Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Χορεύοντας στον 'Ανεμο 1-4 "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 4/7/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπερα στη φαρμοπαρεα..:inlove:
    Περισσοτερα φυτα δρωμενου αυτη την φορα ..Αν εχουμε ανοικτες και αδειες και τις 3 εκτασεις του νησιου, ειναι εφικτο να βγουν..
    Με 400 χωραφακια με τσατνι και νερο παιρνουμε 1.600 φυτα σε καθε θερισμα ..Αν εχουμε και πιο πολλα ακομη καλυτερα..
    Αν μπορεσουμε να κανουμε 4 μαζεματα μεσα στη μερα ,θα εχουμε μαζεψει περιπου 6.400 φυτα ..
    Μονο τις πρωτες ωρες θα καθυστερησουμε με τα 10 πρωτα φυτα που παιρνουμε, μεχρι να γινουν ενας ικανος αριθμος, ωστε να
    φυτεψουμε ολοκληρα χωραφια..
    Ελπιζω στα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα για ολους μας..:)

Αρέσει σε Coinhunter01, Dr.Kelly, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 3 σε άλλους.
  2. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Μια διορθωση μονο, με 400 χωραφακια εχουμε οφελος (400Χ3)=1200 φυτα, μη ξεχναμε και το 1 σπορο για ξαναφυτεμα.
    ...ειναι πολλα τα φυτα Αρη... ;) σπαστικοοοοοο

Αρέσει σε vagelis1968, Dr.Kelly, nickoikono11 και 3 σε άλλους.
  3. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Για την 3η αποστολή λοιπόν χρειαζόμαστε μόνο αναδυόμενα από τις εκτροφές. 91 εκτροφές, δηλαδή 182 σούπερ τροφές.
    Ο καθένας αποφασίζει αν αξίζει να ξοδέψει τις τροφές γι αυτήν την αποστολή. Βέβαια θα έχουμε και έκρηξη γεννήσεων οπότε εγώ προσωπικά θα την ολοκληρώσω μέσα στο Σαββατοκύριακο (που θα έχω γυρίσει και από τις διακοπές :p).

Καλή συνέχεια να έχετε!! :music:

Αρέσει σε Erukat, nickoikono11, sofiapao76 και 11 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

πάμε να παίξουμε..λίγο πολύ 182 σουπερ τροφή οι περισσότεροι έχουμε..καλούτσικα δωράκια..και πολυπόθητα δολώματα... καλή επιτυχία

Αρέσει σε αμφιθεα, kostas.k1970, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τι ευκολα που ειναι τα δρωμενα εκτροφης, αρκει να εχεις σουπερ τροφες! Τελειωνουν "πατ-κιουτ" χρησιμοποιώντας αρωματα και "ροζ ζελε", και απο τη στιγμη ιδιως που δεν σου ζηταει να χρησιμοποιησεις ιδιαιτερα ζωα!! Ειλικρινα το χαιρομαι! Μεσα σε μιση ωριτσα και λιγοτερο το εχω τελειωσει!!!!! (Παντα με γεννητουρια)!!!!! Καλη προσπαθεια σε οσους το επιχειρουν!!!

Τελευταία επεξεργασία: 20/7/19
    Αρέσει σε αμφιθεα, kostas.k1970, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 7 σε άλλους.
  6. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ανετα βγαινει η 3η αποστολή .Ειχα βαλει από νωρις εκτροφες και ειναι ηδη ετοιμα όλα για παραδοση.. :D
    Με λιγες σ.τροφες μονο και τελειώσαμε..Τα γεννητούρια βοηθησαν αρκετα..Πολύ ευχαριστο δρωμενο.. Οαση, μεσα στην υπολοιπη σκοτουρα των ημερων που διανυουμε..:eek:
    Φιλικα Βικυ.:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 20/7/19
    Αρέσει σε αμφιθεα, kostas.k1970, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 7 σε άλλους.
  7. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Τέλος και η τελευταία αποστολή! :D
    Το ευχαριστήθηκα αυτό το δρώμενο, ήταν εύκολο και έδινε καλές ανταμοιβές, μας έμεινε κι ένα καλό διακοσμητικό να τις θυμόμαστε :p
    Θεωρώ ότι ήταν καλύτερο που ερχόταν τα Σαββατοκύριακα και που ήταν ταυτόχρονα με άλλα δρώμενα ώστε να κάνουμε πλήρη χρήση των βοηθών και του τσάτνι.
    Περιμένω κι άλλα ανάλογα δρώμενα, αλλά όχι πιο δύσκολα, λόγω περιορισμένου χρόνου που μπορεί να αγχώνει μερικούς.

Καλή συνέχεια σε όλους!! :music:

Αρέσει σε Erukat, αμφιθεα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 4 σε άλλους.
  8. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

παει και αυτο

Αρέσει στους αμφιθεα και -sia1971-.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τελος και για μένα.. άφησα την τελευταια αναβάθμιση του πιλότου που δεν μου έδινε και τίποτα σημαντικο επιπλέον.. και έπαιξα μονο για το δολωματα.. δρώμενο ανευ λόγου και σημασίας πέρα απο την απόκτηση δολώματων

Αρέσει σε αμφιθεα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Dr.Kelly και 4 σε άλλους.
  10. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Από τις αποστολές "Χορεύοντας στον άνεμο" πρόλαβα μόνο την πρώτη και την τρίτη αποστολή.:sleepy: Μου θύμισε τις αποστολές "Το στεφάνι της Ζωζώς". Το νέο Καλοκαιρινό αντικείμενο με τους χαρταετούς πολύ όμορφο. Καλή συνέχεια, συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν και καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού!!;)

11. haochi

haochi Νέος ειδικός

Επειδή ξεχάστηκα την Παρασκευή και το άρχισα το Σάββατο δεν έκανα την δεύτερη και τρίτη αποστολή του πρώτου βήματος. Πήρα όμως την αναβάθμιση και τα δολώματα. Πολύ ωραίο δρώμενο σε συνδιασμό με τα άλλα, το άγχος μου ήταν για μια σειρά διακοσμητικών που δεν είχα ενώ είχα τα σύννεφα στην φασολιά. Τα κέρδιασα λοιπόν και επίσης αφού έπαιξα ότι δολώματα μου ερχόντουσαν αγόρασα και έξτρα διακοσμητικά! Τα τυχαία δολώματα δεν ήταν του γούστου μου αλλά τελικά τα κατάφερα!

Αρέσει στους αμφιθεα, -sia1971- και ΔΗΜΗΤΡΗΣ22.
  12. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.