Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Φθινοπωρινό φεστιβάλ IV"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 20/11/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τωρα που το επιβεβαίωσες, ησύχασα.... :music:

Αρέσει στους -*Hermes*- και soyla74.
  2. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

αν κ χαιρομαι που σου προσφερα λιγη απο την πολυποθητη ησυχια απο την αλλη πλευρα δε νομιζω οτι ειναι οκ να ησυχαζεις απο τα γραφομενα των παικτων αλλα απο τις ε.α. των συντονιστων.... χμμμμμμμ

3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

έριξα στην μάχη και τα εργαλεία που είχα χιλιάδες των χιλιάδων και τα ζωάκια της φάρμας και πήρα και την διαβαστερή τρομακτική βελανιδιά!!!! αφού τρόμαξα και εγω με τον εαυτό μουxD τόσο τρομακτική ήταν:wuerg:

Αρέσει σε jiorgos, vagelis1968, xaidi και 12 σε άλλους.
  4. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα παντως σταθερα και χαλαρα ανεβαινει η χιλιαδα. αυριο το βραδυ θα γινει η σφαγη. οι πρωτοι 500 ως τωρα 7 δισ

Τελευταία επεξεργασία: 26/11/24
    Αρέσει σε anastz, dinaspyro, jimixatz και 5 σε άλλους.
  5. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα,δυστυχώς το βράδυ που είναι το τέλος του δρώμενου δεν θα μπορώ να συμμετέχω λόγω σοβαρών υποχρεώσεων που προέκυψαν.Θα δω όμως μετά την εξέλιξη...Αν το ήξερα, όλα αυτά που έδωσα στο δρώμενο θα τα πούλαγα στη λαϊκή και θα γινόμουν πλούσια!!!Καλή επιτυχία σε όλους τους συναγρότες και βεβαίως σε όλους τους Έλληνες!!!!

Αρέσει σε xaris68, vagelis1968, Marinaloren και 8 σε άλλους.
  6. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Τρελλαθηκα με το HELLAS που καποιοι παικτες σχηματισαν !!! Μπραβο!!!! Εγω πηρα τα δωρακια ,για τη χαρα του παιχνιδιου θα χαλαλισω και τα ζωα εκτροφησ μου και πιθανον να σταθω στους 2500!! Και του χρονου !!!

Αρέσει σε xaris68, vagelis1968, ΝΤΑΛΙΑ94 και 11 σε άλλους.
  7. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα αν δεν αλλαξει κατι στις 11 ο χιλιοστος ηταν καπου 6,970 δις

Τελευταία επεξεργασία: 27/11/24
    Αρέσει σε Marinaloren, Hecuba, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  8. xaidi

xaidi Ανερχόμενος

Τέλος και για φέτος το ποιο ωραίο δρώμενο της χρονιάς!! Τα κατάφερα φέτος και μπήκα κι εγώ στους πρώτους 1000!! Την ήθελα πολύ την φασολιά. Άντε και του χρόνου γεροί να ήμαστε!!!

Αρέσει σε kat77, bmanolos, jimthrilosgate7 και 12 σε άλλους.
  9. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα δικά μου γειτονάκια για τις προσωπικές τους επιτυχίες.:inlove:
    Ιδιαιτέρως, πολλά μπράβο στον Panagiotiis,που μας χάρισε την πολύ τιμητική θέση παγκοσμίως !!!:inlove:

Είμαι περήφανη που είμαι μέλος ,μιας τόσο σπουδαίας κοινότητας .
    Και του χρόνου με υγεία , παιδιά !!!:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 27/11/24
    Αρέσει σε _vicky_74, sofiapao76, kat77 και 16 σε άλλους.
  10. Marinaloren

Marinaloren Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα FARMERAMA !!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους γείτονές μου που πήραν μέρος στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς και μας έκαναν πολύ υπερήφανους !! Κάθε φορά που έβλεπα τον πίνακα με το HELLAS μόνο συγκίνηση ένιωθα ..Μπράβο και στον Παναγιώτη για την 4η θέση.. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και χαρά και πάντα επιτυχίες με το παιχνίδι που τόσο αγαπάμε όλα αυτά τα χρόνια !!

Αρέσει σε _vicky_74, -ΡΙΚΑ1985-, sofiapao76 και 12 σε άλλους.
  11. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα σε όλη την παρέα.. συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν σ αυτό το όμορφο πάρτι και στον Παναγιώτη που μας ανέβασε πολύ ψηλά.. πάντως ομολογώ οτι μετά απο 14 χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα με θέρμη αλλά μ άρεσε τόσο πολύ που απο τώρα κιόλας θα αρχίσω να μαζεύω προμήθειες για του χρόνου:) εγώ πήγα σεμνά και ταπεινά στην θέση 2786 και είμαι πολύ ευχαριστημένη.. και του χρόνου παιδιά , να είμαστε όλοι γεροί και παρόντες να ξαναδιασκεδάσουμε.. τελικά το ΦΑΡΜΕΡΑΜΑ δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, είναι ιδέα..

Αρέσει σε Hecuba, _vicky_74, -ΡΙΚΑ1985- και 16 σε άλλους.
  12. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα και από μένα!
    Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, ακόμα και αν δεν μπόρεσαν να πάρουν κάποιο έπαθλο από το event!
    Μια μικρή ανασκόπηση του δρώμενου.
    Κατ' αρχάς το πρώτο τμήμα ήταν εύκολο και με λίγη συνέπεια στα σπερνοθερίσματα στην ειδική έκταση το τελείωνες εύκολα.
    Μετά στο διαγωνιστικό κομμάτι, η ιδέα να πάει το πρώτο βραβείο στους 1000 νικητές απέδωσε καρπούς και οι παραδώσεις δεν ανέβηκαν σε τρελλά νούμερα. Πέρυσι παραδίδοντας 17 δις δεν κατάφερα να μπω στους πεντακόσιους, κυρίως εξαιτίας ενός τρελλού ράλι τις τελευταίες ώρες που έφτασαν τους 500 στα 21 δις. Φέτος ο πεντακοσιοστός είναι στα 12,6 δις και στους χίλιους μπήκαν με 7,5 δις.
    Επιπλέον δεν έγινε "χαμός" την τελευταία στιγμή.
    Στις πιο κάτω κατηγορίες με 1δις έμπαινες στους 2500 και με 500 εκατομμύρια στους 4000, πολύ βατά ποσά.
    Μακάρι και οι επόμενες γιορτές θερισμού να κυμανθούν στα ίδια επίπεδα.

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, sofiapao76, Hecuba και 21 σε άλλους.
  13. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Το τελευταιο 10λεπτο απο 2400 θεση βρεθηκα 2520 εξαιτιας του τρελλου ραλλι!! Να πω δεν ειχα να παραδωσω!! Ειχα ενα σωρο ζωακια εκτροφης αλλά δεν περιμενα τοση διαφορα.Μακαρι ολες μας οι ανησυχιες αυτες ναναι!!
    :D

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, sofiapao76, GEPPO1 και 6 σε άλλους.
  14. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

[​IMG] [​IMG]
    Συγχαρητηρια στα γειτονακια μου οπως καθε χρονο παντα ειστε μεσα !!εγω κοτεψα ειπα θα κανω κινηση προς το τελος αλλα ηρθε το τελος κ δεν το καταλαβαxD

Αρέσει σε -natasa59-, Hecuba, sofiapao76 και 2 σε άλλους.