Feedback Συζήτηση για το νέο περιεχόμενο Farmerama

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 29/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Τι σου έκανε εντύπωση απο το δοκιμαστικό λογαριασμό?
    Εμένα μου έκανε εντύπωση οτι ο αριθμός είναι τόσο μεγάλος που τα ψηφία δε χωράνε καν στο πλαίσιο.
    Πρέπει να το επεκτείνουν.
    ........
    Ο δε τρέχον πρώτος στην κατάταξη μοιάζει σα στέκεται στην παραλία κρατώντας ενα ποτήρι με νερό και να προσπαθεί να συγκρίνει το νερό στο ποτήρι με τον ωκεανό μπροστά του.

Τελευταία επεξεργασία: 2/6/18
  2. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

ακριβώς αυτά τα δύο πράγματα ήθελα να τονίσω... πρώτον όσον αφορά το μέγεθος του αριθμού των ΠΕ που δεν έχει υπολογισθεί ούτε στον σχεδιασμό και δεύτερον την διαφορά πόντων ενός λογαριασμού που έχει φτάσει στο επίπεδο 300 και ενός στο επίπεδο 200.

Με λίγα λόγια... βάλτε τα κονέ σας να δουλέψουν ;), μπας και "αποκτήσετε" :wuerg: απο πουθενά κανέναν δοκιμαστικό λογαριασμό... γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατον να γίνει. :music:

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  3. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλή σου μέρα...τι εννοείς με τον "δοκιμαστικό λογαριασμό"?...αν μπορείς και θέλεις φυσικά,μου εξηγείς.

4. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατον μέσα σε τόσες λίγες μέρες από το "άνοιγμα" των νέων επιπέδων, να έχει συγκεντρώσει κάποιος φυσικός παίκτης όλους αυτούς τους ΠΕ και μάλιστα χωρίς τα φυτά που δίνουν αυξημένους ΠΕ και τα πακέτα αύξησης επιπέδου.

Από την άλλη καθε εταιρία που φτιάχνει τέτοιου είδους παιχνίδια / προγράμματα, έχει κάποιους δοκιμαστικούς λογαριασμούς τους οποίους χρησιμοποιεί για να κάνει τις δοκιμές του και οτιδήποτε άλλο θέλει, πριν το ανεβάσει επίσημα για το κοινό.

Και τέλος εκτός των παραπάνω, αν προσέξεις το όνομα χρήστη της πρώτη θέσης με 299 επίπεδο είναι Bpstage_Myman. Φαντάζομαι πως το Bp είναι για Bigpoint το οποίο είναι και τόνομα της εταιρίας.

Ελπίζω να σου έλυσα την απορία... πάντα με κάθε επιφύλαξη όσον αφορά το όνομα.

5. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Οκ κατάλαβα ,ευχαριστώ για την απάντηση.

6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Είτε κονέ βάλεις είτε κορνέ, τίποτα δεν θα δουλέψει xD
    Γιατί κανένας παίκτης δεν μπορεί να έχει ένα τέτοιο λογαριασμό.

Ναι υπάρχουν test λογαριασμοί όπως αυτός που αναφέρεις, οι οποίοι χρησιμοποιούνται :

- από τους TL/BA και SMod για την προετοιμασίας των Συχνών ερωτήσεων (οι λογαριασμοί ανήκουν στην BP)
    - από testers (QA ή διαχειριστές) οι οποίοι ελέγχουν δρώμενα ή αναβαθμίσεις πρίν να μπουν Live

Αυτοί λοιπόν οι Test λογαριασμοί λειτουργούν σε διαφορετικό server και δεν έχουν καμία αλληλεπίδραση στο Server στο οποίο παίζεται εσείς. Σε σπάνιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται στο Live server για την αναπαραγωγή bugs στο live server.

O lογαριασμός που αναφέρθηκε χρησιμοποιήθηκε για την δοκιμή της αναβάθμισης,ς εμφανίστηκε στην τοπ λίστα για 10 λεπτά και αφαιρέθηκε αμέσως .

Γενικά όμως οι λογαριασμοί αυτοί δεν εμφανίζονται στην λίστα, στη λαϊκή ή σε λίστα δρώμενων.

Αρέσει στους maria_palou και zendaya_13.
  7. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Λες και το ήξερα και από την προηγούμενη Δεύτερα που μπήκα λίγο να τελειώσω το δρώμενο και από εκεί και μετά μπαίνω για δυο λεπτά κάθε μέρα να ανοίξω τον σγουρομάλλη, να μαζέψω καμιά δεκαριά διακοσμητικά περί τα 25000-30000 ΠΕ μην κοκκινίσει η μπάρα και τέλος.
    Ούτε τα δώρα δεν στέλνω πλέον και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γείτονες μου αλλά θα το έχουν καταλάβει.
    Καλό καλοκαίρι καλό υπόλοιπο και καλά να περνάτε !!!

Αρέσει σε .eugenaki., soyla74, liana200 και 2 σε άλλους.
  8. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Μπήκαν τα πολυαναμενόμενα επίπεδα και η πρώτη γεύση ήταν πικρή! :(
    Συμφωνώ με όλα τα αρνητικά σχόλια των συμπαιχτών μου.
    Στην αρχή γέλασα πικρά μα ύστερα το ξανασκέφτηκα και νομίζω ότι το να βάζεις ένα ανέφικτο στόχο για τους πολλούς είναι και
    αναγκαίο.(πόσα επίπεδα θα πρέπει να δημιουργεί κάθε τόσο η εταιρεία;;;; Μέχρι που θα φθάσουμε;;;; )
    Εκ των πραγμάτων , καταλαβαίνεις ότι δεν χρειάζεται να τρέχεις να φτάσεις ντε και καλά κάπου...Χ α λ α ρ ά !!!!!!
    Για μένα τώρα που το σκέφτομαι πιο ήρεμα είναι θεραπευτικό! Φαρμεραμαθεραπευτικό!!! Θα παίζω και όπου και όποτε φθάσω!!!
    Και που έφθασα στους 200 τι κέρδισα;;; :eek: να σας πω;;; Ενα διακοσμητικό σκέτο που δεν έχει καν Π.Ε !!!!!!
    Τι το έκανα;;;;; Και αυτό στην αποθήκη μου να μην μου πιάνει χώρο!!!!!
    Αγαπημένοι μου συμπαίχτες έχει πολύ πιο όμορφα πράγματα η ζωή που μας προσφέρουν χαρά, μα και έχουμε και πολλά πράγματα να μας αγχώνουν στην πραγματική μας την ζωή...Ας μην έχω και το άγχος να προλάβω να φτάσω ντε και καλά , στο 300 επίπεδο ενός παιγνιδιού που παίζω απλά γιατί το αγαπώ και μ αρέσει!Δεν χρειάζεται και δεν θέλω να ανταγωνίζομαι κανένα!
    Καλό βράδυ σε όλους!Καλή επιτυχία στα δρώμενα μας και.....
    χ α λ α ρ α !Ας χαρούμε το παιγνίδι και όχι ...το λαχάνιασμα ενός άσκοπου αγώνα δρόμου!

Αρέσει σε Georgeboy, LILA413, jimthrilosgate7 και 16 σε άλλους.