Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Χαρούμενα μπαλώματα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/8/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ολοκληρωσα το δρωμενο με επιτυχια..Πολλα δωρακια και καλη φασολια..
    Τελος καλο ,λοιπον, όλα καλα..:DΚαι συνεχιζω να μαζευω αστερονομισματα..
    Μακαρι να ερχονται συχνοτερα τετοια δρωμενα..Πολύ το χαρηκα..
    Καλη επιτυχια σε οσους συνεχιζουν ακομη..
    Φιλικα Βικυ..:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 27/8/19
    Αρέσει σε nota.dim1802, sofiapao76, αμφιθεα και 6 σε άλλους.
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτοπαρεα. Τελειωσα κι εγω το δρωμενο, πηρα παρα πολλα δωρα μιας και μαζεψα +500 αστερονομισματα και απλα συνεχιζω χαλαρα. Καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε nota.dim1802, FARMER.GP, takis.00 και 8 σε άλλους.
  3. nantiak12

nantiak12 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα. Σε εσάς που έχετε βγάλει το δρώμενο να ρωτήσω κάτι? Έχω μαζέψει 110 αστερονομίσματα και θέλω να πάρω τα δέντρα όμως δεν έχω τα "βασικά" τους και ούτε μου τα βγάζει ότι μπορούν να αγοραστούν στο shop. Είναι μόνο upgrade έτσι? Να στοχεύσω σε κάτι άλλο?

4. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα.Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τα δέντρα.Και τα απλά θα τα βρεις στο πάρε δώσε.Όταν έρθει αυτό το δρώμενο θύμισε μου να σου στείλω εγώ τα δύο από αυτά.

5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα,
    μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, αλλα για σιγουρια να ρωτησεις τις συντονιστριες, επισης αν εχεις τις αναβαθμισεις μπορει να βρεις τα απλα στο επωμενο παρε-δωσε, αλλα αν δεν θελεις να περιμενεις, χρησιμα ειναι και ολα τα υπολοιπα του καταστηματος.

Αλλα 5 πλακιδια και τελειωνω το δρωμενο και βεβαια θα συνεχισω ως αυριο, εχω ηδη μαζεψει 496 αστερονομισματα και ευτυχως θα παρω ολα οσα χρειαζομαι:D
    Με τοσο χαλαρο και τοσο ευχαριστο δρωμενο ειχα καιρο να ασχοληθω, να κατι τετοια δρωμενα μου αλλαζουν γνωμη και δινω παραταση στην παραμονη μου στο αγαπημενο farmerama:inlove:
    Ευχομαι να μπαινουν συχνοτερα παρομοια δρωμενα, να μας δινουν και λιγη αισιοδοξια οτι δεν ειμαστε εντελως αχρηστοι;)
    Καλα τελειωματα σε ολους που προσπαθουν ακομη!!!

Αρέσει σε nota.dim1802, xara2011, STAVRILOS και 9 σε άλλους.
  6. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Τα ραψίματα με τη Χεναμπέλα Βελονιά" τα έφτασα στα 372 ολοκληρωμένα παιχνίδια!:) Δεν κατάφερα να το ολοκληρώσω λόγω των ελάχιστων αναδυόμενων.-.- Το μίνι παιχνίδι πάντως με τα υφάσματα μέτριο. Τέλος πάντων καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Dr.Kelly, -sia1971- και 3 σε άλλους.
  7. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τέλος,νισάφι,φτάνει πια,
    ''τελειώσανε'' τα δώρα,
    να είχε κι άλλα,πιο πολλά,
    να έπαιζα ακόμα.

[​IMG] 1026.

Αρέσει σε sissy1988, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Gulit1 και 12 σε άλλους.
  8. xara2011

xara2011 Έμπειρος

[​IMG] ενα πολυ ωραιο δρωμενο !!!!Τα πηρα ολα και το ευχαριστηθηκαxD παντα τετοια μας ευχομαι !!!

Αρέσει σε jiorgos, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, amorphis και 13 σε άλλους.
  9. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Κι εγω τα πηγα αρκετα καλα-αλλα οχι και 1062!! :music:,
    εφθασα τα 602 παιχνιδια φυτευοντας ομως μονο στη βασικη και στο λιβαδι μου-το δασος δεν το ξηλωνω εχω σταβλους και ολα μου τα δεντρακια-δεν ειχα κανενα προβλημα με τα αναδυωμενα, σε καθε θερισμο εφτιαχνα 24 πλακιδια.
    Καποιοι που δυσκολευονται γενικοτερα με τα αναδυωμενα μηπως να κοιταζαν και τα κυπελα στο θρυλο; Ισως δυσκολευτουν και στο επωμενο δρωμενο που χρειαζονται μονο αναδυωμενα.

Αρέσει σε jiorgos, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, μαμαβικη και 6 σε άλλους.
  10. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους! Το ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα αυτό το δρώμενο. Έπαιξα γύρω στα 850 πλακίδια και προσπάθησα να κερδίσω όσα πιο πολλά αστερονομίσματα γίνεται. Αγόρασα πολλά πράγματα από το κατάστημα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
    Μακάρι να ξαναδούμε κάτι ανάλογο στο μέλλον!!

Καλό απόγευμα σε όλους! :music:

Αρέσει σε jiorgos, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, μαμαβικη και 6 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Tελειωσαμε και με τα πολυχρωμα υφασματα..Ολοκληρωθηκε χαλαρα και χωρις αγχος..
    Ξεπερασα κατά πολύ τα 550 παιχνίδια ,φτανοντας σε ένα ικανοποιητικο αριθμο δωρων.. Ξεκουραστο και πολύ διασκεδαστικο το δρωμενο, απ αυτά που μας αρεσουν πολύ..
    Αδειασα σχεδόν ολο το κατάστημα με τα αστερονομισματα , γεγονος που με χαροποιησε ..
    Και όλα αυτά χωρις καμμια βοηθεια από το ροδανι..

Φιλικα Βικυ..:inlove:

Αρέσει σε jiorgos, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  12. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ωραιο δρωμενο με ωραια δωρακια!!!!!!!!!!!!!!

13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.