Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ψυχή και σώμα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 13/2/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο
    Ψυχή και σώμα

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ψυχή-και-σώμα.20148/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ψυχή-και-σώμα.20147/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

[​IMG] [​IMG]
    Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, vagelis1968 και jimixatz.
  2. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Το ροζ σχεδιο φαρμας αγοραζοταν παλια με φιορινια και μονο8)..Τωρα δινεται η δυνατοτητα να αγορασθει με νομισματα δρωμενου(αστερονομισματα)...Καλως δινεται αυτη η ευκαιρια αλλα για σκεφθειτε ποσα πραγματα αγοραζονται με φιορινια και αργοτερα ουσιαστικα "τζαμπα''?Το δρωμενο ειναι ωραιο και επικαιρο με αρκετα καλα δωρα αλλα αυτα τα αρωματα που δινει η φασολια καθε 72 ωρεςo_O..τιι χρησιμα που ειναι...Χωρις αυτην δεν θα εκανα εκτροφες να πουμε!xDxD

Καλη επιτυχια και χρονια πολλα στους εορταζοντες!!!!!!:inlove::inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 13/2/17
    Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, NOTHS58 και 12 σε άλλους.
  3. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα. φαινεται καλο αυτο το ιβεντ εχει και φασολια και αρκετα καλα δωρα επιτελους κατι βατο τουλαχιστον ετσι φαινεται.

Αρέσει σε everme, vagelis1968, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  4. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Θα ήθελα να σας επισημάνω τα ακόλουθα:
    Για την απόκτηση, κατ' ελάχιστο τη φασολιά, θα χρειαστεί να παίξουμε 57 φορές (1025/18=57). Επομένως θα χρειαστούμε :
    Φυτό δρώμενο (άνθη αγάπης) : 275 Χ 57 = 15.675
    Αναδυόμενο (πέτρες καρδούλες) : 30 Χ 57 = 1.710
    Και αν συνυπολιστεί το γεγονός ότι τόσο το φυτό του δρώμενου (το οποίο είναι και 7ωρο) όσο και το αναδυόμενο το αποκτάς όχι από το νησί, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι δε θα είναι και τόσο εύκολο το δρώμενο.

Καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετάσχουν στο δρώμενο.

Αρέσει σε .[agrotis]., nota.dim1802, antigonisfarm και 31 σε άλλους.
  5. mmixail

Καλημερα. εας μην ξεχναμε οτι το δρωμενο ξεκιναει σημερα 14/02/2017 και ληγει 20/02.2017 υπολογιζω οτι μεχρι αυριο το βραδυ θα εχω περιπου 4000 ανθη αγαπης οποτε απο το φυτο δρωμενο ανθη αγαπης ολοι θα τα καταφερουμε βεβαια το δρωμενο θα δειξει απο την συχνοτητα των αναδυομενον πετρες καρδουλες αν ερχονται με σχετικα καλο ρυθμο ολοι θα τα καταφερουμε καλη επιτυχια σε ολους και ολες.

Τελευταία επεξεργασία: 14/2/17
    Αρέσει σε vagelis1968, ioanna6929, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  6. Louisa

Louisa Κόμης

Φίλε μου σ' ευχαριστούμε πολύ για τους υπολογισμούς. Όμως στ' αλήθεια πιστεύεις ότι μια Σειρά σύννεφων που κοστίζει 200 αστερονομίσματα και δίνει 350 πε ανά επίπεδο και 1 κιβώτιο αρωμάτων κάθε 72 ώρες...θα πείσει πολλούς να την αποκτήσουν;
    Όταν τα αρώματα τα αγοράζεις εύκολα στη λαϊκή και τα διακοσμητικά από μόνα τους δίνουν 3.150 πε ανά 10 ώρες δηλαδή 22.050 σε 70 ώρες, που αν τα υπολογίσεις με βιοτεχνικά και διακοσμητικά γίνονται 2πλάσια κλπ...
    Ευτυχώς, με τα τελευταία δρώμενα άρχισα να συνηθίζω να ΜΗΝ ολοκληρώνω τις αποστολές, οπότε θα πάρω τα μυστηριώδη και βλέπουμε...
    ΥΓ 1.: Την απουσία βοηθών την προσέξατε;
    ΥΓ 2.: Στα θετικά να βάλω το 7ωρο φυτό, τα όμορφα διακοσμητικά, τα γραφικά κι ένα μηχανισμό παιχνιδιού διασκεδαστικό που μοιάζει να έχει βελτιωθεί από την προηγούμενη φορά.

Αρέσει σε geokarasgr, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, RARANIARO και 27 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μεσημέρι στην αγροτοπαρέα και χρόνια πολλά για την ημέρα:) Καταρχίν ευχαριστούμε τα παιδιά που μας βοηθάνε με τους υπολογισμούς τους σε κάθε δρώμενο. Κατά δεύτερο τα δρώμενα αντι να καλυτερεύουν, γίνονται ολο χειρότερα και δυσκολότερα. Δυστυχώς οι διαμαρτυρίες μας, δεν έπιασαν τόπο, κρίμα...
    Το συγκεκριμένο δρώμενο δίνει λίγα δυστυχώς, και ζητάει πολλά ως συνήθως. Η φασολιά δε με πείθει και σίγουρα δε είναι κίνητρο για μένα, για να συμμετέχω στο δρώμενο. Φυσικά θα δοκιμάσω την τύχη μου, και οτι γίνει. Δυστυχώς το νησί δε συμμετέχει, οπότε μειον δυο εκτάσεις, μειον και στα αναδυόμενα απο κει. Θα δείξει η συχνότητα και η ποσότητα των αναδυομένων όταν με το καλό αρχίσει, κι ανάλογα θα πράξω.
    Καλή μας επιτυχία;)

Αρέσει σε .[agrotis]., nota.dim1802, vagelis1968 και 14 σε άλλους.
  8. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Αν και δεν είμαι λάτρεις της ημέρας, εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά σε όσους την γιορτάζουν.

Σχετικά με το δρώμενο, όσον αφορά το γεγονός ότι ζητάει πολλά και προσφέρει λίγα (ως συνήθως εδώ και περίπου έναν χρόνο) θα συμφωνείσω. Επίσης το παράλογο της απόδοσης σε ΠΕ της φασολιάς σε σχέση με τα διακοσμιτικά (μόνα τους) δεν είναι να το παραβλέπει κανείς, όμως πιστεύω πως για τα μεγαλύτερα επίπεδα το γεγονός ότι δεν πέρνουν μέρος όλες οι εκτάσεις είναι θετικό. Άλλωστε με τα βιοτεχνικά σε συνεργασία με τα μικρά χωράφια οι 6 μέρες που δίνονται είναι υπέρ- αρκετές οπότε γιατί να αλλάζουμε και το νησί;;;

Το ερώτημα είναι τα αναδυόμενα ως συνήθως και συχνότητα που θα μας δίνονται... κατά τα άλλα βρίσκω πως το δρώμενο είναι πολύ εύκολο. Προσωπική μου γνώμη πάντα και το γράφω ενώ είμαι επίπεδο 97 οπότε έχω έναν "αέρα" σε σχέση με άλλους πιο καινούργιους παίκτες.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε nota.dim1802, maria_palou, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  9. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Το ξεκιναω δειλα δειλα γιατι εκανα μια δοκιμη με την μπαλιτσα που μας ειχαν σαν δωρο , και μ'αρεσε :p.Κατα τα αλλα δεν ενθουσιαστηκα ,αλλα τα προειπαν απογοητευμενοι συνναγροτες πριν απο εμενα-.-.

Αρέσει σε .[agrotis]., maria_palou, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  10. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

γεια σας και απο μένα.

Συμφωνώ με τα σχόλια και επιπλέον να προσθέσω ότι και βέβαια η φασολιά του δρώμενου δεν είναι κίνητρο σχεδόν για κανέναν, αφού ήδη οι αρμόδιοι έριξαν στο παιγνίδι παράλληλα την αγορά 2 φασολιών έναντι 3,79€ παρακαλώ. Άρα λογικά η φασολιά είναι ευτελής και υποδεέστερη των 2 φασολιών προς πώληση, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι θέλουν να πουλήσουν αυτό που έβγαλαν στην αγορά.

αντε να δώ τι θα τα κάνουν τόσα λεφτά, μα τόσο πολύ δλδ.......

Αρέσει σε .[agrotis]., nota.dim1802, RARANIARO και 17 σε άλλους.
  11. DevilNik

DevilNik Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους...Εχουν δοθεί οι σπόροι για τα Ανθη Αγάπης?? Δεν τα βρίσκω...

Αρέσει στους vagelis1968 και kolokythopitas.
  12. mmixail

Μην απαγοητευεσται εγω εσπιρα χτες γαρυφαλλο και πηρα 166 αναδυομενα τα πηγα πολυ καλλα πιστευω οσο γεια τη φασολια τζαμπα ειναι γιατι να μην την παρουμε αν καναμε ετσι σε ολλα τα ιβεντ η φασολια θα ηταν αδεια. { οσο αφορα τα πακετα μαγικης φασολιας δεν εχω ευρο γεια πεταμα εξαλου αρκετα ξοδευω στο παιχνιδι.}

Αρέσει σε .[agrotis]., nota.dim1802, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  13. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλά κέρδη στην εταιρεία και φυσικά,αντί να αγοράσει κανείς το μεγάλο καλάθι,συμφέρει να προβεί στην αγορά των γραμμών-σειρών της μαγικής φασολιάς....έτσι κι αλλιώς ερωτευμένοι είμαστε με το παιχνίδι,οπότε καλά να πάθουμε ;) Καλοφάγωτα που λένε....

Αρέσει σε nota.dim1802, ioanna6929, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  14. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Αν έχεις διαθέσιμο χώρο στις εκτάσεις και δεν ξέρεις τι να τον κάνεις μην πάρεις τη φασολιά. Εγώ που δεν έχω, θα προσπαθήσω να την πάρω.
    Επίσης με 95 επίπεδο που είμαι, σημαίνει ότι κάθε 3 ημέρες (72 ώρες) θα παίρνω 350Χ95=33.250 ΠΕ. Όχι και άσχημα νομίζω.

Αρέσει σε nota.dim1802, -lousi-leon2001, pap100 και 10 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

αλλη μια φορα μια απο τα ιδια , πολυς κοπος ακομα υποδυεστερα δωρα και χωρις βοηθους!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε .[agrotis]., nota.dim1802, Louisa και 10 σε άλλους.
  16. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

αυτο που με χαλάει είναι ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των αναδυόμενων και η απρόβλεπτη και άτακτη αποκτησή τους . το παιχνίδι με τους στόχους καλό αλλα με αυτά και τα άλλα θα βγαόινει η ψυχή μας μέχρι να έρθει η ώρα να σημαδέψουμε.................

Αρέσει σε everme, .[agrotis]., nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  17. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Έπαιξα 4 φορές, την Κίτι απ΄ότι φαίνεται την κερδίζεις αν δεν πέσεις στις επιτυχίες σου κάτω από 19 βαθμούς.
    Χτύπησα 3*24 και ένα πολύ κάτω και πήρα τους 18 πόντους.
    Σε κάθε παιχνίδι οι πόντοι της Κίτι ανεβαίνουν κατά 19.
    Ες αύριον τα σπουδαία. Και μην το βάζετε κάτω, ένα παιχνίδι είναι να χαλαρώνουμε :)

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, 2014chr και 13 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

Τελικά τα γραφικά είναι πάρα πολύ ωραία και ο μηχανισμός έχει βελτιωθεί !!!
    Βέβαια εγώ αποφεύγω συνήθως την μαγισσούλα... ε, το πολύ γρήγορα δεν με εξυπηρετεί και τόσο...:pxD
    Ελπίζω να προσέξατε το Χρονόμετρο !!! Πρέπει οι 10 μπάλες να παιχτούν μέσα σε 1' αλλιώς...ότι προλάβεις...
    Δυστυχώς εγώ πήρα πολλά 18άρια μέχρι να το καταλάβω...:oops: και να το δω...:cry:
    Ευτυχώς βέβαια που βάλανε κι αυτήν την βάση για όλους... για κάποιους σίγουρα θα είναι σωτήρια...
    Αααα και η Κίτι παίρνει σε κάθε παιχνίδι 19 πόντους, όπως είπε και η melita, οπότε θα είναι μάλλον εύκολο να την κερδίσουμε... και να πάρουμε το διακοσμητικούλι στο τέλος...

Αρέσει σε everme, mmixail, jimixatz και 9 σε άλλους.
  19. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Χμ... :sleepy: Έκανα έναν έλεγχο τώρα και είδα ότι ενώ έχει η Κίτι 420 Συνολικοί Π. αν το διαιρέσω με το 19 βγαίνει 22,1 φορές, άρα μετά από την 20η προσπάθεια που έχει φτάσει τους 380 Π ανεβαίνει κατά 20. Οπότε αν παίξετε προς το τέλος του παιχνιδιού όλες μαζί της προσπάθειες μην επαναπαύεστε στο ελάχιστο 19.
    Ίσως μετά την 30η προσπάθειες ανέβει κι άλλο την 40η και ου το καθεξής. Θα το δω και θα γράψω εδώ. ;)

Αρέσει σε everme, jimixatz, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  20. mmixail

Καλημερα αφου ειναι ετσι τα πραματα δυσκολα θα κερδισουμε το διακοσμητικο τι κριμα.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.