Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Χρωμάτισε το γκρι Ι-ΙΙΙ"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*Hermes*-, 10/2/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Ανακοινώθηκε ¨Ημέρα Χαρωπών Εκπτώσεων¨, που περιλαμβάνει χρήση μιας σούπερ τροφής για κάθε εκτροφή...Μόνο που ισχύει για τις 14 Φεβ, που θα έχει λήξει το πρώτο μέρος του δρώμενου εκτροφής...Ευχαριστούμεεεε....

Αρέσει στους yelander10, nickoikono11 και Marinaloren.
  2. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Παρακαλούμε. Επιπρόσθετα προώθησα τις ευχαριστίες σου στην ομάδα του FARMERAMA. :inlove:

Αν σκεφτόσουν λίγο στρατηγικά, θα άρχιζες εκτροφές με ερπετά κατα την διάρκεια του δρώμενου και θα έκανες συγκομιδές όταν άρχιζε η 2η απόστολή και δεν θα ειρωνευόσουν. ;)

Αρέσει σε αμφιθεα, Lina123, IRENE26 και 5 σε άλλους.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Τελείωσα κι εγώ το δρώμενο. Σ' όλες τις εκτροφές που έκανα δεν μου ήρθε ούτε ένα διπλό σήμα. Εσάς;

Τελευταία επεξεργασία: 11/2/22
    Αρέσει στους Lina123 και nickoikono11.
  4. -Snorkel-

Ούτε ένα διπλό σήμα;

Πολύ περίεργο... Μήπως να μου εξηγήσεις πως ολοκλήρωσες το δρώμενο με 116 εκτροφές. :eek:
    Από τα λίγα μαθηματικά που ξέρω, υπολογίζω οτι πήρες 9 διπλά σήματα.:music:

5. georgios_2_

georgios_2_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα και καλό σαββατοκύριακο! Άμα βάλω αύριο εκτροφές για ψάρια και ερπετά, τα σήματα που θα πάρω θα αποθηκευτούν για το δεύτερο και τρίτο μέρος του δρωμένου ή θα χαθούν; Και επίσης γενικά άμα βάλω εκτροφές στο δρώμενο, τα περίσσεια σήματα θα αποθηκευτούν για τα επόμενα όμοια δρώμενα ή θα χαθούν;

6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

θα βάλεις μόνο ερπετα στις 14 φεβρουαρίου που η κάθε εκτροφή θα γίνετε με 1 σ τροφη... φυσικα τις εκτροφες θα τις βαλεις μολις ξεκινησει το δρωμενο <<χαρωπες εκπτώσεις>> .. δεν θα μαζεψεις τίποτα απολύτως και θα τις μαζέψεις την άλλη παρασκευη που θα ξεκινησει το δεύτερο μερος του δρώμενου που θα εχει σήματα ερπετών και φυσικά όποτε ξεκινήσουν και τα γεννητούρια, ...αν βαλεις αυριο ή μεθαυριο ή παραμεθαυριο ή όποτε μεσα στην εβδομαδα εκτροφή ερπετών ή ψαριών και τις μαζέψεις πρωτου ξεκινησει το κάθε δρώμενο δηλ ερπετα την επομενη παρασκευη και ψάρια στις 25-02-2022 στις 11:00 δεν θα πάρεις απολύτως τίποτα απο σήματα.. τα σήματα δεν αποθηκεύονται δεν μεταφέρονται εκτός αν υπάρξει στο μέλλον τέτοια σημείωση στις συχνές ερωτήσεις,δηλαδή στις οδηγίες για το κάθε δρώμενο

Τελευταία επεξεργασία: 12/2/22
    Αρέσει σε nickoikono11, dafni_mat, αμφιθεα και 5 σε άλλους.
  7. toula25

toula25 Τακτικός στο φόρουμ

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους!!
    Τέλος και για μένα η 1η αποστολή εκτροφών...[​IMG] Καλή συνέχεια σε όλους!!:)

Αρέσει σε nickoikono11, sofiapao76, assamar και 7 σε άλλους.
  8. Lina123

Lina123 Εξαιρετικό ταλέντο

Καλησπέρα!!!!
    Τέλος της 1ης Αποστολής.....
    Καλό και όμορφο βράδυ σε όλους:inlove:

Αρέσει σε nickoikono11, sofiapao76, Megas_kokoriko και 6 σε άλλους.
  9. xaidi

xaidi Ανερχόμενος

Καλησπέρα κι από μένα!!Να μην ξεχάσουμε λοιπόν αυριο μετά τις 11 να βάλουμε 125 εκτροφές ερπετών και 125 εκτροφές ψαριών με μια μονο σούπερ τροφή για να είμαστε έτοιμοι να μαζέψουμε τα επόμενα 2 Σαββατοκύριακα!! το δικό μου πρόβλημα είναι που θα βρώ τόσα ερπετά!!!! στη λαική δεν πλησιάζονται
    Καλή συνέχεια σε όλους!!

Αρέσει στους nickoikono11 και georgios_2_.
  10. -Snorkel-

καλησπέρα
    125+125 = 250 εκτροφές.
    έχεις κάποιο μυστικό και μπορείς να βάλεις 250 εκτροφές?
    Γιατί το δικό μου εκτροφείο χωράει μόνο 132 εκτροφές. :music:

Αρέσει στον/ην xaidi.
  11. xaidi

xaidi Ανερχόμενος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχααχαχαχαχαχ!!!!! δικιο εχεις!!! το ξέχασα!!! καλά που μου το θύμισες γιατί θα αγόραζα ερπετά απο την λαική ενώ τώρα θα βάλω μόνο ψάρια και τα ερπετά θα τα μαζέψω σε μια βδομάδα!!! θένκιου ντιαρ!!!

12. georgios_2_

georgios_2_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Από ότι κατάλαβα άμα βάλεις ψάρια και τα μαζέψεις δεν θα πάρεις σήμα ψαριού γιατί δεν θα υπάρχει το δρώμενο τη Δευτέρα (αν αυτό εννοούσες)! Εγώ προσωπικά θα βάλω 116 ερπετά(γιατί θα πάρω και διπλά σήματα) τα οποία θα μαζέψω το σκ (όπως είπες και εσύ) και τα υπόλοιπα θα τα βάλω σε ψάρια, τα οποία θα τα μαζέψω στο τρίτο μέρος.

Αρέσει στους soyla74, Lina123, xaidi και σε ακόμα ένα άτομο.
  13. xaidi

xaidi Ανερχόμενος

Όχι δεν θα τα μαζεψω τα ψαρια τωρα θα τα μαζέψω κι εγω στο τριτο μερος! απλα δεν εχω τοσα ερπετα για να τα βαλω απο τωρα! αυριο θα βαλω περιπου 100 εκτροφες ψαριων και 32 ερπετα για να εχω 32 κενές θεσεις για τις εκτροφες των ερπετων το επόμενο ΣΚ, και ελπιζω μεχρι τοτε να μαζέψω αλλα 300 ερπετά που μου λείπουν!

Αρέσει στον/ην georgios_2_.
  14. fisherman65

Αν ξόδεψα 116 τροφές, ναι μου ήρθαν. Κοίταζα όμως κάθε φορά που μάζευα, γιατί ήθελα να μετρήσω και δεν είδα δύο σήματα. Μακάρι να έρχονται και ας μη φαίνονται. Οπως δεν φαίνονται και στην παιδική χαρά κατοικιδίων τα % μπόνους Π.Ε.

15. -Snorkel-

Προφανώς δεν θα είδες καλά γιατί και ερχόντουσαν και φαινόντουσαν. Εκτός και αν περίμενες να δεις 2 σήματα , το ένα πλάι στο άλλο και δεν είδες το νούμερο 2 δίπλα από το σήμα;
    upload_2022-2-14_16-21-7.png

Αν και εκτός θέματος, θα σου απαντήσω οτι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και δεν εμφανίζονται οι αναδυόμενες εικόνες. Τα Bonus φαίνονται κανονικότατα στην λίστα με τα Logs
    upload_2022-2-14_16-25-8.png

16. fisherman65

ναι, περιμενα 2 σηματα οπως γινοταν μεχρι τωρα. ευχαριστω για την απαντηση παντως.

17. -Snorkel-

Πάντα έτσι λειτουργούσε. Όταν υπάρχουν δύο ίδια αντικείμενα αναγράφεται ο αριθμός 2 ;)

Αρέσει στον/ην Nantia123.
  18. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα! Συνήθως στα δρώμενα εκτροφών που παίρναμε σήματα, επειδή γινόταν συγχρόνως οι εκτροφές όλων των κατηγοριών, έρχονται επιπλέον σήματα άλλης κατηγορίας, γι αυτό και ο φίλος θυμάται δύο σήματα (διαφορετικά). Αν είναι ίδια τότε φυσικά αναγράφεται το Χ2 σε ένα σήμα!

Αρέσει στον/ην fisherman65.
  19. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημέρααα σε όλουςς:inlove::inlove:!!!Σήμερα να μην ξεχάσουμε την δεύτερη αποστολή που θα είναι διαθέσιμη απο:

Έναρξη: 18-02-2022 στις 11:00
    Λήξη: 20-02-2022 στις 23:00

Οχι και τίποτε αλλο βαρέθηκαν να περιμένουν τα ζώα μέσα στο εκτροφείο,απο τις χαρωπές εκπτώσεις που τα΄χω,και φοβάμαι μην παρουν των ομματιων τους και φύγουν και απομείνω με άδειο εκτροφείοxDxD[​IMG] :D:D

20. 33zouzounitsa

33zouzounitsa Ανερχόμενος συντάκτης

Να περιμένουμε άραγε και καμιά ανακοίνωση για γεννητούρια εντός Σ/Κ; Πάντα μας βοηθάνε στις εκτροφές ... καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει στους Lina123 και georgios_2_.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.