Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Χρωματιστός βασιλικός

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 14/8/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Χρωματιστός βασιλικός
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Χρωματιστός-βασιλικός.24503/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Χρωματιστός-βασιλικός.24502/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Λένι λαγός και οι φίλοι του έρχονται με νέα πειράματα για τα φυτά!!:) Αυτή τη φορά, για να καλλιεργήσουν νέα είδη βασιλικών. Θα τα καταφέρουν άραγε; Δεν ξέρω, αν και το πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στις νέες μελέτες του λαγού επιστήμονα όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 14/8/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, nota.dim1802, soyla74 και 3 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολους! Μολις γυρισα απο τις διακοπές μου και βλεπω το δρωμενο που εχασα και ....παθαινω εναν ιλλιγγο, με τη δυσκολια και το μπερδεμα! Βλεπω το τωρινο και ευτυχως που δεν εχω αχρωματοψια γιατι δεν θα μπορούσα να συμμετασχω! Ολα τα δυσκολα και πολυπλοκα δρωμενα (ο μ ω ς με πολυ καλα επαθλα), μπηκαν μεσα στη βδομαδα του δεκαπενταυγουστου , που οι περισσοτεροι απο μας κανουν τις διακοπές τους !!!!!! Ας μην σχολιασω!!!!! Για το δρωμενο με τους πολυχρωμους βασιλικους και για να παρουμε τη φασολια, θα χρειαστουμε : 2800 πρασινους, 2800 μπλε, 2800 κοκκινους,(6ωρης φυτευσης), 2800 γαλαζιους, 2800 κιτρινους, 2800 φουξια (5ωρης φυτευσης) και 11.000 λευκους (4ωρης φυτευσης). Χρειαζομαστε επισης 620 γαλακτωματοποιητες! Φυτευουμε στη βασικη εκταση, αγριο λιβαδι και ξεφωτο! Οι 10.000 ποντοι που δινει η φασολια δεν με ενθουσιαζει, μου αρεσει ομως το 25% και γιαυτο θα τη προσπαθησω! Καλη προσπάθεια σε ολους ...... και χρονια πολλα προκαταβολικα σε ολους τους εορταζοντες του δεκαπενταυγουστου!

Τελευταία επεξεργασία: 16/8/18
    Αρέσει σε *mava*, Nantia123, Jimaras~for~ever!!! και 22 σε άλλους.
  4. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλες/ους
    Δεν θα πάρω μέρος σε κανένα απο τα 2 δρώμενα οι γείτονες και φίλοι μην έχουν το νου τους για τα δωράκια θα μαι on line αλλά χαλαρά να γεμίσω καμία αποθήκη...
    Καλή αυριανή και χρόνια καλά σε όσες και όσες γιορτάζουν

5. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα, να ενημερώσω φίλους και γείτονες οτι δεν θα λάβω μέρος σε αυτό το δρώμενο καθότι θα απουσιάζω, οπότε μη στέλνετε δωράκια, στείλτε τα σε αυτούς που τα χρειάζονται. Εύχομαι η Παναγία να μας βοηθάει αύριο, εύχομαι τα καλύτερα για όλους εσας που γιορτάζετε, καλό καλοκαίρι σε όλη την παρέα. Καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετέχουν

Αρέσει σε kalliopipali, nickoikono11, Megas_kokoriko και 7 σε άλλους.
  6. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα! τα δρωμενα καλα και μαρεσει να το κυνηγω και να τα ολοκληρωνω!αλλα εδω γτ αυτη η πιεση στον κασμο του φαρμεραμα; γτ 2 δρωμενα στις ιδιες εκτασεις; βασιλικους θα φυτευουμε που δεν ειναι και λιγοι (πανω απο 25000 φυτα ζητα το δρωμενο) η σταυλους θα βαλουμε να αποκτησουμε ζωα για εκτροφη; χαθηκε να εβαζαν ζωα απο το νησι και εκει να παραγουμε και να εκτρεφουμε ζωα;μηπως οι σχεδιαστες και οι υπευθηνοι των δρωμενων πρεπει να αναθεωρησουν τις αποφασεις τους;ελεος πια με τοση πιεση και ειδικα σε εναν μηνα που ολοι μας θελουμε να κανουμε και τις διακοπες μας! θα μου πειτε οτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να παρω μερος και σωστα θα το πειτε αλλα ελα ντε που μαρεσει να παιζω αυτο το παιχνιδι αλλα οχι με αυτη την πιεση που τωρα τελευταια εχει γινει εξαντλητικη, αλλα πιο χαλαρα!
    δεν εχω τα ζωα για εκτροφες αλλα θα το προσπαθησω και οτι βγει, αλλα δεν νομιζω να αντεχω για πολυ ακομη αυτη την πιεση! ειμαι και καποιας ηλικιας ανθρωπος.
    και δεν σας κρυβω οτι αρχιζω να βλεπω και την πορτα της εξοδου απο το παιχνιδι!
    καλη επιτυχια σε οσους τα επιχειρησουν και τα δυο δρωμενα!

Αρέσει σε lorenjo, nickoikono11, 2014chr και 15 σε άλλους.
  7. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Πράγματι η πίεση από το παιχνίδι συνεχώς αυξάνει. Θυμάμαι όταν άρχισε με ένα δρώμενο τη βδομάδα, παρακαλούσα και πρότεινα να βάζουν ένα βασικό δρώμενο το μήνα, ώστε να μας αφήνουν χρόνο να βάζουμε και ότι άλλο θέλουμε. Το ίδιο ζητούσαν και άλλοι συναγρότες. Σαν να ζητήσαμε το ακριβώς αντίθετο...
    Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδίως σε όσους εορτάζουν σήμερα.

Αρέσει σε χρηστος1, nickoikono11, Megas_kokoriko και 10 σε άλλους.
  8. ste007

ste007 Γνώστης του φόρουμ

Από την μια ναι είναι 2 δρώμενα στο ίδιο χρονικό διάστημα αλλά το έχουν χωρίσει έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις και τα 2. Αρκεί να έχεις απόθεμα από ζώα.

Τώρα για τους χρωματιστούς βασιλικούς. Θέλει σύνολο 27.800 και 620 αναδυόμενα. Οι παρασκευαστές πιστεύω θα βοηθήσουν στην αρχή μέχρι να πολλαπλασιαστούν τα φυτά και εννοείται αν κάνει κάποιος λάθος και δώσει ότι απόθεμα έχει, αλλιώς κάνει σχεδόν τον διπλάσιο χρόνο απ' ότι θα έκανε το κανονικό φυτό.
    Αν κάποιος θελήσει να αγωνιστεί μόνο για την φασολιά δεν χρειάζεται να κάνει καν το 6ο βήμα. ΒΈΒΑΙΑ το τελευταίο βήμα δίνει 14 χρυσές μπανάνες, 50 σουπερ τροφές, 1.180.000 π.ε., 1 τίκι δέντρο και 443.000 χτ.
    Γενικά σαν δρώμενο δίνει αρκετούς π.ε. 3.077.000 που για εμένα τουλάχιστον είναι πάρα πολλοί. Δεν νομίζω να έχουν την ίδια ισχύ και για τους παίχτες που είναι 150+λβλ.

Αρέσει σε aposperitis1, nickoikono11, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  9. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Είναι σαν να είναι τρία εβέντ στη σειρά... Ξεκινάς τρείς φορές με λίγους σπόρους για τα επόμενα φυτά.
    Νομίζω οτι το εβέντ θα κυλίσει πιο ομαλά αν ξεκινήσουμε μπουσουλόντας στις ασημένιες αποστολές για να μαζέψουμε σπόρους για τα επόμενα στάδια.
    Εγω μάζεψα αρκετούς πράσινους, μπλέ, και κόκκινους βασιλικούς για να πάρω τους σπόρους για τους γαλάζιους, κίτρινους και φούξια.
    Τους έβαλα στο ξέφωτο του δάσους σε μεγάλα χωράφια για να πολλαπλασιαστούν. Στα άλλα δύο χωράφια έβαλα πάλι πράσινους, μπλέ και κόκκινους.
    Θα δώσω περισσότερη έμφαση σους γαλάζιους, κίτρινους, και φούξια μέχρι να πάρω τους 10 πρώτους σπόρους του λευκού βασιλικού.
    Πάλι ο λευκός βασιλικός θα μπεί σε μεγάλα χωράφια.
    Εφόσον θα εχω αρκετούς σπόρους και απο τα 7 είδη βασιλικού θα φυτεύω οτι με βολεύει καλύτερα στην ώρα.
    .....
    Προσοχή μόνο. Οταν παραδίδω πάντα κρατάω αρκετους σπόρους, αλλιώς τα αφήνω για αργότερα.

ΥΓ
    Συμφωνώ και εγω με τα παραπάνω σχόλια των παικτών.
    Καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να παραμείνει το παιχνίδι "το διασκεδαστικό παιχνίδι της φάρμας" και να μη μετατραπεί στο "αγχωτικό παιχνίδι της φάρμας".

Αρέσει σε vickymou, aposperitis1, NOTHS58 και 9 σε άλλους.
  10. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Καλησπέρα σε όλους! Κι εγώ δεν θα συμμετάσχω σε κανένα από τα δύο δρώμενα... Καλούτσικα είναι αλλά λόγω των ημερών μια από εδώ μια από εκεί δεν θα πω στην διαδικασία... Πλέον τα δρώμενα είναι απαιτητικά και σχεδόν πάντα εξαντλώ όλες τις μέρες που μας δίνονται (συνήθως παρά μία μέρα για να είμαι ακριβής). Οπότε δεν θα μπω στην διαδικασία... Καλή συνέχεια σε όσους το προσπαθήσουν, χρόνια πολλά σε όλους και καλή ξεκούραση σε όσους κάνουν διακοπές! :):):):)

Αρέσει σε Coinhunter01, Gulit1, NOTHS58 και 4 σε άλλους.
  11. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Χρόνια πολλά σε όλους¡δεν θα συμμετάσχω σε κανένα από τα δύο δρώμενα . προτίμησα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα!

Αρέσει σε Gulit1, NOTHS58, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Χρόνια Πολλά σε όλους... 15Αύγουστος μαζευτήκαμε παρεΐτσα και βάλαμε τη φουφού να καίει για να γιορτάσουμε τη λαμπρή αυτή μέρα.. και ξαφνικά στις τρεις η ώρα χτυπάει το ξυπνητήρι που είχα βάλει... αμάν αρχίζει το δρώμενο... παρατάω τη κρύα μπύρα, τη μισοδαγκωμένη πανσέτα και τα κρέατα να καίγονται στη φουφού, αρπάζω το λάπτοπ και τρέχω να πιάσω WiFi... εεε που πας βρε τρελέ (μου φωνάζουν)... καλά... που να ξέρουν αυτοί οι καημένοι από πράσινους, κόκκινους και μπλε βασιλικούς...

Αρέσει σε vickymou, Coinhunter01, skareleni και 20 σε άλλους.
  13. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Έτοιμη η φασολιά, και η ασημένια του 6. Λίγα φυτά μου λείπουν και για τη χρυσή. Όλα αυτά χάρη στην αλάνθαστη τακτική μου, βέβαια. Χμμμμμμ, εντάξει, και λίγο ατο 100/100 παραγωγής που κέρδισα στο ροδάνι. Αν δε σκεφτόμουνα να το γυρίσω όμως... Θέλει μυαλό...
    ;)

Αρέσει σε μαρω69, Gulit1, sofiapao76 και 10 σε άλλους.
  14. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

:DxD
    Και εγω τελείωσα με τις αποστολές 1, 5 και 6.
    Σιγά σιγά μαζεύω τα φυτά και για τις υπόλοιπες.
    Αμα δεν τα κάνω σαλάτα στο φύτεμα με τα πολλά χρώματα θα τελειώσω σε κάποια στιγμή αύριο.

Αρέσει σε FARMER.GP, sofiapao76, sgr5081 και 3 σε άλλους.
  15. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με την φασολια μεχρι το βραδυ θα τελειωσω ολο το δρωμενο

Αρέσει στους sofiapao76, skareleni, Gulit1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  16. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Και Μωβ,και Μπλε, και Πράσινους,
    Κόκκινους και Γαλάζιους,
    και Κίτρινοι φυτεύτηκαν,
    να πάρω εγώ τους Άσπρους.

Όλοι αυτοί Βασιλικοί,
    στις φάρμας τα χωράφια,
    ουράνιο τόξο θύμιζαν,
    επτά λογιών κομμάτια.

Κάνε καλούς λογαριασμούς,
    γιατί εάν λαθέψεις,
    πάλι απ' την αρχή φυτά,
    θα πρέπει ν' αναθρέψεις.

Κι αναδυόμενα πολλά
    θα πρέπει να μαζέψεις,
    για να σου ''βγει'' το δρώμενο,
    θα πρέπει εσύ να τρέξεις.

Έτσι το θέλησε ο Λαγός,
    κι τ' όνομα του Λένι,
    στον Πάμπλο η βοήθεια,
    είναι ενισχυμένη.

Και πήρες δώρο φασολιά,
    και σπέσιαλ καλούδια,
    αφού εσύ εφύτεψες,
    πολύχρωμα λουλούδια.

[​IMG] .

Αρέσει σε tilis03, FARMER.GP, xaxare70 και 8 σε άλλους.
  17. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

Τελος και για εμενα το δρωμενο.Ενα αρκετα ευκολο και χαλαρο δρωμενο για το καλοκαιρι.

Αρέσει σε elenigri, Gulit1, skareleni και 2 σε άλλους.
  18. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα τέλειωσα και εγώ το δρώμενο καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.
    Ευχαριστώ φίλους και γείτονες για την βοήθεια .:mad::oops:;)xD

Αρέσει σε skareleni, kolokythopitas, tilis03 και 4 σε άλλους.
  19. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,τόση προσπάθεια και δεν θα βγάλω το εβεντ γιατί δεν έχω γαλάζιο βασιλικό και δεν μου πιστώνονται σπόροι,εάν είναι δυνατόν!!!τώρα διάβασα ότι υπάρχει παρασκευαστής,αλλά δεν προλαβαίνω λόγω χρόνου,τι να πω δεν ξέρω .μάλλον κάπου στις παραδόσεις έκανα λάθος και ξέμεινα,περάσαν 5 ώρες και δεν είχα σπόρους,τι δρώμενο κι αυτό,σπαζοκεφαλιά, την άλλη φορά θα είμαι ποιο προσεχτικός και θα διαβάζω καλύτερα τις σ.ε.,να είστε όλοι πάντα καλά.

20. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Τα νέα πειράματα του Λένι λαγού με τα διάφορα είδη βασιλικών" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Απέκτησα τον ίδιο με γαλάζιο βασιλικό και τους φίλους του: Τσίγκφριντ με κίτρινο βασιλικό, Ρέντζο με φούξια βασιλικό και Κίτι Κατάμπρα με λευκό βασιλικό και την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς! Σίγουρα θα του έρθουν και άλλες περίεργες ιδέες.:p Από τις αποστολές τις ολοκλήρωσα όλες. Μου θύμισε λίγο τα παλιά δρώμενα "Το τέλειο μπιζέλι" και "Το τέλειο πεπόνι". Τα συγχαρητήρια μου στο παιχνίδι που σε μερικά δρώμενα όπως αυτό δίνει αντικείμενα με όλους σχεδόν τους ήρωες του φαρμεράμα μαζί! Επίσης θα ήταν προτιμότερο κατά τη γνώμη μου τα δρώμενα να εμφανίζονται ένα ένα και όχι δύο ή τρία μαζί. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 21/8/18
    Αρέσει στους kolokythopitas, tilis03 και gtrullis.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.