Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Φρουταγορά"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 8/2/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

"Φρουταγορά"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Φρουταγορά.20096/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Φρουταγορά.20095/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

[​IMG] [​IMG]

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους vagelis1968 και jimixatz.
  2. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Εγω πιστευω πως με εμμεσο τροπο θα μας κανουν να μεινουμε ταπιxD...Κυριολεκτικα αδειαζουν οι φαρμες μας:sleepy:...Αχχ τι να μας περιμενει αραγε?:oops:

Τελευταία επεξεργασία: 8/2/17
    Αρέσει σε Gulit1, soyla74, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  3. ΣτελλαΛ

ΣτελλαΛ Ανερχόμενος συντάκτης

αραγε γιατι σκεφτηκα το ιδιο πραγμα μολις διαβασα τα του δρωμενου χμ!!!

Αρέσει σε μαιρη, ioanna6929, skareleni και 10 σε άλλους.
  4. paulos1.turbo

paulos1.turbo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Kαλησπερα και παλι,μετα από οριμη σκεψη κατεληξα στο συμπερασμα ότι μετα από τοσα χρονια Φαρμεραμα ηρθε η ωρα να θερησει και η εταιρια.

Αρέσει σε μαιρη, ioanna6929, ΣτελλαΛ και 10 σε άλλους.
  5. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Ταπι αλλα οχι ψυχραιμοι!!! Δεν ειμαι σιγουρη ακομη αν θα λαβω μερος Θα δω πρωτα και θα πραξω αναλογα Καλο απογευμα σε ολους!

Αρέσει σε μαιρη, Gulit1, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  6. Louisa

Louisa Κόμης

8)Είχα σκοπό ξεκινήσω να αναβαθμίζω τους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά... μάλλον θα πρέπει να το βάλω στο πενταετές...:p γιατί θέλω να αποκτήσω ένα μαγικό δέντρο επιτέλους...
    Για ξεπουπούλιασμα έτοιμοι; εμπρός... μαρςςςς:oops:

Αρέσει σε sofiapao76, soyla74, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  7. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Το θεωρώ απαράδεχτο από την στιγμή που θα πάρεις το ίδιο δώρο ( Φασουλοφλουρί ) σε κάθε βήμα , να χρειάζεται να δίνεις μεγαλύτερη ποσότητα σε αξία χτ. >:(
    Να είχε και κάποιο επιπλέον δώρο στα επόμενα βήματα εκτός από το Φασουλοφλουρί ή να υπήρχε ένα αρκετά καλό δώρο στο τέλος της κάθε παράδοσης μετά το 20ο βήμα, να πω ναι.

Αρέσει σε Gulit1, poi94, sofiapao76 και 17 σε άλλους.
  8. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα....5.500.000(+) αξία σε καρπούς για 180 φασουλοφλουριά....με το 1 με το 2 με το 3 .....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αρέσει σε sofiapao76, siourdistan, ioanna6929 και 18 σε άλλους.
  9. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Θα συμφωνήσω απόλυτα την παραπάνω παραπάνω παρατήρηση... θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο τρία βήματα / στάδια και όχι περισσότερα.

Πιστεύω πως είναι απλά παράλειψη το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επιπρόσθετες ανταμοιβές σε κάθε κατηγορία και ότι θα ακολουθήσει διόρθωση των Σ.Ε. του δρώμενου αλλιώς απλά - πράγμα το οποίο και θέλω να πιστεύω πως δεν ισχύει - μας περνάνε για αφελείς... για να μην πω κάτι άλλο.

Αρέσει σε sofiapao76, ioanna6929, skareleni και 10 σε άλλους.
  10. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα σε όλους!
    Ένα δρώμενο χωρίς κανένα σκοπό, παρά μόνο να αδειάσουμε τις αποθήκες μας, χωρίς κάποια ιδιαίτερη ανταμοιβή.
    Θα μπορούσαν να βάλουν στις ειδικές ανταμοιβές κάποια διακοσμητικά και μια σειρά φασολιάς, ώστε να αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε.
    Από την άλλη μπορούν ορισμένοι με λίγα φασουλοφλουριά να πάρουν εκείνα τα δένδρα που είχαν δοθεί σε κάποιο δρώμενο. Εγώ τα έχω, αλλά σκοπεύω να πάρω από ένα ακόμη (έχω ήδη 155 φασουλοφλουριά, από το προηγούμενο δρώμενο). Επίσης μπορεί κανείς να πάρει σούπερ τροφές και να κρατήσει και φασουλοφλουριά για μερικές ακόμη τον επόμενο μήνα (οι 60 σ.τ. μπορούν να αγοραστούν 1 φορά τον μήνα). Επίσης και μερικά πάρτι εισιτήρια θα βοηθούσαν να μην ξοδευτούμε στην προσφορά πάρτι εισητηρίων στο τέλος του μήνα.

Τώρα επί του δρώμενου. Ευτυχώς οι παραδόσεις δεν ανεβαίνουν κατά 20, 15 και 10% όπως γράφουν αρχικά οι ΣΕ, αλλά κατά 5, 3,75 και 2,5% όπως λέει κάτω από κάθε πίνακα. Κάνοντας τις διαιρέσεις δια 3 και 8, βρίσκουμε ότι στη μεσαία παράδοση το φασουλοφλουρί στοιχίζει 24000, ενώ στην μεγάλη 28000. Συμφέρει λοιπόν να παραδώσει κανείς μέχρι τις 24000 σε μικρές παραδόσεις, μετά να πάει σε 2-3 μεσαίες και μετά να συνεχίσει με μεγάλες. Καθώς ανεβαίνουν βέβαια τα ποσά θα πρέπει να κάνει και μερικές μικρές και μεσαίες παραδόσεις προκειμένου να πάρει τα περισσότερα φασουλοφλουριά με όσο το δυνατό λιγότερα προϊόντα.

Εγώ, όπως είπα και στην αρχή θα πάρω μερικά φασουλοφλουριά για να μπορώ να πάρψ από το κατάστημα ότι χτειαστώ στο κοντινό μέλλον. Κάτι άλλο δε με ελκύει, οπότε θα παίξω χαλαρά. Σίγουρα θα ξοδέψω όσα φρούτα έκπληξη μαζέψω (έχω σε 4 σχεδόν χώρους δένδρα)!
    Καλή επιτυχία σε όποιον συμμετέχει!

Αρέσει σε sofiapao76, jimixatz, soyla74 και 9 σε άλλους.
  11. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Εγω θα τελειωσω το δρωμενο γιατι θελω πολυ να παρω το μαγικο δεντρο και τα φιορινια(για να αγορασω την συνταγη του τσατνι)
    Οντως ειναι πολυ ασχημο δρωμενο αλλα εγω δεν εχω αλλη επιλογη στην συγκεκριμενη περιπτωση...

Αρέσει σε maria071966, SavoirAimer..., rodaggelos70 και 6 σε άλλους.
  12. monolith2

monolith2 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους. Μία από τα ίδια, συνεπώς καλοί μου γείτονες-φίλοι μην με υπολογίσετε στα δώρα σας. Έχετε και άλλους στις γειτονιές σας που θα ασχοληθούν με το δρώμενο. Καλή συνέχεια σε όλους και ακόμη καλύτερη στην εταιρία;)

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, soyla74 και 13 σε άλλους.
  13. supermario$

supermario$ Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα σας.
    Κάνοντας κάποιους γρήγορους και πρόχειρους υπολογισμούς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για να βγάλει κανείς όλο το δρώμενο δηλαδή και τις 3 παραδόσεις πρέπει να παραδώσει καρπούς δέντρων περίπου 8.000.000 χ.τ.(περίπου 600.000 η 1η παράδοση,περίπου 2.000.000 η 2η και περίπου 5.500.000 η 3η).Τα 8.000.000 αξίας καρποί σημαίνει ότι πρέπει να δώσει κάποιος γύρω στα 61.000 πορτοκάλια ή 50.000 αμύγδαλα για να κερδίσει 240 φασουλοφλουριά. Με τα 240 φασουλοφλουριά μπορεί να πάρει 5 χρυσές μπανάνες ή 60 σούπερ τροφές και 1 xxl μεσκουλιά.
    Και ερωτώ αγαπητοί συμπαίκτες:Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με αυτό το event ναι ή όχι;
    Εγώ προσωπικά και αφού πλέον έχω αντιληφθεί ότι η εταιρεία ακολουθεί πλέον ξεκάθαρα τη λογική "δώσε πολλά παίκτη και πάρε λίγα" όπως αποδεικνύεται σε όλα τα event του τελευταίου διμήνου(πλην του event "το γεγονός της χρονιάς" που και αυτό είχε πολύ φτωχά έπαθλα) , μάλλον δεν θα ασχοληθώ...

Αρέσει σε Gulit1, geokarasgr, sofiapao76 και 13 σε άλλους.
  14. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, οτι είναι ενα δρώμενο ανούσιο χωρίς τίποτα το ουσιαστικό. Τόσες διαμαρτυρίες τόσα ατέλειωτα ποστς εδω στο φόρουμ για τα εκάστοτε δρώμενα, και τελικά τι είδαμε;; ΤΙΠΟΤΑ, Αλλαγές μηδέν και τα δώρα λιγοστά, αντιθέτως οι ποσότητες όλο και περισσότερες. Φίλοι και γείτονες παρακαλώ ΜΗΝ στέλνετε δωράκια, δώστε τα εκεί που τα χρειάζονται, αποχή κι απο μένα.
    Καλή επιτυχία σε σας που θα παίξετε

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, siourdistan και 15 σε άλλους.
  15. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Με τα 240 φφ - τα οποία συμφέρει να πάρεις μόνο από τη μεγάλη παράδοση - παίρνεις 50 φι τα οποία κοστίζουν ευρώ....
    Η επιλογή είναι του καθενός βέβαια.

Αρέσει σε sofiapao76, nana, mmixail και 3 σε άλλους.
  16. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα νομιζω οτι δεν αξιζει ουτε καν να το συζητησουμε.Πιστευω οτι στην εταιρεια εχουν βαρεθει το παιχνιδι και με ολα αυτα προσπαθουν με τροπο σιγα σιγα να την κανουμε ολοι με ελαφρα μπας και καταφερουν να δηλωσουν πτωχευση και κλεισουν την εταιρεια.Οποιος απο τους γειτονες μου ασχοληθει ας μου στειλει μυνημα να του στελνω δωρο .μη τα στελνω τσαμπα και πανε χαμενα

Αρέσει σε sofiapao76, nana, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  17. supermario$

supermario$ Ενεργός συντάκτης

Από τη μεγάλη παράδοση παίρνεις 160 φασουλοφλουριά αλλά και 250 να έπαιρνες και να τα αντάλλασσες με 50 φιορίνια δεν μου λέει και πολλά.Θυμήσου μόνο αν είσαι παλιός παίκτης ότι τα παλαιά events έδιναν πολύ συχνά φιορίνια και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα.Η επιλογή μου για το αν θα παίξω το event εξαρτάται πλέον μόνο λόγω του ότι έχω την "κακή συνήθεια" να τελειώνω σχεδόν όλα τα events εδώ και 7 χρόνια που παίζω το παιχνίδι...

Αρέσει σε sofiapao76, skareleni, nana και 3 σε άλλους.
  18. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα αλλο ενα ανουσιο δρωμενω θα συμφωνησω και εγω. πιστυω οτι η νεα εταιρεια εριξε πολλα λεφτα γεια να εξαγορασει την παλια τορα να δουμε τη γινεται λιγο η παλαια εταιρεια ηταν παικτες παιζανε η ιδιοι φαρμεραμα εστησαν την εταιρεια με αγωνα και την πονουσαν αποφασισαν να την πουλησουν γειατη τα λεφτα μαλλον ηταν πολλα τωρα η νεα εταιρεια θελει να βγαλει τα λεφτα της αλλα και μεγαλο κερδος αν εινα ετσι ωπος το σκεφτομαι θα συμφωνησω με τη νεα εταιρεια αλλα αυτο που θα πο ειναι στην νεα εταιρεια δωσε γεια να δοσο και εγω γεια να δωσουμε ολοι.

Αρέσει στους nana, vagelis1968, NOTHS58 και σε ακόμα ένα άτομο.
  19. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

εγω εβαλα δεντρα παντου για αυτες τις 4 ημερες και οτι βγει!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, nana και 3 σε άλλους.
  20. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Όπως πάντα θα λέω ότι είναι ένα παιχνίδι που το παίζεις για να περνάει η ώρα... κάθε αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη γιατί δεν σε κάνει να βαριέσαι. Τώρα δε χρειάζεται άγχος... όσα έρθουν και όσα πάνε και όσα αρπάξει ο ... σάκος μας (φφ). Καλή ιδέα φίλε να βάλουμε δέντρα... πάω να φυτέψω... ΤΩΡΑ.

Αρέσει σε Bambalines, sofiapao76, nana και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.