Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Φαρμοκύπελλο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 13/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

γειασας παιδια! με 4 μαζεματα την ημερα και 5 στ0 τελος βγαινουν 8 σημαιες,για τα αναδυομενα μην ανησυχητε μαζευονται 20 καθε 4 μαζεματα,ετσι οσοι ειστε κοντα προσπαθηστε να το κανετε. Η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη μετρησα τι φυτα ηθελε για τις εργασιες και γιαυτο γκρινιαζα για τα αναδυομενα που δεν μπορουσαμε να κανουμε μπλε σημαιες,καλη τυχη σε οσους δεν προσεξαν τις λεπτομερειες ως το τελος,μου φαινεται οτι μερικα τα παρελειψαν να τα τονισουν και πολλοι παρασυρθηκαν απο τα γκολακια και τα δωρα των καταστηματων!!!!!!!!κουραγιο και πολυ ξενυχτι τωρα

Αρέσει σε aposperitis1, nickoikono11, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  2. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα σε ολους.....
    πατησα απαντηση στην αναρτηση του συμπαικτη μας για να ξαναφανει γιατι αν κ ηταν η πρωτη στο θεμα καποιοι δεν την ειδαν και......
    ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα φιλε αλχημιστη .... ακολουθησα την προταση σου κ πολυ χαλαρα εβγαλα τη φασολια κ με τις μπλε σημαιες που μαζευτηκαν θα δω καποια στιγμη τι θα διαλεξω συνεχιζω το σπερνε μαζευε χαλαρα εχω μεχρι τωρα 470 αστ/τα ..... ετσι κ αλλιως μετα τη φασολια τ αλλα νομιζω ειναι πιο ασημαντα....
    κ παλι ενα μεγαλο ευχαριστω φιλε αλχημιστη παντα τετοια.....
    κ στους υπολοιπους που τωρα παραπονιουνται χμμμμμ τι να πω???? τοποταμι δεν γυριζει πισω παμε γι αλλα κ να διαβαζετε τους δεινοσαυρους βοηθανε πολυυυυυ
    καλη σας συνεχεια κ οσοι το αποφασισετε καλα ξενυχτια.....
    υ.γ.στο καταστημα στην 1η εβδομαδα δινει 200 φυτα με 5 αστ/τα κ στη 2η 450 με 10 αρκετα για σχεδον 1,5 σημαιες μπορει να σας βοηθησουν,,,,

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, αμφιθεα και 9 σε άλλους.
  3. RARANIARO

RARANIARO Ενεργός συντάκτης

και για μενα αδύνατη η φασολιά ακομα και με 6 μαζέματα τη ημερα,
    μονο αν στο ημερήσιο login εχει μια γεναια ποσότητα πικροδάφνης σαν δωρο ίσως.Οπότε θα το κυνηγήσω

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  4. vagelis1968

vagelis1968 Επιφανής του φόρουμ

καλησπέρα συναγρότη, συγχαρητήρια για τη φασολιά!! θα μπορούσες ίσως να μας πεις πως τα κατάφερες? ή μήπως δεν ασχολήθηκες καθόλου με τις αποστολές Ι, ΙΙ κ ΙΙΙ? ευχαριστώ.

5. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

vagelis1968....ακριβώς έτσι.
    Έτσι κι αλλιώς,τα δώρα τα πήρα μαζεμένα από τις σημαίες,και έχω μπροστά μου,
    και την τελευταία αποστολή για έξτρα δώρα.Καλό βράδυ.

Αρέσει σε Gulit1, nickoikono11, aposperitis1 και 7 σε άλλους.
  6. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Οπως ειχα αναφερει και στην αρχη του δρωμενου, ασχοληθηκα μονο με την πρωτη αποστολη που δεν ζητουσε φυτα. Μετα πηρα τη φασολια χωρις φυσικα να φιαχνω σημαιες (τις οποιες μου εδωσε απλοχερα η ολοκληρωση της φασολιας), και τωρα θα ασχοληθω με την τελευταια αποστολη ! Καλη συνεχεια σε ολους!

Αρέσει σε Gulit1, aposperitis1, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  7. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

πάει και η φασολιά και για μένα
    δεν τα υπολόγισα σωστά ιδικά το τέλος που άλλο κατάλαβα
    θέλω ακόμα 10 σημαίες και δεν έχω τα φυτά .....δεν μπορώ περισσότερο από πέντε φορές να μαζεύω οπότε αν τα υπολογίζω σωστά δεν βγαίνει....λυπάμαι περισσότερο για τις ώρες ξεκουρασεις που έχασα ,αν το ξερά από την αρχη ότι δεν βγαίνει με τον Ρυθμό μου θα το πήγαινα πιο χαλαρα:(

Αρέσει σε kitsena, maria_palou, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  8. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Τελος, πήρα τη φασολιά......έχω τελειώσει όλες τις αποστολές ως τώρα εκτός από αυτήν που τρέχει τώρα....που θα καταφέρω να την τελειώσω και αυτή.....καλή μας συνέχεια!!!!!!!!!!!!
    :);)

Αρέσει σε Gulit1, panos-p, maria_palou και 9 σε άλλους.
  9. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

Τελος και για εμενα το Φαρμακυπελλο αν και το βρηκα αρκετα βαρετο για να πω την αληθεια.[​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 11/7/18
    Αρέσει σε aposperitis1, Gulit1, maria_palou και 8 σε άλλους.
  10. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλό βράδυ σε όλους,μπαι μπαι φαρμακοκύπελο...ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος και δεν κατάφερα τίποτα!!!λυπάμαι μονάχα γιατί από την αρχή δεν έκανα καλό σχεδιασμό έπρεπε να αφήσω όλες τις αποστολές κι αν την έπερνα την φασολιά, πάλι θα ήταν με το ζόρι,θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν και σε όσους ξέρουν αυτά που πέρασα:(:(:(.να είστε όλοι πάντα καλά!!!

Αρέσει σε μαμαβικη, kitsena, aekara891 και 9 σε άλλους.
  11. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα σε ολους σας.Και εγω λαθος χειρισμους εκανα,δεν τα καταλαβα καλα απο την αρχη,και τωρα μαλλον παει η φασολια,μας εβγαλαν την ψυχη αυτα τα φυτα.Θα κανω μια προσπαθεια και οτι βγη.

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, xristos-ale3andros και 3 σε άλλους.
  12. titanikos1

titanikos1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εμενα δεν με αφηνει να παιξω ποδοσφαιρακι η μπαλιτσα ειναι κοκκινη ID: 53449246

Αρέσει στους kolokythopitas και xristos-ale3andros.
  13. panos-p

panos-p Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ήταν τελικά χρονοβόρο,,,,άλλα έκανα όλες τις αποστολές και πήρα εκτός από το συννεφάκι και πολλά νομίσματα..άμα δεν μαζέψεις τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα δεν τελειώνει και έχουμε και το Μουντιάλ,,,χαχα

Αρέσει σε kolokythopitas, annagiannis, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
  14. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, μόλις κλείδωσα την φασολιά τις αποστολές δεν τις έκανα.
    Καλή συνέχεια σ' όλους.:mad::oops:;):D

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, soyla74 και 9 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος επιτελους με παιδεψε πολυ αλλα τουλαχιστον τελειωσε λιγο πριν το τελος!!!!!!!!!!!!!!!!!εκανα και ολες τις αποστολες φαρμακυπελλο

Τελευταία επεξεργασία: 14/7/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, katina514, μαμαβικη και 4 σε άλλους.
  16. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! "Ο αγώνας ποδοσφαίρου" σχεδόν έλαβε τέλος και σε μένα.:) Γνώρισα τα ζώα ποδοσφαιριστές: αρνάκι με μπάλα και τέρμα τοίχου, κάστορας με μπάλα και αλεπού διαιτητής. Δεν κατάφερα να το ολοκληρώσω για μερικές πικροδάφνες. :sleepy::(:cry: Από τις αποστολές της λαχαναγοράς δεν έκανα την προτελευταία. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην τις είχα ασχοληθεί καθόλου.-.- Ήταν ένα πολύ δύσκολο, αλλά ωραίο δρώμενο! Μακάρι αν γινόταν να δινόταν μερικές ώρες παράταση. Καλή συνέχεια, καλό απόγευμα και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;) Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στις χώρες που έλαβαν μέρος στον φετινό αγώνα ποδοσφαίρου!!:)

Τελευταία επεξεργασία: 15/7/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  17. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

Δυστηχως με λαθος τακτικη η ομαδα οχι κυπελο δεν κερδιζει , αλλα ουτε ημητελικα δεν φτανει. Ετσι και εγω αποκλειστηκα με 10 ολοκληρωμενα παιχνιδια o_O

18. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, κι εγώ ανήκω στους χαμένους του κυπέλλου, με 9 ολοκληρωμένες προσπάθειες. Δεν πειράζει ενα δρώμενο ήταν πάει τέλειωσε, πάμε για το επόμενο τώρα. Μπράβο στους κερδισμένους, και μπράβο και στους χαμένους... Ε!!! μα πια:p

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 6 σε άλλους.
  19. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

πάει και για μένα χαμενη η φασολιά....πολλές μέρες πολλές αποστολές με λάθος υπολογισμούς....κρίμα τα ξενύχτια αλλά πάμε για άλλα!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, μαρω69, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  20. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Εγω εκανα την μεγαλυτερη πατατα απο ολους σας ! Μετα απο 20 μερες φυτεμα και οικονομια , εφτιαξα 15 μπλε σημαιες και ημουν ησυχη πως θα παρω τη φασολια . Μετα φυτευα για τα δωρακια . Οταν ανοιξε η 4η εκταση , καταλαβα οτι ηθελα 15 χρυσες σημαιες . Το δρωμενο ηταν δυσκολο και με παγιδα .

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, -lousi-leon2001 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.