Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Χαρωπή πειρατική έξοδος

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 2/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Τελος και για μενα το δρωμενο με βοηθο και εγω απο την αρχη το ξυπνητηρι μου!!Κερδισα μια ωραια φασολια και φιορινια.Καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε Gulit1, FARMER.GP, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Στοχος φασολια επετευχθει. Μεχρι το μεσημερακι θα εχω παρει και τα φιορινια. Για παραπανω δεν παω γιατι εχασα πολλες ωρες το σ/κ. Καλη τυχη σε οσους προσπαθουν ακομη.

Αρέσει σε Gulit1, μαμαβικη, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  3. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος απο το πρωι για το ιβεντ καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, -sia1971- και 4 σε άλλους.
  4. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

δυστυχώς κ εγώ σήμερα δε θα προλάβω να πάρω κ αυτή τη φασολιά (ούτε την προηγούμενη)
    θα είναι η τέταρτη που δεν θα έχω κ μάλιστα επειδή είναι συνεχωμενη χασουρα αρχίζω κ σκέφτομαι ότι η εγώ κάτι κάνω λάθος η ότι ήρθε η ώρα να την αφήσω μιας κ έχω αρχίσει να χάνω το ενδιαφέρον μου γιατί τα παραγματα όσο πάνε κ δυσκολεύουν κ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ......μήπως να ζητήσω συνεργάτη νυχτερινό :p????? μόνο σοβαρές προτάσειςxD

Αρέσει σε traxhla, -sia1971-, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 2 σε άλλους.
  5. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους, τελευταία στιγμή κατάφερα να πάρω την φασολιά και τα φιορίνια. Πολύ ευχάριστο όταν τα δρώμενα γίνονται στον ειδικό χώρο, και μπορούμε να φυτεύουμε έστω για λίγο στην φάρμα μας ελεύθερα. xD

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, traxhla και 7 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος και εγω με το δρωμενο στο νημα

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, traxhla και 3 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τις "διακοπές των ζώων" τις πήγα σχεδόν ως τη μέση! Συγκεκριμένα μέχρι τα 64 βήματα. Δεν κατάφερα να το ολοκληρώσω, γιατί θα έπρεπε να είμαι όλη μέρα και όλη νύχτα στον υπολογιστή.-.-:sleepy: Υπάρχουν και άλλα όμορφα πράγματα να κάνει κάποιος-α από το είναι συνέχεια στον υπολογιστή. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 9/4/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, traxhla και 3 σε άλλους.
  8. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Το τελείωσα ολόκληρο, μόλις πριν απο ενα λεπτό με το τελευταίο μάζεμα φυτών, χωρίς ούτε ενα ευρώ ή φιορίνι
    όμως νιώθω εξουθενωμένη, απο τον ηχο του ξυπνητηριού για να προλάβω:cry:
    Καλό να μπαίνουν δρώμενα στον ειδικό χώρο που θα παιζουν ολοι με τις ιδιες συνθηκες, χωρις σ.λιπασματα, ζωζώκες, τσάτνυ κλπ βοηθήματα, αλλά τουλάχιστον τα φυτά να ειναι 8ωρα (με αναλογη ζητουμενη ποσοτητα εννοειται), τουλάχιστον με το νεράκι και το απλο λιπασμα να μπορουμε ολοι να ασχολούμαστε φυσιολογικά σε ομαλά ωράρια!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, FARMER.GP και 5 σε άλλους.
  9. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε!
    Ολοκλήρωσα κι εγώ το δρώμενο, χωρίς ευρώ, χωρίς κάποια ειδική στρατηγική. Απλά φύτευα κι έδινα πράγματα. Ήταν ξεκάθαρα δρώμενο με ξυπνητήρι, όποιος είχε τη δυνατότητα να μαζεύει κάθε 3:36 ή 5 ώρες το τελείωσε.
    (Συγχωρέστε τη φτώχεια μου xD)

(Ναι, είχα κάνει την ανάρτηση σε λάθος συζήτηση, συγγνώμη για την αναστάτωση.)

Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν τον στόχο τους!
    Καλή συνέχεια :music: !!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 8 σε άλλους.
  10. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Γεια σας παιδια.. Την φασολια την πηρα..Μετα απο πολυ κοπο, ξενυχτια και αγχος..
    Εφτασα και μεχρι την 5η εργασια στην αποστολη του νησιου..
    Μαζεψα αρκετες χρυσες μπανανες..
    Την αριστερη στηλη την πηγα μεχρι την μεση και μου ελειπαν 4 εργασιες για να παρω το κουπονι μπονους..Ειχα σοβαρη ελλειψη στις σανιδες..Καρυδες ειχα μεγαλο αποθεμα και δεν αντιμετωπισα προβλημα..
    Καλη συνεχεια με τα καινουρια δρωμενα..

Αρέσει σε kolokythopitas, Dr.Kelly, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  11. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.