Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Χίλιες και μια νύχτες

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 31/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Χίλιες και μια νύχτες
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Χίλιες-και-μία-νύχτες-στο-farmerama.24414/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Χίλιες-και-μια-νύχτες.24413/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες σε όλα τα πλάτη και μήκη της υφηλίου!!
    Ωραία τα τζίνι και τα μαγικά χαλιά, αλλά βρε παιδιά εκεί στην Bigpoint, γνωρίζετε πως είναι Αύγουστος και θέλουμε να κάνουμε και λίγες μέρες ανάπαυλα; Αυτό που οι αγρότες λένε "αγρανάπαυση";
    Αφήστε μας να πάρουμε μια ανάσα!
    Και μην πείτε .. "Μην κάνεις δρώμενα" .. Έχω εμμονή με αυτά!! Πρέπει να τα κάνω όλα!!!
    xD
    (πλάκα πλάκα εσείς οι συντονιστές, πείτε τους κάτι!! έχουμε ανάγκη από ξεκούραση!!:oops: )

Αρέσει σε poi94, katina514, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 18 σε άλλους.
  3. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Για κάποιους οι διακοπές πέρασαν, για άλλους δεν έχουν έρθει ακόμα και άλλοι λόγων πολλών υποχρεώσεων/καταστάσεων δεν θα πάνε διακοπές. Για το λόγο αυτό υπάρχουν και 3 διαφορετικά φυτά με διαφορετικούς χρόνους ώστε όλοι να κάνουν το δρώμενο ανάλογα με το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους. Δεν γίνεται να ακυρωθούν τα δρώμενα επειδή κάποιο μέρος των παικτών θα είναι διακοπές.

Αρέσει σε poi94, kitsena, yelander10 και 8 σε άλλους.
  4. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Φυσικά και έχεις δίκιο thumbelina, πιο πολύ χιουμοριστικό ήταν το σχόλιό μου, αν και εκφράζει απόλυτα τη "σύγχισή" μου κάθε καλοκαίρι όταν πρόκειται να λείψω...
    Κάθε φορά η σκέψη μου είναι σαν το τραγούδι .. "should I stay or should I go?"
    Συγγνώμη για τα αγγλικά, αλλά στη μετάφραση χάνεται το νόημα!
    Να είστε καλά και καλή δύναμη :)

Αρέσει σε μαμαβικη, Gulit1, thena και 9 σε άλλους.
  5. alexmasou

alexmasou Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Ποια τακτική θεωρείτε πιο σωστή για να ακολουθήσουμε;

6. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Εγω θα σου ελεγα το 9ωρο πρωτον γιατι ζηταει 90 για κάθε μαγικο χαλι και ετσι δεν θα εισαι πανω από ένα λαπτοπ συνεχεια.

Αρέσει σε nickoikono11, thena, CAT_erina και 6 σε άλλους.
  7. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα.

Προσωπικά θα ακολουθήσω την τακτική του μήνα Αυγούστου που είναι: παραλία + μπάνια + φίλοι + παιχνίδια στην άμμο + συγκεντρώσεις με άτομα που δε βλεπόμαστε τον υπόλοιπο χρόνο + επιστροφή για λίγο στο χωριό = διασκέδαση!

Δε χάθηκε ο κόσμος αν δε πάρω μια φασολιά που δίνει μείωση χρόνου σε στάβλους-εργοστάσια που δε χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ και πολύ λίγους έως ανύπαρκτους πόντους εμπειρίας όταν χρειάζονται εκατομμύρια και δισεκατομμύρια...
    Προσωπικά πάντα έτσι; Ο καθένας κάνει και είναι οι επιλογές του. ;)

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, *Chelsea*, kitsena και 28 σε άλλους.
  8. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Αγαπημενοι μου φιλοι! Αναλυτικα το δρωμενο Α) για την αποκτηση της φασολιας δηλ. των 58 μαγικων χαλιων, χρειαζεται : α) για το 3ωρο -μπλε κακτος : 26.100 φυτα + 1044 βελόνες β) για το 6ωρο-πορτοκαλι κακτος : 10.440 φυτα + 1044 βελόνες γ) για το 9ωρο - λευκος κακτος : 5.220 φυτα + 1044 βελόνες. Οσοι δεν φυγετε διακοπές τη βδομαδα του δρωμενου, όπως εγω, θα προτιμησω υστερα απο τους υπολογισμους μου,και αφου μετρησα το συνολο των χωραφιων μου- να χρησιμοποιησω τη μεση λυση δηλ. το 6ωρο-πορτοκαλι κακτος και παντα βεβαια με νερο και τσατνι μηλου-καροτου . Β) Αφου μαζεψω τη ποσοτητα των φυτων θα βαλω στους καταρρακτες σταβλους και εργαστηρια για να παιρνω και μαγικα λυχναρια ωστε να προσπαθησω να παρω και την αναβαθμιση του εργοστασιου. Αυτο το δρωμενο στηριζεται στις προσωπικες επιλογες και το ποσο ο καθενας μας θελει να ειναι πανω απο τον Η/Υ. Καλη επιτυχια και προσπάθεια σε ολους μας!

Αρέσει σε maria22, stef10, georgeoikonom2332000 και 26 σε άλλους.
  9. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Για τη συλλογή των φυτών τα εννιάωρα φυτά είναι πιο αποδοτικά με διαφορά.
    Ενώ χρειάζονται 1.5 φορές το χρόνο των εξάωρων φυτών, χρειάζεται να μαζέψουμε μόνο τις μισές ποσότητες.
    Ενώ χρειάζονται 3.0 φορές το χρόνο των τρίωρων φυτών, χρειάζεται να μαζέψουμε μόνο το ενα πέμπτο των ποσοτήτων.
    Ενδεικτικά υπολόγισα τα θερίσματα και το χρόνο που χρειάζονται με 500 μικρά χωραφάκια, τσάτνι και νερό:
    - τρίωρο φυτό - 17.4 θερίσματα - 42 ώρες
    - εξάωρο φυτό - 7 θερίσματα - 33.4 ώρες
    - εννιάωρο φυτό - 3.5 θερίσματα - 26.7 ώρες

Θερίσματα και σπορές χωρίς νεκρό χρόνο δεν κάνουμε φυσικά αλλά φαίνεται ξεκάθαρα οτι τα εννιάωρα φυτά θα μας επιτρέψουν να τελειώσουμε πιο γρήγορα (και πιο άνετα) με τα απαιτούμενα φυτά.

Αρέσει σε yelander10, lazos95, Gulit1 και 17 σε άλλους.
  10. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Εγώ αυτό που θα κάνω για αρχή είναι να δώσω στα δύο από τα τρία φυτά την δυνατότητα να αναπτυχθούν ποσοτικά. Δηλαδή θα ξεκινήσω
    φυτεύοντας τo τρίωρο και εννιάωρο φυτό σε μεγάλα χωράφια με νερό, λίπασμα, λίπασμα της Ζωζούς και σούπερ λίπασμα.

Η σκέψη μου είναι ότι στην διαφορά χρόνου θερίσματος που θα έχουν αυτά τα δύο φυτά θα μπορέσω/προλάβω με το τρίωρο φυτό να αναπτυχθώ έτσι ώστε να έχω καταφέρει να μαζέψω τους 450 μπλε κάκτους που χρειάζονται για την παραγωγή ενός μαγικού χαλιού. Με λίγα και πιο απλά λόγια, μέχρι να θερίσω την πρώτη σοδειά του εννιάωρου φυτού, αν έχω μαζέψει δύο + 1/2 σοδειές του τρίωρου, σίγουρα θα έχω συγκεντρώσει τα 450 που θέλει ο μύλος για την παραγωγή ενός μαζικού χαλιού.

Καλή συνέχεια

Αρέσει σε xristos-ale3andros, nickoikono11, CAT_erina και 2 σε άλλους.
  11. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλό μήνα!! Ο Βιδραλντίν και το μαγικό του λυχνάρι με το μπλε Αρκουδοτζίνι έρχονται για μερικές περιπέτειες στην έρημο! :) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που χρειάζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω πολύ απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Μου θυμίζει λίγο το παλιό (πρώτο) δρώμενο εκτροφής των καμηλών με άλλο λυχνάρι και άλλο τζίνι τότε. Καλή τύχη στις περιπέτειες της ερήμου όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

12. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, καλό μήνα σε όλους μας, και πολλές βουτιές εύχομαι είτε σε θάλασσα, είτε σε πισίνα, είτε στην μπανιέρα, σημασία έχει να δροσιζόμαστε, ο καθένας με τον τρόπο του;) Καλά τα τζίνι, καλά και τα μαγικά χαλιά, αν και το ξεκίνησα, χωρίς να δω τι παίζει και τι δε παίζει, δεν με πολύ νοιάζει, θα το πάω χαλαρά, και όπου βγει. Οι διακοπές αργούν ακόμη, οπότε χαλαρά. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους/όλες;)

Αρέσει σε bmanolos, sofiapao76, takis.00 και 5 σε άλλους.
  13. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Απο δεντρα και απο σταβλους-εργαστηρια, μεχρι τωρα δεν εχω παρει ουτε ενα μαγικο λυχναρι!!!!!!! Πως θα βγουν τα 252 που ζηταει η αναβαθμιση του εργοστασιου???? Να το δουν σας παρακαλω οι συντονιστες! Τα 14 που εχω ειναι απο δωρα γειτονων μου και από τον βιδραλντιν!

Αρέσει σε anangio, Jimaras~for~ever!!!, maria22 και 11 σε άλλους.
  14. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Έχει πάρει κανένας μαγικό λυχνάρι; Εγώ μέχρι στιγμής ούτε ένα!!!

Αρέσει σε aposperitis1, ΝΕΦΕΛΗ9, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  15. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Megas_kokoriko εγω κανενα και για αυτο εβγαλα σταβλους και δεντρα και αφησα μονο χωραφακια.Δεν ειναι λυση αυτο αλλα τουλαχιστον να βγει η φασολια ανετα.

Αρέσει σε aposperitis1, ΝΕΦΕΛΗ9, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  16. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλημερα σε ολους.κι εγω μια απο τα ιδια.δεν αναδυονται με τιποτα τα λυχναρια.οτι μαζευω ειναι απο δωρακια φιλων.

Αρέσει σε aposperitis1, ΝΕΦΕΛΗ9, μαμαβικη και 5 σε άλλους.
  17. alexandrosa

alexandrosa Ενεργός συντάκτης

Ας τολμησω κι εγω να εχω το ιδιο παραπονο, δεν εχω παρει ουτε ενα λυχναρι.Αν η παραγωγη το χρησιμοποιει σαν μεσo πιεσης με για της με χαρα της.Τσου, στο παζαρι δε θα βγω.

Τελευταία επεξεργασία: 2/8/18
    Αρέσει σε Antigoni-GR1, aposperitis1, monolith2 και 6 σε άλλους.
  18. CAT_erina

CAT_erina Ανερχόμενος συντάκτης

Χτες μολις αρχισε το δρωμενο ειχα δεντρα για μαζεμα απο εκει πηρα 3 λυχναρια....απ την ωρα που εβαλα το 9ωρο φυτο δρωμενου ουτε ενα λυχναρι

Αρέσει σε aposperitis1, μαμαβικη, LILA413 και 2 σε άλλους.
  19. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Και ούτε πρόκειται να πάρεις κανένα.

Αρέσει σε aposperitis1, evieva, μαμαβικη και 3 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Απο τα φυτά δεν παίρνουμε μαγικά λυχνάρια.
    Μαγικά λυχνάρια ως αναδυόμενα παίρνουμε απο δέντρα, σταύλους και εργαστήρια αλλά και εκεί είναι φειδωλά.
    Μαγικά λυχνάρια για την ώρα παίρνω αποκλειστικά απο δώρα γειτόνων και απο την παράδωση των χαλιών.
    Με βάση οτι εχω δεί μέχρι τώρα παίρνω περίπου 2 λυχνάρια κάθε τρία χαλιά που παραδίδω.

Εγω πρώτα θα ολοκληρώσω τη φασολιά και μετά θα γεμίσω όλο το νησί με 20ωρα δέντρα.
    Στο ζωοκομείο και το εργαστήριο θα δοκιμάσω με σταύλους άνω των 20 ωρών καθώς οι μικρότεροι δεν αποδίδουν.
    Ανάλογα με τα αναδυόμενα που θα πάρω, βελόνες και λυχνάρια, θα αποφασίσω πως θα συνεχίσω.

Ισως συνεχίσω με εναλλαγές δέντρων και φυτών εβέντ και ίσως το γυρίσω σε σταύλους.
    Θα αφήσω τα αποτελέσματα των θερισμάτων να μου δείξουν το δρόμο.

Αρέσει σε aposperitis1, toylaaaaa, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.