Συζήτηση για το νέο περιεχόμενο Bahamarama

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 12/9/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το
    Νέο περιεχόμενο Bahamarama

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέο-περιεχόμενο-bahamarama.21935/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmeram

2. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Και ελπίζω, ν` αφήσουν τα επόμενα επίπεδα, τον ιερέα βουντού ήσυχο. Ότι ήταν να μας δίδάξει μας το δίδαξε.

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, LILA413 και 3 σε άλλους.
  3. vickymou

vickymou Κόμης

αντε τρεχα να μαζευεις μπανανες και κατι τιμες!!!!!!!!!!τζιζ καινε.Μετρησε κανεις ποσες μπανανες θελουμε και ποσα επιπεδα πρεπει να ανεβουμε? σε 2 χρονια απο τωρα θα τα πουμε

Τελευταία επεξεργασία: 12/9/17
    Αρέσει στους beroniki555, Gulit1 και maria_palou.
  4. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Οι προχωρημένοι παίκτες, εκτός από την κατάταξη στα νέα επίπεδα bahamarama, δεν θα λάβουν και ανάλογες χρυσές μπανάνες; έπαιζαν, για να φτάσουν εκεί που έφτασαν ... (δεν μιλώ για μένα, είμαι στο 294 επίπεδο του νησιού), απλά μου φαίνεται άδικο !

Αρέσει στους kostas.chris.john., maria_palou και vickymou.
  5. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Πιστεύω θα τις πάρουν. Αλλιώς θα είναι όχι μόνο άδικο, αλλά και εντελώς παράλογο.
    Εξάλλου, μόνο αυτή τη χρησιμότητα έχει η ύπαρξη και η άνοδος επιπέδων στο νησί. Την απόκτηση μπανανών, εφόσον έτσι μόνο ξεκλειδώνονται τα είδη, και όχι αυτόματα όπως στη φάρμα. Δεν έχει άλλο νόημα η πρόσθεση επιπέδων.
    υσ. ανυπομονώ να πάει η ώρα να τα ξεκλειδώσω, και να ασχοληθώ και με τους ελέφαντες, μιας και εχω χρόνο για χαλάρωση.

Τελευταία επεξεργασία: 13/9/17
    Αρέσει σε powerranger91, LILA413, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλημέρα

Συμφωνώ απολύτως. Οχι απλά άδικο αλλά πάρα πολύ άδικο.
    Αλλά αλήθεια που το διαβάσατε; Μάλλον μου διέφυγε κάποια επίσημη ανακοίνωση. o_O

7. graganta

Είδατε κάπου να γράφουμε ότι δε θα δοθούν; Που το διαβάσατε αυτό ακριβώς; Μου διέφυγε κάτι; Ίσα ίσα που γράφω ότι πιστεύω πως θα δοθούν. Απλά η συμπαίκτρια είχε την απορία [ και όχι βεβαιότητα], επειδή δεν αναφέρθηκαν στις σ.ε. , αλλά αναφέρθηκαν μόνο τα επίπεδα. Μη βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Απλά όταν κάτι δεν αποσαφηνίζεται, λογικό είναι να δημιουργεί κάποιες απορίες.

Τελευταία επεξεργασία: 13/9/17
    Αρέσει στους powerranger91, LILA413 και Gulit1.
  8. -Snorkel-

Να σε ενημερώσω λοιπόν ο,τι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι έχουν ενημερωθεί ήδη εδώ και 1 εβδομάδα για το τι θα πάρουν και είναι σε άμεση επαφή με την υποστήριξη.

Εσύ όμως που είχες απορία γιατί δεν ρώτησες τους συντονιστές να σου απαντήσουν αλλά μιλάμε αυθαίρετα για αδικίες οι οποίες είναι ανύπαρκτες;

9. graganta

Εγώ δεν είχα καμιά απορία, μιας και δε με απασχολεί προσωπικά. Η συμπαίχτρια εξέφρασε την απορία, και απλά είπα τη γνώμη μου [ κουβέντα να γίνεται], που δε νομίζω ότι θίγει κανέναν. Δεν κατηγορήθηκε κανείς , ίσα ίσα είπα ότι πιστεύω πως θα δοθούν. Γιατί αρπάζεστε χωρίς λόγο;

10. -Snorkel-

Το να αναφέρεται οτι η ομάδα του Farmerama θα κάνει αδικία χωρίς να ξέρετε τι έχει γίνει ή τι θα γίνει, δεν νομίζω να είναι σοφό.
    Και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να κάνετε αρνητικά σχόλια για ανυπόστατα πράγματα που υποθέτετε.

Συμφωνώ απολύτως και είναι ωραίο να γίνεται κουβέντα.
    Αλλά μπορείτε να κάνετε κουβέντα για 1002 πράγματα και όχι να κάνουμε κουβέντα για συμπεράσματα που βγάζετε μόνοι σας και μάλιστα μιλώντας για αδικία που πιστεψέ με, καμία αδικία δεν έχει γίνει ή θα γίνει.

11. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και συγνώμη που επεμβαίνω στη κουβέντα, αλλά έχω απορία ποιοι είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και τι λένε με την υποστήριξη?δεν είναι κακοπροαίρετη η ερώτηση μου,απλά δεν μπόρεσα να καταλάβω το νόημα...υπάρχουν παίκτες με αβαντάζ?αν είναι να το ξέρουμε δεν είναι κακό!

Αρέσει στους dinaspyro, vickymou και LILA413.
  12. graganta

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να συννενοηθούμε, όταν λέμε στην ουσία το ίδιο πράγμα. Αυτό έγραψα κι εγώ, Ότι δεν πιστεύω ότι η ομάδα του φαρμεράμα, θα κάνει αυτή την αδικία, αλλά πιστεύω ότι θα τις δώσουν. Δεν κάναμε κανένα αρνητικό σχόλιο.

13. -Snorkel-

Υπάρχουν άμεσοι ενδιαφερόμενοι (είναι οι παίκτες στις παράκτιες περιοχές) και μιλάνε με την υποστήριξη για το καιρό στο Bahamarama.

Ετοιμάζονται για την τροπική καταιγίδα που θα πλήξει το νησί σε λίγες ώρες xD

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  14. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Ε ναι το βρίσκω δίκαιο,λοιπόν....:p

Αρέσει στους vickymou και -Snorkel-.
  15. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Καλό! Πολύ καλό! Για την ιστορία όμως γιατί μπερδεύτηκα. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι αυτοί που έχουν εδώ και καιρό φτάσει στα 400 επίπεδα του νησιού. Σωστά;

Αρέσει στους LILA413 και maria_palou.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

μιλατε ακαταλαβιστικα μπορειτε να τα κανετε πιο απλα να μαθουμε και εμεις τι ειναι ολα αυτα που λετε ?

Αρέσει στους LILA413 και elenigri.
  17. graganta

Δυστυχώς η καταιγίδα δεν ήταν μόνο τροπική, έπληξε και τις ηπειρωτικές περιοχές της φάρμας, και έτσι εμείς που δεν είμαστε σε παράκτιες περιοχές και δεν είχαμε ενημερωθεί, τζάμπα χάσαμε τον μεσημεριανό μας ύπνο και τα 1 ώρας κουπονάκια βοηθών, περιμένοντας να κάνουμε το ιβέντ στις 3.00. [ εντάξει, όσοι μπηκαν ακριβώς 3.00 πρόλαβαν]. Δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι οι φάρμες μας επέζησαν κι αυτής της καταιγίδας! Οι ελέφαντες πυροσβέστες ρούφηξαν και τα νερά, όλα καλά!

Αρέσει σε LILA413, αμφιθεα, Gulit1 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.