis και 13 σε άλλους.
  15. GaTe987

Μπράβο Power σε σένα η τύχη χαμογέλασε;), σε μένα πάλι έφυγε και την έχω βγάλει Golder Alert :p

Αρέσει σε Stefoulini, jimixatz, ath και 3 σε άλλους.
  16. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

[​IMG] Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ [​IMG]
    αυτό το λυρικο λουπινο ακομα το κλαιω...

Αρέσει σε gtrullis, evieva, soyla74 και 3 σε άλλους.
  17. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

εμενα μια φορα ετυχε να ειναι στα δωρα το πετρινο καστρο και δεν το ετυχα, μονο σκιαχτρα μου εμφανιζονται :Ρ να σκιαχτω?

Αρέσει σε Gulit1, VeraNikol, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  18. vagelis1968

vagelis1968 Επιφανής του φόρουμ

τι να σας πω σκέτη απογοήτευση. 55 γύρους έριξα κ πουθενά κάστρο. 2-3 τζακ ποτ έκανε κ μου έδωσε από τα άλλα σκιάχτρα.

Αρέσει σε VeraNikol, powerranger91, soyla74 και 3 σε άλλους.
  19. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

μακάρι να μπορέσουμε να τα δώσουμε στο πάρε-δώσε και το ένα απ' τα δυο δικό σου [​IMG]

Αρέσει σε Stefoulini, VeraNikol, powerranger91 και 4 σε άλλους.
  20. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Χθες στεναχωρήθηκα που με 75 πάρτυ εισιτήρια δεν πήρα το τελειυταίο σκιάχτρο που μου έλειπε για να συμπληρώσω τη φασολιά.Πήρα μετά τα 100 και την δωδέκατη φορά τσουπ!το σκιάχτρο με το σκοινάκι του!:D
    Η χαρά μου απερίγραπτη,αλλά ακόμα πιο πολύ χαίρομαι που θα έχω 88 γύρες για το κάστρο(ούτε αυτό πέτυχα).
    Και φυσικά θα γυρνάω μόνο όταν το βλέπω στο τζακ ποτ.Θέλει υπομονή αλλά που θα μου πάει...8)

Αρέσει σε Gulit1, SYLVART, Stefoulini και 5 σε άλλους.