Mini-Event Συζήτηση για το μίνι δρώμενο "Χαμός επιλογής αντικειμένων 2017"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 22/12/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο
    " Χαμός επιλογής αντικειμένων 2017 "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Χαμός-επιλογής-αντικειμένων-2017.22731/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην vickymou.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Ο δόκτωρ Κατιφές επιστρέφει με νέα αντικείμενα στη μαγική του τσάντα. :D Καλή τύχη με τα νέα αντικείμενα ό,τι τύχει ο καθένας!:)Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!!;)

Αρέσει στους powerranger91, -lousi-leon2001 και vickymou.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Απαράδεκτο!
    Πολλά από αυτά τα "αντικείμενα" είναι δένδρα που δόθηκαν μόνο τους τελευταίους μήνες, είτε σε δρώμενα που κατέθετες αρκετά άλλα δένδρα, είτε σε μυστηριώδη δενδρύλια. Οι πιθανότητες εκεί ήταν πολύ μικρότερες, από εδώ που χαρακτηρίζονται σαν συνηθισμένα!
    Επίσης στάβλοι που πριν μόλις 1 μήνα ήταν μυστηριώδεις ή ερχόντουσαν με το εξπρές της φάρμας (πάλι ελάχιστες πιθανότητες και πολλοί στάβλοι για ανταλλαγή και όχι σίγουρη) χαρακτηρίζονται σαν ασυνήθιστοι και μπορεί να αποκτηθούν με 5 φιορίνια και με πολύ καλύτερες πιθανότητες απ' τα μυστηριώδη!!
    Το ίδιο και κάποια νέον διακοσμητικά που έδινες χιλιάδες αξίας ζώων εκτροφής, τώρα χαρακτηρίζονται είτε συνηθισμένα ή ασυνήθιστα και αποκτούνται σχετικά εύκολα.
    Αυτή η συμπεριφορά, εμένα με οδηγεί να σκέφτομαι να μην αγοράσω ξανά μυστηριώδη, αφού σε 1-2 μήνες ή στο τέλος της χρονιάς, στην ουσία χαρίζονται με πολύ λιγότερα χρήματα. Ιδίως στους στάβλους έχουμε και εκπτώσεις στην τιμή! Μπορεί κανείς να βάλει τους 6 συνηθισμένους στάβλους και 2 από τους 3 ασυνήθιστους και με 5 φιορίνια να αποκτά στάβλους περιζήτητους, που άλλοι ξόδεψαν πολύ περισσότερα φιορίνια (ίσως και 630 στο πακέτο) για να τους αποκτήσουν και αυτό όχι πέρσι, αλλά το τελευταίο τρίμηνο.

Όλα για το γρήγορο κέρδος λοιπόν!
    Απαράδεκτο!!!

ΥΓ. Βέβαια κάποια αντικείμενα που συμπληρώνουν φασολιές και αυτό αν έχουν περάσει 3-4 μήνες από το δρώμενο, θα ήταν χρήσιμο να μπουν για να μπορέσουν να προχωρήσουν και όσοι δεν τα κατάφεραν ή τους έτυχε κάτι σε κάποιο δρώμενο.

Αρέσει στους ESABA και vickymou.
  4. powerranger91

powerranger91 Κόμης

απαραδεκτο-ξεαπαραδεκτο ετσι εχει η κατασταση. αυτοι ειναι οι ανθρωποι που κυβερνουν το παιχνιδι κι εγω πραττω αναλογως.αν αγορασω, μονο στον κατιφε θα αγορασω.τους εμαθα πια κι ουτε σκαω ουτε τιποτα.με λιγοτερο κοστος,περισσοτερες πιθανοτητες κι ολα καλα. οποιος βιαζεται, σκονταφτει, λεει ο σοφος λαος.

Αρέσει σε kitsena, vickymou, hacker-3 και 11 σε άλλους.
  5. beliza

beliza Νέος ειδικός

ΕΤΣΙ,να κανουμε πιο συχνα παραπονα για δωρα που μας δινονται απο την εταιρεια, ειτε εντελως δωρεαν, ειτε με λιγα φι και περισσοτερες πιθανοτητες να τα αποκτησουμε. ποιος αραγε υποχρεωσε ποιον να τρεξει να τα αγορασει, ποιος αραγε δεν ξερει οτι μετα απο λιγο μπαινουν,ολη η φασαρια γινεται λοιπον για την εκμεταλευση του λιγο περισσοτερο χρονου?ή για τον παιδαριωδη κομπασμο, ζηλεια σας εγω το χω, εσυ δεν το χεις. πραγματικα ακομη δεν εχω καταλαβει.αν εντοπιζει καποιος το ευκολο κερδος της εταιρειας τοτε γιατι τρεχει? καπου εγραψα και θα το γραψω κι εδω, στην ελλαδα του σημερα μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω οτι καποιος μπορει να ενοχληθει γιατι εχει ενα δεντρακι π.χ 2 μηνες λιγοτερο απ οτι οι υπολοιποι συμπαικτες, δεν θελω να σκεφτω αν χρειαζομουν ποτέ βοηθεια, μια κουβερτουλα να ζεσταθω,με τετοιες αποψεις τι θα παθαινα. οχι δεν θα επικαλεστω το πνευμα των χριστουγεννων, αυτο το πνευμα δεν ερχεται και φευγει, ή το χεις παντα ή δεν το χεις.λυπαμαι πραγματικα για οσα διαβαζω.και με απλες λεξουλες λεγεται χαιρομαι με την χαρα του γειτονα μου.

Αρέσει σε vickymou, mini88_, rainbow και 12 σε άλλους.
  6. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Έδωσα τα φιορίνια που κέρδισα από την "Παραμονή Χριστουγέννων" στον κύριο Κατιφέ και πήρα επιτέλους τα γεράκια και το σαπουνόδεντρο!!:D Τα υπόλοιπα που μου έτυχαν ήταν 3 τρίτωνες, 1 εργαστήριο σκαντζόχοιρου και άλλο 1 σαπουνόδεντρο.:sleepy: Μόνο τα αγριόγιδα και οι φράπες δε μου έτυχαν.:( Δεν πειράζει και πάλι είμαι ευχαριστημένη.;) Ίσως εμφανιστούν σε λίγους μήνες στο Πάρε- Δώσε.:) Καλό απόγευμα!!

Αρέσει σε poi94, graganta, vickymou και 4 σε άλλους.
  7. vickymou

vickymou Κόμης

εγω ειμαι απο τα <<θυματα>> αυτης της καταστασης αγορασα αρκετες φορες νεα ζωα και φυτα, και ετσι θα το σκεφτω πολυ οταν θα βγαλουν νεα , ομως χαιρομαι που αρκετοι θα κερδισουν κατι σπανιο γιατι καποτε εψαχνα απεγνωσμενα δινοντας σπανια πραγματα για ενα καβουρι και μια σαλαμανδρα και δεν τα βρηκα ποτε γιατι και εμεις οι αγροτες το πεζουμε δυσκολοι και μερικοι εκατομυριουχοι και ζηταμε τρελα πραγματα.Αυτα και καλες γιορτες

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  8. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

παιδια μη βιαζεστε... ενα παιχνιδι ειναι. δεν αξιζει να τρεξεις να δωσεις τα λεφτα σου. οτι κερδισεις απο τα ιβεντ και μεχρι εκει.
    με τα 20 φι που πηρα απο το τελευταιο δρωμενο αγορασα 4 φορες και πηρα: φραπα (δεν ειχα), χρηματοκιβωτιο (δεν ειχα), τριτωνας (ειχα εναν) και σαπουνόδεντρο (είχα ένα).
    Δεν υπαρχει λογος να ξοδευεις. τα μονα λεφτα που δινω πλεον ειναι για αγροτικους βοηθους. λογο της δουλειας δεν εχω χρονο να τα κανω ολα χειροκινητα και περνω καθε μηνα. μέχρι εκεί. να βάζετε ένα όριο ποσα θα χαλατε

Αρέσει σε 2014chr, sofiapao76, toylaaaaa και 3 σε άλλους.
  9. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Το πόσα και που θα ξοδέψει ο καθένας, είναι ανάλογο με τα γούστα του, και τις ανάγκες του. Επαιξα τα φιορίνια του ιβέντ και πήρα γεράκι και φράπα που δεν είχα, και εργαστήρι τσουγκράνων και πιγκουινο που είχα. Πιστεύω ότι όποιος θέλει να ξοψέψει κάτι , αξίζει, γιατί σχεδόν ότι και να πάρεις καλο΄είναι, αφού έχει καλές επιλογές και στα συνηθισμένα. Και γω δουλεύω, αλλά δεν ξοδεύω για βοηθούς. Στα ιβέντ έχω απο ιβεντ, ροδάνι, αποστολές, κλπ. Μόλις τελειωνω τα ιβεντ ξυλώνω και βάζω ζωα και λίγα δεντρα που είναι πιο ευκολα. Ή και άνετα χωραφια. Προτιμώ να μπω 1-2 φορές τη μέρα, παρα να αγορασω βοηθους. Χάνω βέβαια σε πόντους και χτ, αλλα όσες φορες τη μερα και να θερισω, μυστηριώδη δεντρα και σταύλοι, δε θα βγουν. Ο Κατιφές όμως τα δίνει.

10. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

εγω σε 4 προσπαθειες πηρα 2 φασινους και 2 γερακια

Αρέσει στους FARMER.GP και voulasol.
  11. manita173

manita173 Αρχάριος στο φόρουμ

εγω με 2 προσπαθειες πηρα 1φραπα και1αγριογιδα

Αρέσει στους FARMER.GP και voulasol.
  12. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το δρώμενο τελείωσε και η συζήτηση κλείνει.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.