Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Χίλιες και μια νύχτες

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 31/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

καθομαι και σκεφτομαι οτι οι παικτες που θα αρχισουν να παιζουν ισως σε ενα μηνα ή εναν χρονο δεν θα χρειαζονται αναβαθμισεις στα εργοστασια τους;θα χρειαζονται οποτε θα μπαινουν λογικα κατα περιοδους στα δρωμενα. Αρα γιατι να σκασω και να μην απολαυσω ενα καλοκαιρινο δρωμενο;.Κλειδωσα την φασολια, εχει ενα υπεροχο αερακι και παω για βολτιτσα!!:music:και τα λυχναρια οποτε ερθουν.

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, Megas_kokoriko και 15 σε άλλους.
  2. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

αυτα τα λυχναρια αφαντα!!!τι δεντρα τι σταβλους τι χωραφια τιποτα!
    απορω γιατι μπηκε η δευτερη μπαρα αφου δεν επηρεαζει και δεν ωφελει σε τιποτα συμφωνα με τα λεγομενα!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, RARANIARO, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  3. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Καλησπέρα σε όλους....εγώ την πρώτη αναβάθμιση την πήρα, βρίσκομαι στο 29 στη δεύτερη μπάρα,,,βάζω μόνο φυτά. Λυχνάρια παίρνω δώρα από τους γείτονες και όσα μου δίνουν τα μαγικά χάλια, στάβλους δεν έχω, ούτε δέντρα.....μόνο με τα δώρα που θα πάρω σε 2 μέρες από τους γείτονες θα πάρω και την δεύτερη αναβάθμιση.....Καλή μας συνέχεια!!!!!!!!:D:music:

Αρέσει σε panos-p, empotonaki, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  4. megami

megami Προχωρημένος

Θεωρω οτι η δευτερη μπαρα θα βγει πολυ δυσκολα

Αρέσει στους Megas_kokoriko, βιβη.2003 και xristos-ale3andros.
  5. Iliodora.

Iliodora. Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Η δεύτερη μπάρα δεν βγαίνει ούτε με ξυπνητήρια...Απλά δεν βγαίνει αν δεν αγοραστούν λυχνάρια

Αρέσει σε Megas_kokoriko, graganta, megami και 2 σε άλλους.
  6. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Δε βγιέν. Τζίν γιόκ.

Αρέσει σε Gulit1, maria071966, GaTe987 και 8 σε άλλους.
  7. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Η δεύτερη αναβάθμιση πάρθηκε οπότε μάλλον τέλος το δρώμενο για εμένα ... να πάει και να μην ξανάρθει γιατί αν είναι κάθε αναβάθμιση του εργοστασίου (και δεν είναι και λίγες) να μας ζορίζει τόσο καλύτερα να μην ξανασχοληθώ πραγματικά. Το μεγαλύτερο μέρος σίγουρα το πήγα με φυτά δρώμενου αλλά επειδή σε μια δόση τον Βριδαντίν τον είδα ιδιαίτερα τσιγκούνη χρησιμοποίησα και δέντρα και στάβλους (κυρίως βράδια που μπορούσα να κερδίσω αρκετή μείωση αρχικού χρόνου και θα μπορούσα να μαζέψω και με αρκετή ποσοστιαία αύξηση πιθανοτήτων αναδυόμενων το πρωί από γραμμές φασολιάς - χιούιδες).
    Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο Βριδαντίν ήταν απίστευτα τσιγκούνης σε λυχνάρια όταν είχα αρκετές δεκάδες στην αποθήκη μου ... ενώ ήταν αρκετά γενναιόδωρος μόνο όταν τα χρησιμοποιούσα με τη μία και χρησιμοποιούσα τον Βριδαντίν που αναδυόταν ενώ προηγουμένως είχα ανοιχτή τη βοήθεια του Αρκουδοντζίνι (σαν να του δείχνω τι θέλω) ... ίσως να ήταν καθαρά ψυχολογικό ή τυχαίο γεγονός φυσικά, ίσως οι πιθανότητες να βελτιώθηκαν γενικώς και μακάρι.
    Ευχαριστώ πολύ όλους τους γείτονες για τα 31 πολύτιμα μαγικά λυχνάρια που μου έστειλαν, καλή συνέχεια σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία: 5/8/18
    Αρέσει σε Gulit1, skias10, soyla74 και 8 σε άλλους.
  8. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα σε ολους.συμφωνω οτι η δευτερη μπαρα δεν προκειται να βγει με τιποτα.πολυτιμη η βοηθεια των γειτονων και τους ευχαριστω.εγω προσωπικα λυχναρια παιρνω μονο απο σταυλους.για καποιο λογο τα δεντρα μου δεν μου εχουν δωσει κανενα μεχρι στιγμης.απογοητευση και τσαμπα προσπαθεια.

9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους-ις εορτάζοντες-ουσες!! "Οι ΄περιπέτειες στην έρημο με τους Βιδραντίν και Αρκουδοτζίνι" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:) Γνώρισα τους φίλους τους (χάμστερ παράξενο κτήριο, καμήλα στην έρημο και πρόβατο με καμήλα σε αμμοθύελα) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς. Μόνο στο μάζεμα των μαγικών λυχναριών (ή φαναριών) δυσκολεύτηκα. Αν σε όλα τα δρώμενα η απόκτηση των αναβαθμίσεων του εργοστασίου συνεχίσει να είναι το ίδιο ή χειρότερα δύσκολη, τότε ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.-.- Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε Gulit1, takis.00, kadim65 και 5 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα μωλις πηρα την πρωτη αναβαθμιση του εργοστασιου. ουτε με σταυλους βγηκαν λυχναρια ουτε με φυτα. το χειροτερο δρωμενο στα 4 χρονια που παιζω.

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, .sofaki. και 8 σε άλλους.
  11. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    αν και δεν βλέπω να καταφέρνω να κερδίσω καμία αναβάθμιση εργοστασίου, κι αυτό επειδή έκανα το λάθος να επιλέξω τελικά να φυτεύω τα 3ωρα φυτά παρά τα 9ωρα, δεν παύει να ήταν ένα απαιτητικό μεν αλλά με καλά δωράκια δρώμενο το οποίο κακά τα ψέματα ήταν διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Τελικά η αναβάθμιση των επιπέδων με πολύ υψηλές απαιτήσεις σε ΠΕ και η εισαγωγή του εργοστασίου ίσως να αλλάξουν τελείως την ροή των δρώμενων σε απαιτήσεις και δώρα...

Βλέπουμε δηλαδή μετά την αναβάθμιση των επιπέδων, να δίνετε πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη βάση σε δώρα - γραμμές φασολιάς, διακοσμητικά, σε ρούνες του Δέντρου της Σοφίας κλπ. που αυξάνουν τους ΠΕ και μετά την εισαγωγή των εργοστασίων δρώμενα που δίνουν επεκτάσεις σε αυτά και είναι αιτία να αλλάζει τελείως η δομή των δρώμενων.

Όλα για καλό, με ελπίδα πάντα το καλύτερο...

Καλό βράδυ.

12. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε. Κι εμείς που φυτεύαμε τα 9ωρα δεν είδαμε προκοπή! Εξάλλου, αν θυμάμαι καλά τα λυχνάρια βγαίνουν από στάβλους και δέντρα (υποτίθεται).

Πλέον εγώ προσωπικά έχω φτάσει στο σημείο να μου περισσεύουν φυτά και να μην βγαίνουν οι βελόνες. Την πήρα την φασολιά εδώ και μέρες βέβαια αλλά ο σκοπός είναι να δίνουμε κι άλλα χαλιά.

Όλα στραβά με αυτό το δρώμενο και δεν καταλαβαίνω γιατί....

Καλό βράδυ σε όλους.

Αρέσει σε -fasolaki-, SYLVART, skias10 και 3 σε άλλους.
  13. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

με το λυχνάρι τα ψάχνουμε τα λυχνάρια. κι αφού ήταν μικρός ο ρυθμός ανάδυσης των λυχναριών γιατί να μην παραδίναμε μόνο 1 αντί για 6? αντε 2. οσο το οτι θα μας εδιναν τα τζινι ως δωρο ας γελασω , με το ζορι στο 15 βημα εφτασα .απο δεντρα και σταβλους 1 το πολυ 2 την στιγμη που ζηταει 6 :eek:. δεν με πειραζει που δεν θα το τελιωσω αλλα το θεωρω λιγο κοροιδια ολο αυτο με το ρυθμο αναδυσης των λυχναριων. αληθεια τα καταφερε κανεις χωρις να αγορασει?

Αρέσει σε Gulit1, graganta, SYLVART και 6 σε άλλους.
  14. megami

megami Προχωρημένος

Το θεωρω απαραδεκτω αισθανομαι οτι με κοροιδευουν μεσα στα μουτρα δεν μπορει απο δυο εκτασεις δεντρα και μια δεντρα με σταβλους να μην παρω ουτε ενα μα ουτε ενα ειμαι απο το 11 στο παιχνιδι ενας ενας αποχωρει νομιζω πρεπει να παρουν σοβαρα το τι γινεται στο παιχνιδι με τοσους δυσαρεστημενους παικτες

Αρέσει σε Gulit1, graganta, -fasolaki- και 6 σε άλλους.
  15. -fasolaki-

-fasolaki- Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα, μια απ τα ίδια και για μένα, ούτε την πρώτη αναβάθμιση δεν πήρα. Παρέδωσα πολλά επιπλέον χαλιά αλλά μου έδινε άλλα δώρα και όχι λυχνάρια και τις φορές που μου έδινε ήταν δύο, τα τέσσερα ζήτημα είναι να τα είδα μια φορά. Πιστεύω στα μελλοντικά δρώμενα να είναι πιο προσιτές οι αναβαθμίσεις και όχι θέμα τύχης

Αρέσει στους sofiapao76, Gulit1, graganta και σε ακόμα ένα άτομο.
  16. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα, δυστυχώς και εγω δεν κατάφερα να πάρω καμία από τις αναβαθμίσεις, παρότι τελείωσα αρκετά σύντομα με την φασολιά.
    Τα νησιά έδινάν σπάνια κάποια λυχνάρια, οι γείτονες λείπουν, και οι βιδραντιν μια στις τόσες. Έτσι έφτασα στα 20/42 και τέλος.
    Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το έκαναν τόσο δύσκολο, εύχομαι η απόκτηση των επόμενων αναβαθμίσεων να μην είναι τοσο μετ' εμποδίων.

Αρέσει στους sofiapao76 και Gulit1.
  17. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

τελευταία στιγμή κατάφερα και πήρα και την δεύτερη αναβάθμιση
    έτσι για να γεμίζει κι άλλο η μπάρα
    8)

Υ.Γ. χωρίς αγορές και μάλιστα δεν έχω ανοίξει όλους τους καταρράκτες

Αρέσει σε skareleni, sofiapao76, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  18. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

μπραβο ησουν τυχερη. εγω τους εχω ανοιχτους ολους τους καταρακτες αλλα τα λυχναρια δεν μας εκαναν την τιμη. μπραβο και παλι

Αρέσει στους Megas_kokoriko, sofiapao76 και evieva.
  19. teo82

teo82 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Μεχρι 17 απο 42 εφτασα με τα φαναρακια..γιατι το εκαναν τοσο δυσκολο..απορω..2 αναβαθμισεις εφυγαν..Εκτος αν στο μελλον μπουν παιχνιδια για να ισοφαρισουμε την απωλεια αυτη ή ισως μεσω αγορας με φιορινια.

Αρέσει στους skias10 και SYLVART.
  20. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Και γω αυτη την αίσθηση είχα, Ότι με κοροιδεύουν.Τρία χωράφια με σαγκουάρο, ζωοκομείο, εργοστάσιο, δεντροκομείο και λίγα δέντρα, 11 χαλιά, τα οποία μου απέδωσαν 4 ολόκληρα λυχνάρια. Τα ξήλωσα και έβαλα μεγάλα εργαστήρια. Τρία χωράφια, 2 λυχνάρια! Δεν έκανα αγορές, πήρα τελικά και τη δεύτερη αναβάθμιση, αλλά εκτός απο πολλά σ. λιπάσματα και σ. τροφές, ξόδεψα και σχεδόν ό,τι φιορίνια είχα στις βοηθητικές φάρμες για να μου στείλω λυχνάρια. Αν συνεχίσουν έτσι, νομίζω πρέπει να ανοίξουμε απο καμιά 10αριά φάρμες, να χουμε να πορευόμαστε! Επίσης όπως πάντα σε τέτοια δρώμενα, με εκνεύριζε φοβερά ότι αργούσαν πολύ να εμφανιστούν ο βιδραντίν και το τζίνι. Ειδικά αν γυρνάς απο τη δουλειά λίγο πριν το τέλος, ο χρόνος περνά, και συ έχεις χαλιά και λυχνάρια και δεν υπάρχει κανείς να παραδώσεις είναι εξωφρενικό. Γι αυτό σήμερα φρόντισα να πάρω την αναβάθμιση το πρωί. Το μεσημέρι έκανα άλλα 3, κυρίως απο δώρα, και έφτασα 38. Ευχαριστώ πολύ τους γείτονες και φίλους για τα λυχνάρια. Αυτή τη φορά, χωρίς τη βοήθειά τους, δε θα είχα ούτε την πρώτη αναβάθμιση. Ελπίζω διαβάζοντας αυτά, να μην τους μπουν ιδέες, και κόψουν και τα δώρα την επόμενη φορά!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, sofiapao76, skias10 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.