Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Φρουταγορά"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/2/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλημέρα. Εχω την εντύπωση πως αυτο το δρώμενο δεν τελειώνει και πως τα βήματά του δεν ειναι μόνο τα 60 που βλέπουμε στις ΣΕ, γιάτι αναφέρει ότι:
    <Τα βήματα είναι ενδεικτικά. Υπάρχουν απεριόριστα βήματα σε κάθε παράδοση.
    Κάθε επόμενη μικρη παράδοση αυξάνεται κατα 5% της αρχικής ποσότητας.
    Κάθε μικρη παράδοση δίνει 1 φασουλοφλουρί
    > και το ιδιο λεει και για τις αλλες παραδόσεις, μεσαια και μεγάλη
    Το δρωμενο λοιπον απο αυτό που καταλαβα εγω είναι για να μαζέψουμε φφ.
    Αν ειναι έτσι λοιπον βλέπω οτι συμφέρει καλύτερα να μαζέυεις φφ ανα 1 παρά ανα 8. Δείτε το και εσείς λίγο γιατι με έχει μπερδέψει και γράψτε και την γνώμη σας μπας και βγάλουμε μια ακρη.
    Οσο για την γνώμη μου σχετικά με το δρώμενο θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.

Αρέσει σε sofiapao76, skareleni, nana και 4 σε άλλους.
  2. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Καλημέρα. Και από τις τρεις παραδόσεις μπορείς να πάρεις όσα φφ θέλεις. Οι πίνακες είναι ενδεικτικοί και συνεχίζονται απεριόριοριστα, όσο έχεις να παραδίδεις δηλαδή.
    Οσο για τις παλιές αμοιβές, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
    και επιμένω, συμφέρει η μεγάλη παράδοση. (για όσους πάνε Λύκειο, είναι αριθμητική πρόοδος και ζητάς το άθροισμα των ν πρώτων όρων για να υπολογίσεις πόση αξία χτ πρέπει να δώσεις για τα φφ που θέλεις).

Αρέσει σε sofiapao76, ESABA, vagelis1968 και 2 σε άλλους.
  3. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Για τυχόν παρεξηγήσεις ...αναφέρεται πουθενά η συνταγή "τσάτνι καρότου-μήλου"? στο μαγαζί πωλείτε το προιόν,όχι η συνταγή...αν είναι να την αγοράσουμε όλοι...

Αρέσει στους skareleni, vagelis1968 και mmixail.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Παντελώς απογοητευμένος από τη νέα εταιρία και τα πανάκριβα δρώμενα με τα φτωχά δώρα κι εγώ...
    Θα συμμετέχω λίγο, αλλά χωρίς να αδειάσω τις αποθήκες μου ή να αλλάξω τα χωράφια μου...
    ΠΕ, ΧΤ, Φι, ΦΦ, νομίσματα στο πανηγύρι, άλλοι πόντοι στο μαγαζάκι του τρόμου κλπ είναι πολλά "μέσα αντάλλαγής" ή αλλλιώς "νομίσματα" για ένα παιχνίδι.
    Τα ΦΦ πρέπει να καταργηθούν άμεσα.

Αρέσει σε kikijimy, geokarasgr, 2014chr και 6 σε άλλους.
  5. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Kαλησπέρα σας:)
    Mπορεί το νόμισμα της φρουταγοράς να άλλαξε απ΄τον περασμένο Ιούλιο ,ομως οι συγκρίσεις ειναι εύκολο να γινουν . Θα αφήσω να κανετε μόνοι σας τους υπολογισμούς για τις 5 χρυσές μπανάνες ,που απο 5 αστερονομίσματα και αξία γυρω στα 140.000 χτ ,εκτοξεύθηκαν στα 240 Φ/Φ .Δεν μιλάμε απλά για πληθωριστικές τάσεις ,αλλά για υπερπληθωρισμό ανεξέλεκτο.
    Οι τιμές του καταστήματος ειναι εξαιρετικά υπερβολικές , πρεπει να μειωθούν ,κι΄έμποροι αν θέλουν πελάτες και εισπράξεις ,να σταματήσουν να ειναι τοσο άπληστοι.
    Ο πίνακας θα βοηθήσει οσους ασχοληθούν με το δρώμενο ,ωστε να υπολογίσουν ποσο κοστίζουν τα Φ/Φ αναλογα με την παράδοση που θα επιλέξουν .
    *πχ. για να να αποκτήσουμε τα 50 φι,και τις 60 σ.τροφές που χρειαζονται ευρώ για να τα αγοράσουμε ,απαιτούνται 370 Φ/Φ.
    Με κόστος 14.017.200 χτ σε αξία καρπών παίρνουμε ακριβώς τα 370 Φ/Φ αν παραδόσουμε απο το
    1-30 στην μικρή παράδοση με αξία 1.035.000 χτ - 30 Φ/Φ
    1-28 στη μεσαία παράδοση με αξία 3.036.600 χτ - 84 Φ/Φ
    1-32 στη μεγάλη παράδοση με αξία 9.945.600 χτ -256 Φ/Φ

Τελευταία επεξεργασία: 9/2/17
    Αρέσει σε xaris68, Gulit1, txarnego και 31 σε άλλους.
  6. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Ειχα αποφασισει να μην δωσω τιποτα μεχρι την τελευταια μερα που θα εβλεπα και ποσα φρουτα εκπληξη θα ειχα μαζεψει αλλα βλεποντας το κοστος για τα φφ (συνεπως και τα ανταλλαγματα) σε συνολο στον πινακα, με επιασε απελπισια.Παμε απο το κακο στο χεοροτερο αλλα αφου τα χερια μπαινουν ακομα στην τσεπη γιατι να υπαρξει βελτιωση ως προς το συμφερον του "καταναλωτη";Προτιμω να αγορασω 50 φιορινια αν χρειαστει παρα να αφησω τις αποθηκες αδειες.Φαυλος κυκλος:sleepy:..Ευχαριστουμε ALCHEMIST παντα για την πολυτιμη συνεισφορα σε υπολογισμους.

Αρέσει σε Boy_salonica88, sofiapao76, soyla74 και 7 σε άλλους.
  7. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Για τυχον παρεξηγησεις... Αναφερω οτι θελω να παρω μαγικο δεντρο και φιορινια απο το μαγαζοραμα. Η παρνθεση αφορα το τι θα κανω με τα φιορινια.Και τονιζω οτι ουτε εμενα μου αρεσε το δρωμενο αλλα μιας και δεν παιζω με αληθινο χρημα δεν εχω πολλες επιλογες

Αρέσει σε vagelis1968, SavoirAimer..., mmixail και 3 σε άλλους.
  8. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Προς το παρών δεν θα ασχοληθώ με το δρώμενο.
    Θα δω πρώτα πόσα αναδυόμενα Φρούτο έκπληξη θα μαζέψω μέχρι την Δευτέρα το πρωί και στην συνέχεια θα τα δώσω μαζί με μερικούς καρπούς δέντρων και ότι πάρω από ΦΦ.

Αρέσει σε vagelis1968, sofiapao76, patatina και 6 σε άλλους.
  9. supermario$

supermario$ Ενεργός συντάκτης

Τελικά αγαπητοί μου συμπαίκτες ξεκαθάρισα στο μυαλό μου τι θα κάνω.Δεν θα παραδώσω ούτε ένα καρπό παρά μόνο όσα φρούτα έκπληξη μαζέψω κατά τη διάρκεια του event.Και στα μελλοντικά event που θα δίνουν φασουλοφλουριά με τόσο μεγάλο κόστος δεν πρόκειται να ασχοληθώ.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι το νόημα του farmerama είναι να ασχολείσαι μαζί του παραγωγικά και δημιουργικά (με καλλιέργειες,στάβλους,έξυπνα events κλπ),οπότε τα event του τύπου "παρέδωσε ότι έχεις και δεν έχεις" και βγάλε το event σε μία ώρα παίρνοντας ως επιβράβευση ψίχουλα, όταν γίνονται σε τόσο μεγάλη συχνότητα αισθάνομαι ότι με αποξενώνουν από τους λόγους που ξεκίνησα εδώ και 7 χρόνια να ασχολούμαι με το παιχνίδι...

Αρέσει σε kadim65, vagelis1968, IreneTR και 18 σε άλλους.
  10. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Το ιδιο σκεφτομαι να κανω και εγω !!!

Αρέσει σε apotsa, vagelis1968, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  11. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Εγω επελεξα να εκμεταλλευτω την λαικη και εβγαλα 30.000.000$ σε μολις 10 λεπτα:p:p...Ομως εφαγα 30.000 γκοτζι μπεριo_O:sleepy: και καμια 20.000αρια στο συνολο απο φοινικα ακαι και πρασινο τσαι:oops:...Εγω που δεν κυνηγω το δρωμενο θερισμου στο τελος καθε χρονιας επελεξα αυτον τον δρομο...!;)

Αρέσει σε Gulit1, vagelis1968, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  12. summerholiday

summerholiday Ανερχόμενος συντάκτης

Καλό βράδυ συναγροτες μου, για μένα μόλις τελείωσε η ασχολία μου με αυτό το δρώμενο! Μάζεψα 120 φασουλοφλουρια και πήρα 60 σούπερ τροφές, έπαιξα στην λογική να μοιράσω τα επίπεδα εξίσου ανάμεσα στη μικρή μεσαία και μεγάλη παράδοση, θέλει προσοχή γιατί μπορεί να γίνει αχόρταγο το δρώμενο. Στοχευσα σε ένα το πήρα και τέλος!

Αρέσει σε kikijimy, vagelis1968, pap100 και 2 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Έχασα και ένα μάζεμα σήμερα, που δεν μπορούσα να μπω τόσες ώρες...
    Ας ελπίσουμε να δώσουν κανένα ΦΦ ή ΦΙ σαν αποζημίωση... Ή έστω καμιά 1.000άδα αναδυόμενα...

Αρέσει σε annagiannis, vagelis1968, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  14. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Χαχαχαχα καλομελέτα κι έρχονται τα 1000 αναδυόμενα

15. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Αυτό το event μόνο φρουταγορά δεν θα έπρεπε να λέγεται, φρουτοσαλάτα μπορεί. Χαριτωμένα σχεδιάκια πλανώνται παντού: στη λαϊκή[​IMG][​IMG] [​IMG] κλπ,κλπ στην αποστολή των δώρων[​IMG] [​IMG] αλλά το καλύτερο είναι όταν μαζεύεις (επιτέλους) τα απλά 20ωρα δέντρα και περιμένεις να σου δώσουν φρούτα-έκπληξη. Ναι, ναι έκπληξη δεν σου δίνουν τίποτα!!!

Αρέσει σε kikijimy, Gulit1, annagiannis και 10 σε άλλους.
  16. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν... φρούτα έκπληξη μόνο από τα δέντρα BAHAMARAMA. Αν συμφέρει ή όχι η μεγάλη ή η μικρή παράδοση κάντε μία διαίρεση να πόσα πρέπει να παραδώσετε ανά ΦΦ. Στην αρχή συμφέρει η μικρή παράδοση αλλά μετά από κάποιο όριο αρχίζουν να συμφέρουν οι άλλες. Εγώ έτσι το πάω... (και δε νομίζω ότι θα δώσω και πολλά γιατί έχω πολλές αποστολές ακόμη).

Αρέσει σε Bambalines, annagiannis, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  17. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Εμένα στις 3 το μεσημέρι μου έδωσαν απλά δέντρα παντου,129 φρούτα έκπληξη

Αρέσει σε annagiannis, sofiapao76, jimixatz και 3 σε άλλους.
  18. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Χωρίς να λάβω υπόψη τα αναδυόμενα του δρώμενου, πρέπει να δώσω φρούτα αξίας περίπου 15 εκ. για να συμπληρώσω τα φφ που είχα μαζέψει μέχρι σήμερα για να αγορά το μαγικό δέντρο. Αξίζει τελικά τόσο μεγάλη δαπάνη καρπών; (Πριν το δρώμενο είχα περίπου 112 φφ)
    Ερώτημα για προβληματισμό για όσους σκέφτονται την επένδυση σε μαγικό δέντρο.

Αρέσει σε kikijimy, maria_palou, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  19. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εγω θεωρω αυτο τι ιβεντ οτι ειναι ανουσιο και δεν πηρα μερος αν επαιρνα μερος π.χ. και ηθελα το μαγικο δεντρο θα εκανα τη δαπανη να παρο το μαγικο δεντρο παραδειγμα οτι και να κοστιζε.

Αρέσει στους vagelis1968, maria_palou και jimixatz.
  20. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Μόνο 30 φρούτα έκπληξη από τα αναδυόμενα μέχρι τώρα. Τεράστια απογοήτευση...

Αρέσει σε vagelis1968, maria_palou, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.