Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Χαρούμενα Μπαλώματα ΙΙ "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 27/11/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή. Το έκανα. Έβαλα και τούρμπο λίπασμα δέντρων. Σε 7.30 ώρες περίπου θα δούμε.

2. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Γιατί ταλαιπωρείστε βρε παιδιά και κάνετε πειράματα,δεν το καταλαβαίνω.Στο *15 το lagoudaki ( που κάτι ξέρει ) έγραψε για δέντρα και για περίσσευμα αναδυόμενων.
    Εγώ προσωπικά έχω παίξει μέχρι τώρα 236 φορές,και τώρα έχω 215 αναδυόμενα που περισσεύουν και 28 φυτά. Με αυτήν την τακτική,δέντρα και όχι χωράφια. Άλλη δεν έχει.Όποιος θέλει να το τελειώσει ας βάλει δέντρα.

Αρέσει σε nota.dim1802, aggellll, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 5 σε άλλους.
  3. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Πάλι με τα μπαλώματα,
    πρέπει ν'ασχοληθούμε,
    να ράψουμε στα ρούχα μας,
    κουμπιά να κουμπωθούμε.

Όμως ετούτη τη φορά,
    σε κάτι διαφέρει,
    θα αλλάζουμε το ύφασμα,
    άμα δεν μας συμφέρει.

Διπλό κουμπί θα δώσουμε,
    ν'αλλάξει το πλακάκι,
    να έρθει,άλλο καλύτερο,
    αυτό είναι το κολπάκι.

κι έτσι λοιπόν,τα έφτασα,
    τα εκατόν ογδόντα(180),
    και πήρα δώρο φασολιά,
    με πλούσια προσόντα.

Μα δεν θα σταματήσω εδώ,
    εγώ,θα συνεχίσω,
    δώρα έχει το κατάστημα,
    που θέλω ν'αποκτήσω.

[​IMG] .

ΥΓ

Και για όσους δυσκολεύονται,
    σας λέω,βάλτε δένδρα,
    να βγουν αναδυόμενα,
    χωρίς άλλη κοβέντα.

Αρέσει σε sissy1988, SISTRULLI, nota.dim1802 και 16 σε άλλους.
  4. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλησπερα εγω εβαλα 200 XXL δεντρα και πηρα 80 αναδυομενα τα πηγα πολυ καλα μονο ετσι θα παρουμε την φασολια

Αρέσει σε nota.dim1802, skias10, aggellll και 5 σε άλλους.
  5. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλημέρα
    εγω έχω πρόβλημα με τα αναδυόμενα κ δε βλέπω να βγαίνει ...θέλω αλλά 60 να φτιάξω ..........

Αρέσει σε skias10, aggellll, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 4 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

μεγάλο πρόβλημα με τα αναδυόμενα... για να το ολοκληρώσουμε πρέπει να αυξηθεί η ροή... τσάμπα θα πάει ο κόπος μας.. νομίζω ότι στην αρχή ηταν καλύτερη η ροή..

Αρέσει σε skias10, mini88_, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 5 σε άλλους.
  7. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Τέλος και για μένα έβαλα δέντρα και έτσι κατάφερα να το ολοκληρώσω με το γαρύφαλλο δεν νομίζω να κατάφερνα τίποτα
    Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν μέχρι αύριο

Αρέσει σε nota.dim1802, -lousi-leon2001, skias10 και 9 σε άλλους.
  8. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Τέλος και για μένα. Όντως οριακά, αλλά τέλος όλα καλά. Συνεχίζω όσο πάει.

Αρέσει σε nota.dim1802, skias10, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  9. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! Αισίως τελείωσα το δρώμενο ολοκληρώνοντας 217 παιχνίδια/πλακίδια +όσα βγουν αύριο το πρωί από το θέρισμα του λιβαδιού.
    Μέτριο το κατάστημα, αγόρασα λιπασματάκια και τροφούλες και αύριο θα αγοράσω κάποιους βοηθούς, όχι όμως τα κουπόνια γιατί πραγματικά η τιμή τους είναι εξωφρενική (10 χρόνια απ'τη ζωή μου έχασα xD).
    Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένη γιατί δεν υπερπροσπάθησα και πάλι έφτιαξα παραπάνω πλακίδια από τη φασολιά. 8)
    Καλό βράδυ σε όλους!! :music:

Αρέσει σε -sia1971-, skias10, aggellll και 4 σε άλλους.
  10. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Τελος και για μενα το δρωμενο! Τελικα με τα αστερονομισματα αγορασα ξανα τα εικονιδια που μπαινουν στη φασολια γιατι δινουν πολλους ποντους! Τα κουπονια των βοηθων ηταν απλησιαστα!!!!!

Αρέσει σε -sia1971-, nota.dim1802, skias10 και 6 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Kαλημερα σε ολους..:D
    Ολοκληρωθηκε και για μενα το δρωμενο..Αγορασα κι εγω τα 3 από τα 4 διακοσμητικα, για τον ιδιο λογο που αναφερει παραπανω ο φιλος
    nickoikono11 ..Δινουν αρκετους ΠΕ..Τολμησα και πηρα το 1 κουπονι βοηθων, με τα 80 αστερονομισματα, μιας και ειχα μαζεψει αρκετα
    και τα υπολοιπα τα ξοδεψα σε μικροδωρακια..
    Πολύ χαλαρο δρωμενο, ξεκουραστο και με συμπαθητικη φασολιτσα..:)
    Εμενα τα αναδυομενα ερχοντουσαν με πολλη καλη ροη ,και ετσι δεν δυσκολευτηκα καθολου και μου περισσεψαν αλλα 281..
    Καλη συνεχεια σε οσους φιλους το προσπαθουν ακομη..
    Φιλικα Βικυ.. :inlove:

Αρέσει σε nota.dim1802, aggellll, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα σας. Τελος το δρωμενο, με καλες αγορες οσον αφορα κουπονια και βοηθους που ειναι ανεκτιμητα. Καλη συνεχεια σε ολους-ες.

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

τέλειωσα με κομμένη την ανάσα χαχαχ... πήρα την φασολιά βέβαια.. 2 24ωρους βοηθούς και 2 κουπόνια 24ωρα... αρκετά καλά ήταν... καλά τελειώματα σε όλους...

Αρέσει σε -sia1971-, Dr.Kelly, gtrullis και 2 σε άλλους.
  14. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς απο πολύ κακούς υπολογισμούς, χρειάστηκε να ξοδέψω λίγο σούπερ λίπασμα. Το δρώμενο καλό, αλλά τα κουπόνια ήταν αυτό που λένε "φάτε μάτια ψάρια ". Το μόνο που κατάφερα να πάρω ήταν ένα 48ωρο κουπόνι και το 24ωρο βοηθών συγκομιδής. Η φασολιά πάντως ήταν καλή.

Αρέσει σε aggellll, -sia1971-, Dr.Kelly και 5 σε άλλους.
  15. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα κι απο μενα σε ολους!!!
    Εγω οχι μονο με κομενη την ανασα , στην κυριολεξια στο τελευταιο δευτερολεπτο, το καταφερα να το τελειωσω, μιας και εχασα τις 2 πρωτες μερες. Θα ειχα κανει περισσοτερα παιχνιδια-πλακιδια, και θα ειχα αγορασει περισσοτερα πραγματακια. Στο τελος για να προλαβω ουτε θυμαμαι τι αγορασα, ενα 48ωρο κουπονι και καποιες θεριστικες σιγουρα ομως.
    Αν ειχα ολες τις ημερες θα εβαζα και λιγους σταβλους στη βασικη μου για να εχω και λιγα κουμπια να μπορω να αλλαζω τα μπαλωματα που δεν ηθελα κι ετσι θα ειχα μαζεψει περισσοτερα αστερονομισματα. Η φασολια μου φανηκε κι εμενα αρκετα καλη!
    Ομως με κουρασε το ολιγοωρο φυτο, καθε 3 ωρες να τρεχω να το μαζεψω, σκετη τρελλα :cry:, ευχομαι μεσα στο γιορτινο αυτο μηνα να μην ξαναεχουμε τετοιο φυτο δρωμενου. Πολυωρα παιδια, για να εχουμε ενδιαμεσα ωρες και για ολα οσα θελουμε να προλαβουμε ή να γιορτασουμε αλλιως δεν νομιζω να συμμετεχω ως τον καινουργιο χρονο:p;)
    Ομορφες γιορτινες μερες σε ολη την φαρμοπαρεα!!:inlove::music:

Αρέσει σε pap100, aggellll, -sia1971- και 6 σε άλλους.
  16. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.