Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Φραπέ ολέ 4

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 1/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Μία διόρθωση η φασολιά για να αποκτηθεί πρέπει να παιχτεί όλο μία φορά και δεύτερη μέχρι το 4 επίπεδο τα φυτά που θα χρειαστούμε με όλα τα δώρα στις διαδρομές είναι 17589 και τα κλειδιά 1287
    Καλή επιτυχία μας και
    καλά μαστορέματα στα υδραυλικά με τόσα κλειδιά

Ίσιοι σωλήνεςΣτριφτοί ΣωλήνεςΣύνολο
    1 Επίπεδο16420
    2 Επίπεδο171431
    3 Επίπεδο211435
    4 Επίπεδο192140
    5 Επίπεδο242044
    6 Επίπεδο241943
    7 Επίπεδο202545
    8 Επίπεδο281846
    9 Επίπεδο222547
    10 Επίπεδο331851
    1 Επίπεδο16420
    2 Επίπεδο171431
    3 Επίπεδο211435
    4 Επίπεδο192140
    Σύνολο297231528
    Με όλα τα δώρα από τις σωληνώσεις είναι ο πίνακας για όσους ασχοληθούν για την φασολιά και τα δώρα

Τελευταία επεξεργασία: 3/5/19
    Αρέσει σε kitsena, Coinhunter01, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  2. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα. Ειπα να φερω καποια σχεδια με λιγους σωληνες .Αρχιζω απ το 4 γιατι στα 3 πρωτα συμφωνουμε με τον-την xaris68.
    4) 17ισ 17στ

5) 22ισ 16στ

6) 24ισ 9στ

7)
    8)

9)
    10)

Οποτε θελουμε και για τα 10 σχεδια: 177 ισιους και 120 στριφτους δλδ 9864 φυτα!! Εγω προσωπικα θα παω ετσι να παρω την φασολια και φυσικα τα κουπονια απ το καταστημα που ειναι <<χρυσαφι>>. Καλη συνεχεια σε ολυς.

Αρέσει σε maria071966, Dr.Kelly, Gulit1 και 23 σε άλλους.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπέρα και απο μένα.. οι επιλογές είναι αρκετές.. αναλόγως τι ζητάει ο καθένας μας.. εγω προσωπικά κυνηγάω τα μυστηριώδη και τα αστερονομίσματα.. παρακάπτοντας τα υπόλοιπα δωράκια όταν δεν μ ενδιαφέρουν... συνεπώς οι διαδρομές είναι αρκετές αρκεί να τις προσαρμόσουμε στα μέτρα μας.. πάντως είναι ένα διασκεδαστικό και απλό δρώμενο φτιαγμένο για όλους μας... καλό βράδυ...

Αρέσει σε Gulit1, Dr.Kelly, ioanna6929 και 11 σε άλλους.
  4. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ευχαριστουμε xaris68 και p.tosh, για τις φωτο σας καθως επισης aggellll και ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 για τους υπολογισμους σας..
    Θα μας φανουν χρησιμοι στην πορεια του δρωμενου..Πραγματικα μεγαλη βοηθεια..

Αρέσει σε Dr.Kelly, ioanna6929, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 9 σε άλλους.
  5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Υπαρχει και μια αλλη επιλογη, αν εχουμε υπολογισει τα φυτα μας οτι ειναι αρκετα και μας φτανουν να ξαναπαμε απο την αρχη 2η φορατα παιχνιδια, μπορουμε να παραλειψουμε και τις διαδρομες στα ενδιαμεσα που δινουν 5 αστερονομισματα, αφου θα μπορεσουμε να παρουμε περισσοτερα ξαναρχιζοντας. Ελπιζω να εγινα κατανοητη.
    Ευχαριστω κι εγω ολους σας για φωτο και υπολογισμους!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Dr.Kelly, μαμαβικη και 8 σε άλλους.
  6. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ενα ευκολο και χωρις δυσκολιες δρωμενο εφτασε για μενα στο τελος του! Πηρα τη φασολια, και συνεχιζω να μαζευω ατερονομισματα για να παρω οτι χρησιμο χρειαζομαι απο το μαγαζι! Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τη βοηθεια που συνεισφεραν και καλη συνεχεια σε ολους!

Αρέσει σε stef10, Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000 και 16 σε άλλους.
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα αγροτοπαιδα. Πηρα τη φασολια και συνεχιζω να μαζεψω αστερονομισματα για τις υπολοιπες αγορες. Ωραια η ιδεα της αμφιθεας, την ακολουθω και γλυτωνω αρκετα κομματια. Υπαρχουν βεβαια καποια δωρακια που αξιζει να τα ξαναπαρουμε.Μαλλον θα με παρει και για τριτη φορα. Καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, elena05091975, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  8. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Στην επανάληψη, μπορούμε να πάμε κατευθείαν στα 8,9 που δίνουν τα περισσότερα αστερονομίσματα σε αναλογία με τους σωλήνες που ζητούν. Να κάνουμε δηλαδή μόνο αυτά μέχρι να αποκτήσουμε τα νομίσματα που θέλουμε.

Αρέσει σε kolokythopitas, elena05091975, -sia1971- και 2 σε άλλους.
  9. skias10

Καλημερα φιλοι μου..Καλα θα ηταν να επιλεγουμε στην επαναληψη πιο παιχνιδι θα παιξουμε, αλλα δυστυχως πρεπει να τα παμε ολα απο την αρχη, με την σειρα τους..

Αρέσει σε kolokythopitas, Coinhunter01, elena05091975 και 9 σε άλλους.
  10. GEPPO1

καλημέρα και καλή εβδομάδα .. θα συμφωνήσω με την φίλη μου.. από την στιγμή που το τελειώσαμε θα έπρεπε να υπήρχε ελεύθερη επιλογή του παιχνιδιού που θα παίζαμε.. έτσι θα είχε νόημα ο κόπος μας και θα ήταν μια εξτρα επιβράβευση... ας ληφθεί τουλάχιστον υπόψιν σε επόμενα σχετικά δρώμενα... όσο για μενα το τελείωσα μια φορά.. εχω πάρει τα κουπόνια,, την φασολιά και το ένα διακοσμητικό.. ελπίζω να προλάβω να πάρω και τα άλλα δύο.. καλή συνέχεια σε όλους...

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, Coinhunter01 και 11 σε άλλους.
  11. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα τέλος και για μένα με ολοκληρωμένη την φασολιά απο εδώ και πέρα ότι πάρω και καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν[​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 6/5/19
    Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, Coinhunter01 και 11 σε άλλους.
  12. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

έχεις δίκιο. έφτιαξα όλα τα σχέδια πρώτα για να δω πως με βολεύει και δεν προσεξα ότι πρέπει να τα παμε με τη σειρά. οπότε κάνουμε οικονιμία στους σωλήνες για να φτάσουμε γρήγορα στο 8 και στο 9.

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, αμφιθεα και 7 σε άλλους.
  13. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! "Οι συνταγές των μίλκσεϊκ" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:) Γνώρισα τους νέους φίλους των τρίδυμων αγελάδων: πρόβατο με μηχάνημα ροφημάτων, λαγός με γάτα και γουρούνι υπεύθυνος γαλακτοκομείου αγελάδων και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!! Να ευχαριστήσω τους\τις συμπαίκτες-τριες μας για την πολύτιμη βοήθεια τους. Καλή συνέχεια, καλό απόγευμα και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 6/5/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, Coinhunter01 και 9 σε άλλους.
  14. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλημέρα σε όλους. Πήρα και εγώ την φασολιά και συνεχίζω για άλλα δωράκια. Ευχαριστώ πολύ για τα δώρα που έλαβα από φίλους!!

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, -sia1971- και 9 σε άλλους.
  15. skias10

Καλημερα σε ολη την φαρμοπαρεα..Εχω ξεκινησει ηδη με την δευτερη σειρα βηματων..Μεχρι αυριο θα εχω φτασει τουλαχιστον
    μεχρι την μεση..Αν και δεν ειμαι σιγουρη αν θα παρω τελικα τα διακοσμητικα της φασολιας , η αν προμηθευτω τα κουπονια,που ειναι ανεκτιμητα και ολα τα υπολοιπα δωρακια..Μολις εχω τον ακριβη αριθμο των αστερονομισματων, θα αποφασισω..
    Σιγουρα θα παρω με 10 αστερονομισματα την φασολια και τα διακοσμητικα της, θα τα βρω πιστευω, στην πορεια..
    Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ασχοληθηκαν, για να μας δωσουν τις διαδρομες..
    Καλη συνεχεια σε οσους το προσπαθουν ακομη..

Αρέσει σε kat77, μαμαβικη, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  16. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότισσα!
    Αν θέλεις πάρε τα κουπόνια, τη φασολιά και ότι άλλο χρειάζεσαι και στο πάρε δώσε θα σου στείλω εγώ τα διακοσμητικά και φυσικά χωρείς αντάλλαγμα.
    Έχω πάρει τη φασολιά με τα διακοσμητικά και τελειώνω τον τρίτο γύρο.
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 7/5/19
    Αρέσει σε -lousi-leon2001, kat77, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 10 σε άλλους.
  17. skias10

Ευχαριστω πολυ Γρηγοριε..Να σαι καλα..
    Ηδη εχω παρει ολα τα δωρα που περιλαμβανουν σ.τροφες και σ.λιπασματα,κουπονια βοηθων,ζωζωκες και στο επομενο μαζεμα, τους 5 παρτι γυρους..
    Και παλι σ ευχαριστω..

Αρέσει σε kat77, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, μαμαβικη και 7 σε άλλους.
  18. GEPPO1

καλημέρα αγροτάκια. τέλειωσα με την φασολιά και τα διακοσμητικά.. και πήρα μερικά ακόμα δωράκια απο το κατάστημα και εχω και αλλο ενα μάζεμα το μεσημέρι για να πάρω λίγα ακόμη με ένα μπόνους απο το ροδάνι... απο τα ωραία δρώμενα που έχουμε παίξει με ωραία δωράκια .. με μια φασολιά αρκετά καλή .. όμως θα κάνω και μια γκρίνια μαλλον δύο.. εφενός οτι θα έπρεπε να είχαμε την ελεύθερη επιλογή του παιχνιδιου που θα θέλαμε να παίξουμε απο την στιγμή που ολοκληρώσαμε μια φορά το δρώμενο.. και αφετέρου θεωρώ άτοπο το οτι στο παιχνίδι 10 η ανταμοιβή μας είναι 15+10 αστερονομίσματα γιατι συνήθως το τελευταίο παιχνίδι δίνει την μεγαλύτερη επιβράβευση... και εδω είχαμε σχεδόν την μικρότερη... κατα τ άλλα το απόλαυσα... καλά τελειώματα σε όλους..

Αρέσει σε aggellll, -sia1971-, αμφιθεα και 6 σε άλλους.
  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτοπαρεα. Τελος και για μενα το δρωμενο. Το εφτασα μεχρι το 9 για τριτη φορα παιρνοντας τα καλα δωρα στις διαδρομες και ολα τα σημαντικα δωρα απο το καταστημα. Ολα καλα, βγηκε ανετα. Τα ποσταρισματα με τις ιδεες ολων παντα χρησιμα. Καλη συνεχεια σε ολους-ες.

Αρέσει σε kat77, aggellll, -sia1971- και 3 σε άλλους.
  20. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα σας!
    Ολοκλήρωσα τις διαδρομές 4 φορές και την 5η έφτασα μέχρι το 6 (θα είχα φτάσει πιο μπροστά αν δεν με είχε πάρει ο ύπνος)...
    Δεν ξέρω καν γιατί το κυνήγησα τόσο πολύ. Τέλος πάντων, από το κατάστημα τα πήρα όλα εκτός από το δέντρο και τον στάβλο.
    Καλή η φασολιά, εύκολο δρώμενο με μέτρια δωράκια.
    Καλή συνέχεια σε όλους! :music:

Αρέσει σε Erukat, aggellll, -sia1971- και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.