Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Χίλιες και μια νύχτες

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 31/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Η βασική πηγή των μαγικών λυχναριών είναι

• από δώρα φίλων
    • απο τον πρώτο χαρακτήρα.

Για το λόγο αυτό, η ανάδυση από στάβλους και δέντρα είναι χαμηλή. Το μικρό ποσοστό ανάδυσης είναι σχεδιασμένο όσο είναι τώρα και δεν θα αλλάξει. Άλλωστε η 2η μπάρα είναι συνοδευτική του δρώμενου και δεν επηρεάζει καθόλου την πρόοδό σας στο κυρίως μέρος του δρώμενου.

2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Ναι αλλά εμείς δεν παίζουμε το δρώμενο για τη φασολιά αλλά για το εργοστάσιο!!!!

Αρέσει σε anangio, graganta, kitsena και 6 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Ωραια κ. Snorkel! Αρα μας λετε να μην προσπαθουμε για αναβαθμιση του εργοστασιου απο τα δρωμενα!!!!! Να ξερουμε και εμεις να μην χαλαμε τις ωραιες μας σουπερ τροφες στο συγκεκριμενο δρωμενο! A)Ευχαριστουμε για τη διευκρινηση ..... και Β) Αγαπημενη μου παρεουλα, υστερα απο αυτες τις διευκρινησεις, οσοι θελετε να παρετε τη αναβαθμιση του εργοστασιου, α) τελειωστε πρωτα τη φασολια β) φυτεψτε φυτα του δρωμενου, παρτε βελόνες, φτιαξτε μαγικα χαλια και ταιστε τον βιδραντιν για να παρετε λυχναρια γ) πεστε στους γειτονες σας να σας στελνουν λυχναρια δ)βγαλτε τους σταβλους και βαλτε χωραφακια (όπως λεει και ο Megas kokoriko). Και αν μετα απο ολα αυτα καταφερουμε να παρουμε την αναβαθμιση του εργοστασιου εχειν καλως εδαλως εμεις να ειμαστε καλα (χωρια που με την αναβαθμιση η ρυπανση απο το εργοστασιο θα ειναι μεγαλυτερη για τα χωραφακια μας)!!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 2/8/18
    Αρέσει σε jimixatz, anangio, Jimaras~for~ever!!! και 11 σε άλλους.
  4. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Γεια σας, μουκανε εντυπωση που μαζεψα 15 λυχνάρια ταισα τον αρκουδοτζινι και μου διχνει η προοδος 2/42. δεν θα επρεπε να παει 15/42?

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  5. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

.sofaki.καθε ταισμα θελει 6 λυχναρια.οποτε εκανες 2 ταισματα

6. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

μαμαβικη ευχαριστω για την διευκρινιση. :)

Αρέσει στους xristos-ale3andros και μαμαβικη.
  7. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα σε ολους.το δρωμενο τελικα δεν εχει καθολου ενδιαφερον.αναδυομενα δεν φαινονται πουθενα,κι οταν αυτα ερθουν με το σταγονομετρο,τα δωρα που δινουν ειναι ασημαντα.εγω προσωπικα σκεφτομαι οτι χανω τον χρονο μου .θα το προσπαθησω λιγο ακομη αλλα εχω απογοητευτει.

8. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα Μήπως παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιά εργοστασια αναφέρετε και πως θα γίνει η αναβάθμιση. Δεν μου είναι κατανοητό από τις ΣΕ
    Ευχαριστώ

9. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

διάβασε
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέο-διακοσμητικό-Βασικό-εργοστάσιο.24354/

Σιγά σιγά κάτι γίνεται :p

Αρέσει σε billgab, jimixatz, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  10. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Νομίζω ότι οι βελόνες καλά πάνε σε μένα, αλλά τα λυχνάρια, τα ψάχνω με το ... φανάρι.

Αρέσει σε graganta, Megas_kokoriko, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  11. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

12. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

απογοήτευση απογοήτευση με τα λιχνάρια! 2 εκτάσεις με ζώα (καμηλοπάρδαλες λιοντάρια πάντα δελφίνια τουκάν ελέφαντες πιγκουίνους ρινόκερους κροκόδειλους αστακούς αξολότλ κοάλα καρχαρίες κοκκινο πάντα φλαμίγκο τίγρεις πιθήκους) σύλλεξα συν μία έκταση δένδρα και το αποτέλεσμα ήταν 1 μαγικό λιχνάρι! μάλλον χάνουμε τον χρόνο μας με τα λιχνάρια η έχουν κάνει κάποιο λάθος οι σχεδιαστές.

Αρέσει σε anangio, NOTHS58, smaro94 και 4 σε άλλους.
  13. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα και από μένα. Μια διευκρίνιση για τα χαλια:πρέπει να τα παραδίδουμε ένα κάθε φορά γιατί όταν παρέδωσα 2 και 3 μαζί με προχώρησε μόνο μια θέση. Ευχαριστώ και καλή σπορά

14. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Χίλιες και Μία Νύχτες
    ήρθαν στο Farmerama,
    Αρκουδοτζίνι,Βιδρατζίν,
    μας κάνανε ρεκλάμα.

Κάκτους με τρία χρώματα,
    σπείραμε στα χωράφια,
    βελόνες να μαζέψουμε,
    κι ας μας βγουν τα μάτια.

Πάνω σε μαγικά χαλιά,
    πετάξανε τα Τζίνι,
    θα είναι βιολογικά,
    γιατί δεν καίν' βενζίνη.

Μας πάνε προς την φασολιά,
    για τα εργαστήριά μας,
    για γρήγορη παραγωγή,
    εφρένεται η καρδιά μας.

Μα κι άλλα δώρα σπάνια
    και διαλεχτά συνάμα,
    θα λάβεις τελειώνοντας,
    γι' αυτό μην σκας στο κλάμα.

Μα κι αν δεν πάρεις φασολιά,
    σίγουρα δεν πειράζει,
    σπάνια,εργαστήρια,
    ο αγρότης μας παράγει.

Αρέσει σε takis.00, dimitriskiouranis, beroniki555 και 14 σε άλλους.
  15. kokoritsa

kokoritsa Ανερχόμενος συντάκτης

Καλέ μας ποιητή,πες μας κι εμάς πώς τελειώνεις πάντα τόσο γρήγορα!

Αρέσει σε aposperitis1, beroniki555, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
  16. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Συμφωνώ οτι η συχνότητα ανάδυσης των λυχναριών δεν επιρεάζει το κύριο μέρος του δρώμενου.
    Δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι το δεύτερο μέρος όμως είναι απλά συνοδευτικό, τουλάχιστον μέχρι τις αναβαθμίσεις του εργοστασίου.

Δοκίμασα με δέντρα και μεγάλα εργαστήρια για να δω τι γίνεται
    - Απο 350 δέντρα 20 ωρών πήρα 6 λυχνάρια,
    - Απο 16 εργαστήρια μπικίνι 24 ωρών πήρα 3 λυχνάρια,
    - Απο 22 εργαστήρι για ξυλάκια 30 ωρών πήρα 5 λυχνάρια,
    - Απο 9 εργαστήρια χαλιών 27 ωρών πήρα μηδέν λυχνάρια.

Το ενδιαφέρον όμως είναι οτι απο 14 παιχνίδα με χαλιά πήρα 16 λυχνάρια.
    Σίγουρα θα συνεχίσω με φυτά εβέντ. Παίρνω και δώρα αλλά και καλύτερη αναλογία σε λυχνάρια.
    Για τα αναδυόμενα θα βάζω σαγιότ με μάσκα τίκι και τα βιοτεχνικά που μειώνουν το χρόνο στα λαχανικά.

ΥΓ.
    Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά αφού τελείωσα με τη φασολιά, τα χαλιά άρχισαν να δίνουν και 4 λυχνάρια.

Αρέσει σε aposperitis1, NOTHS58, kitsena και 13 σε άλλους.
  17. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος με την φασολια. τα λυχναρια απο τρεις εκτασεις γεματα με σταυλους μονο 2. τα ξηλωσα ολα να δουμε ποσα λυχναρια θα βγαλει στην τυχη

Αρέσει σε Gulit1, takis.00, aposperitis1 και 7 σε άλλους.
  18. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Τελος με τη φασολια! Απ'οτι καταλαβα η αναβαθμιση του εργοστασιου δεν βγαινει αν δεν "σκασεις" φιορινια !! Και επειδη εγω προσωπικα δεν προκειται να το κανω, δεν θα παρω και την αναβαθμιση του εργοστασιου!!! Φευγω και για διακοπούλες, οποτε σε οσους ετοιμαζονται να φυγουν για διακοπές, να περασουν τελεια και καλη επανοδο!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, takis.00, beroniki555 και 16 σε άλλους.
  19. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Πολύ ¨διασκεδαστικό΄δρώμενο....το τι γέλιο έχω ρίξει δε λέγεται, από 3 εκτάσεις με 20ωρα δέντρα , ούτε 10 λυχνάρια xDxDxDxD

Αρέσει σε Gulit1, Megas_kokoriko, aposperitis1 και 7 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Το Κινέζικο μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται....-.-
    Είμαι στα 23 απο τα 35 βήματα της παράδωσης των λυχναριών, κυρίως με φυτά εβέντ και λαχανικά για τις αναδυόμενες βελόνες.
    Θα βγεί... μέχρι το 35. Απο εκεί και πέρα δε με ενδιαφέρει καθόλου.

Πάντος μια λέξη τριγυρνάει στο μυαλό μου συνέχεια.
    ..Τραγικό.. Το εβέντ θα έπρεπε να είναι διασκέδαση.
    Τώρα όσοι δεν έχουν τον "τρόπο" να παίρνουν τα 20 δώρα ημερησίως να κάτσουν στη γωνία για τιμωρία.
    Πάντος η εταιρία αποφάσισε να δώσει και ενα αντικίνητρο σε όσους μπορεί να δελεαζόταν να πάρουν τις αναβαθμίσεις του εργοστασίου με φιορίνια.
    Αμα αρχίσουμε να χάνουμε αναβαθμίσεις, ποιός ο λόγος να προσπαθήσουμε να το τερματίσουμε, ποίος άραγε?

Αρέσει σε NOTHS58, nickoikono11, Antigoni-GR1 και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.