Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Φραπέ ολέ 3

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 29/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Φραπέ ολέ!
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Φραπέ-ολέ-3.23939/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Φραπέ-ολέ-3.23935/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas και vagelis1968.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Οι τρίδυμες αγελάδες (Μπέρθα, Μπέσι και Μπέλα) επιστρέφουν για μερικά ακόμα μιλκσεϊκ και νέες αποστολές με τους σωλήνες!!:) Θα καταφέρουμε να λύσουμε γρήγορα τα προβλήματα με τους σωλήνες και να απολαύσουμε ταυτόχρονα μερικά νόστιμα μιλκσεϊκ;:eek: Δεν ξέρω, αλλά εγώ προσωπικά θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη σε όλους-ες με τους σωλήνες του καταστήματος μιλκσεϊκ όπου φτάσει ο καθένας!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, xaxare70 και 7 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Γνωστο το παιχνιδι στους περισσοτερους απο μας ! Για να παρουμε τη φασολια θα χρειαστουμε 9960 φυτα μπαμπου και 995 κλειδια. Καλη προσπάθεια σε ολους!

Αρέσει σε Gulit1, kolokythopitas, sofiapao76 και 13 σε άλλους.
  4. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

δεν καταλαβα κατι και αν μπορει καποιος να μου πει αν οι σωληνες διασταυρωνονται και οι αλλοι οι γκρι που ειναι ηδη στις πιστεσ αν χρειαζονται η απλως ειναι διακοσμητικοι??:( και αν εχει σημασια αν περασει καποιο χρωμα πρωτα η δεν πειραζει? οποιο και να βαλουμε πρωτο??

Τελευταία επεξεργασία: 30/5/18
    Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  5. niktsa1

niktsa1 Ανερχόμενος

μπορει καποιος να μου εξηγησει πως το δρωμενο αρχιζε στις 17.00 και εληγε στις 17.00 με την παραταση αρχιζει στις 19.00 και τελειωνει παλι 17.00, αυτη δεν ειναι παραταση μαλλον ποδοσφαιρικος αγωνας που αντι να τελειωσει στο 90 τελειωνει στο 80

Αρέσει στους kolokythopitas και nickoikono11.
  6. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Αρέσει στους kolokythopitas και nickoikono11.
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!Nick τα βγάζω πολύ λιγότερα...εξαρτάται φυσικά και τις διαδρομές που θα κάνουμε αλλά θα τα λέμε και στη πορεία...καλή επιτυχία!

Αρέσει σε xara2011, Gulit1, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  8. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Καλησπέρα, όπως και στο προηγούμενο Φραπέ Ολέ δρώμενο, αν χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια σε κάθε πίνακα που συμπληρώνει αυτόματα όλες τις διαδρομές - ώστε να πάρουμε όλα τα δώρα - τότε βγαίνουν οι ποσότητες που αναφέρει ο nickoikono11. Αυτήν την τακτική ακολούθησα και στο προηγούμενο, την ίδια και τώρα. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  9. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα, η νεα έκδοση του φραπέ ολέ είναι απαράδεκτη. Η ποικιλία δώρων στο κατάστημα στα προηγούμενα δρώμενα, αντικαταστάθηκε από το σεντούκι θησαυρού και ότι τυχει. Δυστυχώς τα κουπόνια είναι εξαφανισμένα, οπότε θα πάρω την φασολιά και τα διακοσμητικά και τέλος, αλλοτε ξεκινούσα και δεύτερη φορά το δρωμενο, τώρα μία φορά αρκεί. -.-

Αρέσει σε αμφιθεα, nickoikono11, aposperitis1 και 9 σε άλλους.
  10. antzypet

antzypet Νέος ειδικός

καλησπερα κ καλη τυχη σε ολους μας, κ εγω την ιδια τακτικη θα ακολουθησω με τον bmanolos γιατι ολα τα δωρακια ειναι χρησιμα!καλη συνεχεια.

Αρέσει σε xara2011, Gulit1, maria_palou και 5 σε άλλους.
  11. maria_palou

Συγχαρητήρια για την συχνότητα των αναδυόμενων "κλειδιών"...να τα λέμε κι αυτά!

Αρέσει σε xara2011, nota.dim1802, kolokythopitas και 15 σε άλλους.
  12. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

απο τα λιγα δρωμενα που τα αναδυομενα δινονται γεναιοδωρα.Ενα μεγαλο μπραβο:music:

Αρέσει σε xara2011, soyla74, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  13. maria_palou

[​IMG] Το γοργόν και χάρην έχει:inlove:

Αρέσει σε vickymou, μαμαβικη, xara2011 και 13 σε άλλους.
  14. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τρεις αδελφές,τρεις όμορφες,
    τρεις στρουμπουλές γελάδες,
    μιλσέικ φτιάχνανε σωρό,
    κι είχαν και άλλες χάρες.

Μπέρθα και Μπέσι φτιάξανε
    τα πιο καλά μιλσέικ,
    κι η Μπέρθα τα σερβίριζε,
    και χόρευε και σέικ.

Σωλήνες για να φτιάξετε,
    στο μύλο μας τραβήξτε,
    βάλτε μπαμπού,μα και κλειδιά,
    καθήσετε και δείτε.

Δώρα θα πάρετε πολλά,
    τι πόντους,τι δενδράκια,
    μπανάνες,σούπερ λίπασμα,
    τροφές και αστεράκια.

Μην παραλήψεις τίποτα,
    δώρα πολλά θα χάσεις,
    τις τρεις γελάδες τις γλυκές,
    εσύ να μην ξεχάσεις.

Αρέσει σε xara2011, soyla74, GaTe987 και 19 σε άλλους.
  15. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Το πρόβλημα σωλήνων στο μίλκσεϊκ μπαρ" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τους καινούργιους φίλους των τρίδυμων αγελάδων Μπέρθα, Μπέσι και Μπέλα (μαϊμού με μηχάνημα ροφημάτων, γουρούνι μπάρμαν και γουρουνίτσα με το παιδί της) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς! Φέτος το Καλοκαίρι με τις τόσες ζέστες θα χρειαστούμε όντως κάτι δροσιστικό (αναψυκτικό, μίλκσεϊκ ή παγωτό). :oops::) Καλή συνέχεια, καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους-ες!!;)8)

Τελευταία επεξεργασία: 2/6/18
    Αρέσει σε μαμαβικη, xara2011, soyla74 και 10 σε άλλους.
  16. takis.00

takis.00 Νέος ειδικός

καλησπερα τελος το ιβεντ και για εμενα.ευχαριστω πολυ τους γειτονες-φιλους για την βοηθεια με τα αναδυομενα.καλη συνεχεια σε οσους προσπαθουν ακομα. καλο καλοκαιρι σε ολους-ες.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, vickymou και 9 σε άλλους.
  17. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

'ετυχα' αυτά
    Ήδη το τελειώνω δεύτερη φορά το event και θα συνεχίσω μέχρι τέλους για να μαζέψω κυρίως τα μυστήρια που δεν αγοράζω :p

[​IMG][​IMG][​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 3/6/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, μαμαβικη και 14 σε άλλους.
  18. elkid

elkid Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Πώς τα τελειώνεται κάθε φορά τόσο νωρίς;Κατά πάσα πιθανότητα ίσα που θα προλάβω το τρίτο...

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, Georgeboy και 3 σε άλλους.
  19. CAT_erina

CAT_erina Ανερχόμενος συντάκτης

Αυτο μεχρι κι εγω το καταφερα , εβαλα πρωτα ολα τα φυτα που θα χρειαστω με τσατνι και υστερα δεντρα μου διναν πολλα αναδυωμενα γυρω στα 60 η καθε εκταση κι εγω μικρο επιπεδο ειμαι , πιστευω να προλαβεις καλη συνεχεια!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, annagiannis, gtrullis και 3 σε άλλους.
  20. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλημερα φιλοι μου ,περιεργο που δεν εχει συμμετοχη η κουβεντουλα για το δρωμενο ...ουτε μια δευτερη σελιδουλα ??:p
    εγω το βρηκα ξεκουραστο και με ωραια δωρακια ,τα αναδυομενα πλουσια σε καθε μαζεμα και ολα καλα .το καλυτερο ???
    ειμαι στην τριτη επανεκινηση στο 4 βημα ειπα λοιπον αφου εχω παρει τοσα δεντρακια ας βαλω μερικα να δω τι θα μου κατσει και βουαλααα το πεκαν!!!!xD αυτο ναι μου ελειπε!!! :p:music:....τον κοκκινολαιμη τον εχω διπλο ....τωρα ελπιζω και σε ενα δευτερο δεντρακι:inlove:

[​IMG] συνεχιστε μεχρι τελους ,βαλτε μεγαλα φυτα το βραδυ τουλαχιστον ,εγω με φουντουκι και πηρα 85 κλειδια απο μια περιοχη μονο ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, billgab, Gulit1 και 14 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.