Feedback Συζήτηση για το νέο περιεχόμενο Farmerama

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 29/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. elkid

elkid Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εγώ ακόμα κυνηγάω το λέβελ 100....οπότε λίγο με νοιάζουν τα καινούργια επίπεδα...Από τη μια έλεγα οτι όσοι έχουν φθάσει στο μέγιστο μπορούν να ασχολούνται απρόσκοπτα με τα ιβέντ ενώ εμείς που έχουμε και την ανάπτυξή μας έχουμε περισπασμούς όσο να πει κανείς αλλά από την άλλη χωρίς ρευστό δεν με κόβω να φτάνω ποτέ τα μέγιστα...

Αρέσει σε Georgeboy, aposperitis1, CAT_erina και 4 σε άλλους.
  2. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Ειμαι καποια χρονια στο παιχνιδι...Και συγνωμη,ειλικρινα που δεν ξερω την...beliza,στα Ελληνικα Ελενη...Δεν καταλαβαινω ομως πως απο 50 επιπεδα που ειχες διαφορα μαζι της πως τωρα θα εχει πεσει σε 4-5???Χαιρομαι που ειστε πολυ καλες φιλες...ΥΓ.Για την ειρωνεια οπως λες,πραγματικα,δεν καταλαβα τι σε ενοχλησε...Η ανοδος των επιπεδων η το μπραβο στις συντονιστριες???Γιατι κατι μεσα μου λεει οτι ισχυει το δευτερο....

Αρέσει στον/ην aposperitis1.
  3. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα.

Είμαι περίπου 7 χρόνια στο παιχνίδι με ένα μεγάλο διάλειμμα ενός έτους και σταμάτησα να ασχολούμαι με τους πόντους εμπειρίας από όταν βγήκαν νέα επίπεδα από το 100 και μετά. Εννοείται πως δεν αλλάζει κάτι και τώρα με τα 200+... Ένας λόγος παραπάνω να ασχολούμαι μόνο με τα χορτοτάλιρα, την αποθήκη και εννοείται να προσπαθώ να τελειώνω τα δρώμενα. Κατάλαβα πως η τσέπη μου δεν είναι για πολλά πολλά και τα τελευταία χρόνια δίνω μόνο 5 ευρώ τον μήνα για αγροτικούς βοηθούς. Μόνο αυτοί αξίζουν κατά τη γνώμη μου για να σου διευκολύνουν τη ζωή και όλα τα υπόλοιπα έπαθλα έρχονται σιγά σιγά μέσω αποστολών, δρώμενων και πάρε δώσε. Γιατί να τρέξω γρήγορα; Με κυνηγάει κανείς; Γιατί να ξοδέψω ένα σωρό ευρώ όταν προσωπικά μπορώ να τα διαθέσω σε καλύτερα πράγματα; Δε βρίσκω το λόγο όταν μια χαρά έχω συνηθίσει-επιλέξει να παίζω έτσι στη φάρμα μου. Ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστές όταν δεν ενοχλούν τον άλλον! Ο καθένας κάνει την κριτική του για το παιχνίδι (αρνητική ή θετική) ανάλογα με το που θέλει να φτάσει, τι βελτιώσεις θέλει να δει, τι δεν του αρέσει, τι έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια εδώ μέσα κτλ...

Αν υπάρχει το παιχνίδι για 50 χρόνια ακόμα (καλά να είμαστε) ίσως φτάσω στο 300 αν και τότε τα επίπεδα θα έχουν πάει στο 1.000.
    Τι να πω, καλή συνέχεια εκεί στα ψηλά και χαρά στην υπομονή σας!:)

Τελευταία επεξεργασία: 29/5/18
    Αρέσει σε vickymou, Georgeboy, Mahi_tr και 33 σε άλλους.
  4. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Συνηθως γκρινιαζουν, δυσανασχετουν κ κριτικαρουν αυτοι που ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ κ ΑΓΑΠΑΝΕ το παιχνιδι. Αφιερωνουν σε αυτο χρονο, ισως χρηματα, προτεινουν νεες ιδεες κ ολα αυτα εχουν σαν κινητρο το ενδιαφερον. Οι στοχοι του καθε παικτη ειναι καθαρα προσωπικοι αλλα η αρνητικη κριτικη δεν ειναι παντα κακοπροαιρετη. Στο παρελθον ολοι εχουμε γκρινιαξει και διαπληκτισθει για αρκετα θεματα αλλα οι πιο πολλοι, παραμενουμε εδω επειδη αγαπαμε το παιχνιδι κ τους φιλους που γνωρισαμε εδω. Εαν δεν θελεις ν ακουσεις διαμαρτυριες, προσπερνας τα αρνητικα ποστ κ γραφεις την αποψη σου για την αυξηση του αριθμου των επιπεδων. Ο καθενας ειναι ελευθερος να διατυπωνει την αποψη του. Θα μου αρεσε ν ακουσω κ την δικη σου αποψη για τα νεα επιπεδα κ οχι την αποψη σου για την... γκρινια.. της συμπαικτριας μας . Προσωπικα ειτε 300 ειτε 1000 μου κανει το ιδιο κ το αυτο γιατι παιζω χαλαρα για να περναω τον ελευθερο χρονο μου.

Αρέσει σε vickymou, Georgeboy, ΗΡΩΛΟΥΚΑ και 16 σε άλλους.
  5. jimisraf1

jimisraf1 Επαγγελματίας του φόρουμ

Κανενα κραξιμο σε σενα,αγαπητη συμπαικτρια...Απλα,ειρωνικα posts,κατα την γνωμη μου,ειναι ενοχλητικα...Για ολους μας...

Αρέσει στον/ην aposperitis1.
  6. beliza

beliza Νέος ειδικός

δεν το ειπα με την εννοια αυτη, χαριτολωγντας και μονο, αλλωστε γνωριζομαστε τοσο καιρο με την λιζυ που ειδα με χαρα την αναφορα της σε μενα

Αρέσει στους Τζες, toylaaaaa, _Lisy_ και σε ακόμα ένα άτομο.
  7. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

επειδή μου αρέσει το χιουμορ - καυστικό ή όχι - στέλνω μια απαντησούλα..
    6 τετράκις εκατομμύρια 965 τρισεκατομμύρια 186 δισεκατομμύρια 158 εκατομμύρια 762 χιλιάδες 220 π.ε. Απορώ και αν θα χωράει στο κουτάκι ή θα βγαίνει με εκθετική μορφή..
    Πάντως, αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν παίκτες που είναι καιρό στο επίπεδο 200 - πως χιλιάδες ευρώ έχουν δώσει άραγε - όπως λέει η ανακοίνωση τότε δεν είναι άσχημο που αυξήθηκαν τα επίπεδα, άσχετα αν εμείς , εγώ τουλάχιστον, δεν θα τα φτάσω ποτέ.
    Και κάτι άλλο: έχει μελετήσει κανείς αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά ως προς τις αμοιβές, τους χρόνους, τα πε, τα χτ, τα φι μεταξύ ενός παίκτη του 100ου, του 150ου και του 200ου επιπέδου; (οι αριθμοί είναι τυχαίοι). Θέλω να πω, τι κερδίζει κάποιος ανεβαίνοντας διαρκώς επίπεδα;

Αρέσει σε vickymou, Georgeboy, ath και 10 σε άλλους.
  8. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Τι νούμερα είναι αυτά κάνουν φρουτάκια τα μάτια μου;!;
    Λεφτά να ήταν και να μας τα δίνανε δεν θα τα παίρναμε :D
    Πέρα από μια χούφτα ανθρώπους που έχουν σκοπό της ζωής τους να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος είναι ο άρχοντας του φαρμεράμα και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για τον τίτλο δεν βλέπω ποιον αφορά αυτό το κυνήγι,πάμε παρακάτω

Αρέσει σε vickymou, Georgeboy, mini88_ και 11 σε άλλους.
  9. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Ελενη μου εσυ καταλαβες τι εννοω οταν λεω "οπτικα " και αυτο μετραει , αλλωστε ξερεις το χιουμορ μου :inlove:

ΥΓ ...λοιπον τωρα με τα νεα δεδομενα οταν θα ρωτουν τι επιπεδο ειναι η κορυφαια ελληνιδα παιχτρια θα λεω πχ 225 και οταν θα ρωτουν ποσο ειμαι εγω θα λεω 213 ενω παλια οταν με ρωτουσαν ελεγα ειμαι 90 επιπεδο και η κορυφαια παικτρια ειχε ηδη παει 200 ...αλλα οταν δυιλιζεις τον κονοπα ολο αυτο παυει να ειναι ενα καλοπροαιρετο αστειο
    Αλλα επειδη μου αρεσει το χιουμορ θα πω στους φιλους που με ξερουν ενα αστειο ποστ που το διαβασα στο ουγγρικο φορουμ
    ...στην ιδια κουβεντουλα που εχουμε εμεις εδω εκει συμμετεχει και ο ΒΑ* BackOffice ατομο με πολυ χιουμορ, τους λεει... λοιπον δειτε το θετικα για να παει καποιος 300 θα πρεπει να κανει τη διαδρομη του τωρινου παιχτη που ειναι στην πρωτη θεση 19,000 φορες και του απανταει ενας παικτης, ΒΑ εκανες λαθος δεν ειναι19,000χ64,000,000,000 αλλα ειναι 190,000χ64,000,000,000 και απαντα ο ΒΑ ναι εχεις δικιο με τοσα μηδενικα λογικο ειναι τα χασω μερικα στους υπολογισμους...αυτα λοιπον συμβαινουν στο μικροκοσμο του παιχνιδιου

Αρέσει σε Georgeboy, .eugenaki., soyla74 και 8 σε άλλους.
  10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μάλλον θα πρέπει να θυμηθείς το λόγο για τον οποίον εμείς δεν συμμετέχουμε σε κουβεντούλες;
    Ή μαλλον θα στο θυμίσω εγώ. Επειδή παίκτες σαν εσένα μας ζήτησαν πολλάκις να μην εκφέρουμε γνώμη.
    Να υποθέσω οτι άλλαξες γνώμη; :music:

Συμφωνώ οτι οι ΠΕ είναι πολλοί αλλά..

1. Προσέξτε τους ΠΕ από τα νέα φυτα
    upload_2018-5-29_19-32-26.png
    upload_2018-5-29_19-35-1.png
    upload_2018-5-29_19-38-22.png

2. Επίσης κανένας δεν πρόσεξε οτι οι νέες αποστολές δίνουν κατοικίδια; :eek:

3. Επίσης οτι οι νέες αποστολές δίνουν Σούπερ τζάμπο δέντρο, Τζάμπο δέντρο της Ζωζώς και Τούρμπο τζάμπο δέντρο :eek:

4. Οι ποσότητες των ΠΕ από τις αποστολές είναι αρκετές μεγάλες

Αρέσει στους ath, aposperitis1, sofiapao76 και σε ακόμα ένα άτομο.
  11. _Lisy_

το τελειο θα ηταν να ερθει ο συγκεκριμενος ΒΑ εδω αλλωστε μετα τον Γιωργο δεν εχουμε ΒΑ ...;)
    απαπα παικτες σαν εμενα ? τι ειμαστε δλδ αυτοι οι παικτες καντο λιανα να κανουμε και εδω λιγο χιουμορ:p

ΥΓ ο ουγγρος ΒΑ διακωμωδουσε την ολη κατασταση μαζι με τους παικτες δεν εκανε το μαυρο ασπρο ;)

Αρέσει σε aposperitis1, graganta, Τζες και 2 σε άλλους.
  12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αυτό είναι αδύνατο. Μπορείς όμως να πας εσύ εκεί μια που κατέχεις την γλώσσα.

Αν αυτό θέλεις, κανένα πρόβλημα. Μην σου χαλάσουμε χατήρι. Κρίμα είναι να στενοχωριέσαι που δεν έχουμε BA. Θα έχουμε όμως σύντομα. Είναι ήδη στην TODO λίστα μας.

Είναι παίκτες που μονίμως έχουν μια αρνητική άποψη για τα πάντα και ποτέ μα ποτέ δεν θα διαβάσεις κάτι θετικό. Είναι αυτοί οι παίκτες που μονίμως τα βάζουν με τους συντονιστές. Οι οποίοι είμαστε παίκτες σαν και εσένα με την μόνη διαφορά οτι εμείς αφιερώνουμε χρόνο και κόπο για να βοηθάμε όλους εσάς. Και με τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύ εμπειρία και αδιαμφισβήτητα μπορούμε να έχουμε άποψη για κάθε δρώμενο ή αναβάθμιση κάτι το οποίο μερικοί δεν μπορούν να κατανοήσουν.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας!!!;)

Αρέσει στον/ην jimisraf1.
  13. _Lisy_

Ας επανελθουμε στο θεμα μιας και δεν θες απαντησεις σε οτι ειπες , ετσι γινεται συνηθως ...

Θεωρεις οτι ολες αυτες οι αποστολες θα τις κανουν πολλοι ελληνες παικτες ? εχουμε καταλαβει τους αριθμους? αυτοι οι αριθμοι δεν βγαινουν με 3500% απο τα πακετα που θελει η εταιρεια να πουλαει ...
    Το παιχνιδι χωριζεται πλεον σε αυτους που κυνηγουν τα ΠΕ , αυτους που κανουν τα ιβεντς και στους αλλους που γκρινιαζουνxD

Δεν μπορω να φανταστω καποιον που εχει παρει τα πακετα για ΠΕ να καθεται να κανει ιβεντς xD:cry:xD
    Πιστευω ολο αυτο γινεται για αυτους που ειναι απο 90 επιπεδο μεχρι 200-202 , μετα η προσγειωση στην πραγματικοτητα θα τους δειξει οτι τελικα οι αποστολες ειναι πανακεια και οτι εμεις που γκρινιαζουμε τωρα ειχαμε δικιο ...δεν με ενδιαφερουν τα ΠΕ γιατι εχω τα τζαμποδεντρα και δεν μπορω να παω για ΠΕ , εγω λεω την αποψη μου γιατι πλεον το παιχνιδι ειναι μονο πορτοφολι και το φροντιστηριο δειχνει την πραγματικοτητα δυστυχως;)

Αρέσει σε vickymou, Georgeboy, ΗΡΩΛΟΥΚΑ και 17 σε άλλους.
  14. alexandrosa

alexandrosa Ενεργός συντάκτης

ας κλαινε αυτοι που ετρεχαν και αυτοι που τρεχουν ακομα για μενα η φαρμα ειναι passatempo (χρυσοστομε με τη φοραδα σου)

Αρέσει σε icons1, Gulit1, aposperitis1 και 9 σε άλλους.
  15. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Ζαλίζουν οι αριθμοί που βλέπουμε στον πίνακα των επιπέδων,τα ποσά των πε είναι αστρονομικά ,με τα τωρινά δεδομένα του παιχνιδιού ,είναι εντελώς ουτοπικά και ανέφικτα ,και με πολύ απλές μαθηματικές πράξεις ,φαίνεται οτι απευθύνονται σε αθανάτους ,κι οχι σε συνηθισμένους ανθρώπους .
    Θα χρειαστούμε 12.035.130.259.832.200 πε για να φτάσουμε απο το επίπεδο 201 στο 300.
    Ακόμη κι' αν καταφέρουμε να συγκεντρώνουμε 100 εκατομμύρια πε ημερησίως ,θα χρειαστούμε 329.730 χρόνια ,η κατάσταση θα βελτιωθεί λιγάκι ,αν μαζεύουμε 1 δις πε ημερησίως ,σ΄αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σπερνοθερίζουμε μόλις 20.000 χρόνια για να φτάσουμε στο επίπεδο 300.xDxD
    Οι στόχοι ακόμη κι' αν είναι πολυ δύσκολοι ,πρέπει να είναι ρεαλιστικοί,εφικτοί,και να μην παραπέμπουν σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ,η υπερβολή είναι λάθος τακτική, και δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
    Ανοίγονται εντελώς καινούργιοι ορίζοντες στο Farmerama που με ξεπερνούν ,και το καλύτερο που μπορώ να κάνω για να διατηρήσω την ψυχραιμία μου ,ειναι να αδιαφορήσω εντελώς για τα επίπεδα και τους πε , τις προσφορές ,τα φυτά και τις αποστολές που τα συνοδεύουν.

Αρέσει σε White-Farmer, Τζες, vickymou και 39 σε άλλους.
  16. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Κάποιος να μάθει μάρκετινγκ στους υπεύθυνους. Ειλικρινά τώρα... Θέτουν νέους (παράλογους) στόχους και παράλληλα σου δίνουν τον τρόπο να τους εξαγοράσεις? Γιατί τα νέα επίπεδα συνοδευόμενα από τις προσφορές των 3,250% αύξησης π.ε είναι ακριβώς αυτό. Και οκ θα τα οικονομήσεις χοντρά από τους "λίγους" που είναι διατεθειμένοι να πιάσουν το 300άρι, όμως οι "πολλοί" που αποτελούν την βάση του παιχνιδιού θα τα παρατήσουν.

Ααα, μάλλον δεν πρόσεξες ότι οι αποστολές δίνουν 3 ολόκληρα τζαμπόδεντρα :p

Αρέσει σε vickymou, icons1, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  17. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

για αυτό και αποκαλείστε δεινόσαυροι xD

Αρέσει σε vickymou, Gulit1, anastz και 8 σε άλλους.
  18. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Αλήθεια καλή ιδέα... στο 300 επίπεδο να δίνουν δωρεάν και μία φάρμα δεινοσαύρων !!!

Αρέσει σε vickymou, icons1, Georgeboy και 7 σε άλλους.
  19. ΗΡΩΛΟΥΚΑ

ΗΡΩΛΟΥΚΑ Ανερχόμενος

Καλημερα σε ολους καλο Σ/Κ και καλο υπολοιπο στις ομορφες φαρμες μας γιατι μονο αυτο εμεινε να θυμομαστε και τους φιλους εννοειται που γνωρισαμε !!Οσο για τα επιπεδα πως κανετε ετσι ?Τι κληρονομια θα αφησουμε στα εγγονια μας?Τοσος κοπος αυτα τα χρονια να παει χαμενος?:);)

Αρέσει σε Τζες, Georgeboy, LILA413 και 15 σε άλλους.
  20. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Δεν ξέρω τι κληρονομιά θα αφήσουμε εμείς στα παιδιά ή τα εγγόνια μας, όμως μου έκανε φοβερή εντύπωση μία ανάρτηση με φωτογραφία των τοπ παικτών σε ένα ευρωπαικό φόρουμ, που είπα οτι πρέπει να μοιραστώ μαζί σας έτσι για να ξέρουμε ότι όλα είναι δυνατά και τίποτα αδύνατο...

Θα αφήσω απλά την φωτογραφία να μιλήσει από μόνη της....

Καλό βράδυ​

Τελευταία επεξεργασία: 2/6/18
    Αρέσει στους -lousi-leon2001, 2014chr και sofiapao76.